Don’t bother even ordering! I placed an order in March 26, still not received. One communication from them mid April saying they were being despatched. Still no shoes and no further communication. Re... Se mere
Ich hatte meine erste Bestellung abgegeben und dann erst die Rezensionen hier gelesen. Hätte ich sie vor der Bestellung gelesen, hätte ich es gelassen. Es stimmt: Auf Emails bekommt man absolut keine... Se mere
Nao comprem na Rummos!!!!!! Desde Dezembro que aguardo devolução € Comunicação ate um certo ponto foi boa. A partir do momento em que receberam os sapatos de volta, silencio absoluto! A pagina deles... Se mere
Ich kann die schlechten Erfahrungen vieler anderer User nur bestätigen. Ware kam zwar nach längerer Lieferzeit an. Aber zwei paar in gleicher Größe unterscheiden sich in knapp 1 cm Länge. Beide... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Purchase now arrived
If I could give 0 stars I would.
Over a month after order confirmation, no shoes & no response to my emails. Help!
Since posting this I contacted my bank who chased up the order.
The shoes have now arrived and are beautiful. However I did have to pay an extra £16.50 shipping charge. And there's no communication of how to return if I'd needed to.
Customer services & clarity needs some work.
Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience. Chaussures reçues 1 mois et demi après avoir passé la commande que j’ai finalement retourné à mes frais au Portugal. Je n’ai toujours pas reçu le remboursement des 120 euros déboursés malgré mes divers messages. Je déconseille fortement ce marchand !
Bloss keine Schuhe bestellen
Bloss keine Schuhe bestellen. Ich habe eine Bestellung aufgeben und mir wurde das Geld auf meiner Karte abgezogen und ich habe versucht den Shop auf diversen Kanäken zu kontaktieren ohne Rückmeldung. Ich habe bis heute keine Lieferung erhalten und das Geld ist auch weg! Nie mehr bestelle ich dort!
Not possible to return
I have asked which size would fit me, they suggested a fit. The shoes arrived, but are too wide - it is not possible to return, as nobody replies to my emails any longer.
O meu segundo par Rummos....
Qualidade Rummos, ou seja excelente. Entrega em 3 dias. TOP!
My experience was great…
I am absolutely surprised by the amount of negative opinions as my experience was great. I placed the order and 8 days later the order arrived. All 3 pairs are beautiful and the quality is amazing. It's a shame that people only come here to write if the opinion is negative, because everyone who had a very good experience unfortunately doesn't bother to write about it.
Kundenservice nicht vorhanden
Kundenservice nicht vorhanden, hatte 2 Paar Schuhe bestellt, leider war ein Schuh schlecht verarbeitet und ging zurück. Das andere Paar war super. Über Rummos war keinerlei Kontaktaufnahme möglich. Habe den Schuh auf meine Kosten zurück geschickt, das Geld erhielt ich von Paypal, nachdem ich Wochen keine Antwort und Geld erhalten habe. Schade
Telefon-Nr von Rummos +351 227 534 395
Telefon-Nr von Rummos +351 227 534 395
Für alle die Probleme haben mit dem Shop.
Meine Lieferung hat 23 Tage gedauert. Und nachdem ich Paypal eingeschaltet hatte ist die Lieferung abgeschickt worden.
Die Schuhe sind gut verarbeitet und entsprechen genau meiner Größe 38,5 (breit). Ich hatte vorher nachgemessen, wie es empfohlen wurden. Eine Retoure hätte ich nicht gemacht, da die Erfahrungen zu schlecht waren (hätte sie bei Ebay verkaufen müssen).
Ich hatte Glück mit meiner Bestellung, dass die Schuhe passten.
Leider waren die bestellten Schuhe zu…
Leider waren die bestellten Schuhe zu klein, auf Anfragen von Reklamation, und oder Umtausch kam null Reaktion.
Keinerlei Rückmeldung.
Lieber die Finger von dem Shop lassen!!!
1 estrella y porque no puedo menos
1 estrella y porque no puedo menos. Nada que decir de la calidad del zapato, los he usado siempre y estaba encantada. El problema ha llegado cuando he tenido que hacer uso de la tienda online. Más de un mes llevo esperando a que me lleguen los zapatos. Alrededor de 10 Mails enviados y sólo uno, el primero, respondido. Respuesta, por cierto, tan falsa como todo lo que ponen en la web. Me dijeron que enviarían los zapatos al día siguiente. De eso, como digo, hace un mes y sigo esperando. Desde entonces ninguna respuesta más.
Quiero hacer un cambio y no me…
Quiero hacer un cambio y no me contestan los correos electrónicos ni los mensajes de Instagram!! He puesto una reclamación.
Sehr ärgerlich
Die bestellten Schuhe kamen nach einigen Wochen. Die Qualität ist super. Leider ist die Größe 38,5 viel größer als die 5 1/2 bei Diamant Schuhen. Für einen Umtausch war die Zeit zu knapp. Jetzt habe ich schon über Wochen x Mal per Mail um eine Rücksendeadresse gebeten. Leider bekomme ich bis heute keine Antwort.
Kann mir da jemand helfen?
Agréablement surpris
Après avoir lu les avis défavorables sur cette entreprise après avoir fait ma commande, j'étais plutôt effrayé.
En fin de compte j'ai reçu mes chaussures 3 semaines après les avoir commandés, elles correspondent à ma commande et me vont bien (j'en avais déjà une paire similaire). Concernant le service client, effectivement il n'a pas répondu au mail que j'avais envoyé pour avoir des nouvelles de ma commande.
Ich habe 4 Paar Schuhe bestellt und…
Ich habe 4 Paar Schuhe bestellt und wollte 3 zurück schicken. Ich habe keine einzige Reaktion auf meine zahlreichen Nachrichten und Anrufe erhalten. Ich versuche nun über Paypal mein Glück. Rummos schuldet mir 250 Euro!!
Enorme arnaque !!
EDIT : j'ai reçu mes chaussures 1 mois et demi plus tard (elles sont nickel), sans aucune réponse du service client à mes nombreux mails, peut être que la plainte au centre européen des consommateurs y est pour quelque chose ... on ne saura jamais !
Enorme arnaque ! A FUIR
J'ai commandé des chaussures début janvier, je n'ai jamais reçu de mail pour l'expédition de ma commande, je les ai harcelés de mails en anglais, français et portugais pendant 10 jours mais je n'ai jamais eu aucune réponse ! J'ai donc fait un recours avec le centre européen des consommateurs pour obtenir réparation.
Surtout ne commandez jamais sur ce site à moins que vous ne souhaitiez jeter votre argent par les fenêtres !
Can somebody help me and write here the return process and address?
The shoes I ordered are too big and not comfortable. I would like to send them back but Rummos is not responding to my emails. It looks like some people managed to return the shoes, can you share the return process with us?
J ai attendue 2 mois ma commande
J ai attendue 2 mois ma commande, ils précisent de les contacter sur e-mail qu'ils ne vérifient pas ! J'ai du téléphoner 4 fois en leurs disant que j'attendais le bon retour pour un échange . La demoiselle n'a pas précisé , seulement au bout de la 3 ème fois que l adresse était une autre! 15€ de frais de communication ! En tout pour au final une durée de traitement longue, et a l'échange , vu que les dimensions de chaussure ne sont pas précisés en Centimètres la taille ne correspondant pas j'ai dû payer les frais retour! Je les ais contactés pour un geste commercial mais sans succès. Mes emails sans retour. 0 réponse !!! Très mauvais suivie commerciale et 30€ de perdue ( frais téléphonique+ bon retour) pour une paire de chaussure qui n'allait pas ! Lors de mon premier appelle j'avais demandé un remboursement avant l'échange délai d'attente 2 semaines. C'est pour cela que j'ai opté pour l'échange !!! Je reconnais la qualité des chaussures bonne mais le SAV est à déplorer !!
WIll Never Use Again
I Ordered my shoes over a month ago and them still not received them, I have sent several emails and messages and not one of them has been replied too! I needed my shoes for a dance show. 2 weeks ago my order allegedly had been shipped, and is only meant to take 3-5 days! I'm still waiting. There is a tracking number but when you click on it it does nothing.
You've had my money, I want my purchase.
After years of being a loyal and long term customer, tis means nothing! So I will never buy from or recommend this company again. Poor customer service. Do NOT USE.
I would actually give them 0 stars
I'm thinking about taking legal action. Consumers rights
After cashing my money and no response…
After cashing my money and no response to emails I was amazed to receive the 3 pairs of shoes I ordered. However, I had to pay another £35 in customs and one pair is a size 6 in a size 4 box! I ordered 4s. I have no idea how to return and looking at the comments I wouldn’t have much luck. If I had visited this page I would never have ordered. They don’t respond to Facebook messages or posts either.
Never received my shoes and no response
After 1 month I have still not received the shoes I ordered. Have been trying to contact the customers service multiple times but have not got any replay till now