Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere
Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere
Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere
Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere
Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.
Sverige
Svarer typisk inden for 2 uger
Ny opdatering og jeg skal stadig advare mod at bruge denne tvivlsomme forretning:
Jeg har nu fået mailen nedenfor, efter at jeg har hævet købet.
SP vil have mig til at afvente min tilbagebetaling til tingene er leveret tilbage til dem, hvilket i udgangspunktet selvfølgelig er normalt.
Men desværre er der ikke noget normalt i denne handel, da min samlede ordre er sendt i fire pakker, hvoraf 1 er kommet frem, 1 er på vej, 1 er sendt tilbage til SP af PostNord af ukendte årsager, og 1 er kun registreret hos PostNord, hvilket ikke harmonerer med det SP skrev til mig om, at alle ting er afleveret til PostNord.
Jeg har derfor krævet mine penge tilbagebetalt med det samme, da denne leverance er helt mangelfuld og helt ude af kontrol, hvilket selvsagt er SPs risiko, som sælger og afsender af godset.
Mailen er her:
Hej Morten
Du har ønsket at annullere din ordre EDK2292743, som består af flere forsendelser.
Vi har som nævnt modtaget besked fra PostNord om, at baggrunden er på vej tilbage til vores centrallager.
Du kan naturligvis nægte at modtage de øvrige forsendelser, der går så ca. 2 uger før PostNord returnerer dem til os.
Alternativt kan jeg sende dig retursedler, så de sendes tilbage lige efter du har modtaget dem.
Vi refunderer købsbeløbet i takt med at vi modtager forsendelserne på vores centrallager.
Lad mig høre hvad du vælger at gøre.
BRANDVARM NYHED
Scandinavian Photo har åbnet en Service Shop i Carlsberg Byen, Humletorvet 25 i København.
Her tilbyder vi demoer af udvalgte produkter, hjælp fra vores eksperter inden for foto, video og lyd og udlevering af bestilte varer.
Med venlig hilsen / Kind Regards
Mogens Kallesø
Kundeservice”
Dårlig service.
Bestilte en baggrund samt en stang til at holde denne baggrund samt to klemmer.
SFP vælger så åbenbart at sende bestillingen som fire pakker.
Den ene er allerede returneret til afsender på Taulov Pakkecenter, så den er end ikke kommet frem til mig før den returneres. Jeg kan se på størrelsen, at det er selve baggrunden, hvorfor jeg nu ikke kan anvende de andre ting til noget, hvis/når de når frem!
Den anden pakke er ifølge PostNord sat til aflevering ved døren, på trods af at jeg har bestilt ordren til aflevering i pakkebutik.
Den tredje pakke er nu, to dage efter bestilling, afsendt og jeg kan forvente at have den på mandag, i øvrigt også leveret til døren!!
Den sidste er kun registreret hos PostNord.
Alle elementer stod til at være på lager, og til levering på to dage, og de skal bruges i weekenden! De sker så ikke nu.
Jeg har kontaktet dem, og de har lovet at finde ud af, hvad der er op og ned, og jeg skal nok opdatere denne anmeldelse, når jeg ved mere. Men indtil nu har det sgu været sløjt!
Jeg har tidligere handlet med dem, og har aldrig oplevet problemer med dem.
Men jeg kan med sikkerhed sige, at det er sidste gang, jeg handler med dem.
/Morten R
Opdatering:
Det er åbenbart gået helt galt med denne forsendelse.
PostNord har klokket i det og har returneret den vigtigste del af forsendelsen. Ingen beklagelse fra SF. Blot en konstatering af, at alt er galt.
Jeg har bedt om refusion af mine penge, og jeg ønsker ikke længere at anvende dette firma til køb af udstyr. Det er simpelthen for usikkert.
Mailen kan ses herunder:
“Hej Morten
Som aftalt har jeg nu tjekket din ordre EDK2292743.
Vi kan se, at forsendelsen med baggrunden, som har ID 373400306205738344, er på vej tilbage til vores lager. Vi kan for nærværende ikke forklare hvorfor PostNord har valgt at returnere forsendelsen. Du har valgt at få denne forsendelse leveret til virksomheden.
Alle produkter er blevet overdraget til PostNord d. 28. september, hvad der herefter er sket er uklart.
Vi oplever fra tid til anden at forsendelser bliver forsinket, uden PostNord har anden forklaring at at de arbejder på sagen.
Mvh. Mogens Kallesø”
Jeg handlede hos Scandinavian Photo for første gang, og da jeg modtog min pakke, var den desværre gået i stykker ved forsendelsen. PostNord var kommet til at ødelægge den, og mine varer var også helt ødelagt. Jeg sendte billeder til Scandinavian Photo, hvorefter de selv ringede mig op og sagde at de var klar til at sende mig en ny pakke med det samme, hvis jeg ville. Jeg var bange for at skulle have at gøre med et firma, der ville være usamarbejdsvillige, men de var simpelthen så søde, rare og professionelle omkring det. Kæmpe anbefaling herfra!
De må dog gerne begynde at putte flamingo i deres papkasser. Så går de måske ikke så let i stykker? :)
Jeg oplever intet andet end fremragende service, god rådgivning og et imponerende varesortiment. Har kun haft gode oplevelser med Scandinavian Photo. Fejl der har været, har aldrig været deres fejl. Så sent som i dag har PostNord klokket i det og forlagt en pakke, men i stedet for at lade mig bruge meget tid på sagen med PostNord, sendte de blot en ny del kvit og frit. Det er da fantastisk service.
Jeg har modtaget et fantastisk service i forbindelse med et køb hos Scandinavian Photo.
Rasmus, deres kundesupporter forlængede hans vagt med 1 time blot for at finde det rigtige produkt til mig.
Intet mindre end glimrende service, som jeg klar kan anbefale.
Jeg havde købt en vare, men modtog en forkert.
Efter nogle mails frem og tilbage med Rasmus, fandt vi ud af hvad fejlen var, og jeg kunne desværre ikke få den ønskede vare.
Rasmus tilbød en god kompentation for ulejligheden og gav mig god tid til at tænke over det i.
Trods en fejl, så var der super service, hurtigt svar fra mails og god kompentation.
Alt i alt rigtig god oplevelse!!
Super service fra Rasmus. Modtog en remote til mit gopro kamera. Den virkede ikke, som den skulle. Fik valget mellem at få pengene retur eller få en anden. Jeg modtog 2 dage efter returnering en anden, som virker perfekt.
Bestilte et par Sennheiser HD 650 (2500kr) og åbnede min pakke og så at det praktisk talt var smidt ind i kassen. Der var brugstegn på siderne af headsettet, hår på puderne og kablet var ikke tæt snørret sammen som det bliver gjort fra fabrikken. Kort sagt, jeg er næsten helt sikker på at mit produkt er blevet åbnet før, brugt et kort stykke tid og derefter returneret.
Det er ikke noget galt i at sælge brugte varer, men når en kunde betaler 2500kr for et produkt, så forventer man også at man får noget helt nyt. Hvis ikke det er muligt, så er det da god stil at sælge den som en demovare eller gøre sine kunder opmærksomme på det. Køber helt sikkert aldrig fra jer igen, så vil jeg hellere betale lidt mere til en forhandler jeg stoler på og få det jeg betaler for.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Fupfirma! - Købt Apple tv nov. 19. Da det ikke virker ordentligt længere har jeg reklameret til firmaet , som fortæller , at de ikke har noget med garantien at gøre ? - Da apparatet er over 1 år gl. dækker Apple´s garanti ikke længere og jeg har igen henvendt mig til Scandinavian Photo. - Jeg har sendt mail 7 gange uden svar, og når jeg prøver at ringe, så henviser telefonsvareren til deres mail. - (første gang jeg klagede, så kunne de sjovt nok godt svare deres mail)
Handler aldrig mere hos Scandinavian Photo
Ps: 25.5.21 : Når ret skal være ret, så har jeg nu modtaget nyt Apple -tv, men forløbet og kontaktmulighed til firmaet har været helt elendigt.
Jeg købte en Dji drone som kun var pakket op, men aldrig fløjet. Den havde 3-4 år på bagen og det ene af batterierne var bloaded, dvs hævet op, altså defekt og fordi dronen var udgået, kunne de ikke ombytte batteriet. Jeg fik så et godt tilbud på en nyere model, og efter at ha returneret den første drone, fik jeg pengene tilbage og købte derefter den anden drone.
Alt i alt en super positiv oplevelse.
Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte en Braun DigiFrame 1901 og SP havde en meget konkurrencedygtig pris ifht andre online butikker. Hurtig forsendelse og levering dagen efter fra deres lager i Sverige. Derudover var de også hurtige til at besvare min henvendelse.
Tak for en rigtig god oplevelse.
En lidt lang leveringstid men gode priser
Modlysblænde og adapterring blev leveret fra anden adresse og ankom efter et par dage. Kamera og øvrigt tilbehør dagen efter. Super service og hurtig levering. Firmaet får mine varmeste anbefaling
Dog kunne jeg ønske en bedre emballering. Linsen lå i den ene side af kassen, uden bølgepap i mellem kasse og linse. Der var rigelig med plads til at linsen kunne være emballeret med bølgepap hele vejen rundt. Heldigvis ankom kassen i god stand.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
De har ikke styr på deres produkter!
Jeg havde bestil en brugt Ronin-M til en filmopgave. De leverede et produkt, der var mangelfuld. Normalt leveres Ronin-M med to batterier med standard-modellen, men i pakken var der kun 1 batteri.
Dette batteri virkede så heller ikke, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne benytte produktet. Jeg tror næppe, at Scandinavian Photo har kontrolleret produktet inden det blev sendt ud.
Godt træt af det skrev jeg til Scandinavian Photo, da jeg gerne ville have nogle nye batterier. Det kunne de ikke levere og jeg foreslog, at jeg kunne købe dem på deres regning, hvilket de afslog.
Jeg fik sendt produktet retur, og jeg fik også pengene igen.
Jeg vil ikke anbefale Scandinavian Photo, da de virker som en virksomhed, der ikke har styr på deres produkter.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte min vare d. 29/12. Med lovning m en leveringstid på 1-4 hverdage. Jeg var opmærksom på at det var weekenden op til nytår, men alligevel at de først sender d. 4/1 syntes jeg var lidt sent.
Jeg modtog først varen idag d. 11/1. Hvilket jeg syntes er meget sent. Jeg skriver til dem den 10/1 da den på det tidspunkt stadig befinder sig i Sverige og spørger i forhold til returnering da jeg overvejede at købe et tilsvarende produkt i deres butik.
Hvortil de idag skriver at de beklager På post Danmarks vegne uden at nævne returneringen.
Jeg kan se at de har haft problemer med post danmark mange gange tidligere og tænker at de har ansvaret for deres valg af leverandøre, og finder besvarelsen en kende arrogant. Jeg anede heller ikke at pakken ville blive sent fra Sverige.
I forhold til produktet og prisen har jeg dog intet at klage over.
Derfor tænker jeg at 3 stjerne er fair.
Jeg køber min vare er andet sted næste gang hvis jeg ønsker den på et bestemt tidspunkt.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte en lince lørdag d 2 januar, jeg modtog den fra Sverige lørdag d. 9 januar.... Ingen problemer herfra
Nu har jeg handlet der flere gange, og der har aldrig været problemer. Der har altid været levering inden for få dage, med afsendelse samme dag.
Var også lidt "luren" ved de 1-stjernede anmeldelser, men bestilte alligevel. Alt forløb OK! Bestilte den ene dag, kom den næste og besked hele vejen. Varen var som den skulle være og prisen passede. Så jeg kunne dårligt forlange mere :0)

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Enkelte varer var i restordre, men det var der gjort opmærksom på, og i en mail fik jeg også at vide, hvad det konkret drejede sig om. Henvendelse til kundeservice hurtigt og fint besvaret. Ville bestemt handle her igen.