Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning). Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetalin... Se mere
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget. Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbet... Se mere
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige pr... Se mere
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Tangerer bedrageri. Billige priser, men kun hvis du tegner “medlemsskab” som derefter er næsten umuligt at opsige.
Opdatering: shopbetter.dk forsøger at fastholde deres kunder i en abonnementsordning der er voldsomt besværlig at opsige:
- Kan ikke opsiges de første 24 timer
- Kræver svar på samme spørgsmål 4-5 gange.
- Hvad gang gemmes svarmuligheden så der skal scrolles for at se det.
- Hver gang bruges der farver til at forvirre.
- Når det endeligt lykkes får man tilsendt “link til afmelding”. Her bliver man tilbudt nye køb.
- Kun ved nærmere eftersyn ser man i svag kontrastfarve (modsat den røde ved alle tidligere tilsvarende spørgsmål) at man igen skal bekræfte udmelding.
- Har fjernet mit punkt vedr. kr. 500+ i fragtpris da jeg ikke gennemførte handlen bl.a. p.gr.a. fragtprisen.

Besvarelse fra ShopBetter™
Det var nemt og hurtigt. Nu venter vi bare spændt på at pakken kommer,

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg købte en julegave , som jeg fortryd og skrev en mail om hvordan jeg kunne gøre brug om min fortrydelsesret?
For at være sikker på at udfylde formularen korrekt
Jeg fik dette svar:
Det er desværre ikke muligt at annullere en igangværende ordre, når den allerede har forladt vores lager.
Desuden ser jeg fra din sporing, at denne ordre allerede er blevet leveret
På deres hjemmeside efter megen søgen fandt jeg vejledning og formularer til brug af fortrydelsesret
Nu venter jeg på at få mine penge retur

Besvarelse fra ShopBetter™
Efter lang tids ventet kom varen endelig, hvor kvaliteten overhovedet ikke lever op til forventningen.
Vil derfor gerne benytte min 14 dages fortrydelsesret, men har aldrig modtaget en faktura for købt, til trods for at pengene er trukket, hvilket er påkrævet at vedlægge ens returforsendelse.
Kundeservice foregår kun via email, hvor jeg får et AI-genereret svar som henviser til deres returneringspolitik på hjemmesiden, hvilket jeg allerede selv havde nævnt i min henvendelse, samtidig med min udfordring i at de aldrig har fremsendt en faktura.
Man kan ikke ringe til nogen, da telefonnummeret bare stiller om til en præindtalt besked der siger de har travlt og man skal i stedet skrive.
Har vente fem dage nu på et svar jeg kan bruge til noget og en faktura for mit oprindelig køb. Hvis det her fortsætter, så er min mulighed for 14 dages fortrydelsesret opbrugt, hvilket ikke er min skyld!

Besvarelse fra ShopBetter™
Utrolig nemt og simple købsproces - priserne er gode (billigste tilbud på dukken til min datter), og med levering inkluderet.

Besvarelse fra ShopBetter™
Min mikrobølgeovn virkede pludselig ikke efter nogle måneder, og jeg henvendte mig til ShopBetter i april måned. Det tog MEGET lang tid for dem at finde ud af, at den skulle sendes til reparation. (Uddybning i tidligere anmeldelse).
Nu er det næsten 6 uger siden, at den er sendt til reparation, og der er intet sket. Det er næsten 5 måneder siden, at jeg henvendte mig første gang.
Hver gang jeg henvender mig, får jeg at vide, at de giver besked, så snart der er nyt. Og de takker for min tålmodighed. Som er opbrugt for længe siden!
Det handler om en mikrobølgeovn til godt 600 kr.

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg bestilte en vare og modtog derefter besked lidt over en uge senere om, at min ordre var forsinket grundet stort volumen hos kurer. Efterfølgende hørte jeg ingenting. Da jeg rykkede for status 4 uger efter jeg lagde ordren, får jeg besked om at min ordre er annulleret da varen er udsolgt (her nævnes ikke noget om nogen kurer)

Besvarelse fra ShopBetter™
Super hurtig og nemt at bestille og helt fantastisk hurtig levering..god oplevelse at købe en Melitta kaffemaskine..kan klart anbefales...Vh. Ann-Grethe M.

Besvarelse fra ShopBetter™
Købte en støvsuger cecotec rockstar i september 2023. I juni 24 knækkede stangen. Har kun været brugt i mindre bolig, aldrig været tabt eller på anden måde misligholdt.
Klager og medsender fotodokumentation og alle andre påkrævede informationer. Shopbetter afviser efter en ca måneds behandlingstid fejl i produktet og siger det er selvforskyldt.
Oplever høj grad af ansvarsforflygtigelse og dårlig kundeservice. Handler aldrig der igen

Besvarelse fra ShopBetter™
Jeg har købt et spejl da var gået i stykker ved modtagelse..Har skrevet til shopbetter 3 gange uden de har reageret .De har modtaget foto af spejlet men valgt at ignorerer mine mails
Det er simpelt ikke i orden

Besvarelse fra ShopBetter™
de annullere ordre pludselig en ordre så jeg spilder tid på at vente jeg kan se varen var på lager

Besvarelse fra ShopBetter™
Bondefangeri. Regningen står til 0 kr i forsendelse, og så når jeg skal vælge forsendelsesmetode bliver der lige lagt godt 400 kr oven i for en standart forsendelse. Ikke om jeg vil handle med sådan et firma

Besvarelse fra ShopBetter™
God vare. Lidt rodet levering og instrukser i mail fra leverandør var forkerte.

Besvarelse fra ShopBetter™
Har for første gang lagt en ordre og da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse tænkte jeg med det samme “åh nej” jeg kontaktede chatten og fik med det samme kontakt og fik tilsendt en kopi af ordrebekræftelsen👍🏻det tegner godt, og håber at resten går lige så fint.
Jeg ser i hvert fald frem til at modtage min vare🤗

Besvarelse fra ShopBetter™
ok, mikkel fra kundeservice. det var så en lang historie om hvorfor det ikke lige kunne lade sig gøre at levere de varer i selv reklamerer med. det er i sig selv talentløs drevet forretning, (hvor svært er da at stryge en vare, man ikke har, fra hjemmesiden?) men denne del er selvfølgelig jeres eget problem.
dér hvor svindlen kommer ind, er at i stadigvæk har mine penge. hvis jeg nu spørger, hvor de er henne, har du sikkert en ny roman. og det er garanteret fuldstændig legalt og alt kører efter bogen (jeres bog) men jeg som kunde kan ikke rigtigt bruge det til noget, vel? enten har jeg pengene, eller også har jeg varen og lige nu har i begge dele. mens jeg venter kan jeg sikkert om lidt fornøje mig med næste feuilleton af slatne undskyldninger og søforklaringer. kom bare...