Scandinavian Photo Danmark Anmeldelser

3,4

Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere

Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere

Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere

Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Handler her igen.

Super fint. Bestelt en halv stor ordre, som de så delte op - for at forsendelse skulle gå hurtigere.
Fine produkter - priser og fin service.
Køber igen.

18. oktober 2022

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Kære kunde. Tak for at handle hos os og dejligt at læse at du har oplevet god service og er glad for produkterne. Hav en god dag. /Cecilie H.

Kan ikke gøres bedre

Super hurtig forsendelse. Bestilte mandag fik leveret (fra Sverige) tirsdag. Kan ikke gøres bedre.

4. oktober 2022

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Kære kunde. Hvor dejligt at læse at du har haft en god oplevelse med din levering! Hav en god dag. /Cecilie H.

Reklamation af ur.

Jeg har sendt mit ur ind, for en måned siden, som var defekt. (Har kun har uret i 5 mdr.) - jeg har kontaktet jer 3 gange for at hører hvad status er, men for intet svar. Jeg kan nu se at jeg ikke er den eneste, og jeg er begyndt at tvivle på om jeg nogensinde får mit ur tilbage.

16. september 2022

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Louise. Jeg er ked af at læse at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Jeg vil meget gerne hjælpe med din sag og har derfor skrevet en mail til dig i en af de mailtråde du tidligere har haft med os. Mvh Cecilie H.

Anbefales

Hold da op, hurtig service!
Skulle desværre købe samme linse igen pga MEGA dårlig erfaring med anden webbutik (rhinocamera.dk: hold jer VÆK fra dem). Bestilt den linse i søndags, og har allerede fået den i dag, tirsdag. Fin og hurtig reaktion på de spørgsmål jeg havde. Scandinavianphoto.dk kan varmt anbefales!

13. september 2022

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Maurice. Hvor dejligt at læse at du har haft en god oplevelse med din handel hos os. Og godt at du har haft en god dialog med vores hjælpsomme medarbejdere. Vi ønsker dig en god dag. Cecilie H

God og hurtig

Bestiller pakken tirsdag og skal faktisk bruge den lørdag
Modtager den torsdag og alt er fint
God pris og hurtig levering

1. september 2022

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Julie. Tak for din positive anmeldelse. Dejligt at høre at du blev glad for dit køb.

Mvh Scandinavian Photo / Mads

Dårlig stil!!!!!!

Har bestilt en Atomos Ninja V+ i den uge i den tidsperiode hvor de holder 40 års fødselsdag hvor man ender med at få 40% på produktet, hvilken er super nice, men efter at have ventet på at få mit produkt i over 2 måneder nu så er de 40% efterhånden ligegyldig. jeg har været i kontakt med kundeservice og får samme svar hele tiden med de ikke kan få den fra deres leverandør og efter deres fødselsdagstilbud er ovre ændre de status til de har bestilt men ikke ved hvornår de får dem hjem. Nu har jeg et køb liggende hos dem hvor de har trukket pengene og ved ikke hvornår jeg får mit produkt. Det lidt som om de har fortrudt de har sat produktet så langt ned da kundeservice ihærdigt prøver at jeg skal annullere mit køb!

Det skal siges at kundeservice lovede mig dagen efter mit køb at der maks ville gå 10 dage!!!

Har aldrig haft problemer her, men efter at have læst alle de dårlige anmeldelser overvejer jeg aldrig og ligge mine penge her igen. Det simpelthen for ringe!

17. august 2022

Super oplevelse

Efter en skreven henvendelse tog butikken kontakt og efter noget ping-pong frem og tilbage kom vi frem til den perfekte fototaske. Rigtig imponerende service og jeg handler der igen.

27. april 2022

reklamation - en måned - ingen svar

Har sendt mine airpods til reklamation. Nu er der gået en måned. Har rykket 3 gange. Ingenting sker. De havde lovet mig pengene igen, men har hverken hørt på pengene igen eller reperation, og savner virkeligt at have et par høretelefoner i min hverdag hele tiden.

Det er jo under alt kritik og så sløset af dem.

3. april 2022

Trækker pengene inden varen sendes

Virker som et okay firma, men bemærkede lige at de trækker pengene selvom de ikke sender varen.
Jeg købte en vare som de ikke havde på lager, efter noget tid fik jeg annulleret ordren, og pengene tilbage.
Men mener ikke de måtte trække pengene før varen sendes.
Bare til info

17. februar 2022

God købe oplevelse

Bestilte en taske hos dem før jul. Den kom men havde et problem med en lynlås kontaktede dem og inden for et par dage var vi blevet enig om den skulle retur til ombytning og jeg fik en lable og sendte den tilbage. Ved en fejl fik jeg pengene tilbage i stedet for ombytning. Skrev så og spurgte om det var fordi de ikke havde flere at jeg fik pengene og fik at vide det var en fejl og at jeg kunne bestille igen og den nye kom efter et par dage og alt virker som det skal.

6. februar 2022

En virksomhed med højt serviceniveau

Jeg har flere gange købt hos Scandinavian Photo og været meget tilfreds over deres levering, deres utroligt store varesortiment samt deres aldeles gode priser for mærkevarer.
I år var jeg så heldig at få en gave, som er købt hos Scandinavian Photo. Desværre viste det sig, at produktet havde en defekt. Jeg kontaktede firmaet først over mail og derefter fik jeg telefonisk kontakt. Jeg havde beskrevet reklamationen i min mail, og svaret var prompte, at de sendte et nyt produkt til mig samme dag. Samtidig fik jeg en returlabel til det defekte produkt, men fik også at vide, at jeg blot skulle vente med at returnere varen indtil jeg havde modtaget det nye produkt.
Det er for mig helt igennem GOD SERVICE. Som kunde har jeg på fornemmelsen, at jeg bliver hørt i min reklamation, og at firmaet tager det fulde ansvar.
Jeg har hos andre firmaer oplevet, at jeg som kunde ligefrem skal kæmpe en kamp, når der er en reklamation.
Jeg kan virkeligt anbefale Scandinavian Photo.

Karin Jensen
7080 Børkop

31. december 2021

Bestilte et Apple TV

Bestilte et Apple TV, hvor der stod at leveringen fandt sted lige før jul, men pakken er endnu ikke kommet (D. 26/12)

Selve prisen på varen kan jeg ikke klage over, da det var derfor jeg bestilte varen hos dem…

25. december 2021

100 % God stil

Tjekker altid selv trustpilot og må indrømme, at jeg blev meget positiv overrasket.

De beskrivelser anmeldelser, der er kommet som værende negative, kan jeg overhovedet ikke nikke genkendende til.

Tog telefonen, ringede og talte med Mogens. Jeg fik en meget behagelig samtale, vidste selv hvad jeg skulle have og alligevel tjekkede han lige op på om det var total "over kill" (FEDT) stor ros for det. Mogens tjekkede lagerstatus og undersøgte at alt var som det skulle være. ...... Og Vupti så blev det afsendt samme dag:. MEGA GOD STIL - TAK

At postnord så ikke altid kan overholde deres leveringer, og jeg ikke helt hørt ordentlig efter, så jeg fik lov til at snakke med René også - det skal Scndinavian Photo ikke blames for..

22. december 2021

Dårlig kundeservice og jeg mangler…

Dårlig kundeservice og jeg mangler informationer på det produkt jeg har købt.

Har skrevet til den to gange nu og intet svar...
Deres hjemmeside nævner 2-4 dages levering med postnord, men 2 dage efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget nogen information eller tracking???

8. december 2021

Lang leveringstid på lagervare samt urigtige oplysninger af kundeservice

Bestilte en lagervare tirsdag den 30/11, ringede til firmaet for at tjekke at den ville gå afsted samme dag, hvilket jeg fik bekræftet.

Onsdag har jeg ikke modtaget nogen afsendelsesbekræftelse og ringer igen. Får at vide at varen er pakket og ligger i et bur som bliver afhentet senere på dagen, så jeg kan ikke afbestille varen igen.
Torsdag formiddag får jeg så en afsendelsesbekræftelse (på dagen jeg skulle bruge varen), hvilket betyder at varen først forlader lageret nu.
Jeg får at vide at der er ekstra travlt grundet black friday i sidste uge. Dette er dog flere dage efter, og alle andre leverandører kan godt få vare afsted samme dag.
Nu får vi se hvornår varen reelt lander, så jeg have ulejlighed med at returnere den.

2. december 2021

Mon jeg nogensinde modtager noget?

Jeg bestilte en vare og d 17/8-21 fik jeg besked på at varen var i restordre og at der typisk ville gå ca. 10 dage, så havde jeg varen...Jeg har dog endnu intet modtaget. Hver gang vi nåede "på lager" datoen på deres hjemmeside, er datoen blot flytte 8-14 dage frem. Nu skriver de så ikke engang en dato mere, men blot "Ikke på lager".....

30. oktober 2021