Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere
Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere
Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere
Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere
Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.
Sverige
Svarer typisk inden for 2 uger
Super service til konkurrencedygtige priser. Havde jeg købt på nettet havde det taget 5 gange så lang tid og formentlig været dyrere fordi jeg ikke havde opdaget OM systems cashback. Købte helt nyt gear: hus, objekter, taske, blitz etc.
Trods mine besværlige krav om hurtig levering og speciel betalingsform - gik det glat at få det til tiden.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg har den 18 juni bestilt et hdmi kabel til mit kamera setup og jeg har stadig ikke modtaget det.
Jeg ringede ind til jer for at spørge hvor mit kabel blev af. Fik af vide at min bestilling var annulleret, pga en af varerne på bestillingen var udgået, og at pengene var gået retur.
Jeg har stadig ikke modtaget tilbagebetaling af mit kabel eller fået sendt et nyt.
Jeg plejer at være en glad kunde hos jer, og købte de fleste produkter hos jer. Men efter denne episode vælger jeg at handle mine ting et andet sted fremmedrettet
Det er sku en ommer

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg købte noget kamera udstyr, og alt var fint. Indtil ca 5 dage efter jeg bestilte det, får jeg en mail om at varen ikke var på lager og der ville gå 10 dage før jeg får varen - allerede der var jeg sur over der ikke stod nogle steder at varen ikke var på lager!
Ikke nok med det, så 10 dage efter var det ikke kommet noget. Jeg vælger så at ringe til dem, og de omstiller mig til en dansk telefon men de tog en ikke!
Så jeg har måtte vente fra 27 til uge 33 på at mit udstyr er kommet - Det er for dårligt, især med den kundeservice der var!

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Var en smule skeptisk til at starte med grundet de dårlige-ish anmeldelser, men valgte alligevel at bestille et par højtalere der var på tilbud. Jeg fik ordrebekræftelsen næste dag, og varen kom 5 dage senere. Det hele forløb helt fint og er super tilfreds med købet!
Kan klart anbefale!

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Bestilte et større sæt højtalere på tilbud den 9., fik faktura den 10. og de blev leveret den 11. om morgenen. Højtalerne var endda nyproduceret (de har ikke ligget på lager i 3-4 år). Havde et spørgsmål til ordren. Den besvarede kundeservice inden for 24 timer.
Det hele forløb helt problemfrit.
Jeg var lidt skeptisk i starten pga. tidligere dårlige anmeldelser, men har personligt ikke oplevet problemer indtil videre. Har også handlet her for ca. 5 år siden, så det er på tide at give en god anmeldelse, som også kan være med til at beskrive min oplevelse.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Rigtig god service i forbindelse med køb af professionel skærm.

FANTASTISK KUNDESERVICE! 🌟
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Scandinavian Photo, som har været intet mindre end fantastisk. Det gør mig trist at se så mange dårlige anmeldelser, da min erfaring har været helt modsat.
Fra første dag har deres kundeservice været i topklasse. Særligt Henrik har været en uvurderlig hjælp, hver gang jeg har haft tekniske spørgsmål om både nyt og eksisterende udstyr. Hans ekspertise og villighed til at hjælpe har gjort en verden til forskel for mig.
Efter at have oplevet deres enestående service, har jeg valgt at skifte fra min tidligere leverandør og handle udelukkende hos Scandinavian Photo. De tilbyder altid skarpe priser, og jeg har aldrig oplevet andet end hurtig og pålidelig levering.
For mig er det en kæmpe fordel at have en pålidelig leverandør, som ikke kun leverer kvalitetsprodukter, men også står klar med god og kyndig vejledning. Jeg kan varmt anbefale Scandinavian Photo til alle, der søger en solid partner inden for foto- og videoverdenen.

Forfærdelig kunde"service"
Der er så mange ting de ikke har styr på, og jeg kan se jeg ikke er den eneste med problemer.
De har et produkt til salg i "brugt" jeg køber. Jeg ringer så ind til dem og får bekræftet (både mundtligt og skriftligt) at produktet bliver sendt til MIG asap (har betalt for prioriteret levering). Efter nogle dage ringer jeg og spørger og så siger de at de åbenbart har sendt produktet til en anden. Her siger medarbejderen at de vil derfor annullere produktet fra min ordre. 1. Det må de ikke, 2. find dog en løsning i stedet for at tørre den af på den måde.
Det afviser jeg og beder om at få et andet tilsendt ASAP da jeg skal bruge det få dage senere. Jeg ringer igen dagen efter og medarbejderen bekræfter at hun ringer igen dagen efter senest. (det sker selvfølgelig ikke)
Så bliver det mandag (4 dage efter) og jeg ringer igen, så er hun på ferie og en afløser er inde, han siger at produktet ikke er på min ordre (hun har valgt at slette produktet fra ordren mod min accept) og han siger de vender retur dagen efter.
Efterfølgende får jeg en mail fra dem med en undskyldning om kollegaerne i Sverige har lavet en fejl og derfor kan jeg ikke få det kort jeg har fået bekræftet (og på nuværende tidspunkt også blevet trukket for på min kort) Så svarer jeg at jeg ikke er tilfreds med deres løsning.
Nu har de så Ghosted mig i 1 uge, og jeg venter stadig på at de vender retur.
PS siger de at de åbenbart ikke kan ringe til min telefon, men kan ringe til ALLE andre. Faktum er at jeg får massere af opkald igennem dagen fra andre, så det er alt i alt, virkelig dårlig "service" og hvis der ikke sker mere snart, ser jeg mig nødsaget til at eskalere min sag.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Uendeligt sjappet og useriøs virksomhed. ALDRIG KØB HERFRA.
Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte.
1) Når man køber en varer og der står at den er på lager, og at der står på den faktura man modtager, at den er på lager, så kan man sagtens lige vente et par uger uden at modtage varen, indtil man kontakter SP, hvoraf de så siger at den ikke er på lager. Mega nice service!!
2) Det er praktisk talt umuligt at få fat i kundeservice - uanset om man skriver over chat eller ringer ind. Hvis man ringer ind i deres annoncerede åbningstider, siger de bare at man har ringet udenfor deres åbningstid. Super nice hehe
3) Da jeg endelig fik fat i en kollega, spurgte jeg om jeg ville modtage et softwareprodukt som download link eller fysisk USB. Han forsikrede mig om at det var et download link. Surprise surprise, det er så blevet sendt fysisk.
Har aldrig nogensinde oplevet en mere ustruktureret virksomhed. Nøøøøøøj hvor er I skrald hahahhahaha
GG herfra og til alle andre - ALDRIG køb herfra. De har 0% styr på hvad der er på lager og hvad der ikke er.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Nets var nede, så de lod mig tage en kop kaffe :) Jeg gik rundt i butikken i 20 minutter og hyggede mig, derefter, da det fungerede igen, kunne jeg betale. Super god service. Konge oplevelse!

Handler der aldrig igen!
Har handlet meget hos SP. De har ofte gode tilbud og kampagner og det kan virke tillokkende at handle hos de, men det gør jeg aldrig nogensinde igen!
Jeg købte fornyligt en håndfuld varer på en kampagne men en af de tilsendte varer var en helt anden end den, jeg købte. Selve posen/emballagen beskrev den rigtige vare (et mikrofonstativ) men indeni emballagen var der bare en lillebitte skrue. Det var tydeligt, at emballagen havde været åbnet og forsøgt genlukket - måske af en kunde, som havde returneret varen.
Trods flere henvendelser til Scandinavian Photos "kundeservice" har det ikke været muligt at få dem i tale på nogen måde.
Jeg kan kun på det kraftigste opfordre til ikke at handle med denne totalt useriøse virksomhed!

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Dårlig service og manglende svar.
12/1 blev et sæt høretelefoner sendt til reparation. Da jeg ikke hørte noget, måtte jeg rykke for svar 2 måneder efter. Her fik jeg muligheden for, at få pengene tilbage, hvilket jeg takkede ja til.
Nu skriver vi 16/5 og jeg har efter mange henvendelser endnu ikke fået penge tilbage. Ved seneste henvendelse den 8/5 blev der ikke engang svaret på min henvendelse.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg er ret sur.. selv her en uge efter jeg fik nyheden.
Min ansatte og jeg skal en tur til London på et stort projekt. Vi køber i den anledning en RS4, SD kort, SD kortlæser osv. som skal bruges til projektet om fredagen.
Jeg modtager en besked om at Scandinavian Photo ikke har 3 af varerne på lager på trods af der står de er på "lager", og forventer jo at de stadig sender de vare som er tilgængelige (RS4'eren)
Jeg beder derfor om at de sender de resterende vare som de har på lager, men får intet svar.
Jeg ved godt at det er en relativ lille ordre på 5-7 tusinde, men det var afgørende for vores projekt. Det bliver sidste gang at vi som virksomhed bestiller noget fra Scandinavian Photo og vælger i stedet at gå til kamerahuset.dk eller alternativer.
Jeg syntes det er rigtig dårlig service, vi har ellers være gode kunder hos jer, men nu når der er sket fejl ved nærmest halvdelen af de ordre vi lægger hos jer i gennemsnittet, så slutter det nu.
Vi sendte ordren d 12. og først i dag d. 22 modtager vi besked om at ordren er sendt.. :/

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Har i dag annulleret min ordre efter ikke at have modtaget det produkt de har solgt til mig, efter 6 måneders ventetid. Hold fast hvor kunne det hjælpe jeres forretning hvis i kun solgte vare i havde på lager.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været helt håbløs!
Vi har reklameret for over en måned siden og rykket et antalt gange, men stadigt ingen reperation eller ombytning.
Vi har nu set os nødsaget til at henvise til Købeloven med krav om at hæve købet. Ærgeligt for alle parter.
Opdatering: Efter ca 1.5 måndes kom der et nyt kabel. Bedømmelsen er opdateret.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg kom selv ved en fejl til at bestille levering med afhentning i København, selvom jeg bor i Aarhus. Heldigvis var de super gode til at hjælpe mig med at få sendt pakken fra butikken og til min adresse uden for meget bøvl og ekstra omkostning. Tak for det.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte varer 3 uger før optagelse. Jeg beder om at få opdelt leveringen, da to varer ikke er på lager, mens resten af varerne er.
Her tre uger efter bestillingen har jeg stadig ikke modtaget mine varer på trods af 1-4 dages levering, så jeg nåede ikke at få varerne og bruge dem til den optagelse, de var bestilt til...
Jeg har snakket med kundeservice 4 gange (2 dage efter bestillingen, en uge inden optagelse, dagen inden og dagen efter optagelse) og bedt dem opdele forsendelsen så jeg kan modtage noget, men ingenting er sket selvom de lover at ordne det.
Jeg har ikke modtaget nogen besked om at varerne er forsinket eller ikke på lager.
OPDATERING: Her tre måneder efter jeg bestilte varerne, har jeg modtaget den sidste vare. Produkterne fejler ingenting, men processen har ikke været god.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg har rettet henvendelse 3 gange vedrørende en ny reklamation på et Jupio batteri. Der er IKKE kommet et svar fra Scandinavian Photo. De skriver at de vender tilbage indenfor 24 timer, men intet svar. Det er nu anden gang hvor De IKKE leverer nogen god kundeservice.
Svar: sagen er fortsat ikke lukket da jeg ikke har modtaget et nyt batteri endnu 19-04-2024

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Bestilte et objektiv dæksel 5feb. Har intet hørt fra dem, været i kontakt med kundeservice 3-4 gange hvor hver eneste gang er det undskylder om nyt system osv. fik dog endelig en lovning på jeg ville modtage den 21feb. Idag 23 feb, er den udskudt på ubestemt tid 😵

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Bestilte 2 tube lys der skulle være ankommet før jul til at udføre et stort projekt med en klient. Jeg har nu skulle udskyde jobbet mindst 4 gange grundet deres konstante forsinkelser. Det er nu d. 6 Feb og jeg har lige fået endnu en standard email om at de er forsinket igen og de ikke engang kender en ankomst dato.
Lad være med at bestil online hvis du vil have dit produkt!