Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Sani4all. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht en hebben we samen een prachtig ontwerp kunnen realiseren. De service en het ad... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Erg blij met onze nieuwe badkamer. Het proces verliep ook boven verwachting snel en binnen zo'n week zat de nieuwe badkamer erin. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de aangesloten aannemer, is t... Se mere
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Sani4All
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Kontaktoplysninger
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Holland
- 085-0645753
- klantenservice@sani4all.nl
- sani4all.nl
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Je bent hier in goede handen
Shager heeft ons fantastisch geholpen! Hij heeft ruim tijd genomen en ons door alle opties heen geholpen (en dat zijn er veel) en zijn eerlijke advies en mening gegeven. Her is duidelijk dat hij uit ervaring spreekt en eropuit is om je echt te helpen en een zo'n goed mogelijk product af te leveren. Zeer tevreden over de ervaring die ik hier gehad heb. Je bent hier in goede handen.

Besvarelse fra Sani4All
Goed advies, mooie badkamer uitgezocht
Wij hebben een prachtige badkamer uitgezocht bij Sani4all in Rotterdam Alexandrium. Met dank aan Ramon voor alle hulp, advies en geduld!

Badkamer renovatie door Sani4all Roosendaal
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Sani4all Roosendaal. Het meeste contact hebben we gehad met Özkan en Gürkan. Van de tekening tot het opruimen van afval hebben we goede contact gehad ook de medewerkers van het uitvoerend bedrjjf zijn behulpzaam en professioneel geweest. Eventuele problemen zijn snel opgelost. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Besvarelse fra Sani4All
Ramon heeft ons prima geholpen
Ramon heeft ons prima geholpen, heeft veel kennis van zaken en goed advies gegeven.
Uitgelegd uit welke stappen het advies bestond en wat er na het uitkiezen van de badkamer volgt. Zo zijn we bij de laatste stap op een schitterende badkamer en apart toilet uitgekomen. En dit alles in een hele prettige sfeer. Dank Ramon!

Zeer tevreden
Ik ben erg goed geholpen door Shager. Hij nam de tijd en heeft geluisterd naar mijn wensen. Ook was het fijn om via deze winkel met een aangesloten aannemer te werken waardoor er korte lijntjes ontstonden.

Klantvriendelijk!
Klantvriendelijk!
In de winkel in Uden contact gehad met Maikel. Een fijne en klantvriendelijke man.
Via de winkel een ZZPer voor de uitvoering.

Prima service
Prima service - snel en vriendelijk geholpen door Harrold - zelfs na artikel die we bijna 5 jaar geleden kochten.
Nogmaals bedankt.
Tjeerdje.

Besvarelse fra Sani4All
Uitstekende hulp en mooi sanitair
Wij hebben hier onze sanitair gekocht en zijn super goed geholpen. Shager heeft echt de tijd genomen om met ons mee te denken en samen onze badkamer te ontwerpen. Alles werd perfect afgestemd op ons budget en onze wensen. Een heel fijn bezoek!

Ontzettend goed geholpen door Shager
Ontzettend goed geholpen door Shager. Mooie producten van goede kwaliteit en een goede zaak.

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen. Mee gedacht over mogelijk heden. Snelle levering van onze douche.

Goede service, vakkundig geinstalleerd
Goede service, voldoende keuze in produkten.
Snelle afspraak en zeer mooi en vakkundig geinstalleerd

Goed geholpen
Brighton heeft ons zo goed geholpen! Hij luisterde goed naar onze behoeftes en heeft het kunnen vertalen in een prachtig ontwerp. wat hebben we zin in onze nieuwe badkamer!

Besvarelse fra Sani4All
Goed advies, betrouwbaar, netjes geleverd en gewerkt.
Wij hebben bij Sani4all in Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht.
We zijn heel goed geholpen en geadviseerd door Michael.
Hij nam alle tijd voor ons wat we heel fijn vonden.
De aflevering van de materialen ging prima volgens afspraak.
De installatie van de badkamer door Nexco verliep heel goed.
De vak mannen werkten netjes waren betrouwbaar en integer.
We hadden ook een heel goed contact met Chris die alles coördineerde en in goede banen leidde.
Al met al zijn we heel blij met de nieuwe badkamer en kunnen er weer jaren mee vooruit. Goed advies, betrouwbaar, netjes geleverd en gewerkt.

Fijne ervaring
Super fijne ervaring gehad bij de aanschaf van onze badkamer. Bedankt voor alles Bas!

Top werk!
We zijn goed geholpen door de medewerkers van Sani4All. In de winkel is er een mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe badkamer. Er werd goed meegedacht in inrichting, tegels en meubels. Een mooi 3d ontwerp maakte dit af.
De monteurs die we via Sani4All konden regelen hebben een prachtige badkamer en 2 mooie toiletten gerealiseerd.
Tijdens de installatie bleek de afvoer van de douche anders aangelegd dan gedacht. Door meedenken van de winkel en de monteurs is het toch gelukt om de badkamer helemaal naar wens te realiseren.
De monteurs zijn behulpzame mannen, die kundig hun werk gedaan hebben, meedachten en binnen de gestelde termijn een badkamer en 2 toiletten volledig gerealiseerd hebben. Top werk!
En dan ook nog een nacontrole door Sani4All zelf of alles naar wens gemaakt en verlopen is, maakt het helemaal af. Wij raden Sani4All Zwolle zeker aan!

Super
Super goede hulp gehad bij het realiseren van onze nieuwe badkamer. Een kleine ruimte, maar met de juiste hulp hebben we optimaal gebruik gemaakt van ruimte die we hebben. Heel blij met het resultaat. Goede service en fijn klantcontact. Heel blij met het resultaat

Heel erg goed geholpen door Sani4All
Onlangs onze badkamer uitgezocht en heel erg goed geholpen bij Sani4All.
Allereerst door goed advies over de indeling van de badkamer. Wat wel en niet logisch was en welke mogelijkheden er waren in verschillende opstellingen.
Ook qua materiaal keuze zijn we goed geholpen. We hadden al een idee van de stijl welke we mooi vinden. Daar is goed naar geluisterd en er werden mooie tegels en accessoires voorgesteld.
Verder werd er echt de tijd voor ons genomen en was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
We hadden nog een afspraak bij een ander bedrijf later op de dag gepland, maar we waren zo tevreden over het gesprek en hoe we geholpen zijn dat we deze ter plekke hebben afgebeld.

Besvarelse fra Sani4All
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Mooie showroom met een ruim en gevarieerd aanbod aan badkamers. Vanaf het eerste moment fijn en vriendelijk geholpen bij het samenstellen van mijn nieuwe badkamer. Er werd echt meegedacht en bij vragen werd er direct actie ondernomen. Alles voelde heel persoonlijk en ontspannen. Ik ben erg tevreden en zal Sani4all Apeldoorn zonder twijfel aan iedereen aanraden! 😊

Besvarelse fra Sani4All
Geweldige service en klantgericht werk
Niels van Sani4all heeft goed met ons meegedacht tijdens het aankoopproces en ons op die manier door zijn kennis en ervaring geholpen bij het maken van keuzes. Daarbij is de samenwerking met het bedrijf wat kwam plaatsen ook heel goed. Onze badkamer was in 6 dagen tijd klaar van slopen tot opbouw. Geweldig resultaat en geweldige service. Ook zaken waar ze tijdens de opbouw tegen aan liepen wat natuurlijk altijd wel gebeurd werd in goed overleg opgelost. Niets dan lof dus.

Besvarelse fra Sani4All
Ongelooflijke amateurs bij dit bedrijf
Ongelooflijke amateurs bij dit bedrijf. Toilet met sanibroyeur installeren zonder enig idee te hebben hoe dit überhaupt moet of zonder de situatie ter plekke vantevoren op te nemen. Filiaalmanager Robin Peereboom is absoluut niet geïnteresseerd problemen professioneel op te lossen

Besvarelse fra Sani4All
Læs mere om andre typer anmeldelser.