Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning). Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetalin... Se mere
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget. Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbet... Se mere
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige pr... Se mere
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilte matchende hundesele, halsbånd og line. Pengene blev trukket dagen efter. Da pakken langt om længe ankom, manglede selen. Jeg fik oplyst at den var udsolgt. Hvordan kan varen bestilles og beløbet trukket, når den er udsolgt? Og hvorfor ingen information undervejs? Havde jeg fået at vide at selen var udsolgt havde jeg valgt et andet matchende sæt.

Besvarelse fra ShopBetter™
En god Expressomaskine til formalet kaffe, som lever fuldt op til forventningerne, og så til en skarp pris og hurtig levering.

Besvarelse fra ShopBetter™
Der stod at de regnede med at min pakke ville ankomme den 11/7-2023, men den var har allerede den 6/7-2023 så god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen:-)
Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg søgte spanske dagligvare og ønskede at købe nogen af de fødevare som jeg kender fra de spanske supermarkeder. Det var en fornøjelse at kunne vælge imellem flere almindelige dagligvare hos shopbetter. Hjemmesiden havde lidt tekniske udfald, hvilket betød at min ordre var længe om at blive afsluttet. Men levering som lovet og jeg shopper videre hos dem, for der er alt hjertet begær.

Besvarelse fra ShopBetter™
Bestilte 4 Frost tasker den 7 juni, og har stadig ikke modtaget mine varer. På postnord app står der, at den er på vej, men d har den gjort i flere dage, og ukendt dato. Bar virkelig øv, især når de skriver på deres hjemmeside at det tager 1-2 hverdage. Lidt frustrerende da vi snart har nogle føsdage og gaverne skal afleveres til føsdags børnene.

Besvarelse fra ShopBetter™
bestilte en vare den 15/6-23 først da jeg ringede og brokkede mig over ik at ha modtaget ordrebekræftelse fik jeg endelig en.. men har endnu ik fået mail om at varen er afsendt .. til trods for der på deres side stod levering inden for 1-2 dage ...

Besvarelse fra ShopBetter™
Hurtig levering, alt var som det skulle være, jeg er godt tilfreds og handler gerne her igen

Besvarelse fra ShopBetter™
Hurtig levering til fornuftige priser: Jeg har feks købt radioer, et 3 etagers lækkert bur til dværghamstere (dog flækket i taget men de gav mig pengene tilbage uden problemer og uden at jeg returnede: Sendte blot et foto deraf). Ja selv gulvmopper og spand, skraldespand etc. har jeg købt, hvilket var umuligt at finde i Danmark i samme kvalitet og til den lave pris. I starten var selv mopperne gratis leveret, men selvom man nu skal betale omtrent 100 kr for levering (idet denne er en specialvare uden gratis levering), kan man købe mange så prisen bliver lavere. Mopper var nedsat til kun 12 kr per styk. Så det blev vel ca det samme.

Besvarelse fra ShopBetter™
God service: Hurtigt svar på spørgsmål og en fin lille ekstragave, alt i alt en god oplevelse

Besvarelse fra ShopBetter™
Varen svare til forventninger, dog lidt lang leveringstid, hvilket kunne være rart at få oplyst ved bestilling. Dette har ingen betydning for det nu leverede, og muligheden for at vælge anden udbringes firma er også til stede. Handler der gerne igen.

Besvarelse fra ShopBetter™
Købte et TV gennem dem. Har aldrig oplevet en ligeså dårlig kundeservice som hos ShopBetter. Der er INTET 'support' i deres kundesupport, idet de udelukkende er sælgere, og derfor på ingen måde kan hjælpe deres kunder over telefonen. Man kan kun skrive til dem over mail, der slet ikke fungerer optimalt heller. Overvejer man at købe hos ShopBetter skal man holde sig langt fra elektronik, eller bare langt fra dem generelt.
"Undrende over kritik af skriftlig support"
I tager lang tid at svare, og svarede netop lige præcis ikke på alt i én mail. I svarede på noget af det man spurgte om, ikke det hele, hvilket gjorde processen længere. Og nej - I kunne nemt og med det samme have afslået ordren, hvis i bare havde styr på jeres ting med kundeservice og jeres leverandør, idet i kunne have kontaktet firmaet og bedt dem ikke afsende ordren, og hermed sparret mig og jer en hel masse tid. I skal få styr på jeres ting, istedet for at bortforklare. Og at i sender jeres vare fra fjernlager i spanien og med småt skriver, at varen skal sendes tilbage til spanien på kundens regning, hvis man fortryder købet, er helt forkasteligt. Yderligere havde i heller ikke styr på, at jeres guldabonnoment dækkede denne porto. Og ja - endte med at beholde TV'et selv og finde en anden løsning, idet der ikke kom noget som helst ud af at snakke med jer, især ikke når i var flabede over telefonen og at man fik en uanmeldt levering, fordi i ikke har styr på jeres leverandører. Helt igennem en sølle oplevelse som kunde hos jer, men i kan vel være ligeglade.

Besvarelse fra ShopBetter™
Dejligt sted at handle. Jeg køber mineralvand,som jeg ikke kan få andre steder. Det eneste minus er fragten som er forholdsvis dyr. Men det er jo noget jeg vælger.så samlet set bør stedet få 5 stjerner. Super dejligt sted og god service.

Besvarelse fra ShopBetter™
Super hurtig levering - god hjemmeside - alt var nemt! Og varen kom til tiden til konfirmanden. Jeg er super tilfreds! Og gør det helt klart igen!

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg har handlet flere gang fra den hjemmeside, og jeg er aldrig blevet skuffet.
Hvis det er forsinkelse, så skrive det, hvis varen gik i stykke, så giver de penge tilbage, varen kommer altid, og det er altid en god service.