Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning). Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetalin... Se mere
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget. Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbet... Se mere
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige pr... Se mere
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg modtog absolut ingen info om ordren, hverken ordrebekræftelse, eller anden opdatering. Først da varen blev afsendt efter adskillige dage, kom der en mail. Det viste sig så, at varen blev afsendt fra Spanien og det tager jo lidt tid. Fra jeg afgav ordren til vare kom, gik der vel to uger.

Besvarelse fra ShopBetter™
Rigtig gode vare der svarede til det vi bestilte. Fik hurtig besked om det var pakket, synes dog der gik en rum tid inden den blev sendt. Men alt i alt en god oplevelse som jeg godt kan anbefale.

Besvarelse fra ShopBetter™
Hurtig levering og nem at kommunikerer med.

Besvarelse fra ShopBetter™
Super oplevelse med indkøb, hurtig levering og simpel bestilling. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra ShopBetter™
Handlen kører efter snoren (servicen og kvaliteten )

Besvarelse fra ShopBetter™
Tv'et var i orden, leveringen hurtig og problemfri. Og prisen var rigtig...!

Besvarelse fra ShopBetter™
Har købt en støvsuger og på hjemmesiden det ser meget stor og har modtaget og det var For små slangen falder af hele tiden,og det er ikke til bruge

Besvarelse fra ShopBetter™
Det bliver ikke sidste gang jeg handler fra Shopbetter. Nemt og hurtig levering, samt forskellige legetøj at vælge imellem. Min niece er utrolig glad for Legoklodserne. Af hjertet tak ♥️

Besvarelse fra ShopBetter™
Super udvalg af sukkerfri drikkevarer! Herligt at kunne få Cola light, som er forsvundet fra det danske marked.,

Besvarelse fra ShopBetter™
Den sendte mig et fuldstændigt andet produkt end det jeg betalte for. Jeg har over de sidste 3 måndeder skrevet ca 20 emails med deres support. De er åbenbart ikke istand til at refrundere mig mine penge. Jeg har forsøgt at sende dem deres produkt tilbage. Jeg har enda tilbudt at personligt aflevere produktet til deres filial i DK. Men det "måtte" jeg ikke.
De har altså bare taget mine penge og sendt mig skrammel. Det er en slags tyveri og utrolig dårlig stil.
Jeg har en forhåbning om at der snart kommer en retur label så jeg kan komme af med produktet, jeg har dog ikke meget forhåbning for mine penge de har holdt i 3 måndeder, jeg er ikke en bank der giver 0% rente lån.
EDIT: De har forsøgt at få nedtaget min andmeldelse ved at påstå det ikke er en oprigtig oplevelse. Påtrods af at dette er præcis samme navn som i alle support beskederne til en Hr Lukas. Skam jer.. Og Trustpilot burde også skamme sig for hoppe på den.

Besvarelse fra ShopBetter™
Fornuftig samlet pris, fyldestgørende information undervejs (bekræftelse, faktura, forsendelse). Varen havde lidt lang leveringstid - kom fra Spanien kunne jeg se via GLS tracking.

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg bestilte d. 20/12-23 en parfume, men fik aldrig en ordrebekræftelse, men pengene var reserveret på min konto.
Idag har jeg stadig ingen mail fået, reserveringen er fjernet, og produktet er fjernet fra deres hjemmeside. Hvad i alverden er det for en måde at drive forretning på?!?