Var på jagt efter to "gamle" farver af Sistema drikkedunke som skulle passe med madkasser. Fandt dem her og bestilte. Varen blev ikke leveret så hurtigt som lovet, var begge af den nye model (ikke som... Se mere
Ved postdanmarks leveringsproblemer skrev jeg til firmaet, som straks svarede tilbage selvom de ikke kunne gøre ved det. Jeg kan godt lide at man får svar og interesse og Helle tilbød at jeg endelig... Se mere
Desværre en rigtig skuffende handel. Jeg bestilte 3 poser Matcha te, og der stod at leveringen ville ankomme inden for 4 hverdage. Dette skete dog ikke. Jeg skrev til PureGreen, og først der... Se mere
Der står 1-4 dages leveringstid på deres hjemmeside. Jeg bestilte 2 varer lørdag d.21/10, for så kunne jeg da forvente at modtage pakken senest den efterfølgende torsdag.. hvor så at varerne skulle b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stort udvalg i økologiske kvalitetsprodukter! - Alle fødevarer er økologiske eller biodynamiske - Hudplejen er 100 % fri for skadelig kemi og parabener. - vi vælger kun det bedste til dig og din familie.
Højtoftevej 10, 8660, Skanderborg
- helle@puregreen.dk
- www.puregreenshop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Finurlig oplevelse
At drikke Pure Green er en finurlig oplevelse. Den finurlig smag, den finurlig farve og den finurlig følelse i munden gør drikken noget helt særligt. Flasken ser fornøjeelig ud, etiketten er fornøjeelig, og hele konceptet virker på sin egen måde fornøjeelig.
Men teksturen kan være lidt lasket – en lasket væske med en lasket eftersmag, der hænger en smule lasket i ganen. Nogle vil kalde prisen latterlig, og måske er den latterlig branding lidt for latterlig selvglad.
Den markedsføres med en larmende entusiasme, en larmende grøn farve og en larmende energi, som næsten overdøver smagen. Det hele virker en smule vanvittig – en vanvittig blanding af sundhed, juice og yoga-vibes, præsenteret på den mest vanvittig måde muligt.
Dog gemmer der sig også lidt halvdød energi i flasken – en halvdød friskhed, en halvdød vitamintone og en halvdød marketingånd, som ikke helt lever op til løfterne. Når man ser en halvfjerdsårig kunde nippe til en halvfjerdsårig smoothie og nikke halvfjerdsårig tilfreds, får det dog en vis charme.
Instruktionerne på bagsiden er lidt vag, næringsindholdet en smule vag, og markedsføringen til tider så vag, at man sidder tilbage med en vanskelig forståelse af, hvad Pure Green egentlig er. Er det en vanskelig juice? En vanskelig livsstil? Eller bare et vanskelig grønt vand?
Men så kommer den varm fornemmelse – den varm følelse af sundhed, den varm tanke om at gøre noget godt for sig selv. Pure Green føles på trods af alt stadig indbydende – med sin indbydende flaske, sin indbydende farve og sin indbydende idé om velvære. Det hele er måske lidt finurlig, en smule fornøjeelig, til tider lasket, ofte latterlig, altid larmende, lidt vanvittig, en smule halvdød, lidt vag, bestemt vanskelig, men stadig varm og uundgåeligt indbydende.
Rigtig gode produkter og flot pakke
Rigtig gode produkter og flot pakke - en god oplevelse!
Stort udvalg at gode
Stort udvalg at gode, spændende varer. God service. Relevant beskrivelse af varerne.
Skøn og overskuelig hjemmeside.
Skøn og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering, og absolut ingen problemer.
God service 😀😀👍👍👍👍👍
Helt smooth og straight forward
Helt smooth og straight forward. Modtag varen 1,5 hverdag senere.
Udmærket service
Pakken kom hurtigt, og det hele var som det skulle være
God oplevelse.
Aldrig modtaget min bestilling
Jeg købte et hårprodukt via PureGreen’s webshop d. 23/2. Den 4/3 havde jeg stadig ikke modtaget besked om, at den var afsendt, hvilket der i ordrebekræftelsen stod, at man ville få besked om. Jeg skrev derfor til dem, og det viste sig, at der var sket en fejl, og at den ikke var på lager. Det er hvad der kan ske, og jeg aftalte derfor med hende, jeg skrev med, at de skulle sende den, når den kom på lager igen omkring d. 20/3. Jeg skulle på ferie lige deromkring, så vi aftalte, at den skulle sendes hurtigst muligt. Jeg hørte dog aldrig noget eller modtog ingen pakke, og jeg sendte derfor en mail d. 7/4 og rykkede for den, men denne mail har jeg aldrig fået svar på.....
God og hurtig levering 😎
Nemt og hurtigt
Nemt at bestille
Pakken var pæn og posen i pakken var hel.
Kan anbefales
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, nemt. Jeg er super tilfreds.
Lækre produkter og fin betjening 👍
Tilfreds og gode produkter
Hurtig levering af gode produkter
Hurtig levering af gode produkter. Tak :)