Har netop købt via fb live shop hvor alt bliver virkelig godt forklaret. Hvilke produkter skal bruges til hvad. Mega god service også pr mail og tidligere besøgt butikken en virkelig god oplevelse. No... Se mere

Hurtig levering og rengøringsmidler der faktisk virker, og som ovenikøbet dufter godt. Er helt vild med duften af Torvan. Instagram med how-to videoer, gode råd og før/efter billeder fra kunder. Hv... Se mere

100% Max stjerne fra mig. Deres rengøringsmidler, og tilbehør virker simpelthen fantastisk. Jeg har lige været på handlen i butikken og de var så søde at give 20% på det hele. Samtidig følger jeg dem... Se mere

Jeg er ikke helt fan af deres hjemmeside, som jeg synes kan være lidt tung at danse med(koster en stjerne) Men er til gengæld kæmpe fan af deres produkter, især dem fra mærket Kiehls. Og ikke m... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Skovbo-ren sælger alt indenfor rengøringsartikler og -midler, aftørringspapir, lys og servietter samt støvsugere og rengøringsmaskiner til både private og erhverv. Vi tilbyder også råd og vejledning til brug af produkter og løsninger enten online eller ved besøg af vores sælgere.

4,8

Service på højt niveau

Dygtig personale og god vejledning

27. december 2025

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det betyder meget for os, at du værdsætter vores vejledning og personale.
Rigtig god dag, vi håber at se dig igen snart. :-)
Annika / Skovbo-Ren

Jeg er ikke helt fan af deres…

Men er til gengæld kæmpe fan af deres produkter, især dem fra mærket Kiehls.
Og ikke mindst deres virkelig gode kundeservice…og nå ja.. hurtig levering.
Vender helt klart tilbage til dem.

17. august 2025

Hej Ditte
Tusind tak for din ærlige anmeldelse og de flotte ord om vores produkter, kundeservice og levering 🤩
Vi er kede af, at du oplever hjemmesiden som værende lidt tung at bruge – det tager vi med os, da vi hele tiden arbejder på at gøre den bedre og mere brugervenlig. Vi har faktisk lige fået den fornyet, så der er klart plads til forbedringer. 😀
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for både Kiehls produkter og din oplevelse hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Kanon god kundeservice

Kanon god kundeservice, svarer hurtigt på ens henvendelser og afsendelsen helt i top! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. august 2025

Hej Camilla
Tusind tak for en fantastisk anmeldelse. 🤩 Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse hele vejen igennem.
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Varerne blev leveret hurtigt

Varerne blev leveret hurtigt, dog lidt dyrt med fragt

19. maj 2025

Hej Jette.
Tak for din skønne 5 stjernet rating. Vi er taknemmelige for, at du på trods af fragtprisen, stadig giver os 5 stjerner. Desværre er al fragt jo steget helt vildt i år og nu er der også kommet vejskat, men det er helt sikkert noget vi vil kigge på om vi kan forbedre.
Tak igen og rigtig god dag :)
Annika / Skovbo-Ren

Altid en god oplevelse og gode vare…

Altid en god oplevelse og gode vare hurtig forsendelse. Besøg endelig butikken i Hjørring hvis du kan.

1. maj 2025

Hej hej
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse og vil anbefale os. :-)

Fin og hurtig handel

28. april 2025

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din ordre.
Rigtig god dag :)

Nemt at bestille.

Man bestiller på nettet hvor vi har en favorit liste. Dagen efter har vi varerne, sat ind på plads. Det kalder jer GOD service.

11. april 2025

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at det er nemt for jer at bestille, og at favoritlisten gør det hele lidt lettere.
Det betyder meget for os, at I oplever det som god service – vi gør os umage hver dag for at levere hurtigt og nemt.
Tak fordi I handler hos os :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse

7. april 2025

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at det er et godt sted at handle hos Skovbo-Ren.
Rigtig god dag :-)

Hej Jette.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen snart :)
Rigtig god weekend.

Hurtig og god service

Havde en god snak om defekt spray skaft og fik en hurtig og god behandling som altid😊👏

7. marts 2025

Hej
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt. Det betyder meget for os at levere en god service hver gang :)
Tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🤩

Bestilling

Bestilling, samt levering var hurtig.

6. marts 2025

Hej Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, det hele gik nemt og hurtigt :-)
Rigtig god dag og weekend til dig.

Hurtig levering og god…

Hurtig levering og god indpakning,ekstra lille gave med

6. januar 2025

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Tak for din flotte anmeldelse, Peter🤩 Vi er glade for, at du værdsatte den hurtige levering, den gode indpakning og den lille gave. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at handle med dig igen.
Rigtig god dag.😁

Nemt og gode produkter

3. december 2024

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du synes vores produkter er gode, og at det er nemt at handle hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.😁

2. december 2024

Besvarelse fra Skovbo-Ren

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

hurtigt og effektivt

hurtigt og effektivt

11. november 2024

Hej Jørgen.
Tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hurtige levering og service. Det er vores mål at sikre, at alle kunder får en positiv oplevelse fra start til slut.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚
God service 🙆‍♀️
Lille ekstra gave med i pakken 🎁

7. oktober 2024

Hej Julie
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du har oplevet både hurtig levering og god service – og vi håber, du nød den lille ekstra gave. Det betyder meget for os at give vores kunder en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊

Fantastisk service

Fantastisk service, vi blev mødt at måde dygtige og meget imødekommende medarbejder. Tak for det.

Da vi bestilte under en af deres “ live” på Face book, var der mega Hurtigt levering.
Skovbo-ren får klart en stor anbefaling her fra

3. oktober 2024

Hej Kit
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores medarbejdere. Det betyder meget for os at kunne levere både god service og hurtig levering, især under vores live-salg på Facebook.
Rigtig god dag :-)

Hej Susanne.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og oplever vores personale som venlige. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får det, de har brug for. Vi ser frem til at betjene dig igen. :-)
God dag.
Annika / Skovbo-Ren

varen var helt i top +super hurtig…

varen var helt i top +super hurtig levering

5. oktober 2024

Hej Tomelisa design
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af varen og vores hurtige levering. Det betyde rmeget for os, at vores kunder har en god oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen snart. :-)

Billigt og hurtigt

Billigt, hurtigt og flot service.

30. september 2024

Hej Jørn
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for vores priser og service.
Rigtig god dag. :-)