Flot forretning med kompetente venlige medarbejdere, priserne er måske lidt i overkanten nogengange, men alt i alt en god oplevelse at handle her. Jeg købte kamera og objektiver, der er megen hjælp a... Se mere
Jeg har en forbrugerreklamation på en computer købt hos Scandinavian Photo. Det er samme fejl, som tidligere er forsøgt repareret, og jeg har bedt om at hæve købet og få pengene retur. I stedet e... Se mere
Rigtig god og gennemsigtig købsoplevelse Efter et længere forløb med en anden webshop har jeg virkelig sat pris på min oplevelse hos Scandinavian Photo. Det, der især gør en forskel for mig... Se mere
Købte i 2022 en Original Apple Magsafe charger der desværre er blevet defekt. Det er hvad der kan ske, men processen med Scandinavian Photo´s håndtering og processen ved reklamationen har været hel... Se mere
Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.
Sverige
Svarer typisk inden for 2 uger
Vildt gode tilbud der bliver kørt og ok hurtigt levering
Oplever at de sender varen hurtigt og svarer på min fortvivlede besked, når Post Nord jogger i det, endda på en helligdag.
Jeg er meget glad.
Det har været en virkelig god oplevelse at handle med Scandinavian Photo og de 2 gange jeg har haft kontaktet dem omkring levering og en lille reklamation har de ydet en rigtig god service. De har taget ansvar og reageret med hurtig feedback samt været yderst løsningsorienteret på mine vegne. Jeg kan i den grad anbefale Scandinavian Photo.
Jeg bestilte et objektiv, et beskyttelses filter, en modlysblænde, en mikrofon og et vindfilter. Da Nogle af pakkerne kom fra forskellige steder skrev de en mail til mig om at jeg ikke ville modtage dem samtidig. De skrev oven i købet en mail til mig og spurgte om jeg ville købe en ekstra modlysblænde (som jeg jo oprindeligt havde bestilt) da objektive allerede kom med en. Jeg skrev nej tak og fik pengene tilbage. Se det er god service! Så kom begge af pakkerne inde for et par dage og de oven i købet til en fremragende pris. Kan klart anbefale at handle hos dem!
Det lader til at være en fin butik at handle i. Ingen problemer her + hurtig levering.
Lige som det skal være - rammerne godt emballeret ift. transport med Postnord.
Købte et Sigma Objektiv med fantastisk rabat og havde god korrespondance med kundeservice på trods af black friday.
ikke køb nå af dem da man skal ring ind til dem 2 gang for få de ting man har bestilte så jeg vil ikke køb meder fra dem så mit råd vil vær lad vær med køb fra dem

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte den håndholdte musikoptager "H6" fra mærket Zoom fra Scandinavian Photos d. 28. februar. Prisen var betydeligt lavere end hos mange danske sider så jeg valgte at købe den her.
Scandinavian Photos er desuden og med i Pricerunners "Købsgaranti" som dækker deres medlemmer med op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt, når man køber fra en butik online. Dette gjorde mig derfor også mere tryg ved at handle på deres side.
Da jeg havde købt rekorderen fik jeg en mail med et link til en track n trace side hvor jeg kunne følge min pakke. Der stod i mailen at der kunne gå op til 24 timer, før linket kunne være aktivt. Efter de 24 timer var der dog stadig ingen info via track n trace linket, hvilket jeg undrede mig lidt over. Dog fik jeg en SMS fra PostNord en times senere om at jeg kunne komme og hente pakken. Jeg var ret imponeret over at forsendelse kun tog én enkelt dag!
Rekorderen var forsvarligt pakket i en papkasse med flamingo "peanuts".
Jeg vil helt sikkert anbefale Scandinavian Photos!
Jeg har flere gange handlet med Scandinavian Photo. Først købte jeg et GoPro, som desværre havde en defekt fra fabrikanten. Kameraet blev hurtigt sendt til reparation, og sendt retur.
Senest har jeg forsøgt at bestille en kamera gimbal, men deres betalingssystem DIBS havde problemer, så beløbet blev reserveret på min konto, men ordren gik ikke igennem. Scandianvian Photo tog både kontakt til DIBS og Nordea for mig, og redte trådene ud.
Service og levering i top, kan klart anbefales!
God og nem hjemmeside med hurtig fragt på 2-3 dage. Jeg bestilte et kamera 25 dec. om aftnen og kameraet var der 27 midt dag. Fragtet med postnord/deres egen mypack til 0 kr.
Købte produkt 25. dec og havde det den 28, dec. Alt var fuldstændigt som forventet, bare ikke leveringstiden den havde jeg forvente tog længe tid end som det skete. Handler 100 % her næste gang. Kunne desværre kun give 5 stjerner.
Denne hjemmeside er fuldstædnig kaput. Den hopper frem og tilbage mellem sprogene, og vil specielt gerne over på svensk. Og når man så prøver at bestille noget, så forsvinder prisen, eller varen, eller alle de data du har tastet ind.
Umueligt at bruge
Tilføjelse: Jeg glemte at tilføje at de billeder de bruger til fremvisning af produktet, tilsyneladende heller ikke er et billede af det produkt man køber.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg bestilte et objektiv, og efter 3 dage havde jeg ikke hørt mere fra dem. Jeg skrev en mail og spurgte hvornår objektivet kunne komme afsted til mig. Lynhurtigt fik jeg svar at de ville undersøge det, og efter nogle timer en mail med at de beklagede at det ikke var kommet afsted, men nu var det afsendt, inc T&T nummer.
Fejl kan ske for alle, det vigtige er IMO hvordan det håndteres, og det her var super god håndtering.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Købte en kikkert, som var betydelig billigere end andre af samme slags. Bestilte søndag, og har idag onsdag afhentet pakken. God service, og ingen problemer.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Jeg har handlet hos Scnadinavian Photo et par gange.
Sidste gang var jeg inde i butikken i Malmø, hvor jeg købte en macro-skinne. Da jeg kom hjem, kunne jeg dog se, at den absolut ikke levede op til forventningerne (den var ubrugelig).
Jeg kontaktede Scandinavian Photo, og aftalte, at jeg kunne sende den retur, og så ville de refundere beløbet.
Jeg valgte så at købe en anden vare og modregne prisen for macro-skinnen.
Håndteringen af denne sag var helt i top, og jeg kan varmt anbefale Scandinavian Photo.

Besvarelse fra Scandinavian Photo Danmark
Websitet er rimeligt, ikke så mange informationer om produkt men tilstrækkeligt.
* Priserne er OK !
* Betalings sikkerhed OK ! (payment module)
* Levering med Postnorden var informativt via App og jeg havde varen på dag 4. OK !
Jeg har købt et par gange gennem Scandinavian Photo's webshop. Det var den billigste webshop jeg kunne finde, som havde de varer jeg skulle bruge. Varene er begge gange leveret hurtigt.
Har kun oplevet god service. Købt 2 gange. Lidt længer leveringstid +1-2 dage, men prisen har været super fin, sammenlignet med med andre web butikker. Jeg kan dog ikke sige hvordan service er, hvis noget er defekt, eller man fortryder. Jeg vil handler der igen...
Jeg bestilte to dele, - og fik at vide at det ene var i restordre. Et par dage senere, spurgte de mig, om jeg ville have tilsendt den anden, og så ventede, til den anden var kommet hjem. Selvfølgelig! og et par dage senere dukkede det op. Den del der var i restordre kom dagen efter! Uden ekstra beregning - det kalder jeg god kundeservice.