Har netop købt via fb live shop hvor alt bliver virkelig godt forklaret. Hvilke produkter skal bruges til hvad. Mega god service også pr mail og tidligere besøgt butikken en virkelig god oplevelse. No... Se mere

Hurtig levering og rengøringsmidler der faktisk virker, og som ovenikøbet dufter godt. Er helt vild med duften af Torvan. Instagram med how-to videoer, gode råd og før/efter billeder fra kunder. Hv... Se mere

100% Max stjerne fra mig. Deres rengøringsmidler, og tilbehør virker simpelthen fantastisk. Jeg har lige været på handlen i butikken og de var så søde at give 20% på det hele. Samtidig følger jeg dem... Se mere

Jeg er ikke helt fan af deres hjemmeside, som jeg synes kan være lidt tung at danse med(koster en stjerne) Men er til gengæld kæmpe fan af deres produkter, især dem fra mærket Kiehls. Og ikke m... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Skovbo-ren sælger alt indenfor rengøringsartikler og -midler, aftørringspapir, lys og servietter samt støvsugere og rengøringsmaskiner til både private og erhverv. Vi tilbyder også råd og vejledning til brug af produkter og løsninger enten online eller ved besøg af vores sælgere.

4,8

4,8

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god service ,

Hej Majbritt
Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre :-)
Rigtig god dag

Hurtigt

Hurtigt, nemt og god service

Hej Charlotte
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre det er gået godt :-)
Annika / Skovbo-Ren

Altid dejligt at komme ind i jeres…

Altid dejligt at komme ind i jeres butik, hjælpsom og smilende personale 👍🥰

Hej Vivi
Tusind tak for din anmeldelse. :) Det er lige præcis den oplevelse vi gerne vil give, så dejligt at høre vi lever op til det.
Rigtig god dag til dig.
Annika / Skovbo-Ren

Her kan du trygt handle!

Super god køber-oplevelse og gode produkter. Jeg er fan 🙂

13. august 2023

Hej Tina
Dejlig anmeldelse. Tusind tak. Det betyder meget for os at du har en god oplevelse med dit køb og de gode produkter.

tilbagevendende kunder

Hurtig levering.
Super gode priser.
produkter er af høj kvalitet.
Altid tilfredshedsgaranti

7. august 2023

Hej Omar
Tusind tak for din anmeldelse. :-) Dejligt at høre du er tilfreds. Det betyder meget for os.
Skovbo-Ren / Annika

Hurtig levering - bestilte om eftermiddagen og allerede dagen efter, kunne jeg hente min ordre.
Super gode priser og mange forskellige produkter.
Det er bestemt ikke sidste gange jeg handler her….

9. august 2023

Hej Kia
Tusind tak for din anmeldelse.
Skønt at høre alt gik hurtigt og du er en glad kunde. Vi ser frem til at handle med dig igen. :-)
Skovbo-Ren / Annika

Altid god service og vejledning

Altid god service og vejledning. Super søde og hjælpsomme mennesker OG mega lækre produkter.

25. juni 2023

Hej hej
Tusind tak. Wauw skønt at høre. Det betyder virkelig meget :-)
Annika / Skovbo-Ren

Altid hurtig levering og elsker at der…

Altid hurtig levering og elsker at der findes videoer og gode råd på deres Instagram.

7. maj 2023

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Hej Michelle. Tusind tak !!! Det betyder meget for os at du vil anmelde os og bruger tid på at se vores videoer og højdepunkter på Instagram.
Rigtig god dag :-)
Annika / Skovbo-Ren

Altid god behandling hos Annika og…

Altid god behandling hos Annika og hendes personale. God til at fortælle og vide hvilke produkter man har brug for❤️

7. maj 2023

Hej Charlotte :-)
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder meget for os at I kunder er glade for det arbejde vi laver. :-)
Annika / Skovbo-Ren

Altid mega god vejledning og service

Altid mega god vejledning og service. Svarer hurtigt på henvendelser, ordre sendes hurtigt og modtages efter få dage.

2. maj 2023

Hej Ina
Tusind tak din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er tilfreds og glad. :-)
Venlig hilsen Annika / Skovbo-Ren

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service, god indpakning og hurtig levering. 100% anbefaling herfra ;)

26. marts 2023

Hej Linda.
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er glade for at høre at alt har været i orden fra start til slut.
Rigtig god dag :)

Her handler vi igen ❤️💪

Vores første ordre, og det bliver ikke vores sidste. Alt gik præcis som aftalt, og produkterne holder hvad de lover.
Bonus info - De jo mega flinke ❤️❤️

24. marts 2023

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Hej Kit og Søren. Tusind tak for jeres skønne anmeldelse. Dejligt at høre det hele er gået godt. <3 Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang.
Rigtig god påske.

Super kompetent service

Super kompetent service, effektive produkter de selv bruger og kan stå inde for samt fair pris

23. marts 2023

Hej Stine :-)
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre produkterne lever op til forventningerne. Vi gør alt det vi kan for at udvælge de bedste.
Rigtig god påske. <3

Total enkel og let

Ret smart man ikke skal bruge spand kost og masser af andre remider. Det er da bare en smart opfindelse.

13. marts 2023

Hej Jette :)
Tak for din anmeldelse. Skønt at høre du er vild med moppesættet. Det er vi også.
God dag.
Annika / Skovbo-Ren

Hurtig levering og alle varerne lever…

Hurtig levering og alle varerne lever op til forventningerne

16. marts 2023

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre. :-)