Sani4All Anmeldelser 1.442

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Sani4all. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht en hebben we samen een prachtig ontwerp kunnen realiseren. De service en het ad... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg blij met onze nieuwe badkamer. Het proces verliep ook boven verwachting snel en binnen zo'n week zat de nieuwe badkamer erin. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de aangesloten aannemer, is t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Flisebutik

Om Sani4All

Skrevet af virksomheden

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ruime winkel en vriendelijke mensen

Fijne ruime winkel, met veel opties. Shager heeft ons goed geholpen en is erg vriendelijk en behulpzaam.

20. februar 2026

Beste Jacqueline,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Fijn om te horen dat je de winkel ruim en overzichtelijk vond. Mooi dat Shager je goed heeft geholpen en vriendelijk en behulpzaam was. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en deskundig geholpen door Shager

Goed en deskundig geholpen door Shager, goed advies over wat wel en niet handig is, rekening houdend met onze wensen.

20. februar 2026

Beste Sven,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Fijn dat je zo goed en deskundig bent geholpen door Shager. Mooi dat er goed advies is gegeven en rekening is gehouden met jullie wensen. Geniet van het eindresultaat!

Super ervaring

28 augustus kwamen we terecht bij Sani4All in Gouda. Daar werden we hartstikke goed geholpen door Michel. Hij had heel goede ideeën en luisterde goed naar onze wensen. Hierdoor wekte hij de verwachting dat het een geweldige badkamer zou worden. Nu dat de badkamer 2 maanden geleden geinstalleerd is kunnen we zeggen….. HIJ SPRAK DE WAARHEID! We zoooo blij 🤩

Super dank voor je hulp!

28. august 2025

Beste Arenda,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Gouda! Wat fantastisch om te lezen! Mooi dat Michel zo goed heeft meegedacht en jullie wensen zo goed heeft vertaald naar het ontwerp. Fijn dat de verwachtingen helemaal zijn uitgekomen en dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend prettig en…

Wij zijn ontzettend prettig en vakkundig geholpen door Sani4all. Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie helder, vriendelijk en professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk en deskundig advies, waardoor we met vertrouwen onze keuzes konden maken.
De levering verliep volledig volgens afspraak en alles werd netjes en zorgvuldig afgeleverd. Het hele traject, van advies tot oplevering, is soepel en prettig verlopen.
Wij zijn zeer tevreden over zowel de service als het eindresultaat. Wij zouden Sani4all dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit, deskundigheid en goede service.

12. februar 2026

Beste Anne & Tom,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4all Roosendaal! Fijn om te lezen dat jullie zo prettig en vakkundig zijn geholpen. Mooi dat de communicatie helder en professioneel was en dat er goed naar jullie wensen is geluisterd. Goed ook dat de levering volgens afspraak is verlopen en alles netjes is afgeleverd. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blij met onze nieuwe badkamer

We werden goed geholpen. De communicatie was duidelijk en soepel via de mail. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd echt tijd voor ons genomen. Wij zijn erg enthousiast.

19. februar 2026

Beste Lotte,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Varsseveld! Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen. Mooi dat de communicatie duidelijk en soepel verliep en dat er echt tijd is genomen om naar jullie wensen te luisteren. Geweldig dat jullie zo enthousiast zijn. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanaf dag 1 gezeur met dit bedrijf

Vanaf dag 1 gezeur met dit bedrijf. Kranen lek, douchekop verkeerd gemonteerd. We zijn nu 6 jaar verder en de spiegel is al 3 keer vervangen omdat er vlekken in komen. Goedkope troep. Nu rechtsbijstand ingeschakeld (en gelijk gekregen) omdat ze niet thuis geven. Service is helemaal waardeloos en ik raad iedereen af om hier een euro uit te geven

18. februar 2026

Beste Peter,

Wat vervelend om te lezen dat je al langere tijd problemen ervaart en dat dit tot zoveel frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de ervaring die je van ons mag verwachten.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen naar aanleiding van je gegevens, zodat we de situatie verder kunnen bekijken en beter kunnen begrijpen wat er precies is gebeurd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel tevreden met onze nieuwe…

We zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer en wc. Erg fijn geholpen door Sander in de winkel, fijne benadering, goede uitleg van mogelijkheden en een realistische offerte.
De communicatie verliep erg fijn en de werkzaamheden zijn ook op een hele prettige manier verlopen. Vriendelijke werkmensen van D&R bouw die meedachten in details en erg netjes te werk gingen. Het is even behelpen als alles gesloopt moet worden en je zonder badkamer of wc zit, maar we zijn echt heel erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn zowel in de winkel als tijdens de werkzaamheden.

18. februar 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Almere! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Mooi dat Sander goed heeft geholpen met duidelijke uitleg en een realistische offerte. Goed ook dat de communicatie prettig was en dat de werkzaamheden door D&R bouw netjes en met oog voor detail zijn uitgevoerd. Het is altijd even wennen als alles gesloopt moet worden, maar fijn dat jullie zo blij zijn met het resultaat en de begeleiding. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze nieuwe badkamer! Perfecte Service!

Afgelopen zondag hadden wij onze tweede afspraak met Pepijn de Beer (eigenaar) in Son en Breugel. We werden wederom warm welkom geheten en onder het genot van een kopje koffie en taart zijn wij het 3D ontwerp gaan bekijken en verfijnen zodat het volledig aansloot op ons "droomplaatje". Pepijn had alle tijd en heeft alles deskundig uitgelegd met een vleugje humor. Iets wat wij zeer waardeerde. De persoonlijke touch van Pepijn, in combinatie met zijn deskundige advies gaf de doorslag graag in zee te gaan met Pepijn van Sani4all. Echt een aanrader!!
Wij kijken uit naar onze nieuwe badkamer!!
Groetjes Raoul en Marsha

15. februar 2026

Beste Raoul en Marsha,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Sani4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat jullie zo warm welkom zijn geheten door Pepijn en dat het 3D-ontwerp helemaal naar jullie wens is aangepast. Geweldig dat zijn deskundige advies, persoonlijke touch en humor jullie zo hebben geholpen bij het maken van de keuze.

We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer en bedanken jullie voor het vertrouwen in Sani4All Son en Breugel!

Goed eerlijk advies

Samen met Maikel van Sani4all Uden uitgebreid op rustige wijze wensen besproken en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden.
Eerlijke goede advisering over vorm, inrichting etc, die heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer.

30. august 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie op een rustige en prettige manier jullie wensen konden bespreken met Maikel en dat er goed is meegedacht over alle mogelijkheden. Geweldig dat dit heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer!

We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Sani4All Uden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie badkamer met mooi sanitair.

Mooie badkamer met mooi sanitair.
We zijn er blij mee.
Heel netjes gemonteerd en betegeld door SVM Bouw en Renovaties.

15. februar 2026

Beste Piet,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Mijdrecht! Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met de badkamer en het sanitair. Ook goed om te lezen dat de montage en het tegelwerk netjes zijn uitgevoerd door SVM Bouw en Renovaties.

We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Sani4All!

Top, aanrader

Top, alles goed geregeld vanaf offerte tot realisatie. Complimenten voor Sander van Sani4all Almere voor het goede advies en Brians Totaalinstallaties voor de snelle en vakkundige uitvoering.

14. februar 2026

Beste Barry,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere! Wat fijn om te horen dat alles van offerte tot realisatie goed is verlopen. Mooi dat Sander jullie goed heeft kunnen adviseren en dat de uitvoering vakkundig en snel is verzorgd door Brians Totaalinstallaties.

We wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Sani4All!

Volledige badkamer samengesteld

Volledige badkamer samengesteld. Michael denkt mee, zoekt oplossingen, daagt op een speelse manier uit om verder te denken en heeft oog voor detail! Het is ons daarom heel erg goed bevallen om hier onze badkamer samen te stellen. Gevoel was bij binnenkomst al meteen positief dus zijn ook niet verder gaan oriënteren. Prijs kwaliteit verhouding is ook fantastisch! @Sani4all Uden

13. oktober 2025

Beste T.D,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie het traject als zo prettig hebben ervaren en dat Michael goed met jullie heeft meegedacht en oog had voor de details. Mooi dat het positieve gevoel er al vanaf het eerste moment was en dat jullie samen tot een badkamer zijn gekomen die helemaal bij jullie past.

We wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Sani4All Uden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn geholpen door Brighton en was…

We zijn geholpen door Brighton en was echt top. Hij heeft echt al onze wensen op 3D overgebracht en een goede deal gemaakt.
Zeker een aanrader!

13. februar 2026

Beste M,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Barendrecht!

Wat fijn om te horen dat Brighton jullie zo goed heeft geholpen en dat al jullie wensen duidelijk in het 3D-ontwerp zijn verwerkt. Mooi dat jullie samen tot een goede deal zijn gekomen.

Dank voor het vertrouwen in Kitchen4All en veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Team Kitchen4All

Super team bij Sani4All Barendrecht

Gisteren is onze badkamer, na bijna 2 weken verbouwen, opgeleverd. Alles is vervangen; muren, plafond, vloer, electra en waterleidingen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Daniël Boers en zijn team hebben het perfect uitgevoerd. Dit kan alleen als de voorbereidingen kloppen, en dat was super geregeld door Niels en Brighton bij Sani4All in Barendrecht. Alles op tijd en volgens afspraak en zeer fijne en heldere communicatie vanaf het moment dat we de showroom inliepen tot nu, na de opleveringen. (En nee, ik krijg niks voor deze review)

12. februar 2026

Beste Johan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Barendrecht! Geweldig dat Daniël Boers en zijn team de badkamer perfect hebben uitgevoerd en dat de voorbereidingen door Niels en Brighton zo goed waren geregeld. Fijn dat alles op tijd, volgens afspraak en met heldere communicatie is verlopen, van de eerste showroombezoek tot aan de oplevering. Geniet van het eindresultaat!

Immens goed geholpen bij de Sani4all

Immens goed geholpen bij de Sani4all in Genemuiden door de altijd vriendelijke en pragmatische Harrold Kooij. Binnen twee weken alles geregeld, tot 3D visualisatie naar de inmeting. Harrold heeft ons altijd geadviseerd, maar is hier altijd pragmatisch en hulpvriendelijk geweest. Een hele erge aanrader, niet alleen voor de aantrekkelijk prijs maar ook voor alle hulp die je krijgt. Harrold, dankjewel!

Beste Richard,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Genemuiden! Geweldig dat Harrold Kooij jullie zo vriendelijk en pragmatisch heeft geholpen, van 3D-visualisatie tot inmeting. Mooi dat zijn advies altijd praktisch en behulpzaam was en dat alles binnen twee weken geregeld kon worden. Geniet van het eindresultaat!

Prachtig nieuwe toiletruimte.

Het kleinste kamertje is helemaal gerenoveerd. Met dank aan Sani4all Deventer.
Ze hebben ons vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met de afwerking en oplevering van ons nieuwe toilet uitstekend door het traject begeleid.
Duidelijkheid stond voor hun en voor ons voorop.
Met andere woorden. "Zeer tevreden"
Theo Geijsen.

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Deventer! Geweldig dat Sani4All Deventer jullie zo goed heeft begeleid, van het eerste showroombezoek tot de oplevering van het nieuwe toilet. Mooi dat duidelijkheid voor iedereen voorop stond. Geniet van het eindresultaat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben in November onze nieuwe…

Wij hebben in November onze nieuwe badkamer uitgezocht bij Lisa.
Het voelde meteen goed heel fijn gesprek gehad en super meedenkend.
Afgelopen maand onze spullen geleverd helaas niet in 1 keer maar Lisa heeft er voor gezorgd dat wij met de planning niet in de problemen kwamen. Echt Top Lisa bedankt
We zijn ongelofelijk blij met onze badkamer en raden Sani4All zeker aan!

Beste Eva,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Mijdrecht! Geweldig dat het gesprek bij Lisa meteen goed voelde en dat ze zo meedenkend was. Top dat ze ervoor heeft gezorgd dat de planning niet in de problemen kwam, ondanks de levering in meerdere keren. Mooi dat jullie nu zo blij zijn met jullie badkamer, geniet ervan!

Great experience with Robin

Great experience with Robin. Fast quick and high quality

27. januar 2026

Beste Alfredo,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring bij Sani4All Amsterdam! Geniet van het eindresultaat.

Wat een prettige zaak

De eigenaresse Lisa neemt alle tijd, denkt met je mee en biedt advies zonder opdringerige druk om te verkopen. Thuisgekomen besloten we een totaal andere keuze te maken en zijn we opnieuw bij Lisa langsgegaan, waar we opnieuw uitstekend geholpen werden. Om bepaalde redenen moest de datum van de uitvoer door ons worden uitgesteld. Dit vormde ook geen obstakel. Het is een aangenaam familiebedrijf met hart voor de klant. Anthonie, van Flori Vastgoed onderhoud, die de badkamer heeft geinstalleerd, is een zeer kundig vakman. Hij werkt netjes, schoon en overlegt als er iets volgens plan afwijkt. We hadden ons geen betere kunnen wensen. Kortom, One stop shopping in Meidrecht ontzorgt je voor een nieuwe badkamer. Wat een genot!

2. februar 2026

Beste Rene,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Mijdrecht! Geweldig dat Lisa jullie zo rustig en deskundig heeft geholpen, zelfs toen jullie van keuze veranderden. Mooi dat het uitstel van de uitvoering geen probleem vormde. Top dat Anthonie van Flori Vastgoed Onderhoud zo kundig, netjes en zorgvuldig te werk ging. Geniet van het eindresultaat!

sani4all voortreffelijk!

De advisering door sani4all (de heer Peereboom) over de aankoop van een badkamermeubel leverde een praktisch overzicht van de mogelijkheden en waarop te letten. Onze besluitvorming werd er zeer door vergemakkelijkt.
De levering en installatie door sani4all verliepen uitstekend volgens afspraak.
De mannen die de installatie uitvoerden hebben werkelijk voorbeeldig werk afgeleverd: rustig, vakbekwaam en schoon. Ideaal netjes gewerkt in een woonomgeving die ondertussen nog normaal in gebruik kon blijven.

31. maj 2025

Beste Theo,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Geweldig dat de advisering zo duidelijk en praktisch was en jullie besluitvorming heeft vergemakkelijkt. Mooi dat zowel de levering als de installatie volgens afspraak verliepen en dat de monteurs rustig, vakbekwaam en netjes hebben gewerkt, zodat jullie woonomgeving gewoon in gebruik kon blijven. Geniet van het eindresultaat!

Team Sani4All

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.