Fantastisch geholpen door Benjamin de Vries met het uitzoeken van onze badkamer. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Bedankt Benjamin en team Sani4All Hoogeveen!
Virksomheden har svaret
Voor het kopen van een nieuwe badkamer is het belangrijk dat de verkoper voldoende inzicht heeft in de mogelijkheden die een ruimte biedt. Hiernaast goed kan luisteren naar de wensen van de klanten. M... Se mere
Virksomheden har svaret
Albert heeft ons fantastisch geholpen bij het uitzoeken van onze droombadkamer. Hoewel we de installatie zelf hebben gedaan kwam Albert zelf helpen toen iets niet correct was geïnstalleerd. Als klap... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Groenewegenstraat 19, 7901 ED, Hoogeveen, Drenthe, Holland
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Wij hebben prettige ervaringen met dit bedrijf.
Vriendelijke, behulpzame en zorgvuldige medewerkers die graag meedenken met de klant.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
We zijn vriendelijk en deskundig geholpen door Benjamin de Vries. Mooie voorbeeld badkamers te zien. Veel keus zodat we de badkamer geheel naar onze smaak konden samenstellen.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Wij hadden een afspraak gemaakt met Marcel. In Hoogeveen wij werden goed ontvangen en er werd uitgebreid tijd genomen om samen een mooi ontwerpen voor onze badkamers en toilet te maken! Ook was de afwikkeling van de levertijden correct geregeld en werd alles samen doorlopen voor en na de levering. Kortom van sales tot levering en vragen naar aanleiding van de levering was alles een uitmuntend! Een warme aanbeveling voor eenieder een goed prijs en kwaliteitverhouding. Uitstekend advies, service en nazorg en bovenal de persoonlijke aandacht. Met eindresultaat zijn wij meer dan tevreden! Een dankjewel voor alle medewerkers van Sani4All.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Een badkamer en wc gekocht bij sani4all Hoogeveen. Heel erg blij mee, goeie aankoop geweest en fijn geholpen. Destijds is de handdouche kapot gegaan en ook gelijk daarmee goed geholpen en is er kosteloos een nieuwe langs gebracht

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Sani4All! Vanaf het eerste contact merkten we dat we met een vakkundig bedrijf te maken hadden. Het team nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht goed met ons mee over de mogelijkheden.
De ruime keuze in badkamers, tegels en sanitair maakte het makkelijk om precies de stijl te vinden die bij ons past. Samen met de adviseur hebben we een prachtig ontwerp gemaakt dat onze verwachtingen heeft overtroffen.
Wat we ook erg waardeerden, is dat Sani4All alle afspraken netjes nakomt. Geen verrassingen, geen gedoe – gewoon doen wat ze beloven. Daarnaast zijn alle medewerkers die we hebben gesproken vriendelijk en behulpzaam, wat het hele proces extra prettig maakte.
Kortom: wij kunnen Sani4All van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer. Vakkundig, betrouwbaar en met oog voor detail!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Hele fijne service en veel keus in de winkel. Er wordt met je meegedacht en ze zijn heel flexibel!
Aanrader als je je badkamer gaat verbouwen of vernieuwen.

Wat een fijn bedrijf.
Heel goed alles bekeken en berekend, samen met ons,voor een uiteindelijke prachtige badkamer en wc.
Alle vragen zijn beantwoord.
En niks was te veel.
Super goed geholpen door Albert.
Ook is Albert nog op de koffie geweest om het mooie resultaat te bewonderen .
TOP.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Goed geholpen door Albert, denkt mee met onze wensen! Top showroom, genoeg keuze. Wij bevelen deze winkel aan!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Net winkel personeel helpen je zorg vuldig . Klant gericht en de keuze is enorm . Kwaliteit staat voor op en voor een nette prijs.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
We zijn gewoon echt boven verwachting geholpen!
Echt een geweldige zaak. Vanaf het moment dat we hier binnenliepen tot de oplevering van onze badkamer zijn we echt fantastisch geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we wisten altijd waar we aan toe waren.
Hartelijk bedankt Herwin en team Sani4All! Absolute aanrader!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Wij hebben onze badkamer en toilet bij Sani4All gekocht. Toen we binnen kwamen zagen we een badkamer die ons gelijk aansprak. Een medewerker in de winkel heeft ons goed geholpen. We hebben alle maten doorgegeven en kregen we via een 3D tekening te zien hoe we het konden inrichten en wat ze ons aanraden. Ze hadden goed advies en veel mogelijkheden. Eenmaal toen we de badkamer hadden doorgenomen hebben ze alle keuzes die we hadden gemaakt laten zien in de showroom hoe het er daadwerkelijk eruit zag. Dit gaf ons een goed inzicht.
Bij levering heeft de chauffeur alles netjes op een goede plek achter gelaten.
Toen we er achterkwamen dat we strips te kort kwamen (door onszelf mis gerekend) konden we gelijk die zelfde middag nog nieuwe halen zodat we door konden. Al bij al, super goede service, goed contact, fijne levering en zeker een prachtige badkamer en toilet.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
De verkopers zijn vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Ze denken goed mee en geven goede oplossingen. Ze nemen de tijd om je goed advies te geven en de voor jou perfecte badkamer samen te stellen.
We zijn ontzettend tevreden over de verkoop en service nadien.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Onze Aragonkraan is deels verstopt door kalkaanslag. We waren op zoek naar een nieuw zeefje, in Emmen niet te vinden
Uiteindelijk Sani4All gebeld, waar we onze badkamer hebben gekocht. Herwin stond ons te woord en heeft een nieuwe voor ons besteld. En we krijgen het ook nog gratis! Wat een service want onze garantie is net verlopen! Dank je wel Herwin en Sani4All.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Ik was een onderdeeltje van de douche nodig wat nergens te verkrijgen was. Er werd gekeken en direct besteld voor mij Onderdeel opgehaald en ik mocht het zo meenemen, dat noem ik nou service!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Ik kwam bij Sani4All met mijn moeder om te kijken naar tegels voor in de badkamer. Hier kwamen we Herwin die hielp ons zo goed dat we uiteindelijk de hele badkamer hebben besteld.
Toen alles besteld was kwamen we erachter dat er iets niet helemaal goed was. Wij zijn snel naar Sani4All gegaan en het uitgelegd. Dit was geen probleem en Marcel heeft dit netjes aangepast en uiteindelijk is alles netjes geleverd.
We hebben de badkamer zelf laten installeren. Ook technische tekeningen werden netjes gemaakt door de heren.
Ik ben dolblij met mijn droombadkamer en hoe het allemaal is gegaan. Het was ook erg leuk om alles te zien hoe alles in zijn werk gaat.
Ik raad iedereen Sani4All aan. Marcel en Herwin bedankt!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Servicegericht en klantvriendelijk bedrijf. 2 jaar terug complete badkamer daar gekocht naar volle tevredenheid.
Onlangs werd onderdeel wat door eigen toedoen kapot was gegaan vanuit hun zelf kosteloos vervangen.

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
We hebben het toilet en de badkamer door Albert laten ontwerpen. Nu is alles klaar en precies volgens het ontwerp, wat is het geweldig mooi geworden!
Sani4All krijgt van mij een dikke 10, uitstekende service en denken met je mee. En dit alles binnen een korte tijd gerealiseerd van ontwerp tot gereed door een hele goede vakman.
Ik kan Sani4All voor iedereen aanraden!

Besvarelse fra Sani4All - Hoogeveen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.