Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning). Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetalin... Se mere
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget. Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbet... Se mere
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige pr... Se mere
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har netop kontaktet deres kundeservice telefonisk. At kundeservicemedarbejderen kun talte engelsk er ikke et problem for mig - det er det til gengæld, at vedkommende smækkede røret på, idet jeg havde stillet mit spørgsmål (spørgsmålet handlede om hvorfra det TV jeg har kig på leveres).
Det er hermed ikke et sted jeg har tillid til.

Besvarelse fra ShopBetter™
De kan stoppe med at tage penge for at levere det man køber eller så lader være med at skrive at det er gratis

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg skulle bruge en baderums ventilator. Den blev fundet og bestilt på ShopBetter.eu. Den blev leveret hurtigt og er installeret nu.

Besvarelse fra ShopBetter™
Kun positive ting at sige om min oplevelse. Bestilling foregik uden problemer og varen blev leveret præcis som lovet. Opsagde efterfølgende mit medlemskab ligeledes uden problemer. God oplevelse alt i alt.

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg modtog i går en reol købt hos Shopbetter. Ved åbning er reolen mere eller mindre smadret, og de dele, der burde hænge sammen med søm, falder fra hinanden. Det er altså en fuldstændig ubrugelig reol direkte til storskrald. Pt. venter jeg på, at Shopbetter besvarer min henvendelse om at få pengene retur.

Besvarelse fra ShopBetter™
Levering som lovet. Varen som forventet.
En god oplevelse.
Kan anbefales.

Besvarelse fra ShopBetter™
Godt og billigt sted at handle. Varen kom som lovet til rette tid.😁

Besvarelse fra ShopBetter™
Min mor havde længe forelsket sig i de fine metal bøtter til løg, kartofler og hvidløg. Så jagten gik ind på dem.
Endeligt fandt jeg dem et sted hvor porto ikke var 100+,-
Så de blev bestil, og en to tre så modtog vi dem.
Dog var kassen noget ødelagt, men indholdet fejlet ikke noget
Og et plus vi fik en glad mor til jul.
Så næste gang vi mangler noget vil vi da lige smutte omkring shopbetter og se om de skulle ha det.
Kæmpe anbefalingen her fra

Besvarelse fra ShopBetter™
Ikke såqq meget at sige andet end at det er god service og levering er hurtig.

Besvarelse fra ShopBetter™
Lige som det skal være. Har fået min vare til tiden. Hurtig og enkel.

Besvarelse fra ShopBetter™
shopbetter er fair, og de er gode til at hjælpe, hvis der skulle opstå fejl. de har også en overskuelig hjemmeside. de laver giveaways hvor jeg har været så heldig at vinde et par airpods, og dem er jeg glad for :)

Besvarelse fra ShopBetter™
Handlen gik fint og hurtig, ikke noget at klage over.

Besvarelse fra ShopBetter™
Julegave kom til tiden og vakte glæde. Ingen problemer!