Solgte mig en defekt e-cigaret til 8-900. De ignorerede mig fuldstændig, når jeg henvendte mig til dem omkring det.

Smokeus.dk sender mig masser af mails hvori de tigger mig om at lave en anmeldelse på mit seneste køb, så det må jeg jo hellere gøre. Varen er ikke kommet, deres support svarer ikke på henvende... Se mere

Super god service og hurtig levering :) Mine vare var pakket godt ind, og smokeus havde super god pakke sporings service. Man kan nemt følge sin pakke, og de holder deres leverings tidspunkt me... Se mere

Jeg burde give 0 stjerner,. da den varer jeg bestilte ikke kom frem. Jeg ventede i næsten 3 uger og fik ingen besked overhovedet om min varer fandtes, ville blive sendt mm. Beløbet var trukket på min... Se mere

1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SmokeUs stræber efter at blive din foretrukne leverandør af e-cigaretter og e-væske. Vi mener at vejen frem er vejledning og rådgivning.

1,9

Under middel

Skod

Trods flere mails og opkald har jeg stadig ikke haft kontakt med dem.. mine varer kom efter 12 dage trods de skriver 1-3 dage.. og da de så kom var det ikke de rigtige, men har opgivet at få kontakt med dem da deres kundeservice er ikke eksisterende.. kan kun fraråde at bruge dem..

28. april 2020

Ringe kundeservice - ingen respons

Levering på det jævne. Men så har de formået at pakke en forkert ordre, og dernæst er de utrolig svære at få fat i telefonisk, selv om man lægger en besked, kontakter de ikke en igen. Ligeledes på mail.

Jeg køber ikke hos dem en anden gang.

Vh. Carsten

21. april 2020

DÅRLIGT

Bestilte vare 31/3 har dd stadig ikke modtaget noget fra den ikke engang note om afsendelse eller noget. Har mailet 2 gange og ringet 1 gang uden held med at få fat i dem.
Hold jer langt væk fra dette useriøse firma!
Øv man ikke fik tjekket her på trustpilot inden bestilling så havde jeg aldrig handlet hos dem!

4. april 2020

Jeg bestilte en joyetech ego aio probox…

Jeg bestilte en joyetech ego aio probox matsort herfra. Der reklameres med hurtig levering. Men efter flere dages venten skriver jeg til kundeservice om min ordre er på vej. Jeg får senere en mail om at den nu er afsendt. Jeg modtager produktet og finder ud af at det er en blanksort.. Fair nok tænker jeg. Så må det være sådan. Jeg sætter en medfølgende coil i, og mundstykket passer ikke. Det er for langt til at gevindet overhovedet kan tage fat. Jeg prøver så idiotisk nok at skrue det i mit gamle batteri, hvor det får fat men da det er næsten helt skruet i, ryger hele kammeret ud af det. Så muligheden for at sende tilbage er pga mig selv forsvundet. Summer summarum er så at jeg har måtte skrue det nye mundstykke i det gamle batteri, og det skruer skævt i. Så jeg har bestilt ny via en anden side og håber på det bedste

31. januar 2020

Langsom levering, ingen service eller svar.

Langsom levering, kan ikke anbefales. De andre steder jeg har købt fra giver besked med de samme om at den er i gang med at blive pakket og giver dig en "track and trace" til gls eller postnord. De har ikke givet nogen form for bekræftelse af at jeg har bestilt. Jeg købte en smok stick p25 mandag d. 20 det er nu fredag d. 24, alt jeg har fået er en besked om jeg kan lide deres side, og om jeg ville give dem en bedømmelse på trustpilot.

24. januar 2020

Virkelig dårlig service

Bestilte d 8/1. Har intet modtaget, det er nu 19/1..... Har ringet og e-mailet flere gange samt lagt besked med telefon nummer på jeres telefonsvarer. Særdeles dårlig service og falsk reklame, da I skriver “hurtig levering” på jeres hjemmeside.

19. januar 2020

Nem side at finde ud af.

Nem side at finde ud af.
Nemt at bestille.
Men dog ville jeg mene evt. At Trustpilot invitation først skulle komme når man havde fået sine forventet varer.
Ved ikke hvor langt den er kommet i systemet endnu da jeg ingen beskeder har fået ud over ordre bekræftigelse, så om den er pakket eller sendt har jeg ingen idé om overhovedet.
Venter dog spændt på at modtage det jeg har bestilt.
Og ud over manglende info, så er alt faktisk ganske fornuftigt samt at leverings tid ikke er overskredet endnu af hvad jeg ved.

Så håber at tingene jeg på et tidspunkt modtager lever op til forventningerne.

13. januar 2020

Skulle have haft fået en smok inde fra…

Skulle have haft fået en smok inde fra dem. Ved godt at jeg har bestil den 19 dec men når man ringer 16.30 til 21.00 er der ikke nogen som tager den. Og har ikke fået noget af vide om min smok fra dem endnu og vi har den 29 dec. Men i starten fra den 19 af kunne de godt lige have sendt noget. Der var jo nogen dage at løbe på.

29. december 2019

Modtog en defekt joyetech for 16 dage…

Modtog en defekt joyetech for 16 dage siden. Sendte mail til smokeUs uden at få svar. Forsøgte at ringe men kunne ikke komme igennem. Efter 4 dage sender jeg endnu en mail hvor skriver at jeg vil beskrive forløbet på Trustpilot hvis jeg ikke hører fra dem. Jeg modtager en mail hvori de skriver at de vil fremsende et returlabel så jeg kan sende den defekte vare retur. Når de har modtaget den vil de sende en ny. Det er 12 dage siden og jeg har endnu ikke modtaget returlabel fra dem. Jeg har forsøgt at få kontakt til dem, men uden held.

6. december 2019