Har netop købt via fb live shop hvor alt bliver virkelig godt forklaret. Hvilke produkter skal bruges til hvad. Mega god service også pr mail og tidligere besøgt butikken en virkelig god oplevelse. No... Se mere

Hurtig levering og rengøringsmidler der faktisk virker, og som ovenikøbet dufter godt. Er helt vild med duften af Torvan. Instagram med how-to videoer, gode råd og før/efter billeder fra kunder. Hv... Se mere

100% Max stjerne fra mig. Deres rengøringsmidler, og tilbehør virker simpelthen fantastisk. Jeg har lige været på handlen i butikken og de var så søde at give 20% på det hele. Samtidig følger jeg dem... Se mere

Jeg er ikke helt fan af deres hjemmeside, som jeg synes kan være lidt tung at danse med(koster en stjerne) Men er til gengæld kæmpe fan af deres produkter, især dem fra mærket Kiehls. Og ikke m... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Skovbo-ren sælger alt indenfor rengøringsartikler og -midler, aftørringspapir, lys og servietter samt støvsugere og rengøringsmaskiner til både private og erhverv. Vi tilbyder også råd og vejledning til brug af produkter og løsninger enten online eller ved besøg af vores sælgere.

4,8

4,8

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig god service og produkter ⭐️

Altid sød og venlig betjening både online og når man kommer fysisk i butikken ⭐️ råd og vejledning er en selvfølge , altid parate til at hjælpe kunderne .
Kan kun sende / give mine bedste anbefaling til Skovbo - Ren og personalet . Så 5 uf af ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

24. september 2024

Hej Karin
Tusind tak for en fantastisk anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. 🤩
Rigtig god dag

Super godt og nemt at bruge

Super godt og nemt at bruge

2. september 2024

Hej Yvonne
Dejligt at høre og tusind tak for din anmeldelse. Det er sådan det helst skal være :)
Rigtig god dag

Super service.

De er altid søde og hjælpsomme. Super service. Man får altid en god vejledning og gode fif. Deres produkter er fantastiske.

29. august 2024

Hej Camilla
Dejligt at høre og tusind tak for din anmeldelse. :-)
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores produkter og vejledning.

12. august 2024

Hej Lissi
Tusind tak for din anmeldelse :-) Skønt at høre du er tilfreds med vores service. Det gør vi også alt for at leve op til.

Fantastiske rengøringsartikler

Som altid lækre rengøringsartikler, der aldrig skuffer.. :)

7. juni 2024

Hej hej
Skønt at høre :-) Tusind tak for din anmeldelse.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

27. maj 2024

Hej hej
Tak for din anmeldelse. Dejligtat høre det er nemt at bestille og leveringen hurtig. Rigtig god dag. :-)

Professionel

Sød, hjælpsom og meget venlig ejer.
Der blev taget professionel hånd om en manglende ordre. Dagen efter den behagelige samtale var pakken med de bestilte varer hos os👏👍

30. maj 2024

Hej Hej
Tusind tak for din skønne anmeldelse og din ordre.
Jeg var glad for at kunne hjælpe, teknikken driller indimellem, men dejligt du var tålmodig. :-)
Annika / Skovbo-Ren

Super service og gode produkter

Fine produkter, super service, gode priser og hurtig levering, hermed en varm anbefaling

26. april 2024

Hej Kristine
Tusind tak for din varme anbefaling. :-) Dejligt at høre du er tilfreds med det hele.

Virkelig gode produkter!

Knald god service, hurtig levering og skide gode produkter!

26. april 2024

Hej Charlotte
Wauw tusind tak for den fantastiske anmeldelse. Det betyder meget for os at alt er som det skal være. :-)
Rigtig god weekend.
Annika / Skovbo-Ren

På trods af at leveringsomkostningerne…

På trods af at leveringsomkostningerne var ret høje, er jeg godt tilfreds, fordi produkterne er gode og blev leveret hurtigt.

29. januar 2024

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget at du giver os 5 stjerner, selvom der faktisk er noget vi måske skal have kigget på omkring fragten, vi ved dog godt den er dyr især ved privat levering, men det er desværre en stigende tendens omkring fragt generelt. :-) Dejlig du synes om vores produkter.
Ha en rigtig god dag.

Super god service.

Skrev derind og fik hurtigt svar ang rengøringsmiddel og varerne kom kort efter.🤗👏🏻
Super god service.👏🏻👏🏻

23. januar 2024

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse og dejligt at høre du er tilfreds med vores service. :-)

Hurtig leverance

Hurtig leverance. Kemilux produkter kan anbefales.

15. januar 2024

Hej Jens
Tak for din skønne anmeldelse. Vi er helt enige. Kemilux produkter er virkelig gode og effektive.

Hurtig service

Hurtig service. Havde pakken dagen efter vi havde bestilt.. Gode produkter som jeg havde hørt om. ❤️ ❤️

29. december 2023

Hej Vibeke
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder meget at du er glad for produkterne.
Rigtig god weekend.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, og lille gave

21. november 2023

Hej Torben
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre leveringen var hurtig og problemfri. Håber du får glæde af gaven :)
God dag.

Lynhurtig levering

Bestilte og varen som blev afsendt samme dag, super hurtig service😀

10. november 2023

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre varerne kom hurtigt til dig :)

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Brugermanual medfølger til deres rengøringsprodukter.

3. september 2023

Hej Anneli
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre at vi har en god service :)