Scandinavian Photo Danmark Anmeldelser

3,4

Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere

Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere

Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere

Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Useriøst firma - refunderer ikke beløb for varer de ikke kan levere!

Useriøst!!!

Bestilte 2 varer hvoraf den ene var med 5-8 dages leveringstid hvilket jeg kunne acceptere.

Overførte via bank pga beløbets størrelse. Efter 1/2 dag kom meddelese om at den ene del alligevel ikke kunne leveres. Jeg kontaktede straks og bad om refundering af beløbet for denne del. Der ville gå 5-7 dage var svaret.

Efter 1 uge rykkede jeg første gang. Svensk medarbejder som beklagede og nok skulle refundere straks. Fik sågar kreditnota straks. Skulle bare vente 3 bankdage før jeg kunne se beløbet på kontoen.

14 dage er gået og har endnu engang måttet kontakte og rykke da beløbet ikke er returneret.

Denne gang en ny undskyldning og forklaring fra samme medarbejder Mickaela som forklarer i øst og vest.

Har ved oprettelsen af anmeldelsen endnu ikke modtaget beløbet…

16. august 2023

Hej Per,
Jeg beklager ulejligheden.
Jeg takker for din feedback og sender den videre for at sikre, at processen ikke vil tage så lang tid i fremtiden.
Jeg har funden din sag, jeg kan bekræfte at pengene er refunderet.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål så hjælper vi gerne.

Fint køb og hurtig levering

Fint objektiv hurtig levering bestilte fredag den 21 juli det blev sendt mandag den 24 juli og i dag tirsdag den 25 juli kunne jeg hente hente pakken i Føtex eneste minus jeg savner en dansk manual til mit AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2,8G objektiv.

25. juli 2023

Hej Andreas,

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for, at der ingen problemer var. :)

Jeg har fundet en manual her til dig:

Køb andetsteds, de bruger Postnord

Køb andetsteds. Varen var på lager da jeg bestilte. Efter bestillingen fik jeg mail om, at varen ikke var på lager. Dagen efter blev varen sendt, ergo var den på lager alligevel. De bruger Postnord fra Sverige. Jeg fik besked om at varen ville blive sendt til Nærboks Grønnegården (jeg bor i København SV). Det har ikke været mig muligt at planlægge, da jeg ikke kan finde nogen adresse på den nærboks. Jeg er tvunget til at hente en ubrugelig Nærboks app, som heller ikke kan vise mig adressen.
Må Postnord lide en voldsom død, og gerne meget snart.

21. juli 2023

Hej Niels,

Jeg beklager, at der har været problemer med din levering af din ordre, men du kan finde nærboksen her:

Mvh Alex M

De siger jeg ingen rettigheder har som kunde.

Opdatering 6/8:
Scandinavian Photo valgte at håndholdt sagen, da jeg påpegede at jeg havde klaget over dem til Forbrugerklagenævnet, I først gang til Nævnenes Hus, som accepterede klagen og efterfølgende kontaktede dem og inviterede dem til et efterfølgende forhandlingsmøde. Den danske afdeling af Scandinavian Photo kontaktede igen den tekniske afdeling i Sverige, for at høre begrundelsen for deres afvisning af reparation under garantien. Begrundelsen fik jeg ikke indblik i, men de valgte til sidst at sende mig et helt nyt par. Den del er jeg selvfølgelig glad for. Det er dog trist, at jeg skulle helt hen at melde dem til Forbrugerklagenævnet, før der skete noget. Vi sniger os op på 2 stjerner.

Opdatering: Efter at de prøver at nægte reparation af fejlen under garantien, selvom det er en velkendt fejl, der har plaget hovedtelefoner af denne type i længere tid (søg "Sony wmf 1000 headband cracked") har jeg nu klaget over jer til forbrugerklagenævnet.

Sagen: Under halvanden måned efter købet af et par hovedtelefoner, kommer der en revne i det stykke plastik, som er et bærende led i selv konstruktionen til at åbne og lukke høretelefonerne sammen, så man kan putte dem i en lille transportkasse. Jeg indsender til RMA med det samme og får at vide, at reparationen vil tage 4-6 uger. Jeg påpeger, at det tydeligvis er en designfejl ved produktet, da Sony kæmpede med lige denne fejl i deres Noise canceling hovedtelefoner for nogle år siden. Desuden påpegede jeg, at det ikke kan passe, at en så simpel fejl skal tage op til halvanden måned at fikse, samt at købeloven påpeger at dette ikke bør tage mere end ganske få uger. Jeg skrev derfor, at jeg gerne ville have en ombytning, men deres kundeservice påpegede, at de sagtens må tage så lang tid... Det at jeg ingen rettigheder havde til ombytning eller penge tilbage i denne sag, tyder på en virksomhedspraksis, der er i strid med købeloven og godt købmandskab.

13. juni 2023

Hej Michael,

Jeg kan se, at sagen er blevet løst, at du får tilsendt et nyt headset og at sagen blev løst inden for den tidsramme vi skriver.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med det nye headset og en rigtig god weekend!

Det skriger til himlen

Jeg er simpelthen nødt til at advare andre, mod det cirkus her, så endnu engang ligger vores dialog op, dog en ny men lige så inkompetent. Så kan læserne her, selv vurdere om de ønsker at gennemgå det samme ved at handle med jer.

----------
Jeg skriver den 7/7:
Hej igen, nu er min ellers så omfattende tålmodighed ved at slippe op. Jeg har sjældent oplevet noget lignende og i fremstår meget uprofessionelle, stik modsat af hvad jeg troede i var.

1. Jeg vil gerne bede om en specifik dato for hvornår jeg kan hente den mikrofon jeg har bestilt, i jeres butik. Det bør i kunne se på jeres track and trace nummer internt.

2. Vil i ikke give mig den specifikke dato for hvornår jeg kan afhente min ordre i butikken, så bedes i annullere ordren, bekræfte det skriftligt, og sende de penge retur, som i allerede har trukket.

En vare skal være overleveret til et fragtfirma hvis den sendes til kunden eller skal være udleveret til kunden, før pengene må trækkes fra kundens konto. Det sidste er gældende for mig, men i har allerede brudt den regel ved at hæve mine penge den 30/6, selvom jeg ikke har kunnet afhente varen i butikken.

Hilsen
Jesper

-----------

I skriver den 7/7:
Hej Jesper.

Tak for tålmodigheden.

Jeg kan se at pakken ikke er leveret til os endnu, Jeg beklager fejl informationen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os igen.
Hav en god dag

Best regards,
Habibah
Customer Service

7. juli 2023

Hej Jesper,

Som skrevet i din tidligere anmeldelse, så beklager vi den snørklede og lange sag omkring din mikrofon.

Jeg kan se, at den er blevet annulleret.

Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller i telefonens åbningstider.

Igen - jeg beklager din dårlige oplevelse.

Jeg ønsker dig en god dag! :)

Mvh Alex M

Plejer at have gode oplevelser med dem

Plejer at have gode oplevelser med dem, men ikke denne gang - værste service hvor hverken Habiba eller Robert kan hjælpe.
Jeg får at vide at det er bedst at opdele min ordre da de mangler en af varene på lager. Dagen efter bliver begge pakker sendt.... MEN jeg kan ikke få en samlet faktura på ordneren, selvom de trækker pengene samlet. Efter 45 minutter i telefonen får jeg at vide den eneste mulighed for at få fakturaen er at komme til deres butik og få den fysisk. 2023 og de kan ikke finde ud af at vedhæfte en PDF og sende den til min mail.

4. juli 2023

Hej Ilhan,

Jeg kan se, at du fik muligheden for at dele din levering op, hvis du gerne ville modtage de produkter som var på lager hurtigst muligt. :)

Derudover kan jeg se, at der har været lidt forvirring.

Som jeg også har svaret dig via mail, så vil der komme 2 fakturarer, når ordren bliver delt op, hvilket også betyder, at der kun vil blive trukket det præcise beløb for de varer, som bliver afsendt og ikke før.

Ellers må du hellere end gerne rette yderligere spørgsmål til os via email eller tlfnr.

Jeg håber du fortsat har lyst til at handle hos os.

Rigtig god dag.

Mvh Alex M

Jeg har kun positive oplevelser med…

Jeg har kun positive oplevelser med Scandinavian Photo.
Havde bestilt modlysblænde til flere af min Canon objektiver.
Da der var problemer med leverancen fra Canon side lavede jeg en aftale med Scandinavian Photo at jeg betalte og modtog dem de havde hjemme mens de slettede resten af ordren.
Scandinavian Photo prøver sammen med kunden at finde en løsning der fungere.
Det er super service.

8. juni 2023

Hej Henriette,

Mange tak for din feedback.

Vi er utrolig glade for dine rosende ord!

Vi håber at se dig igen, her hos Scandinavianphoto. :)

Rigtig god dag!

MVh Alex M

Lang ventetid ved reklamationssag.

Jeg havde et headset købt i scandinavianphoto som skulle til reparation. Knappen til at tænde headsettet satte sig fast i start maj, og jeg indlevere derfor headsettet til reparation d. 05/05. Jeg får fra start fortalt at det kan tag lang tid, men havde ikke forventet mig at det ville tag så lang tid som det endte med.

Jeg tænkte at det ville være relativt simpelt, da problemet var ret åbenlyst. Det viste sig dog at det ville tag 54 dage, før jeg fik et nyt headset.

Jeg syntes det er under kritik at så simpelt et problem, som en knap som sidder fast, skal tag så lang tid at løse, især når man alligevel ender med at ombytte. Jeg synes også det er under kritik at jeg ikke havde mulighed for at låne et headset, ved så lang en ventetid.

5. maj 2023

Hej,

Tak for din feedback.

Jeg beklager, at det har taget så lang tid at få ombyttet dit headset, da vi altid forsøger at have så korte reparationssager som muligt.

Du ønskes en rigtig god dag og god fornøjelse med det nye headset! :)

Mvh Alex M

Butikken nægter at modtage kontant…

Butikken nægter at modtage kontant betaling, trods det er brud på dansk lovgivning.
Derudover kunne der ikke vejledes i de to Ben Q skærme jeg var taget ind for at se på, andet end at medarbejderen anbefalede den skærm de havde på lager, da leveringstiden på den anden var ukendt.

6. juni 2023

Jeg finder at det er vildledende…

Jeg finder at det er vildledende markedsføring at Scandinavian Foto på søgesites og billede af varen på hjemmesiden viser 4 propeller. Først nederst skriver de:

Leveres med

• DJI Mavic 3 støjsvage propeller (et par)

Jeg har derfor fravalgt at handle hos Scandinavian Foto.

5. juni 2023

Jeg havde bestilt en Canon objektiv på…

Jeg havde bestilt en Canon objektiv på deres hjemmeside, jeg vidste godt det var i restordre men en meget kompetent medarbejder fik på forunderlig vis fadt i det sidste objektiv på lageret i Kbh og wupti så lå pakken til mig to dage efter...
Der er virkeligt god service og flot kundepleje...
Jeg fik også meget hurtig svar på mail
efter at have modtaget ordre bekræftelsen.
Så kan ikke rose Scandinavian photo nok..
Yderst tilfreds.

11. maj 2023

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Jesper. Vi er super glade for at læse at du har haft en god oplevelse. Vi prioriterer altid god kundeservice og er glade for at kunne hjælpe. Vi håber du vil vende tilbage og handle hos Scandinavian Photo. Ha' en rigtig dejlig dag! //Noah J.

Groft useriøst firma

Den 21. marts købte jeg en storformatsprinter.
Nogle dage senere kom den.
Jeg kunne så ved opstillingen konstatere at den var defekt. Den kunne derfor på ingen måde anvendes.
Først modtog jeg nogle generelle links til YouTube, så jeg selv kunne forsøge at reparere den.
Ingen af disse "råd" kunne dog bruges.
Der var ikke mulighed for at få ombyttet den defekte printer.
Der var heller ikke mulighed for at få den store ting afhentet.
Jeg måtte selv afsted til posthuset for at returnere den.
Nu undrer jeg mig så over hvor min betaling bliver af. Pengene blev jo trukket ret hurtigt efter bestillingen...
Returneringen blev formelt registret den 30. marts hos PostNord.
Dem vil jeg formentlig have retur omkring den 14-17 april.
Bøvl og ufattelig ringe sagshåndtering.
Behøver jeg at nævne at jeg ikke skal handle med
Scandinavian Photo en anden gang?

4. april 2023

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Jacob. Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med os. Som jeg nævnte i vores korrespondance blev tilbagebetalingen gennemført i morges (d. 4/4), efter at vi modtog returneringen igår (3/4). Det tager 3-5 arbejdsdage fra at vi kreditere til at tilbagebetalingen går ind på din konto, da den skal behandles af betalingsgaten og banken. Det er selvfølgelig uheldigt at vi nu løber ind i påskedagene, hvilket betyder at du senest vil modtage tilbagebetalingen d. 14. april. Tak for din feedback. Vi arbejder altid for at yde den bedste kundeoplevelse samt kundesevice. Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentare er du mere end velkommen til at kontakte os via mail eller i telefonens åbningstider. Igen, så beklager jeg at du har haft en dårlig oplevelse. Ha' en rigtig god dag! :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! De er hurtige til at svare, er imødekommende og virkelig hjælpsomme. Varen blev sendt med det samme og blev modtaget et par arbejdsdage efter. De gik "above and beyond" i mit tilfælde og jeg kan ikke være mere tilfreds, og kan derfor stærkt anbefale dem.

10. marts 2023

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Philip. Vi er så glade for at læse at du har haft en god oplevelse. Vi prioritere altid god kundeservice og er så glade for at kunne hjælpe. Vi håber du vil vende tilbage til Scandinavian Photo og ha' en rigtig dejlig dag! //Alberte A.

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, hurtig tilbagemelding på svar fra mail jeg havde skrevet.. samt fantastisk hurtig levering. Bestiller helt klart herfra igen 😊

16. marts 2023

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Hej Sara. Dejligt at læse at du har haft en god oplevelse med kundeservice og levering. Vi er altid glade for at hjælpe! //Alberte A.

Har handlet der flere gange uden…

Har handlet der flere gange uden problemer.

19. januar 2023

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark

Kære Henrik. Vi er super glade for at du har haft flere gode oplevelser. Og vi håber du har lyst til at handle hos os igen i fremtiden. /Alberte A.

Hurtig og uden problemer.

Hurtig og uden problemer.
Bestilte en højtaler, som kom dagen efter.

27. december 2022

Kære kunde.
Vi er super glade for at læse at du har haft en god oplevelse med din ordre og levering heraf.
Vi håber at du har lyst til at handle hos os igen!
Du ønskes en dejlig dag
/Alberte Asmussen

En god kundeoplevelse

Har efterhånden handlet der flere gange. Seneste oplevelse har været én som giver et billede af en forretning, som retter op på tingene, når en fejl en sjælden gang sker.

Købte et produkt, hvor der fremgik noget som reelt var et tilkøb. Jeg handlede i god tro, og de eftersender nu den manglende del uden beregning.

Tak for god service Cecilie.

5. december 2022

Hej Thomas.
Tak for de gode ord og godt at høre at du har været tilfreds med vores service trods fejl undervejs :-)
Du ønskes en god dag! /Cecilie H.

Jeg købte en ny telefon her samt…

Jeg købte en ny telefon her samt tilbehør. Jeg får en mail, hvor jeg får at vide at en vare ikke er tilgængelig, og om jeg vil splitte om ordre op, som jeg gør. Det koster igen ekstra omkostninger, og de første vare bliver sendt afsted hurtigt. Inde for få dage blev den ikke tilgængelige vare også sendt. En af varerne er defekt fra frabrikken, og inden for en dag, får jeg tilsendt en ny. Vil med glæde handle her igen, og anbefaler det klart.

25. november 2022

Kære kunde.
Skønt at høre at du har lyst til at besøge os igen efter din oplevelse hos os :-)
Du ønskes en god dag! /Cecilie H.

Jeg skulle i gang med at lave video til…

Jeg skulle i gang med at lave video til et erhvervsprojekt, og ringede derfor, for at få vejledning.
Jeg havde forud for opkaldet intet viden omkring hvad jeg skulle bruge. Medarbejderen jeg snakkede med, dykkede grundigt ned i mit behov, og hjalp mig med at finde frem til alt hvad jeg skulle bruge. Han brugte knap en time på at svare udførligt på alle mine spørgsmål. Herudover fik jeg flere gode opstarts-tips til, hvordan jeg kunne bruge forskellige indstillinger for at komme i gang. God vejledning, og hurtig levering :)

7. november 2022

Kære kunde.
Det er altid dejligt at læse når vores kunder har haft en god og produktiv snak med en af vores dygtige og passionerede kollegaer. Du er altid velkommen! Hav en god dag. /Cecilie Heger.

Lynhurtig levering og rigtig god…

Lynhurtig levering og rigtig god service.
Bestilte et nyt nikon d780 kamera lørdag d. 5 november 2022 og havde det allerede tirsdag d.9 november 2022,det var forsvarligt pakket ind og virker perfekt.
Det er 2.gang jeg bestiller kameragear herfra og bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Ordre EDK2437570

9. november 2022

Kære kunde.
Vi er glade for at læse at du har haft en god oplevelse med både levering og produkterne samt at du har lyst til at besøge os igen.
Du ønskes en dejlig dag! /Cecilie Heger.