Easytaxischiphol Anmeldelser

4,2

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... Se mere

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geen taxi en geld kwijt

En geen taxi en €97,50 armer. 5 min na de afgesproken tijd gelijk gebeld, binnen 10 min zou de taxi er zijn. 45 minuten later een 3 telefoontjes verder nog steeds geen taxi. Er werd toegezegd dat ik binnen 3 dagen mijn geld terug zou krijgen. Nu 3 dagen verder en nog steeds mijn geld niet terug en op mails etc wordt niet gereageerd.
Voor mij nooit meer.

12. juli 2026

Simpel geregeld.

1e keer geprobeerd en alles is perfect verlopen ondanks onze vertraging stond de chauffeur keurig te wachten. Top

4. juli 2026

Na eerder goede ervaringen weer bij…

Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij eerder mocht komen .
Terug ( ons vliegtuig was eerder geland ) stuurde de chauffeur bericht dat hij er ook al was met de aanwijzingen waar hij stond .
Top geregeld volgende keer weer Easytaxi

6. juli 2026

Super fijn bedrijf

Super! Netjes gebeld dat ze eraan komen 5 minuten voor de afgesproken tijd.
Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur en lage prijzen. Ik raad iedereen aan om van hun service gebruik te maken!

3. juli 2026

Het is een fijn bedrijf

Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een praatje, helpen met de koffers. Al veel vrienden/familie Easy taxi aangeraden.
Dank voor alle goede service en tot snel weer.

25. juni 2026

Wat een geweldige organisatie

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs. Wij blijven in ieder geval bij easytaxi reserveren.
Bas Hoek

21. juni 2026

Super

Super! Chauffeur was zelfs te vroeg en veel ruimte in de autobus. Was een aardige chauffeur en een fijne rit naar huis zo middernacht.

21. juni 2026

Goede taxi centrale

Goede taxi centrale
Mooie prijs.
Altijd op tijd.
En vantevoren wordt er altijd nog even gebeld.
Sinds kort nieuwere luxere autos
Ook vanaf Schiphol meestal op tijd.
En dan weer snel thuis.
Maak al jaren gebruik van Easy Taxi

19. juni 2026

TAHLA , super taxi driver

Hello, thank you so much for the service! I accidentally selected a different month, and at 4:30 a.m. the receptionist said he'd get dressed and take us to the airport, saving us a flight. I highly recommend it. Tahla SupertaxiDriver

13. juni 2026

Wij hebben EasyTaxiSchiphol gebruikt…

Wij hebben EasyTaxiSchiphol gebruikt voor zowel de heenreis naar Schiphol als de terugreis naar huis en zijn zeer tevreden over de service.

Voor de heenreis werden we keurig op tijd opgehaald en zonder problemen naar de luchthaven gebracht. Op de terugreis had onze vlucht vertraging, maar ondanks dat stond de chauffeur precies op tijd klaar om ons op te halen. Hij was vriendelijk, professioneel en bracht ons veilig thuis.

De communicatie verliep prettig en alles was uitstekend geregeld. Het gaf ons veel rust om te weten dat het vervoer, ook bij een vertraagde vlucht, goed werd bijgehouden en aangepast waar nodig.

Wij kunnen EasyTaxiSchiphol van harte aanbevelen en zullen bij een volgende reis zeker opnieuw gebruikmaken van hun diensten.

5. juni 2026

Prima

Het was voor ons de eerste keer dat wij met deze organisatie in zee zijn gegaan. We werden snachts opgehaald, . Maar het was een prima ervaring. De chauffeur belde ons 5 min van te voren dat hij eraan kwam. Hij was reuze aardig, en behulpzaam. En een prima chauffeur. In september gaan we zeker weer onze rit naar Schiphol bij hun boeken. En de prijs is prima, echt een aan rader. Mvg Nelleke Schulz

19. maj 2026