Hurtig levering og rengøringsmidler der faktisk virker, og som ovenikøbet dufter godt. Er helt vild med duften af Torvan. Instagram med how-to videoer, gode råd og før/efter billeder fra kunder. Hv... Se mere

100% Max stjerne fra mig. Deres rengøringsmidler, og tilbehør virker simpelthen fantastisk. Jeg har lige været på handlen i butikken og de var så søde at give 20% på det hele. Samtidig følger jeg dem... Se mere

Jeg er ikke helt fan af deres hjemmeside, som jeg synes kan være lidt tung at danse med(koster en stjerne) Men er til gengæld kæmpe fan af deres produkter, især dem fra mærket Kiehls. Og ikke m... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Skovbo-ren sælger alt indenfor rengøringsartikler og -midler, aftørringspapir, lys og servietter samt støvsugere og rengøringsmaskiner til både private og erhverv. Vi tilbyder også råd og vejledning til brug af produkter og løsninger enten online eller ved besøg af vores sælgere.

4,8

4,8

Fantastisk

Hurtig levering, nem hjemmeside, billige priser og fantastiske produkter! Absolut ikke sidste gang jeg har handlet her 🎉😍

9. februar 2023

Hej hej :-)
Tusind tak for din anmeldelse. Virkelig skønt at høre du er tilfreds hele vejen igennem.
Annika / Skovbo-Ren

Hurtig og effektiv levering.God omtale…

Hurtig og effektiv levering.God omtale af hvad den enkelte varer er god til😊Et sted jeg helt klart handler igen😊😊

15. februar 2023

Hej Gitte :)
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at vi lever op til levering og forståelse for hvordan produkterne bruges. Og tak for du handler. :-)
Rigtig god aften.

Super service som altid

Super service som altid - hurtig levering 👏🏼

16. februar 2023

Hej Kristina
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med service og levering.
Rigtig god aften.
Annika / Skovbo-Ren

Produkterne lever helt op til…

Produkterne lever helt op til forventningerne.
Hurtig levering.
Jeg skrev til dem, da der var noget jeg var i tvivl om, 15 min efter var der svar.
Har købt hos dem flere gange, og kommer ALDRIG til at bruge andet!

19. februar 2023

Hej Tina
TUSIND TUSIND TAK, virkelig skøn anmeldelse.
Rigtig god aften. :-)

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Tager fedt m.m.
Verdens bedste rengøringsmiddel. Dufter skønt.

2. februar 2023

Hej hej :-)
Dejligt at høre, vi elsker det også.
Tusind tak for din anmeldelse.
Rigtig dejlig dag til dig.

Altid sød og god betjening

Altid sød og god betjening
Har de ikke det ønskede produkt - jamen så finder vi altid en løsning

20. januar 2023

Hej Tor :-)
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.
Rigtig god eftermiddag.
Annika / Skovbo-Ren

Hurtig levering og midlet virker

Hurtig levering og midlet virker. Har prøvet flere rengøringsmidler andre steder fra som ikke virkede

18. januar 2023

Hej Maiken :-)
Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre.
Rigtig god weekend.

Kanon og hurtig service

Hurtig og god service, og så et super godt produkt.

12. januar 2023

Hej Pernille :-)
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds både med levering og produktet.
Annika / Skovbo-Ren

Har netop købt via fb live shop hvor alt bliver virkelig godt forklaret. Hvilke produkter skal bruges til hvad. Mega god service også pr mail og tidligere besøgt butikken en virkelig god oplevelse. Noget så “kedeligt” som rengøring kan de bare gøre interessant med stor faglig viden 👍

1. december 2022

Hej Henriette :-)
Wow tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder meget for os at høre at "liven" giver en god forståelse og rengøring interessant <3

Hej Else :)
Tak din anmeldelse. Det er skønt at høre at du er tilfreds både med vores service og vores varer.
Rigtig god dag til dig.
Annika / Skovbo-Ren

Jeres produkter duer bare🤩 i pynter…

Jeres produkter duer bare🤩 i pynter ikke på noget😉 altid gode råd og vejledning…..👏🏻

9. november 2022

Hej Jeanette :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre.
Rigtig god dag og weekend til dig.
Venlig hilsen Annika - Skovbo-Ren

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Hej Claus :) Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du fik hurtig hjælp og god service. Det betyder meget for os at du anmelder os, så det skal du have tak for. Rigtig god weekend. Venlig hilsen Annika - Skovbo-Ren

Altid god service og betjening hos…

Altid god service og betjening hos Annika og Co ..

7. november 2022

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Hej Bent. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service. Tak for du kommer i butikken og handler. Rigtig god weekend. Venlig hilsen Annika - Skovbo-Ren

Altid godt service og vejledning

Altid godt service og vejledning, sødeste personale.
De bedste anbefalinger herfra 👍🏻

24. oktober 2022

Hej Lene,
Mange tak for den fine anmeldelse du har givet os. Den er vi utrolig glade for. Vi vil så gerne give den bedste oplevelse og service samt at I kunder går ud af butikken med en god portion viden om lettere rengøring.

Hurtig levering super Har dog lidt…

Hurtig levering super Har dog lidt problemer med at forstå dosering da jeg har Alm hjem og ikke blander 8 liter vand vh Hanne

14. oktober 2022

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse :-) Det kan jeg godt forstå kan drille lidt. Du skal endelig altid bare tage kontakt til os så vi kan guide dig. Vi er næsten altid online på Facebook og Instagram ellers skriv eller ring til os. Jeg tager lige fat i dig for at høre hvilke af produkterne det drejer sig om :) God dag.
Venlig hilsen Annika

Fin oplevelse

Fin oplevelse, pakken var virkelig godt pakket, dejligt🤗

5. oktober 2022

Hej Anni,
Mange tak for den anmeldelse, vi SÅ glade for du har fået en god oplevelse og at vores pakker bliver leveret i en fin stand, det betyder meget for os at vores arbejde er i orden helt fra start til slut.
MVH Sanne - Skovbo-Ren