Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Sani4all. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht en hebben we samen een prachtig ontwerp kunnen realiseren. De service en het ad... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Erg blij met onze nieuwe badkamer. Het proces verliep ook boven verwachting snel en binnen zo'n week zat de nieuwe badkamer erin. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de aangesloten aannemer, is t... Se mere
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Sani4All
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Kontaktoplysninger
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Holland
- 085-0645753
- klantenservice@sani4all.nl
- sani4all.nl
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne ruime winkel en vriendelijke mensen
Fijne ruime winkel, met veel opties. Shager heeft ons goed geholpen en is erg vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Sani4All
Goed en deskundig geholpen door Shager
Goed en deskundig geholpen door Shager, goed advies over wat wel en niet handig is, rekening houdend met onze wensen.

Super ervaring
28 augustus kwamen we terecht bij Sani4All in Gouda. Daar werden we hartstikke goed geholpen door Michel. Hij had heel goede ideeën en luisterde goed naar onze wensen. Hierdoor wekte hij de verwachting dat het een geweldige badkamer zou worden. Nu dat de badkamer 2 maanden geleden geinstalleerd is kunnen we zeggen….. HIJ SPRAK DE WAARHEID! We zoooo blij 🤩
Super dank voor je hulp!

Besvarelse fra Sani4All
Wij zijn ontzettend prettig en…
Wij zijn ontzettend prettig en vakkundig geholpen door Sani4all. Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie helder, vriendelijk en professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk en deskundig advies, waardoor we met vertrouwen onze keuzes konden maken.
De levering verliep volledig volgens afspraak en alles werd netjes en zorgvuldig afgeleverd. Het hele traject, van advies tot oplevering, is soepel en prettig verlopen.
Wij zijn zeer tevreden over zowel de service als het eindresultaat. Wij zouden Sani4all dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit, deskundigheid en goede service.

Besvarelse fra Sani4All
Blij met onze nieuwe badkamer
We werden goed geholpen. De communicatie was duidelijk en soepel via de mail. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd echt tijd voor ons genomen. Wij zijn erg enthousiast.

Vanaf dag 1 gezeur met dit bedrijf
Vanaf dag 1 gezeur met dit bedrijf. Kranen lek, douchekop verkeerd gemonteerd. We zijn nu 6 jaar verder en de spiegel is al 3 keer vervangen omdat er vlekken in komen. Goedkope troep. Nu rechtsbijstand ingeschakeld (en gelijk gekregen) omdat ze niet thuis geven. Service is helemaal waardeloos en ik raad iedereen af om hier een euro uit te geven

Besvarelse fra Sani4All
We zijn heel tevreden met onze nieuwe…
We zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer en wc. Erg fijn geholpen door Sander in de winkel, fijne benadering, goede uitleg van mogelijkheden en een realistische offerte.
De communicatie verliep erg fijn en de werkzaamheden zijn ook op een hele prettige manier verlopen. Vriendelijke werkmensen van D&R bouw die meedachten in details en erg netjes te werk gingen. Het is even behelpen als alles gesloopt moet worden en je zonder badkamer of wc zit, maar we zijn echt heel erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn zowel in de winkel als tijdens de werkzaamheden.

Besvarelse fra Sani4All
Onze nieuwe badkamer! Perfecte Service!
Afgelopen zondag hadden wij onze tweede afspraak met Pepijn de Beer (eigenaar) in Son en Breugel. We werden wederom warm welkom geheten en onder het genot van een kopje koffie en taart zijn wij het 3D ontwerp gaan bekijken en verfijnen zodat het volledig aansloot op ons "droomplaatje". Pepijn had alle tijd en heeft alles deskundig uitgelegd met een vleugje humor. Iets wat wij zeer waardeerde. De persoonlijke touch van Pepijn, in combinatie met zijn deskundige advies gaf de doorslag graag in zee te gaan met Pepijn van Sani4all. Echt een aanrader!!
Wij kijken uit naar onze nieuwe badkamer!!
Groetjes Raoul en Marsha

Goed eerlijk advies
Samen met Maikel van Sani4all Uden uitgebreid op rustige wijze wensen besproken en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden.
Eerlijke goede advisering over vorm, inrichting etc, die heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer.

Besvarelse fra Sani4All
Mooie badkamer met mooi sanitair.
Mooie badkamer met mooi sanitair.
We zijn er blij mee.
Heel netjes gemonteerd en betegeld door SVM Bouw en Renovaties.

Top, aanrader
Top, alles goed geregeld vanaf offerte tot realisatie. Complimenten voor Sander van Sani4all Almere voor het goede advies en Brians Totaalinstallaties voor de snelle en vakkundige uitvoering.

Volledige badkamer samengesteld
Volledige badkamer samengesteld. Michael denkt mee, zoekt oplossingen, daagt op een speelse manier uit om verder te denken en heeft oog voor detail! Het is ons daarom heel erg goed bevallen om hier onze badkamer samen te stellen. Gevoel was bij binnenkomst al meteen positief dus zijn ook niet verder gaan oriënteren. Prijs kwaliteit verhouding is ook fantastisch! @Sani4all Uden

Besvarelse fra Sani4All
We zijn geholpen door Brighton en was…
We zijn geholpen door Brighton en was echt top. Hij heeft echt al onze wensen op 3D overgebracht en een goede deal gemaakt.
Zeker een aanrader!

Super team bij Sani4All Barendrecht
Gisteren is onze badkamer, na bijna 2 weken verbouwen, opgeleverd. Alles is vervangen; muren, plafond, vloer, electra en waterleidingen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Daniël Boers en zijn team hebben het perfect uitgevoerd. Dit kan alleen als de voorbereidingen kloppen, en dat was super geregeld door Niels en Brighton bij Sani4All in Barendrecht. Alles op tijd en volgens afspraak en zeer fijne en heldere communicatie vanaf het moment dat we de showroom inliepen tot nu, na de opleveringen. (En nee, ik krijg niks voor deze review)

Immens goed geholpen bij de Sani4all
Immens goed geholpen bij de Sani4all in Genemuiden door de altijd vriendelijke en pragmatische Harrold Kooij. Binnen twee weken alles geregeld, tot 3D visualisatie naar de inmeting. Harrold heeft ons altijd geadviseerd, maar is hier altijd pragmatisch en hulpvriendelijk geweest. Een hele erge aanrader, niet alleen voor de aantrekkelijk prijs maar ook voor alle hulp die je krijgt. Harrold, dankjewel!

Prachtig nieuwe toiletruimte.
Het kleinste kamertje is helemaal gerenoveerd. Met dank aan Sani4all Deventer.
Ze hebben ons vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met de afwerking en oplevering van ons nieuwe toilet uitstekend door het traject begeleid.
Duidelijkheid stond voor hun en voor ons voorop.
Met andere woorden. "Zeer tevreden"
Theo Geijsen.

Besvarelse fra Sani4All
Wij hebben in November onze nieuwe…
Wij hebben in November onze nieuwe badkamer uitgezocht bij Lisa.
Het voelde meteen goed heel fijn gesprek gehad en super meedenkend.
Afgelopen maand onze spullen geleverd helaas niet in 1 keer maar Lisa heeft er voor gezorgd dat wij met de planning niet in de problemen kwamen. Echt Top Lisa bedankt
We zijn ongelofelijk blij met onze badkamer en raden Sani4All zeker aan!

Great experience with Robin
Great experience with Robin. Fast quick and high quality

Wat een prettige zaak
De eigenaresse Lisa neemt alle tijd, denkt met je mee en biedt advies zonder opdringerige druk om te verkopen. Thuisgekomen besloten we een totaal andere keuze te maken en zijn we opnieuw bij Lisa langsgegaan, waar we opnieuw uitstekend geholpen werden. Om bepaalde redenen moest de datum van de uitvoer door ons worden uitgesteld. Dit vormde ook geen obstakel. Het is een aangenaam familiebedrijf met hart voor de klant. Anthonie, van Flori Vastgoed onderhoud, die de badkamer heeft geinstalleerd, is een zeer kundig vakman. Hij werkt netjes, schoon en overlegt als er iets volgens plan afwijkt. We hadden ons geen betere kunnen wensen. Kortom, One stop shopping in Meidrecht ontzorgt je voor een nieuwe badkamer. Wat een genot!

sani4all voortreffelijk!
De advisering door sani4all (de heer Peereboom) over de aankoop van een badkamermeubel leverde een praktisch overzicht van de mogelijkheden en waarop te letten. Onze besluitvorming werd er zeer door vergemakkelijkt.
De levering en installatie door sani4all verliepen uitstekend volgens afspraak.
De mannen die de installatie uitvoerden hebben werkelijk voorbeeldig werk afgeleverd: rustig, vakbekwaam en schoon. Ideaal netjes gewerkt in een woonomgeving die ondertussen nog normaal in gebruik kon blijven.

Besvarelse fra Sani4All
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.