Runnerinn Anmeldelser 10.959

4,2

Var lidt skeptisk grundet nogle dårlige anmeldelser, men total ubegrundet. Lidt længere leveringstid end anslået, men det var jeg forberedt på - de sendes jo fra Spanien. Fede billige sko med en bes... Se mere

Ville kun have givet 3 stjerner, for først hæver man pengene 3 dage før den bliver sendt. Så ændrer man leveringsdato ikke bare 1 gang, men 2 gange. Men da skoene heldigvis er i rigtig størrelse o... Se mere

Var lidt i tvivl om jeg skulle købe fra denne side da der var mange blandede anmeldelser, flest til den knapt så gode side. Jeg vovede mig ud i det da jeg tænkte der ville være ca 50% chance for at de... Se mere

1. Løbebutik
  2. Online markedsplads

Runnerinn is a specialist online store that focuses on selling high-quality running equipment at discounted prices. Runnerinn stocks a large range of clothing, shoes and accessories for runners of all abilities, with many types and styles available. For runners, the right footwear is essential to enjoying the sport, as they will help to avoid unnecessary injuries and blisters. Runnerinn offers a large and varied range of running shoes, from top brands such as Adidas, Nike, Asics, New Balance, Mizuno and Saucony. The website allows customers to choose the right shoe by selecting for their price, speed and comfort. For more advanced runners, Runnerinn also has a great selection of specialist stockings and barefoot running shoes. The range of clothing at Runnerinn includes everything from outerwear such as leggings and jackets to underwear and socks, and there is also a selection of heart rate monitors and running technologies to browse. Runnerinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,5 Mio legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy.

4,2

God

11 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Hurtig og effektiv proces

Hurtig og effektiv proces. Bestilte online. Fik skoene en uge efter ca. Ingen problemer og alt er godt!

28. maj 2021

Kære kunde,

Vi sætter pris på det køb, der er foretaget, og den tid, det tager at give os en anmeldelse. Din mening er meget vigtig for os.

Nice service

Nice service
Fast shipping

27. maj 2021

Hello René,

We really appreciate your feedback concerning to your purchase and customer services experience with us. Enjoy your product. Have a nice day.

Regards,

Virksomheden har ikke styr på lovgivningen

Selve leveringen gik ganske fint, men da jeg skulle returnere varen gik det helt galt. De havde først problemer med deres hjemmeside, så jeg ikke kunne oprette en retur-sag. Det endte dog med at de fik styr på den del, og jeg kunne købe en retur seddel som i øvrigt koster hele 60kr. Da jeg efter mange dages venten endelig modtager mine penge retur, kan jeg se jeg ikke har fået hele summen udbetalt. Ifølge EU lovgivning skal butikken tilbagebetale fragt omkostningen som oprindeligt blev betalt. Ifølge butikken skulle jeg have udfyldt en speciel formular om at jeg har fortrudt mit køb, for at få det fulde beløb udbetalt. Dette er dog helt forkert, hvilket også står meget detaljeret beskrevet på Europa.eu, som indeholder lovgivning inden for e-handel i EU. Det er tilstrækkeligt blot at bruge butikkens hjemmeside til at oprette en retur sag. Selvom butikken har fået denne information, nægter de at tilbagebetale beløbet. Jeg har nu oprettet en klage mod butikken.

Anbefaler andre at bruge en butik der har styr på lovgivningen, og har en meget mere brugervenlig returproces.

12. maj 2021

God morgen Kristian,

Vi beklager meget dine kommentarer, vi har bekræftet din sag, og vi ser, at vores team betalte dig hele værdien af ​​produktet og forsendelsen, men det blev betalt separat

04/29/2021 16:19:25 - Refusionsbeløb: xx.53

04/14/2021 17:06:37 - Refusionsbeløb: xxx.08

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte kundeserviceteamet ved at sende en e-mail til support@tradeinn.com

tak skal du have

God service og hurtig levering

4. maj 2021

Vær hilset

Det må være den dårligste

Det må være den dårligste kundeoplevelse jeg har haft - by far - hos nogle som helst online providers. Bestilte et par løbesko med 5-8 dages levering i begyndelsen af februar. HAr skrevet med deres service providers adskillige gange, senest for tre uger siden. Får den samme besked hver gang - og hører så ellers ikke tilbage:
"We are currently dealing with the delivery company in order to have your parcel located ASAP.
As soon as we have any information about this shipping issue, our Transport Department will contact you back. This should not take longer than 10 to 15 working days since we need to give some time to the Delivery Company to investigate your case."
Jeg har selvfølgelig sendt dem alt relevant materiale inklusive ordre nummer, m.m. hver gang!

3. maj 2021

Dear Customer,

We are very sorry for your comments, in that case we need you to send us your order number, ours since we cannot enter your account and look at it the same way you look at it, so without an order number we cannot verify the case.

Regards

Dårlig kundeservice

Købte 2 par sko og betalte. Efter godt 10 dage får jeg en besked om at det ene par er udsolgt og kan derfor vælge et nyt par eller få pengene refunderet.
Vi skriver tilbage at vi gerne vil have et andet par, men så skal det være nummeret størrer (Fra 43 til en 44) grundet modellen.
Dagen efter får jeg ny modtagelsesdato.
Får leveret skoene på datoen, men de har sendt en størrelse 43 og ikke 44 som skrevet. Vi kontakter kundeservice, da der er lavet en fejl fra deres side og at vi ikke vil betale for returfragten når der er lavet en fejl. Får en flabet mail tilbage om at det er vores egen fejl, da vi havde bestilt en størrelse 43. Man kan se i vores korrespondance fra tidligere at jeg Beder om nummeret størrer.
Vi står nu tilbage med for små sko. Sidste gang vi handler ved runnerin.com.

28. april 2021

Hej Mette,

Vi beklager den ulempe, der er forårsaget. I dette tilfælde, hvis du har modtaget et forkert produkt, skal du indsende en returanmodning via din konto.

Åbning af returanmodning betyder ikke altid, at du vil returnere produktet. Det betyder også, at du vil klage over nogle problemer i forbindelse med den ordre, du har modtaget. (F.eks. Mangler varen i ordren, tilpasningen mangler, den forkerte farve blev sendt, produktet er ikke enig i billedet)

I disse tilfælde kan du kræve erstatning for ulejligheden, hvis du ikke ønsker at returnere den modtagne vare.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte vores kundeserviceteam ved at sende en e-mail til support@tradeinn.com

Send os dit ordrenummer for at bekræfte din sag.

Alt det bedste.

Uvederhæftigt

Har tidligere købt en del varer hos RunnerInn/TradeInn, hvilket generelt har været problemfrit.
Desværre er firmaets service fraværende når noget går galt efter ordreafgivelse og betaling. Hvis pakken for eksempel bortkommer under transport (i dette tilfælde med PostNord), er der ingen hjælp at hente fra TradeInn. Omfattende korrespondance med TradeInns ”support”, herunder fremsendelse af dokumentation fra PostNord, der påtager sig ansvaret for pakkens forsvinden, medfører intet andet end en række standardbeskeder og ingen eller henholdende svar, men ingen aktive handlinger eller tilbagebetaling.
Såfremt TradeInn læser dette, omhandler nævnte hændelse ordrenummer 22373934

28. april 2021

Hej Nils

Vi har i øjeblikket at gøre med leveringsfirmaet for at finde din pakke så hurtigt som muligt.

Så snart vi har oplysninger om dette forsendelsesproblem, vil vores transportafdeling kontakte dig. Dette bør ikke tage mere end 10-15 hverdage, da vi skal bruge tid sammen med leveringsselskabet for at undersøge din sag

Latterlig dårlig service!

Køb ALDRIG der fra! De er hurtige til at trække pengene men varerne sender de aldrig! De svare ikke på mails!!
Mangen til dårlig service findes ikke!

Det er så plat at man skal skrive en dårlig anmeldelse for at få svar fra jer!
Nu får i mit ordre nr 22033434!

Det er stadig den ringeste service det fra dette firma!

16. marts 2021

Hej Camilla,

Vi beklager dine kommentarer, men der er eksterne faktorer, der kan påvirke leveringen af ​​en ordre, vi har undersøgt din sag, og din ordre er i transit, sporing opdateres i de næste par dage.

22. marts 2021
03:22
Pakken har forladt pakkecentret.GLS
Santa Perpètua de Mogoda, ES, Spanien

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte kundeservice ved at sende en e-mail til support@tradeinn.com

Vær hilset,

Fantastisk kvalitet og hurtig levering

9. marts 2021

Very good

Very good. Quick deliverry. Everthing perfect.

4. marts 2021

Hello Flemming,

We really appreciate your feedback concerning to your purchase and customer service experience with us. Enjoy your product. Have a nice day.

Regards,

Mine ynglings løbesko leveret på 3…

Mine ynglings løbesko leveret på 3 dage. Nemt og hurtigt.

1. marts 2021

Kære Trine,

Tilfredsstillende

Tilfredsstillende, som forventet.

29. januar 2021

Kjære Tanja,

Vi setter pris på kjøpet og tiden det tok å gi oss en anmeldelse. Din mening er veldig viktig for oss.

Ha en flott dag.
hilsen

Dårlig kundeservice

Har bestilt en vare for 2 uger siden og kundeservice gider ikke svare på hvor den er, selvom jeg har skrevet flere gange.
Eneste besked er at varen er sendt, men GLS siger at de ikke kan se den i deres system. Pengene var de hurtige til at trække!
Håber varen blot er forsinket og det handler om dårlig kundeservice og ikke tyveri.

Svar: ordrenummer er 21232535
Tracking status har været det samme i 2 uger. Der står den er afsendt og ikke mere. Men hvis det passede burde GLS kunne se den i deres system

Svar: har ikke bedt om penge retur, da jeg faktisk ønsker at få skoene.
Betyder det at skoene er udsolgt?

27. januar 2021

Hej Thomas ,

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive os, hvad der skete med dit køb. Vi bekræfter din sag og fortsætter med at foretage den tilsvarende betaling den 28-01-2021. Refusionen foretages inden for 3 til 7 hverdage direkte til din betalingsmetode.

Beklager ulejligheden
Hav en god dag

27. januar 2021

Kære Lulu,

hilsen

Modtaget mine løbesko i dag

Modtaget mine løbesko i dag. Bestilte i sidste uge med forventet levering i dag. Kunne følge varen hele vejen. Varen som forventet. Tilfreds kunde.

13. januar 2021

Kære Kelly,

Vi sætter pris på det køb, der er foretaget, og tiden brugt på at efterlade os en kommentar. Din mening er meget vigtig for os.

Skål

Hurtig og god levering af sko

Meget hurtig levering til døren. Vil helt sikkert bruge dem igen

13. januar 2021

Kære Peter,

Jeg har købt en vare

Jeg har købt en vare. Annuleret den efter 30 min. På hjemmeside fremgår den som annuleret, alt fint. Alligevel trækker de beløbet på min konto. Har lavet en indsigelse i min bank. Kundeservice ikke eksisterende - værste sted at stjæle folks penge sådan!!!!

17. december 2020

Hej René,

Vi beklager meget dine kommentarer og ulejligheden, vi ser, at du har bedt vores kundeserviceteam om at betale for din ordre, og de fortsætter med at udføre anmodningen 18/12/2020, du modtager betalingen i en periode på 3 til 7 arbejdsdage direkte i din betalingsform.

18/12/2020 01:08:16 - Refusionsbeløb: -XXX.48 DKK

Vi beklager ulejligheden

Dårlig dårlig dårlig kundeoplevelse

Jeg gik i dag ind på runnerin.com, som kører Black Friday kampagne indtil 29/11. Stor pop-up billede på startskærmen og fast streamer i bunden med Black Friday kampagne BF15. 15% i rabat. Jeg fandt de sko, som jeg skulle købe og gik til betaling, men kampagnekoden var åbenbart ikke for de her sko ???????

Ifølge dansk lov så har jeg som kunde en berettiget forventning om 15% rabat med mindre det er klart angivet, at der er begrænsninger f.eks. at det kun gælder for udvalgte varer, eller at tilbudet ved almindelig sund fornuft er lidt for godt til at være sandt. Men der er ingen begrænsninger hos runnerinn, næ det er selvfølgelig slået stort op. Man vil jo gerne have kunder på web sitet !!!!!

Jeg vil ikke trætte læseren med alle de standard svar(det kan jeg se, at andre har gjort opmærksom på allerede, og jeg er helt enig), som jeg har modtaget på chat, besked og mail om, at din ordre er nu klar til pakning bla bla bla. Det var ikke det jeg spurgte om runnerinn!!!!!

Jeg vil have jer runnerinn til at følge dansk lov, når i sælger i DK ! Hverken mere eller mindre. I skal give 15% rabat, når i annoncerer med det !

Jeres kundeservice er blandt det ringeste, jeg har oplevet. Topmålet er så, at en af jeres chat-repræsentanter bare forlod chatten midt i det hele. Hvor god kundeservice synes i selv det er ?
Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvor man kan klage over jeres forretningsmetoder, for de kan ikke være ifølge dansk lov.

Jeg har før købt varer på sitet, og der har leveringsprocessen såmænd været ok. Men runnerin i har godt nok mange ting indenfor kundeservice og forretningsmetoder, hvor i kan gøre det meget bedre.

Det her har for mig været en exceptionel dårlig kundeoplevelse, og jeg spørger mig selv, hvorfor i ikke ønsker at gøre det bedre. Med jeres web site og leveringsplatform ville i kunne gøre det rigtig godt og meget nemt faktisk.

Order number 20048233

Det er nu 4 dage siden anmeldelsen og 3 dage siden runnerin har adviseret, at de vil komme tilbage. Men jeg har ikke fået noget svar.

Kære Runnerin.

Varen er kommet, men det var ikke det, jeg spurgte om !!!! Det er typisk jeres form for kundeservice eller mangel på samme. I skriver bare et eller andet svar. Om det svarer på spørgsmålet eller ej, det bekymrer jer ikke. I annocerer med 15% rabat på black friday uden at angive, at det kun gælder for udvalgte varer. Så skal i jf. dansk lov give mig 15% i rabat på min vare. Så venligst refunder 15% !!!

Og lad nu være med at bekræfte igen, at varen er leveret.

Kære Runnerinn.

Jeg har sendt mail til kundeservice. Der får jeg bare et standardsvar, og man læser ikke henvendelsen.

23. november 2020

Kære kunde

Vi beklager meget din feedback, desværre kan denne kuponkode ikke bruges sammen med andre koder, kuponer eller dine CoInns. Kampagnen gælder heller ikke for nogle varer, da prisen er ret lav.
For mere information, bedes du kontakte vores kundeservice på følgende adresse support@tradeinn.com.

Hav en god dag