Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning). Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetalin... Se mere
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget. Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbet... Se mere
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige pr... Se mere
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Købte et ur, der desværre var defekt, trods utalige optagelser af uret der skiftevis gik, og derefter gik i stå et par døgn (batteri skiftet utallige gange). Vi har brugt timer på at tage video og dokumentere at uret ikke virkede, hvilket blev forkastet. Da sidste dokumentation blev afsendt, så kommer en ny medarbejder på sagen og det hele starter forfra. Vi vælger nu efter flere måneder at opgive sagen - køb ikke ikke hos dette svindelfirma, der bare forsøger at udtrætte kunderne, hvilket også sket i vores tilfælde.
Efter svar fra firmaet på min trustpilot vurdering skriver de, at et stilbillede ikke er fyldestgørende - jeg har brugt timer på at komprimere min optagelse, sendt i mail til dem og modtagelsen er blevet bekræftet. Jeg fastholde min kritik.

Besvarelse fra ShopBetter™
Har nu handlet en del gange, og varene er bare topklasse. Det jeg bestiller er mineralvand, som kun kan købes i Spanien. Så derfor er det et super sted at handle. Den eneste anke jeg har er at fragten er forholdsvis dyrt. Men det er der ikke noget at gøre ved.så jeg vil stadigvæk handle her. Så tak herfra og 4 store stjerner

Besvarelse fra ShopBetter™
Bestilte en tablet hos Føniks, men efter en måned uden at de havde afsendt og hele tiden oplyste nye forsendelsesdatoer valgte jeg at annullere min ordre hos dem og lagde en hos ShopBetter, og kun efter få dage blev den leveret og et var nøjagtig samme model.
Kan varmt anbefale at handle hos ShopBetter.

Besvarelse fra ShopBetter™
super hurtig og præcis levering.
brugsanvisningen til ovn var ikke på dansk og passede ikke til produktet.

Besvarelse fra ShopBetter™
Nemt at bestille, hurtig levering, men brugsanvisningen var kun på fransk.

Hej med Jer!!!!
Rigtigt god service
Overskuelig hjemmeside
Lynhurtig levering

Besvarelse fra ShopBetter™
Bestilte en Panasonic soundbar. Den er ikke til at få gang i, så det er noget besvær, men det kan man ikke bebrejde Shop Better. De sendte varen omgående, og alt stemte 100%

Besvarelse fra ShopBetter™
Min pakke kom ca. en uge efter jeg bestilte den. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle bestille, efter at have læst nogle af anmeldelserne. Jeg endte med at gøre det, og pakken var også helt fin, og det samme som jeg bestilte.

Besvarelse fra ShopBetter™
Fik det jeg bestilte, alt var som det skulle være og super god kvalitet!
Og god service hele vejen igennem. :)

Besvarelse fra ShopBetter™
God og hurtig betjening, varen kom som lovet. Kan fint anbefale butikken.

Besvarelse fra ShopBetter™
Fin handle men længer leveringstid end forventet der stod 7 dag og der gik 14 dage

Besvarelse fra ShopBetter™
Hurtig levering med rigtig god pris på den varer jeg bestilte. Bliver ikke sidste gang :-)

Besvarelse fra ShopBetter™
Det var nemt og samtidig god service at handle hos shopbetter og det er en fodel man kan bliver medlem og man kan få nogen procent rabat. Det var hurtigt jeg har fået min vare efter nogen dage og 100% de vare som jeg har bestilt så det er nemt og hurtigt handle hos shopbetter.

Meget hurtig levering
Shoppen har varer du ikke kan finde andre steder

Besvarelse fra ShopBetter™
Fin hjemmeside, med mange gode ting.
Jeg bestilte et staffeli, som jeg er blevet rigtig glad for. Det er kvalitet.
Eneste minus er fragten, da der er kommet lidt ridser på. Her kunne producenten godt gøre mere ud af emballagen.
Ellers rigtig fin oplevelse.

Besvarelse fra ShopBetter™
Kvalitet som forventet. Leveret til tiden.