Virksomheden har svaret
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door Sani4all uit Barendrecht. Een geweldige aanrader. Op en top vakkundig geregeld vanaf de eerste afspraak bij Sani4all t/m de aflevering door... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben de badkamer en het toilet laten ontwerpen door Dionard van Sani4All Barendrecht. Hij heeft goed met ons meegedacht ook qua budget. Het ontwerp, de prijs, de materialen en het uiteindelijke... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Kolding 9, 2993 LN, Barendrecht, Zuid-Holland, Holland
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Toen ik bij Sani4All Barendrecht binnenkwam, ging ik helemaal alleen op pad om twee badkamers en een wc te laten maken. Ik had hier echt nog nooit mee te maken gehad, maar ze hebben me zo goed geholpen. Brighton was superbetrokken, gaf me alle ruimte om vragen te stellen, en het hele team, vooral de aannemers van Westblok, was echt top. Alles ging soepel, de communicatie was fijn, en binnen een paar dagen was het al klaar. Ik ben echt heel blij en ik raad ze iedereen aan!

Alles was goed geregeld vriendelijke verkoper . Goede tips top

Een geweldige aanrader.
Op en top vakkundig geregeld vanaf de eerste afspraak bij Sani4all t/m de aflevering door de aannemer (Westblock)
Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
We zijn geholpen door Brighton en was echt top. Hij heeft echt al onze wensen op 3D overgebracht en een goede deal gemaakt.
Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Gisteren is onze badkamer, na bijna 2 weken verbouwen, opgeleverd. Alles is vervangen; muren, plafond, vloer, electra en waterleidingen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Daniël Boers en zijn team hebben het perfect uitgevoerd. Dit kan alleen als de voorbereidingen kloppen, en dat was super geregeld door Niels en Brighton bij Sani4All in Barendrecht. Alles op tijd en volgens afspraak en zeer fijne en heldere communicatie vanaf het moment dat we de showroom inliepen tot nu, na de opleveringen. (En nee, ik krijg niks voor deze review)

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Brighton heeft ons zo goed geholpen! Hij luisterde goed naar onze behoeftes en heeft het kunnen vertalen in een prachtig ontwerp. wat hebben we zin in onze nieuwe badkamer!

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Niels van Sani4all heeft goed met ons meegedacht tijdens het aankoopproces en ons op die manier door zijn kennis en ervaring geholpen bij het maken van keuzes. Daarbij is de samenwerking met het bedrijf wat kwam plaatsen ook heel goed. Onze badkamer was in 6 dagen tijd klaar van slopen tot opbouw. Geweldig resultaat en geweldige service. Ook zaken waar ze tijdens de opbouw tegen aan liepen wat natuurlijk altijd wel gebeurd werd in goed overleg opgelost. Niets dan lof dus.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Dionard heeft ons geweldig geholpen met ideeën, oplossingen en het uiteindelijke ontwerp. Goede duidelijke communicatie en geduld.
Wij kunnen Sani4All zeker aanbevelen!
Dionard, bedankt voor de prachtige badkamer die wij gaan krijgen.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Fijn geholpen door Brighton. Goed uitleg en tips gegeven bij alle details van de badkamer. Super!

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Persoonlijk, luistert goed naar wensen.
Prima ervaring.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Super goed geregeld allemaal. Goede adviezen gehad door Sebastiaan van Sani4all Barendrecht. En de badkamer is gedaan door badkamer installateur Marco Burgers van het bedrijf de Tegeloog. Echt een vakman en werkte zeer netjes en heel efficiënt. Alles deed hij alleen. Van het slopen tot het afmonteren. En dat binnen 2 weken. Echt heel bij mee.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Brighton heeft ons heel goed en adequaat geholpen. Duidelijk en transparant, geen verborgen zaken. Fijn meedenkend!

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Wij zijn erg goed geholpen door Brighton
Zeer aan te bevelen

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Complete badkamer make over en een bad in de slaapkamer laten plaatsen. Binnen 5 dagen geplaatst! Super mooi geworden en wij zouden Sani4all Barendrecht zeker adviseren. Ze denken ook goed mee om bv in ons geval mee te denken met de mogelijkheden binnen ons budget.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Zeer tevreden over de aankoop van onze badkamer bij Sani4All Barendrecht. In 2 afspraken kwamen wij tot het definitieve ontwerp. Hierin werd goed meegedacht over hoe de ruimte het beste tot zijn recht kwam met al onze wensen. De badkamer werd een week voor plaatsing geleverd. Ook het contact met de aannemer waar Sani4All mee werkt verliep soepel. Binnen 6 dagen (super snel!) hadden wij een compleet vernieuwde badkamer. Het resultaat is boven verwachting, o.a. door het hoge afwerkingsniveau. Denk aan de voegen en kitranden die in ons geval niet wit zijn, maar precies passen bij de tegels.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Op 27 juni 2025 spontaan even Sani4all Barendrecht binnengelopen voor wat inspiratie voor onze nieuwe badkamer en toilet. Na enkele minuten kwam Guus bij ons peilen hoe of wat. We besloten een afspraak te maken voor vandaag (28 juni) om onze wensen te bespreken en een offerte te maken. Van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 15.30 uur tot 17.15 uur zijn we in de weer geweest. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen om al onze ideeën te bespreken. Guus maakte een 3D tekening en adviseerde in de keuzes. Er is een ruim assortiment aan tegels, meubels etc. en alles wordt afgestemd naar eigen wens. Uiteindelijk werd een mooie prijs aan ons voorgelegd en zetten we aan het eind van de dag trots onze handtekening onder de opdracht. We kijken enorm uit naar onze nieuwe badkamer en toilet in oktober. Bedankt voor alle hulp en advies!

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
We zijn super goed geholpen met het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Er wordt goed met je mee gedacht op alle vlakken. Duidelijke uitleg, goede informatie en handige tips.
We zijn heel blij met het eindresultaat, bedankt !

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Sani4All werkt samen met aannemer Westblock, die voor ons de badkamer renovatie snel en kundig heeft uitgevoerd. In vergelijking met andere aannemers redelijk qua prijs en Uitstekend in uitvoering en nazorg/service. Nog steeds heel blij met de badkamer, totaal nieuwe look. Bovendien zelfs na 3 jaar, buiten de garantie van 2 jaar, komt aannemer Westblock met een adequate en zelfs kosteloze oplossing. Buitengewoon!
Ook destijds uitstekend en snel geholpen bij het ontwerp en uitzoeken badkamer door Sani4all Barendrecht. Transparant en redelijk in prijzen, prettige ervaring.
Zeer tevreden, volgende keer weer Sani4all/Westblock!
Hartelijke groet,
Hetty van Rooij

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Vandaag een badkamer uitgezocht. We zijn echt superfijn geholpen. Echt binnen een paar uur alles uitgezocht en afgerond. Super blij met onze keuze. We hebben er een goed gevoel bij. Alles is goed uitgelegd en goed advies gehad over wat mooi bij elkaar past.Heel vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Sani4All - Barendrecht
Læs mere om andre typer anmeldelser.