Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere
Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere
Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere
Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere
Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.
Sverige
Svarer typisk inden for 2 uger
Havde søgt efter et adapter til mit nye Canon kamera. Blev anbefalet Scandinavianphoto.dk blev informeret om at original Canon adapter havde 6-8 ugers leveringstid. Men kunne købe uoriginalt adapter med levering på 3-4 dage. Bestilte samme formiddag...dagen efter havde jeg mit adapter. God stil og service og hurtig Levering. Vil helt sikkert handle der igen.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte et par studiomonitorer, og ordren blev pakket og afsendt hurtigt. Prisen var absolut konkurencedygtig også.
Jeg havde også et telefonisk spørgsmål til dem før jeg afgav ordren og der fik jeg god og professionel hjælp.
Jeg vil give Scandinavian Photo de varmeste anbefalinger, og jeg tøver ikke med at handle der igen.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Har handlet en del online hos SPD og virkeligt gode erfaringer med det, men i dag var jeg i den fysiske butik i CPH og det var en ekstraordinær god oplevelse. Topklasse service, topklasse rådgivning og et tydeligt tårnhøjt fagligt niveau.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg skrev om jeg kunne få tilbud på en vare som havde mistet sin tilbuds pris en uge før.
Varen var over 4000kr, og tilbudsprisen var omkring 2900.
Henrik kom til undsætning og gav mig tilbudsprisen med det samme.
Der var ingen “Det tror jeg altså ikke jeg kan”, vente tid eller ekstra omkostninger. Simpelthen bare en person der forstod en individuels kundes ønske.
Fem stjerner her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
19 dage siden jeg bestilte og jeg har stadig ikke fået min pakke.... Efter den 8. Dag uden at have fået min pakke, prøvede jeg at tracke den og det viste sig at de ikke havde været igennem min bestilling og jeg først skulle skrive frem og tilbage med 2 af deres ansatte...

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Firmaet har hævet 11800kr fra min fars konto, har intet købt. De vil ikke sætte beløbet tilbage heller ej sende den købte ting.( den har de sendt til et andet navn og adresse) De vil heller ikke svare på min e spørgsmål ved min anmodning om at få tilbageført beløbet, men svare udenom.
Der er absolut ingen kundeservice og de er fuldstændig ligeglade, bare de får penge i kassen på bekostning af at en pensionist har fået taget mere end en månedsløn.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Har altid fået en fantastisk service i butikken på humletorvet, de giver sig tid til at sætte dig ind i det du køber.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Har knoklet i over en måned for at købe et simple produkt hjem fra deres Black friday, men hold da helt kæft, hvor er det vildt hvor inkompetente deres service og forretninger, fraråder alle for at købe for deres virksomhed.
Jeg havde bestilt en vare fra deres hjemme under Black friday, men dagen efter da jeg checker- var produktet ikke gået igennem hos dem (men for min nemid), jeg kontakter dem så hvor det så tager mig en evighed for at få dem til at forstå min sag.
De sender mig så et nyt betalingsring hvor jeg kan betale, jeg køber produktet.
Da jeg så har modtaget produktet var det utrolig det forkerte produkt de havde sendt mig, hvor det så tager mig en ny evighed at få dem til at forstå.
Jeg ringer til deres support og siger der er sket en fejl, hvor jeg så bliver bedt om at tag mod deres butik i København for at få en refundering så jeg kan købe det andet produkt.
Jeg tager derhen samme dag, og bliver mødt af deres møg arrogante butikchef som ikke forstår at de har kludderet i sagen- og fortæl pludseligt at de ikke kan refundere det forkerte produkt. Så der blev jeg nød til at sætte ham på plads, og fortælle ham at jeg skal ikke hæfte for en fejl de har lavet.
Det endte med jeg afleveret produkt til butikschefen, og han sagde han ville tag fat i den supporter som jeg havde snakkede med tidligere på dagen. Også “forhåbenligt” vil jeg få mine penge tilbage eller det rigtige produkt i det nye år.
Hvor er det utroligt hvordan en virksomhed kan være så langt ude.
Fraråder alle for denne her hovedpine.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Virkelig ekstrem dårlig service! Købte et produkt, som skulle være en julegave. Efter en uge fik jeg en mail om at varen var i restordre, og forventede at være på lager igen d 18.12, så jeg burde få den senest d. 22.12.
Den 20.12 havde jeg intet hørt fra dem. Skrev mail, fik ikke svar. Ringede og fik at vide, at varen desværre ikke var kommet d.18.12 alligevel og de kunne ikke oplyse, hvornår den ville komme.
Meget dårligt, at man selv skal opsøge viden om ens vare. Nu har jeg annulleret ordren og har fået at vide, at de penge de har reserveret for varen, først bliver tilbageført indenfor 3-5 dage.
Jeg har ikke oplevet så dårlig service før og fraråder folk at handle her. Med så piv ringe service, giver jeg min dårligste anmeldelse til Scandinavian Photo!!

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Bestilte en printer, som fremgik på lager og som jeg skal bruge senest mandag har betalt for hurtig fragt. Bare for at få en email om at den nu åbenbart er i restordre og der går min. 10 dage og nok også mere inden den kan sendes, da de ikke kender ny leveringsdato.
Virkelig dårlig stil at sælge varer der ikke er på lager.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Bestilt online hos scandinavian photo, de sender med post nord, til et pickup sted 20 km fra min bopæl. Efter anmeldelse på Trustpilot kommer der et svar at de vil sende det til min privatadresse efterfølgende, hvilket er fint. Det sker desv ikke, de sender det til samme pickup sted som første gang. Flere henvendelser via mail og ingen svar. Så hold jer fra de amatører, de ved ikke hvad kundeservice er, og holder ikke deres aftaler. Nu har jeg bedt om en kreditnota, men tvivler på at det sker. Købet blev foretaget den 8 nov, det er nu snart 1 md siden, og ingen afklaring. De skriver også at de bestræber sig på at svare på deres mails inden for 24 timer. Mon ikke de mener 24 dage. HOLD JER VÆK FRA DE AMATØRER.
UPDATE: 14 dec. Nu vil de ikke tilbagebetale beløbet, selv om de har modtaget pakken.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Varerne blev sendt med det samme og til super god pris.
Jeg kan kun anbefale Scandinavian Photo :)

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg var på vej til at investere i nyt kameraudstyr og stødte på nogle udfordringer med betalingsservicen. Jeg besluttede mig derfor for at ringe til kundeservice, og det var virkelig en behagelig oplevelse. De tog imod mig med åbne arme, tog hånd om det meste af min bestilling og fik det hele hurtigt på plads, selv midt i black week-travlheden. En stor tak til Rene fra Scandinavianphoto for den fantastiske service! Jeg er helt sikker på, at jeg vil handle her igen.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg har købt to ringflash til mine kamera (også hos SP) og den ene ringflash passede ikke til det objektiv jeg havde. Jeg var forbi en foto/kamera butik i Skindergade i KBH, men de fik mig til at føle mig rigtig lille og dum, så tog fat i SP igen via mail, med info og billede af hvilket objektiv jeg havde. Inden for få minutter havde jeg svar omkring hvad jeg manglede for at det passede og kunne med det samme bestille det.
Jeg er en glad kunde og vil fremover benytte SP til mine foto/kamera indkøb.
1000 tak for jeres hjælp!

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Nedenstående spørgsmål er sendt til Forbrugerombudsmanden
Vedr. internet handel med Scandinavian Photo
Jeg bestilte lørdag den 19.11.2023 en Ulanzi MT-44 Tripod til en pris af 228 kr. inkl. forsendelse. Da det i dag (mandag den 20.) ved middagstid går op for mig, at jeg alligevel ikke får brug for varen, sender jeg kl. 12:48 en mail til Scandinavian Photo, hvor jeg blot skriver ”Jeg beklager, men jeg vil gerne afbestille nedenstående vare. Mvh Bjarne E. Nielsen”
Kl. 14:17 får jeg følgende mail: Tak for din mail. Jeg kan se at din ordre er pakket og lagt i buret med ca 2000 andre pakker. Det er derfor ikke længer muligt at annuller ordren, det jeg kan gør er at sende et retur label mod betaling på 69,- Best regards, H.S.
Kl. 14:38 sender jeg følgende mail: Du skal ikke sende en label. Jeg nægter blot modtagelse, hvormed pakken ryger retur.
Kl. 15:37 får jeg denne mail: En pakke på postkontorer eller i vores butikker, som ikke afhentes inden for den tid, der er angivet på meddelelsen, vil blive returneret til vores lager. I disse tilfælde har vi ret til at opkræve et administrationsgebyr på mindst 295 DKK. (Hvilket skulle stå i deres købsbetingelser). Best regards, H.S.
Kl. 15:38 skriver jeg til Scandinavian Photo, at jeg vil modtage pakken, men at jeg vil returnere den igen.
Mit spørgsmål til Forbrugerombudsmanden skal være: ”Er det lovligt at Scandinavian Photo tager minimum et beløb på kr. 295 for en pakke der ryger retur, og især når pakken er afbestilt inden den er afsendt fra Scandinavian Photo?”
Bjarne E. Nielsen

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg sendte mit Fujifilm XT-4 til en garantireparation den 28. september og efter at have rykket flere gange fik jeg det retur i går - her en måned efter.
Det synes jeg er lang tid at undvære kameraet.
Undskyldningen var, at mit kameras serienummer ikke svarer overens med fakturaen. Scandinavian Photo havde ved leveringen byttet om på to kameraer, så faktura og kamera ikke stemmer overens.
Scandinavian Photo ser sig ikke i stand til at rette fejlen, så nu har jeg et kamera som en anden har bevis på han ejer (faktura).
Hvad gør jeg hvis jeg vil sælge det?
Hvad gør jeg ved fremtidige reparationer?

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte en Canon printer mandag aften 23/10. Onsdag formiddag omkring klokken 11:30, kom der en besked fra Post Danmark om at pakken med printeren var klar til afhentning. Forløbet gik helt glat.👍så derfor 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg skriver min anmeldelse i form af køb af mit produkt og behandlingen af en reklamation
Jeg giver 5 stjerner hele vejen fordi: man kan ringe til dem uden ventelinje.
Fordi de var meget hjælpsomme.
Kort behandlingstid.
Fordi min returnering blev sendt på en fredag og den var kommet om mandagen hurtigt så det batter! (Selv med PostNord)🤭
Sidst men ikke mindst var de også billigst på marked i forhold til mit produkt.
Tak for en god handel og super service.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Stor service og hjælpsomhed i forhold til en specifik vare og pris :)

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg skal aldrig handle med dem. Jeg havde næsten ikke taget min tegnebog frem, så er varen der. Næsten til tiden, som lovet. Oplevede en god og professionel information. Chef. Giv dit personale en fridag med tur i Tivoli. En tilfreds kunde.