Goede ervaring, Leuke en behulpzame chauffeur. Goede service en super netjes dat ondanks de 2 uur vertraging de taxi netjes klaar stond. Reserveren ging eenvoudig en de prijs was netjes. Zeker een aan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heenrit keurig op tijd en rustige chauffeur. Terugreis hadden we vertraging en oponthoud doordat de bagage lang op zich liet wachten . Goed contact met chauffeur die ons gerust stelde en zei dat hij z... Se mere
De ervaring met beide chauffeurs voor zowel ophalen als brengen wat uitermate goed. Keurig op tijd en erg behulpzaam. Echt complimenten voor het geheel. Werden nog netjes gebeld van te voren over de k... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk, betrouwbaar
Hele vriendelijke chauffeur die ondanks onze vertraging alle rust behield het ons makkelijker maakte door dichterbij te parkeren. Betrouwbaar en veilige rit. Hele fijne ervaring!
Echt een hele fijne ervaring
Echt een hele fijne ervaring, de chauffeur was precies op tijd, reed vlot maar veilig en was heel vriendelijk.
Taxi stond op de afgesproken tijd bij ons thuis om half 2 in de nacht
Taxi stond op de afgesproken tijd bij ons thuis om half 2 in de nacht en heeft ons netjes op Schiphol afgezet. Rustig gereden en onderweg lekker gepraat. Voordat we het wisten, waren we op Schiphol
Dikke prima
Dikke prima, goede communicatie. 2 dagen vooraf gebeld om alles te checken. Chauffeur was wel iets te laat door omstandigheden maar liet dat netjes weten en heeft onderweg voldoende tijd ingehaald (binnen de regels allemaal).
Goede communicatie
Goede communicatie, precies op tijd en prima gereden.
Helemaal goed
Correct, op tijd, vriendelijk, behulpzaam. Gewoon goed!
Prima ervaring met Schiphol Taxi
Prima ervaring met Schiphol Taxi! Ik werd direct gebeld nadat ik was geland, met de mededeling dat de taxi klaar zou staan zodra ik mijn bagage had. Nadat ik mijn koffers had opgehaald, werd ik binnen enkele minuten opgepikt door een vriendelijke chauffeur die rustig en veilig reed. De rit was comfortabel en voor ik het wist was ik alweer thuis. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Alles was goed
Alles was goed. Op tijd, beleefd netjes en eindelijk een taxi bedrijf met een excellente kwaliteit/prijs verhouding.
Zou ik ze aanbevelen? Absoluut.
Wat een leuke chauffeur
Wat een leuke chauffeur. Gezellig en bescheiden. Echt fijn
Voor ons de 1ste x, zeer positief
Voor ons de 1ste x, dat wij gebruik maken van wegbrengen/halen. Echter, dit jaar scheelde de prijs in het voordeel tov lang parkeren. Ietwat huiverig of de chauffeur wel komt, op tijd is etc. Nergens voor nodig! Vriendelijke spraakzame chauffeur, welke netjes op tijd was. Ongeveer 45 minuten voor ophaaltijd nam hij telefonisch contact op dat hij onderweg was, en eventueel ons ook 15 minuten eerder kon ophalen. Chauffeur reed netjes in het verkeer en had er een veilig gevoel bij.
Voor herhaling vatbaar!
Uitstekend geregeld
Uitstekend geregeld. Taxi op tijd op de juiste plaats. Perfecte communicatie. Mooie, ruime moderne Mercedes. Voortreffelijke chauffeur die ook nog even de zware koffers naar binnen bracht. Ontzettend aardig. Top!
Prima chauffeur
Prima chauffeur, vriendelijk en behulpzaam. Stipt op tijd en goed contact. Echt een aanrader deze taxi centrale. Top en volgende keer weer.
Goedkoper dan anderen en betrouwbaar
Goedkoper dan anderen. Zoals beloofd had ik binnen een paar minuten na landen een berichtje met de locatie en het kenteken van de taxi. Stond keurig te wachten totdat wij onze koffers opgehaald hadden. Aardige vent, schone taxi. Helemaal top!
Op tijd en goede service
Prachtig op tijd, goede service, mooie, schone en ruime taxi.
Super goed taxibedrijf wij gaan al…
Super goed taxibedrijf wij gaan al jaren met hun naar Schiphol altijd keurig op tijd zeer klantvriendelijk en flexibel ze denken altijd mee
Keurige nette auto’s met nette chauffeurs
Echt aanrader 👍👍👍
Top bedrijf ga zo door 👍👍👍
Relaxte chauffeur en op tijd
Relaxte chauffeur en op tijd. Ook op het laatst nog een wijziging geen probleem. Volgende keer weer.
Klant vriendelijk en precies op tijd…
Klant vriendelijk en precies op tijd echt top service geleverd.
Allemaal top
Allemaal top. Vriendelijke chauffeur en hij was ruim op tijd. Zonder stress mijn vlucht gehaald