Rebuilt Performance Anmeldelser 634

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 472 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produktet og dets kvalitet, og mange oplever positive effekter på deres fordøjelse, energiniveau og generelle velvære. Leveringsservicen roses også for at være hurtig og effektiv, hvilket bidrager til en god samlet brugeroplevelse. Mange fremhæver, at produktet er nemt at integrere i hverdagen og har en fin smag, selvom nogle skulle vænne sig til den i starten. Dog var nogle mennesker utilfredse med smagen og beskrev den som dårlig eller græsagtig, hvilket gjorde det svært at indtage produktet. Enkelte kunder oplevede ingen effekt af produktet, selv efter længere tids brug, og følte sig skuffede over, at det ikke levede op til forventningerne. Der var også et par tilfælde, hvor kunder mente, at produktet var useriøst eller havde en forringet kvalitet i forhold til tidligere køb.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange forbrugere rapporterer en markant forbedring i... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktkvaliteten. Mange roser den gode smag, nemme... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver, at det er nemt og bekvemt at handle,... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder roser den hurtige og effektive service, især ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har begge to fået meget mere energi og føler os mere veltilpasse. Smagen går an og slet ikke så 'grim' som enkelte påstår. Min svoger er også begyndt og han er ligeledes kæmpe tilfreds med produkte... Se mere

Det har hjulpet markant på mine mave problemer med alt for hyppige toiletbesøg. Det er næsten ikke-eksisterende længere. Min hud er blevet markant pænere og blødere. Meget af min appelsinhud er væk... Se mere

Fremragende kundeservice! Var lidt utilfreds med at der blev kørt tilbud et par dage efter jeg havde købt, som jeg skrev i en tråd på Facebook. Dagen efter blev jeg kontaktet af kundeservice som s... Se mere

Useriøst firma. 🤬 Hold Jer langt væk fra dette firma. Totalt useriøse og uden nogen form for kundepleje og seriøsitet. Blot interesseret i at bondefange og rippe. Produktet er tvivlsomt 🤨 Forts... Se mere

1. Helsekostforretning
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Rebuilt specialiserer sig i at lave sundhedskosttilskud af den højeste kvalitet, som du kan stole på. Vores mission er at gøre sundhed nemt og enkelt – for hverdagens helte. Derfor har vi samlet kosttilskud, der hjælper dig til en sundere hverdag – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Vores produkter bliver testet for sprøjtemidler, tungmetaller, pesticider, mug, svamp og bakterier. Du kan derfor have fuld tillid til, at du kun får det bedste og mest sikre i din krop. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via e-mail, livechat og telefon alle hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig til et stærkere og sundere liv. ✓ 1-2 hverdages levering ✓ Gratis fragt ved køb over 399 kr. Shop dine kosttilskud på www.rebuiltperformance.dk

4,7

Svarer typisk inden for 2 uger

Hurtig levering. Smager godt og virker.

10. april 2026

Hej Kim 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre!

Det er skønt, at du både oplever hurtig levering, god smag og en positiv effekt 💚 Det betyder meget for os, at det fungerer godt i din hverdag 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Vi er glade for at have dig med!

Team Rebuilt😊

Virkelig dårlig smag

Det smager virkelig dårligt. Jeg vil gerne drikke det hver dag, men jeg kan ikke fordi der smager så dårligt uanset hvad jeg blander det med og den dårlige eftersmagen hænger I munden hele dagen.

4. februar 2026

Hej Emilie 😊

Tusind tak for din ærlige feedback, det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Smag er meget individuelt, og vi ved, at vores produkt ikke rammer alles præferencer, især fordi vi ikke bruger kunstige sødemidler eller smagsforstærkere.

Når det er sagt, vil vi rigtig gerne hjælpe dig videre 💚
Mange oplever, at smagen bliver mere behagelig ved fx at blande det i juice, smoothies eller med ekstra vand. Men hvis du allerede har prøvet det uden held, har vi fuld forståelse for din oplevelse.

Vi har sendt dig en mail og vil meget gerne finde en god løsning for dig, så vi sikrer, at du får en god oplevelse hos os 🙏

Tak igen for din feedback 😊

Super kundeservice

Super kundeservice. Malou fra Rebuilt er en stjerne.

9. april 2026

Hej 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 💚

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ⭐️

Tak fordi du tog dig tid til at dele det, det sætter vi stor pris på 🙏😊

Team Rebuilt🌱

Super godt produkt

8. april 2026

Hej Frederik😊

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for at høre 💚

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med produktet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det 🙏

Tak for din støtte og rigtig god dag til dig 😊

Fin service

Fin service
Jeg drikker det hver morgen for at få det ekstra grønt, som skal hjælpe på mine levertal og kolesteroltal(som er reduceret)

8. april 2026

Hej Vita 😊

Tusind tak for din anmeldelse og det er vi virkelig glade for at høre 💚

Hvor er det dejligt, at du har fået en god oplevelse med både vores service og produkt, og at det er blevet en fast del af din morgenrutine 🙏

Det er især skønt at høre, at du oplever en positiv udvikling, det betyder virkelig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på 😊💚

Team Rebuilt

Nu er det kun knap en uge siden jeg startede med at tage Rebuilt

Nu er det kun knap en uge siden, at jeg begyndte, at tage et glas Rebuilt om morgenen. Jeg syntes, at jeg kan mærke at mit blodsukker er blevet stabiliseret, og maven fungerer også bedre. Så det er jeg meget glad for. I starten var jeg ikke så glad for smagen, men det tager jeg gerne med. Jeg har vænnet mig til den.

7. april 2026

Hej Lone 😊

Tusind tak for din dejlige og ærlige anmeldelse det betyder virkelig meget for os 💚

Hvor er det skønt at høre, at du allerede efter en uge oplever både mere stabilt blodsukker og en bedre mave det er lige præcis den slags forskel, vi håber at kunne gøre 🙏

Og vi forstår dig virkelig godt ift. smagen det er noget, mange lige skal vænne sig til i starten så det er fedt at høre, at du allerede er kommet godt efter det 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse det sætter vi stor pris på 💚✨

Team Rebuilt🌱

5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Rebuilt og kan varmt anbefale dem. Deres kosttilskud er af høj kvalitet, og man føler sig tryg som kunde – det er tydeligt, at de ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller service.

En særlig ros skal lyde til Malou fra kundeservice. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde, håndterede sagen professionelt og mødte kunden i øjenhøjde. Den slags service gør en stor forskel, og hende skal de virkelig være glade for at have. ⭐

7. april 2026

Hej Morten 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse det betyder virkelig meget for os 💚

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og service og at du føler dig tryg som kunde hos os 🙏

Vi er super glade for at måtte hjælpe⭐

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling det sætter vi kæmpe pris på 😊💚

Team Rebuilt

Super hurtig levering og produktet…

Super hurtig levering og produktet smager ret godt 👍🏼

1. april 2026

Hej Sandra😊

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at høre!

Vi er glade for, at du oplever hurtig levering, og endnu bedre at du synes produktet smager godt 👍🏼💚

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål, brug for hjælp eller ønsker tips til brug af produktet, er du altid meget velkommen til at skrive til os, vi hjælper gerne 🙏

Tak fordi du handler hos os, og vi håber at se dig igen snart 😊

Hurtig levering.
Smager godt, og der kommer en god vejledning med.

6. april 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever hurtig levering, god smag og at vores vejledning er brugbar, det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp undervejs 😊

God kundeservice

Jeg mærkede ikke den store effekt; men efter en god dialog fandt vi en løsning med et andet produkt

6. april 2026

Hej Ole 😊

Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi virkelig pris på. 🙏

Det er helt normalt, at man ikke nødvendigvis mærker en tydelig forskel allerede efter den første bøtte. Pure Greens fungerer nemlig ikke som en “quick fix”, men mere som et dagligt supplement, hvor effekten for mange kommer gradvist over tid, især når kroppen får en stabil tilførsel af næringsstoffer.

Nogle oplever ændringer i energi, fordøjelse eller velvære efter få uger, mens andre mærker det mere subtilt eller først senere, det er meget individuelt og afhænger bl.a. af kost, livsstil og udgangspunkt.

Et godt tip kan være at tage det dagligt sammen med et måltid og give kroppen lidt længere tid til at tilpasse sig. 💚

Hvis du har lyst, må du meget gerne dele, hvad du især havde håbet at mærke, så vil vi gerne hjælpe med råd til, hvordan du får mest muligt ud af produktet.

Tak igen for din ærlige feedback!

Team Rebuilt 🙏

Hej Martin💚

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med leveringen, vi gør os umage for, at det går hurtigt og nemt.

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål 😊

Team Rebuilt💚

Jeg glæder mig hver morgen

Man kan efter nogle måneder glæde sig til at man skal have sin "morgenshake".
Den er for mig blevet en vigtig del af min morgenrutine, og den giver mig bare ro i maven, og jeg både føler og mærker at morgenshaken er god for mig.

Hej Mogens👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌

Det er virkelig skønt at høre, hvordan din morgenshake er blevet en fast del af din daglige rutine. Netop det med at skabe gode, stabile vaner om morgenen er noget, mange af vores kunder sætter stor pris på.☀️🕺

Vi er især glade for, at du oplever ro i maven og en generel god fornemmelse i kroppen. Det er præcis den type oplevelse, vi håber at kunne bidrage til gennem vores produkter og vejledning.

Super

Super, det virker

Hej Helle💚

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det er skønt at høre, at du har en god oplevelse med produktet, det betyder rigtig meget for os.😊

Nem at bestille

Nem at bestille, hurtig levering.
Jeg nyder min Rebuilt drik hver morgen.
Det gør jeg ikke længere er oppustet. Som en ekstra gevinst, har jeg fået mere energi. Har drukket det i 3 måneder.

Hej Ulla☀️

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌

Det er virkelig dejligt at høre, at både bestilling og levering har fungeret nemt og hurtigt for dig. Og hvor er det skønt, at din Rebuilt drik er blevet en fast del af din morgenrutine.

Vi er især glade for at høre, at du oplever mindre oppustethed og mere energi i hverdagen efter 3 måneder – det betyder rigtig meget for os.

Team Rebuilt😊

Super fint produkt

Super fint produkt - dog synes jeg ikke ikke at det bliver opløst så godt og kan være lidt specielt at synke. Man skal lige vænne sig til det og så er det fint 😃

Hej Anika😊

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 🙏
Det glæder os rigtig meget, at du er glad for produktet og du har helt ret i, at konsistensen godt kan kræve lidt tilvænning i starten.

Da vi ikke bruger bindemidler eller emulgatorer, kan pulveret nogle gange være lidt sværere at opløse helt, men et godt tip er at bruge en shaker eller mixer og drikke det med det samme efter blanding – så bliver oplevelsen ofte mere smooth. 💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din feedback 😃

Team Rebuilt💚

Et nemt og fint produkt, men..

Jeg har taget dette pulver ca i 2 måneder. Har desværre følt mig mere oppustet let og forstoppelse. Havde lidt håbet på det ville give modsat effekt ❤️
Men deres service er i top og hjemmesiden er super nem, så man kan holde pause med produktet hvis man ønsker at springe en måned over.
Vil prøve igen om en måned tids og se om det har ændret sig.

31. marts 2026

Hej Nathalie😊

Tusind tak fordi du deler din ærlige oplevelse og også tak for de pæne ord om vores service og hjemmeside, det betyder virkelig meget for os 💚

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har oplevet oppustethed og let forstoppelse. Kroppen kan reagere forskelligt, især fordi produktet indeholder fibre og mange næringsstoffer, som for nogle kræver lidt længere tilvænning. Nogle oplever faktisk, at det hjælper at starte med en halv portion og derefter langsomt øge mængden, så maven får bedre tid til at vænne sig til det.

Det lyder som en rigtig god idé at holde en pause og prøve igen senere og du er altid velkommen til at justere dit abonnement, så det passer til din krop og dit behov. 💚

Hvis du får lyst, må du meget gerne skrive til os igen, når du prøver på ny, så hjælper vi gerne med tips til den bedste opstart.

team Rebuilt💚

Det smager godt

Det smager godt. Jeg oplever en god effekt.

31. marts 2026

Hej Ulla😊

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os virkelig at høre! 🙏

Hvor er det skønt, at du både synes, det smager godt og oplever en god effekt af produktet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💚

Team Rebuilt ⭐️

Jeg er super tilfreds da det gør en…

Jeg er super tilfreds da det gør en stor forskel for mig, har brugt det i meget lang tid og vil ikke undvære det.

30. marts 2026

Hej Jan😊

Det er fantastisk at høre! 🙌

Vi er virkelig glade for, at Rebuilt har gjort en stor forskel for dig, og det betyder meget, at du har brugt det i lang tid og ikke vil undvære det. 💚

Tusind tak for din tillid og feedback, det motiverer os til at blive ved med at levere produkter, der gør en forskel for vores kunder. 🌿

Team Rebuilt💚

Jeg har kun positive oplevelser med…

Jeg har kun positive oplevelser med Rebuilt pulver, den har en fantastisk god smag og er nem at blande. Samtidig får man en rigtig god service, når man ringer og spørger til produktet.
Kan varmt anbefale Rebuilt til andre.
Hilsen Stevan Jakobsen

24. marts 2026

Hej Stevan 😊

Tusind tak for de fantastiske ord! Det glæder os virkelig, at du både nyder smagen og konsistensen af Rebuilt pulver, og at du oplever god service, når du kontakter os. 💚

Vi sætter stor pris på din anbefaling, det betyder meget for os og andre, der overvejer at prøve produktet. 🙏

Tak igen, og fortsat god fornøjelse med dit Rebuilt pulver! 🌿

Dbh

Rebuilt Performnce gøre det nemt

Rebuilt Performnce gøre det nemt i hverdagen at indtage de grønsager og vitaminer man skal have og det smager samtid fint.

Hej Jannis,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 💚

Dejligt at høre, at det gør det nemmere i hverdagen, og at smagen også fungerer for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse!