Vi har begge to fået meget mere energi og føler os mere veltilpasse. Smagen går an og slet ikke så 'grim' som enkelte påstår. Min svoger er også begyndt og han er ligeledes kæmpe tilfreds med produkte... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Rebuilt specialiserer sig i at lave sundhedskosttilskud af den højeste kvalitet, som du kan stole på. Vores mission er at gøre sundhed nemt og enkelt – for hverdagens helte. Derfor har vi samlet kosttilskud, der hjælper dig til en sundere hverdag – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Vores produkter bliver testet for sprøjtemidler, tungmetaller, pesticider, mug, svamp og bakterier. Du kan derfor have fuld tillid til, at du kun får det bedste og mest sikre i din krop. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via e-mail, livechat og telefon alle hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig til et stærkere og sundere liv. ✓ 1-2 hverdages levering ✓ Gratis fragt ved køb over 399 kr. Shop dine kosttilskud på www.rebuiltperformance.dk
Thorsvej 9, 6640, Lunderskov, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Produktet og beskrivelsen af dette lever helt op til det der bliver skrevet og lovet. Både min mand og jeg bruger produktet og er meget glade for det. Vi kunne allerede efter 2 dage mærke en forskel på energi og søvn og velvære i maven.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg er glad for det ‘grønne’. Min træge mave fungere så fint efter ca en uges brug.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Hurtig levering og et lækkert produkt

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Er først lige startet. Lever umiddelbart op til beskrivelsen. Er spændt på effekt over tid.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har været kunde hos Rebuilt et stykke tid og er rigtig glad for både produktet og servicen. Rebuilt smager godt og passer fint ind i hverdagen.
Da jeg spottede et godt tilbud kort efter en bestilling, skrev jeg til kundeservice. Malou vendte hurtigt tilbage med et venligt svar og hjalp mig med at finde den løsning, der passede bedst til mit forbrug. Shakeren, der fulgte med tilbuddet, var en fin bonus 💪
Klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Hurtig levering, det smager ok, har kun taget det en uge, så svært at sige noget om effekten.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det var hurtig levering og jeg tror det bliver rigtig godt, har kun taget det i 3 dage,

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det smager rigtig dejligt, og jeg synes alligevel jeg kan mærke at det hjælper

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Super hurtigt service. Er virkelig glad for produktet👌

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Efter jeg er startet med at bruge Rebuilt performance oplever jeg at energinveauet holder længere tid over dagen, samt jeg ikke føler mig oppustet længere.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
God service og sikre leverancer. Produktet lever virkelig op til forventningerne!!

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har laktose intulerence og er derfor meget oppustet og har tynd mave og meget uldelugtende afførring, mave kramper hvis jeg bare har indtaget lidt der indeholder mælk trods jeg tager laktrase for bedre at kunne nebryde mælkesukkeret ,. Efter 4 dage med pure red som jeg i første gang afprøver har min mave normaliseret sig jeg skal stadig tage laktrase for at nedbryde mælkesukker men jeg er mindre oppustet har mere normal afføring ingen mavekramper og ingen ildelugtende prutter ,. Jeg glæder mig til at prøve pure greens
Med abodument kan jeg nemt gå ind og bytte min ordre fra pure reds til pute greens og omvendt på den måde prøve begge produkter af og så beholde den jeg bedst for udbytte af
Intilvidere meget tilfreds
Min søn på 11 år har også fået lov til at prøve han lider af lowarausel og jeg ser faktisk at han nemmere har energi løbet af dagen hvor han før hen gåt i dvale og falder i søvn hvis jeg ikke over ham
Jeg selv som nattevagt har heller ikke længere krise midt på natten men har energi til hele natten uden at føle træthed

Fjerner sukkervand
Føler mig ikke oppustet efter få dage
Vægten begynder allerede efter få dage at gå ned - uden ændringer i kosten.
Hurtig og effektiv levering fra firma

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Hurtig levering og høj kvalitets produkter der virkeligt giver mere energi og en generel følelse af velvære 👌🏻

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Nu har jeg drukket Pure Greens hver morgen i to måneder, ogmå indrømme, at jeg absolut ingen – som i INGEN - forandringer/forbedringer kan mærke.
Ingen ekstra energi. Jeg føler mig stadig oppustet og har stadig urolig søvn om natten.
Eneste forandring jeg har kunne se/mærke er, at mine negle flækker/knækker mere nu!
Ingen anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Klare i deres beskeder. Intet skjult. Fantastisk produkt. Hvad mere kunne man ønske sig.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det giver en energi og god fornemmelse i kroppen. Klart at anbefale for travle folk

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Super godt produkt. Det gør noget godt for energien, og også balancen i maven. Smagen er jeg ikke vild med, så putter ofte lidt elektrolyt pulver i med en anden smag, og så fungerer det ganske fint.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Nem og problemfri handel.
Jeg har kun brugt det få dage, så det er svært at udtale sig om virkningen, men det smager ok.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Godt tilbud. Dejligt nemt at være sund. Hurtigt og nemt at shake, drikke og vupti! Du er glad for at gøre din krop noget godt