Solgte mig en defekt e-cigaret til 8-900. De ignorerede mig fuldstændig, når jeg henvendte mig til dem omkring det.

Smokeus.dk sender mig masser af mails hvori de tigger mig om at lave en anmeldelse på mit seneste køb, så det må jeg jo hellere gøre. Varen er ikke kommet, deres support svarer ikke på henvende... Se mere

Super god service og hurtig levering :) Mine vare var pakket godt ind, og smokeus havde super god pakke sporings service. Man kan nemt følge sin pakke, og de holder deres leverings tidspunkt me... Se mere

Jeg burde give 0 stjerner,. da den varer jeg bestilte ikke kom frem. Jeg ventede i næsten 3 uger og fik ingen besked overhovedet om min varer fandtes, ville blive sendt mm. Beløbet var trukket på min... Se mere

1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SmokeUs stræber efter at blive din foretrukne leverandør af e-cigaretter og e-væske. Vi mener at vejen frem er vejledning og rådgivning.

1,9

Under middel

Meget dårlig!

For det første, tager det meget lang tid før det kommer!!
For det andet, får man ikke helt det man bestiller. Købte to dollarjuice hvor der skulle 10 ml nikotin i, men selve flasken skulle indholde 50 ml, der var 35-40 i dem begge! Meget dårlig stil! Ikke køb ved dem!

4. oktober 2019

Jeg har ikke meget til overs for denne…

Jeg har ikke meget til overs for denne oplevelse, i går modtog jeg min vare, efter 12 dages ventetid. Mange beskeder i kundeservice som aldrig svarer-eller ringer tilbage
Ingen leveringsbekræftelser
Til sidst fik jeg dog tilsendt en tracking kode, men den duede heller ikke

Men pludselig en dag skrev gls at min vare var leveret til afhentningssted

En virkelig langsom og utryg- ikke særlig
Professionel oplevelse
Vh charlotte Jørgensen

27. september 2019

Hvis du køber hos SmokeUs

Hvis du køber hos SmokeUs, så skal du væbne dig med tålmodighed. Bestilte den 23 juli, og har i dag den 16 august modtaget de vare som jeg bestilte. Skrev en mail for 2 uger siden "intet svar" skrev en mail for en uge siden "intet svar" ringede for 1 1/2 uge siden og fik fat på jeres call center, hvor jeg fik af vide jeg ville blive ringet op af en medarbejder i dag, eller senest dagen efter, det gjorde i så bare ikke, ringede igen i tirsdag´s telefonen blev ikke taget, men fik mulighed for at lægge en besked, hvilket jeg gjorde hvor jeg jer om at ringe til mig, det har i så heller ikke gjort. Under jeres Handelsbetingelser burde der ikke stå levering 1 til 3 dage, men 1 til 3 uger. Det er den dårligste "kundeservice" jeg nogen siden har oplevet fra en webshop. Grunden til at det ikke er 1 stjerne er at i trods alt leverede det bestilte og først trak pengene da i faktisk sendte varen.

16. august 2019

Der står på deres hjemmeside at…

Der står på deres hjemmeside at levering er 1-3 dage... Passer desværre ikke og det er vidst også tydeligt at se på de anmeldelser der bliver skrevet her inde. Jeg anbefaler ingen at handle her. Jeg er selv nu på 6. dagen og venter stadig :(

20. juli 2019

Rådden fra start

Jeg fik ikke engang købt noget, og det var stadig en dårlig oplevelse.
Jeg ledte efter en coil som åbenbart ikke sælges via mange danske sider (faktisk kun denne), så jeg klikkede ivrigt videre til kassen da jeg endelig fandt den. I handelsbetingelserne lagde jeg mærke til at de tager MobilePay, og besluttede at bruge det. Da det kom til at vælge betalingsmetode var der dog ingen MobilePay. Jeg tænkte det kunne være en fejl, ventede til at jeg kunne ringe til dem, og kom igennem. Ikke at det var meget hjælp; Dorte forklarede at hendes job kun er at tage tlf opkald i weekenden, ikke at kende til siden, intet hun kunne gøre.
Tidligere var jeg ivrig nok til ikke at læse grundigt igennem, men nu var der for mange ting som klangede forkert, så jeg læste siden bedre igennem, og tjekkede her på Trustpilot. Ikke positivt. Jeg valgte at købe fra amazon.co.uk i stedet.
Sjovt nok havde jeg også valgt ikke at skrive en anmeldelse, siden jeg jo ikke havde købt noget. Lige indtil jeg tjekkede min email, og så at de havde sendt mig en "du har glemt noget, der er varer i din kurv!" email. Jeg havde skrevet min email adresse ind i feltet hvor man bliver bedt om det ifh til ordren, gjort mig sikker at der ikke var nogen gemte "jeg accepterer emails" punkter, og ikke engang sendt ordren ind. Men de ser åbenbart min minimale tilstedeværelse på deres side som accept til privatlivsinvasion. Ikke OK, på nogen måde.

7. juli 2019