Vi har begge to fået meget mere energi og føler os mere veltilpasse. Smagen går an og slet ikke så 'grim' som enkelte påstår. Min svoger er også begyndt og han er ligeledes kæmpe tilfreds med produkte... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Rebuilt specialiserer sig i at lave sundhedskosttilskud af den højeste kvalitet, som du kan stole på. Vores mission er at gøre sundhed nemt og enkelt – for hverdagens helte. Derfor har vi samlet kosttilskud, der hjælper dig til en sundere hverdag – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Vores produkter bliver testet for sprøjtemidler, tungmetaller, pesticider, mug, svamp og bakterier. Du kan derfor have fuld tillid til, at du kun får det bedste og mest sikre i din krop. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via e-mail, livechat og telefon alle hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig til et stærkere og sundere liv. ✓ 1-2 hverdages levering ✓ Gratis fragt ved køb over 399 kr. Shop dine kosttilskud på www.rebuiltperformance.dk
Thorsvej 9, 6640, Lunderskov, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Super god kundeservice. Smagen skal man lige vende sig til, men her efter nogle uger kan jeg slet ikke undvære min daglige Pure Greens. Jeg har fået meget mere energi og velvære efter at have taget Pure Greens dagligt i nogle uger.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Rigtig godt tilfreds med produktet. Har fået meget mere styr på min mave og forbedret energiniveau!

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Indtil videre lever produktet fuldt op til forventningerne. God smag, let at blande, god kropsfornemmelse.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har brugt produktet i snart 1 år. Kan ikke leve uden. Det er nemt, smager godt (skulle dog lige vænne mig til det i starten) og så har jeg altså fået mere energi. Dejligt at være sikker på det daglige indtag af grøntager er "i hus" så er de friske grøntsager bare ekstra +er.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Taget det i en mdr og det smager godt med iskold vand . Føler mig mere lettet og god energi. Ville anbefale det hvis du ikke får dine daglige grøntsager

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Fantastisk produkt, smager godt, hjælper fordøjelsen, reducerer træthed og giver fornyet energi.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Fremragende til produkt, som hjælper med fordøjelsen.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg synes godt om produktet man kan skrive hvis man vil holde en pause da i sender produktet før man er færdig med at tømme den første dåse og pludselig har man 3 til 4 stående og så det godt msn lige kan holde en pause på en 2-3 måneder til man for tømt lageret hjemme tak

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har døjet længe med sure opstød og får lov at smage maden to gange . Efter jeg er begyndt at drikke Rebuilt Performance hver morgen har jeg ikke de sener mere og nyder mere min mad.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Nemt at blande. Smager OK. Kun drukket det en uge nu, så afventer endelig effekt, men positivt for nu. Hurtig forsendelse og levering. God anbefaling.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det smager godt. Jeg har taget dem hverdag, i nogle uger nu og jeg bliver ikke længere oppustet, som jeg gjorde før

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Først lige begyndt på produktet daily greens, men føler allerede jeg kan mærke en forskel

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Vi er meget tilfredse med vores daglige morgen drik det føles godt i maven og er klar til dagens udfordringer, og afføringen er lind.
Kan kun varmt anbefales

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har kun spist det 4 dage i træk. Men føler allerede en forbedring i min krop. Samtidig er mit energiniveau forbedret. Tak for et godt produkt

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det smager godt, men jeg er blevet slemt skuffet over resultatet.
Jeg kan ingen ændringer se eller mærke.
Dyrk noget motion og spis varieret det er vejen frem.
Svar:
Det var min kæreste Michele Iversen, som havde bestilt det til mig

Fremragende kundeservice!
Var lidt utilfreds med at der blev kørt tilbud et par dage efter jeg havde købt, som jeg skrev i en tråd på Facebook. Dagen efter blev jeg kontaktet af kundeservice som straks ville eftersende ekstra green og shaker. Totalt i orden.
Er virkelig glad for produktet, kan mærke en forskel, både på livrem og energiniveau.
Synes det smagte lidt mærkeligt i starten, indtil jeg fandt ud af at blande det op med meget koldt vand.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det er blevet en del af min rutine om morgenen at indtage Pure Reds fra Rebuilt Performance, der med sin dejlige hindbærsmag samt indhold giver en frisk start på dagen.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Umiddelbart et godt produkt med fin smag. Mærker ikke den helt store effekt endnu efter 6 dages anvendelse. Forventer først noget post 3 uger og frem jf. retningslinjerne.