Rebuilt Performance Anmeldelser 634

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 472 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produktet og dets kvalitet, og mange oplever positive effekter på deres fordøjelse, energiniveau og generelle velvære. Leveringsservicen roses også for at være hurtig og effektiv, hvilket bidrager til en god samlet brugeroplevelse. Mange fremhæver, at produktet er nemt at integrere i hverdagen og har en fin smag, selvom nogle skulle vænne sig til den i starten. Dog var nogle mennesker utilfredse med smagen og beskrev den som dårlig eller græsagtig, hvilket gjorde det svært at indtage produktet. Enkelte kunder oplevede ingen effekt af produktet, selv efter længere tids brug, og følte sig skuffede over, at det ikke levede op til forventningerne. Der var også et par tilfælde, hvor kunder mente, at produktet var useriøst eller havde en forringet kvalitet i forhold til tidligere køb.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange forbrugere rapporterer en markant forbedring i... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktkvaliteten. Mange roser den gode smag, nemme... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver, at det er nemt og bekvemt at handle,... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder roser den hurtige og effektive service, især ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har begge to fået meget mere energi og føler os mere veltilpasse. Smagen går an og slet ikke så 'grim' som enkelte påstår. Min svoger er også begyndt og han er ligeledes kæmpe tilfreds med produkte... Se mere

Det har hjulpet markant på mine mave problemer med alt for hyppige toiletbesøg. Det er næsten ikke-eksisterende længere. Min hud er blevet markant pænere og blødere. Meget af min appelsinhud er væk... Se mere

Fremragende kundeservice! Var lidt utilfreds med at der blev kørt tilbud et par dage efter jeg havde købt, som jeg skrev i en tråd på Facebook. Dagen efter blev jeg kontaktet af kundeservice som s... Se mere

Useriøst firma. 🤬 Hold Jer langt væk fra dette firma. Totalt useriøse og uden nogen form for kundepleje og seriøsitet. Blot interesseret i at bondefange og rippe. Produktet er tvivlsomt 🤨 Forts... Se mere

1. Helsekostforretning
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Rebuilt specialiserer sig i at lave sundhedskosttilskud af den højeste kvalitet, som du kan stole på. Vores mission er at gøre sundhed nemt og enkelt – for hverdagens helte. Derfor har vi samlet kosttilskud, der hjælper dig til en sundere hverdag – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Vores produkter bliver testet for sprøjtemidler, tungmetaller, pesticider, mug, svamp og bakterier. Du kan derfor have fuld tillid til, at du kun får det bedste og mest sikre i din krop. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via e-mail, livechat og telefon alle hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig til et stærkere og sundere liv. ✓ 1-2 hverdages levering ✓ Gratis fragt ved køb over 399 kr. Shop dine kosttilskud på www.rebuiltperformance.dk

4,7

Svarer typisk inden for 2 uger

Meget mere energi

Super god kundeservice. Smagen skal man lige vende sig til, men her efter nogle uger kan jeg slet ikke undvære min daglige Pure Greens. Jeg har fået meget mere energi og velvære efter at have taget Pure Greens dagligt i nogle uger.

23. marts 2026

Hej Micheal,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os 💚

Fedt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Pure Greens er blevet en fast del af din hverdag.😊

Team Rebuilt

Rigtig godt tilfreds med produktet

Rigtig godt tilfreds med produktet. Har fået meget mere styr på min mave og forbedret energiniveau!

1. marts 2026

Hej Casper😊

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået bedre styr på maven og mere energi i hverdagen, det er lige præcis sådan nogle oplevelser, vi håber på.

Tak fordi du deler!

Malou, Team Rebuilt

Godt produkt

Indtil videre lever produktet fuldt op til forventningerne. God smag, let at blande, god kropsfornemmelse.

21. marts 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for at høre 💚

Skønt at det lever op til dine forventninger, og at du både oplever god smag, nem blanding og en god fornemmelse i kroppen.

Team Rebuilt☀️💚

Jeg har brugt produktet i snart 1 år

Jeg har brugt produktet i snart 1 år. Kan ikke leve uden. Det er nemt, smager godt (skulle dog lige vænne mig til det i starten) og så har jeg altså fået mere energi. Dejligt at være sikker på det daglige indtag af grøntager er "i hus" så er de friske grøntsager bare ekstra +er.

21. marts 2026

Hej,👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 💚

Det er så fedt at høre, at du har haft glæde af produktet over længere tid, og at det både er blevet en nem del af din hverdag og noget, du mærker en forskel med.😊

Team Rebuilt

Smager godt og giver energi!

20. marts 2026

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for at høre! 💚

Fedt, at du både kan lide smagen og oplever en god energi i hverdagen.

Team Rebuilt

Taget det i en mdr og det smager godt…

Taget det i en mdr og det smager godt med iskold vand . Føler mig mere lettet og god energi. Ville anbefale det hvis du ikke får dine daglige grøntsager

20. marts 2026

Hej Nina 💚

Tusind tak for din feedback! Hvor er det dejligt at høre, at du både kan lide smagen, især med iskoldt vand og at du oplever en lethed og god energi i hverdagen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling 🙌

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, smager godt, hjælper fordøjelsen, reducerer træthed og giver fornyet energi.

19. marts 2026

Hej Allan💚

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er glad for både smagen og din oplevelse med produktet i hverdagen.

Vi sætter stor pris på, at du deler din feedback 🙌

Fremragende til produkt

Fremragende til produkt, som hjælper med fordøjelsen.

19. marts 2026

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på 🙌
Dejligt at høre, at du er glad for produktet og oplever en god effekt i din hverdag.

Vi er glade for, at det fungerer for dig og er blevet en del af din rutine 💚

Team Rebuilt

Jeg synes godt om produktet man kan…

Jeg synes godt om produktet man kan skrive hvis man vil holde en pause da i sender produktet før man er færdig med at tømme den første dåse og pludselig har man 3 til 4 stående og så det godt msn lige kan holde en pause på en 2-3 måneder til man for tømt lageret hjemme tak

17. marts 2026

Hej Tom,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse 🙌

Dejligt at høre, at du er glad for produktet, og at du har haft gavn af muligheden for at sætte dit abonnement på pause.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil have hjælp til at justere dine leveringer, så det passer endnu bedre til dit forbrug 💚

Team Rebuilt

Jeg har døjet længe med sure opstød og…

Jeg har døjet længe med sure opstød og får lov at smage maden to gange . Efter jeg er begyndt at drikke Rebuilt Performance hver morgen har jeg ikke de sener mere og nyder mere min mad.

17. februar 2026

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os 🙏

Det betyder virkelig meget at høre, at du har fået en bedre hverdag og kan nyde din mad mere.

Vi er glade for, at du har fået en god rutine med at tage det hver morgen. Det er netop sådan, produkterne er tænkt brugt.

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at skrive til os 💚

God anbefaling

Nemt at blande. Smager OK. Kun drukket det en uge nu, så afventer endelig effekt, men positivt for nu. Hurtig forsendelse og levering. God anbefaling.

17. marts 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse så ærligt 🙌

Dejligt at høre, at du synes det er nemt at blande, og at både levering og den samlede oplevelse har været god fra start.

Det giver rigtig god mening, at du lige vil se tiden an ift. effekten. Mange oplever først de fulde fordele efter lidt længere tids brug, så det bliver spændende at høre, hvad du synes fremadrettet.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål undervejs 💚

Det smager godt

Det smager godt. Jeg har taget dem hverdag, i nogle uger nu og jeg bliver ikke længere oppustet, som jeg gjorde før

Hej Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for smagen, og at du har fået en god rutine med at tage dem hver dag. Det er netop sådan, produkterne er tænkt brugt.

Vi er også rigtig glade for, at du oplever en forskel i din hverdag. Det er præcis den slags feedback, der motiverer os til at gøre det endnu bedre 💚

Team Rebuilt

Først lige begyndt på produktet daily…

Først lige begyndt på produktet daily greens, men føler allerede jeg kan mærke en forskel

9. marts 2026

Hej Alexander☺️

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐

Det er dejligt at høre, at du allerede oplever en forskel efter at være startet på Daily Greens. Tak fordi du deler din oplevelse.

Dejlig start på dagen.

Vi er meget tilfredse med vores daglige morgen drik det føles godt i maven og er klar til dagens udfordringer, og afføringen er lind.
Kan kun varmt anbefales

Hej René💚

Tak for din anmeldelse! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at jeres daglige morgendrik fungerer godt for jer, og at den er blevet en god start på dagen. Tak fordi I deler jeres oplevelse og anbefaling, det betyder meget for os.

Jeg har kun spist det 4 dage i træk

Jeg har kun spist det 4 dage i træk. Men føler allerede en forbedring i min krop. Samtidig er mit energiniveau forbedret. Tak for et godt produkt

Hej Carsten☺️

Mange tak for din anmeldelse! ⭐

Det er virkelig dejligt at høre, at du allerede oplever en positiv forskel og et bedre energiniveau. Tak fordi du deler din oplevelse, det betyder meget for os.

Hej Alice👋

Tusind tak for din anmeldelse💚

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Team Rebuilt

👎 jeg har på ingen måder oplevet det som de reklamerer for

Det smager godt, men jeg er blevet slemt skuffet over resultatet.
Jeg kan ingen ændringer se eller mærke.
Dyrk noget motion og spis varieret det er vejen frem.

Svar:
Det var min kæreste Michele Iversen, som havde bestilt det til mig

14. marts 2026

Hej Patrick,

Tusind tak for din anmeldelse og vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har forsøgt at finde din ordre i vores ordresystem ud fra dit navn, men vi kan desværre ikke umiddelbart finde din specifikke ordre. Derfor vil vi meget gerne have lov til at kontakte dig, så vi kan få undersøgt sagen nærmere og finde en god løsning på problemet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Fremragende kundeservice!

Fremragende kundeservice!
Var lidt utilfreds med at der blev kørt tilbud et par dage efter jeg havde købt, som jeg skrev i en tråd på Facebook. Dagen efter blev jeg kontaktet af kundeservice som straks ville eftersende ekstra green og shaker. Totalt i orden.
Er virkelig glad for produktet, kan mærke en forskel, både på livrem og energiniveau.
Synes det smagte lidt mærkeligt i starten, indtil jeg fandt ud af at blande det op med meget koldt vand.

14. marts 2026

Hej Johannes

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne finde en løsning hurtigt. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet.

Dejligt også at høre, at du er blevet glad for produktet, og godt tip med meget koldt vand, det er faktisk også sådan, mange foretrækker at drikke det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Team Rebuilt

Det er blevet en del af min rutine om…

Det er blevet en del af min rutine om morgenen at indtage Pure Reds fra Rebuilt Performance, der med sin dejlige hindbærsmag samt indhold giver en frisk start på dagen.

13. marts 2026

Hej Kevin👋

Tusind tak for din anmeldelse, det er virkelig dejligt at læse!

Det glæder os meget at høre, at Pure Reds er blevet en fast del af din morgenrutine. En god start på dagen betyder meget, og vi er glade for, at både smagen og oplevelsen fungerer godt for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi meget stor pris på ❤️

Team Rebuilt

Umiddelbart et godt produkt med fin…

Umiddelbart et godt produkt med fin smag. Mærker ikke den helt store effekt endnu efter 6 dages anvendelse. Forventer først noget post 3 uger og frem jf. retningslinjerne.

13. marts 2026

Hej👋

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du synes smagen er god. Som du også selv nævner, kan det for mange tage lidt tid, før man oplever en forskel, og derfor anbefaler vi netop at give det nogle uger som en fast del af sin daglige rutine.

Vi håber, du bliver rigtig glad for det over de kommende uger og tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse 💚