Goede ervaring, Leuke en behulpzame chauffeur. Goede service en super netjes dat ondanks de 2 uur vertraging de taxi netjes klaar stond. Reserveren ging eenvoudig en de prijs was netjes. Zeker een aan... Se mere
Heenrit keurig op tijd en rustige chauffeur. Terugreis hadden we vertraging en oponthoud doordat de bagage lang op zich liet wachten . Goed contact met chauffeur die ons gerust stelde en zei dat hij z... Se mere
De ervaring met beide chauffeurs voor zowel ophalen als brengen wat uitermate goed. Keurig op tijd en erg behulpzaam. Echt complimenten voor het geheel. Werden nog netjes gebeld van te voren over de k... Se mere
Prima ervaring met Schiphol Taxi! Ik werd direct gebeld nadat ik was geland, met de mededeling dat de taxi klaar zou staan zodra ik mijn bagage had. Nadat ik mijn koffers had opgehaald, werd ik binnen... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Goede taxi service
De taxi kwam op het tijdstip zoals voorgemeld per sms en ondanks afgesloten snelwegen tijdig afgeleverd op Schiphol. Auto netjes en chauffeur vriendelijk.
Kortom, uitstekende service.
Super
Super, helemaal op tijd en erg aardig persoon. Ze belde vlak voordat ze ons kwam ophalen. Heel comfortabele auto ook.
Mooi op tijd en vriendelijk
Mooi op tijd en vriendelijk. Helemaal top!
Keurig op tijd
Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur. Prettige rit!
Aanrader!
Fijn contact met de maatschappij. We werden van tevoren gebeld waar alles nog eens doorgenomen werd, en dat we een uurtje voor pick up tijd de maatschappij konden bellen om te checken of de chauffeur onderweg was. Heel geruststellend!
Chauffeur heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom: fijne ervaring!
Uitstekende ervaring met deze rit en…
Uitstekende ervaring met deze rit en chauffeur. Zodra ik geland was ontving ik al een bericht van de chauffeur met informatie over waar hij zou staan en verzoek om te informeren over de voortgang bij paspoortcontrole, bagage etc. Het duurde heel erg lang (bijna twee uur na landing) voordat ik mijn bagage had. Al die tijd bleven we in contact. Chauffeur is blijven wachten en was zeer vriendelijk en professioneel. Echt heel fijne ervaring!
Fijne rit van Schiphol naar huis.
Amazing service
Amazing service. The driver was tracking the flight even when it is 2 hrs late. Very courteous and friendly.
Super!
Vriendelijke, net verzorgde taxichauffeur! Precies op tijd kwam de taxi aan. Rustige en fijne reis naar Schiphol gehad.
Precies wat ik nodig had
Boeking was eenvoudig gemaakt. Ik had een afwijkende wens, dus ik werd dezelfde dag nog gebeld om te controleren of ze alles goed hadden begrepen.
Pick-up op Schiphol verliep soepel en heb op de weg naar huis prima nog kunnen werken. Chauffeur was beleefd, behulpzaam en reed heel gelijkmatig. Top!
Keurige rit
Keurig optijd en van te voren op de hoogte gebracht van hun aankomst.
Verder nette taxi en keurige rit gehad.
vreselijk aardige taxichauffeur
vreselijk aardige taxichauffeur die op de minuut bij ons huis arriveerde. Hij wist via binnendoor weggetjes de file door een ongeluk te omzeilen waardoor wij maar een kwartiertje later dan gepland op Schiphol aankwamen. TOP
Heel vriendelijke chauffeur
Heel vriendelijke chauffeur. Keurig op tijd, met vooraf een SMSje van de exacte aankomsttijd
aanrader!
Bij feedback direct naar email had ik per ongeluk 4,5 ster gegeven maar het moeten er 5 zijn!
Via website ging boeken heel makkelijk. Vriendelijke en behulpzame chauffeur, keurig op tijd, goede start van de vakantie!
Geweldig aardige chauffeur
Geweldig aardige chauffeur
Goeie communicatie en geduldig
En veilig thuis gebracht,
Ervaring prettig
Keurig op tijd, chauffeur relaxed vriendelijk en behulpzaam. Rit en rijstijl naar Schiphol soepeltjes.
Super chauffeur schiphol taxi
Wij hadden een super vriendelijke en hulpvaardige chauffeur.
Zeer tevreden dus
Helemaal prima
Helemaal prima, makkelijk online geboekt. Een dag later werd telefonisch geverifieerd of ik inderdaad die boeking gemaakt had. Taxi was stipt op tijd voor de deur.
Gezellige en behulpzame chauffeur met…
Gezellige en behulpzame chauffeur met de koffers. Helemaal top
Heel prettige chauffeur
Heel prettige chauffeur. Had 15 min vertraging maar belde dat tijdig door.
4 personen totaal opgehaald en netjes op tijd afgeleverd op Schiphol