Easytaxischiphol Anmeldelser

4,2

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... Se mere

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... Se mere

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs.... Se mere

En geen taxi en €97,50 armer. 5 min na de afgesproken tijd gelijk gebeld, binnen 10 min zou de taxi er zijn. 45 minuten later een 3 telefoontjes verder nog steeds geen taxi. Er werd toegezegd dat ik... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elk jaar weer keurig geregeld 👌

Elk jaar weer keurig geregeld 👌

Altijd op tijd, gezellige chauffeur(s). Nemen je alle zorgen uit handen.
Instappen voor je eigen deur, uitstappen voor je vertrekhal en vice versa! Zelfs met vertraging zijn ze nog net zo correct, behulpzaam en vriendelijk! Dikke 10+!

4. juli 2025

Fijne taxiservice iedere keer weer!

Wanneer wij reizen maken we altijd gebruik van easytaxischiphol. De dag van ophalen/wegbrengen appen ze je altijd even netjes indien nodig.
Verder zijn ze netjes op tijd, hebben een ruime auto of busje en zijn vriendelijk en behulpzaam.

6. juli 2025

Het was voor ons alweer de 5 e x.

Het was voor ons alweer de 5 e x.
Maar wederom was het weer perfect.
Chauffeur netjes op tijd om ons weg te brengen.
En ook om ons weer op te halen gaat altijd weer oké.
Je geeft je vluchtnummer door en hun houden het voor je in de gaten.
Zodra je bent geland neemt de chauffeur contact met je op.
Voor ons helemaal super een dikke 10.

4. juli 2025

Wij moesten om 7 uur in de ochtend op…

Wij moesten om 7 uur in de ochtend op Schiphol zijn. De taxi was netjes op tijd om half 4. Een fijne rit gehad. Vorig jaar hadden we toevallig dezelfde chauffeur gekregen via easytaxischiphol. Het ophalen was ietsjes moeizamer, maar het was ook 34 graden in Nederland. Al met al tevreden en een aanrader.

1. juli 2025

Prima service!

Al een aantal keer Easytaxi naar en van Schiphol gereserveerd. Was elke keer prima. Ervaren chauffeurs, goede afspraken, ook als er vertraging was. Volgende keer weer!

1. juni 2025

Simpel makelijk geregeld top bedrijf

Je hoef je geen zorgen te maken hoe je thuis komt.
Je vlucht nm wordt in de gaten gehouden wanneer je land, je wordt gebeld welke kenteken de taxi heeft.heel behulpzaam netjes schoon vriendelijk personeel.
Prijzen betaalbaar.
Voor mij nooit meer een ander taxi bedrijf.
Van mij scoren ze de hoogste cijfer die bestaat.

28. juni 2025

Alles prima verlopen met easy taxi

Alles prima verlopen met easy taxi. Taxi was in de nacht prima op tijd👍Bij aankomst Schiphol moest Chauffeur lang wachten ivm vertraging van de koffers. Was geen probleem. Kortom goede ervaring met dit taxibedrijf. Al meerder keren mee gereisd naar en van Schiphol.

27. juni 2025

Tevreden klant

Maandag 7 juli om 02u was de taxi besteld. We wisten niet van tevoren bij welke aankomst-/vertrekhal we opgehaald zouden worden. Na telefonisch contact te hebben gehad troffen we elkaar bij de desbetreffende plek en konden we thuis worden gebracht. Achteraf zag ik, dat ik een sms had ontvangen hoe laat en waar de taxi zou staan.

7. juli 2025

UITSTEKEND SERVICE!

Mijn ervaring met Easy Taxi was uitstekend! Het was mijn eerste keer dat ik Easy Taxi gebruikte en ik was nerveus. Maar al mijn zenuwen verdwenen zodra ik op Schiphol aankwam. Ik ontving een bericht via WhatsApp van de chauffeur met duidelijke instructies over wat ik moest doen en waar ik kon hem vinden. De chauffeur was professioneel, respectvol en beleefd. Ik zou Easy Taxi zeker aan iedereen aanbevelen.

Barbara

10. juli 2025