Jeg var afsted med 16 piger fra vores Pigenetværk på Teknisk Skole, og vi var kommet hele vejen fra Hillerød. Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke,... Se mere

Var ude og kører d 12/4/2026. De der 2 unge mennesker der var "marshalls" stod og kiggede ned i deres telefon i stedet for at holde øje med banen. Jeg sad fast og vinkede vildt, men begge 2 stod og va... Se mere

Forfærdeligt. 30 gokart på en bane. Vi blev generet af unge mennesker på banen, barnebarnet blev presset op af en beton side af medkørende og min bror fik bøjet et ribben, ved at blive kørt hårdt ind... Se mere

Vi var ude og køre fredag d 27 februar i tåstrup vi havde booket tid tid kørsel kl 19 lig inden vi skal køre siger medarbejderen at banen er lidt glat den var så glat at det var fuldstændig ligesom a... Se mere

1. Gokartbane

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Race hall , super fedt

De gange jeg har kørt kart i racehall , har det været fedt , det ikke så meget at sætte finger på der super service , super flink personale :)
det eneste jeg ville ønske var at prisener var lidt lavere men ud over kan jeg anbefale Racehall meget varmt :)

Hylesjovt...super oplevelse ;-)

Fantastisk, at man bare kan komme forbi og få "racet ud"...købte 3 turer á 10 min. (1 voksen dreng og 2 mindre drenge). Det var MEGA sjovt og vi var efterfølgende HELT oppe og køre...fortrød, at jeg ikke havde købt et 10-turs kort, da jeg kunne spare ca. kr. 200 ved 10 ture. Intet problem - der blev modregnet og jeg fik min rabat...super service ;-) Godt råd: få flere dragter til drenge fra 120 cm t.o.m. 150 cm og så syntes jeg kr. 39 for en sodavand (uden is og glas) i The Diner er lige i overkanten. Vi kommer helt sikkert igen ;-)

Kanon god oplevelse

Helt klart det bedste sted jeg har været.
God service med fyldig information til rutinerede kørere og første gangs kørere. Rigtig god bane med mange udfordrende sving og god fart.
Kan helt klart et sted jeg kan anbefale til alle.

God kvalitet for pengene

Det er altid tørvejr, banen var fed, betjeningen var imødekommende, prisen er rimeligt, karts'ne var ens og kørte godt, kantinen er flot og ræserstemningen var gennemført over det hele.
Et rigtig godt sted at køre, som skal prøves igen.

Jeg vælger bestemt Racehall frem for andre gokartbaner jeg har kørt på før. Man får god gokart-kvalitet for pengene her.

9. oktober 2014

super fedt sted

det er et rigtig fedt sted at kører, banen er rigtig god. og behandlingen helt i top.
men savner at kunne køre løb med mine venner istedet for tidstagning.

7. juni 2014
Racehall-logo

Besvarelse fra Racehall

Hej Jonas,

Mange tak for din fine anmeldelse af Racehall. Vi er glade for at høre at både service og faciliteter er i top.

I forhold til at kunne købe løb mod dine venner, har vi en del forskellige af denne slags :) Du kan se udvalget på vores hjemmeside.
Tidstagning / drop in, er hvis du kommer ind fra gaden eller er under 15år.

Håber du kan bruge dette til næste gang.

Mvh Racehall

Jeg synes det var rigtig sjovt at prøve at køre Gokart.

Det var rigtig fedt at få lov at prøve. Der var også god service, så det gør jo også oplevelsen god. Jeg havde ikke prøvet det før, men Gokart'sene er hurtige lige at lære at kende, og det er ikke så svært som det måske nogen gange lyder. Når jeg tænker på at det var første gang jeg prøvede, så er jeg faktisk ret stolt over at jeg fik den hurtigste omgangstid af alle fra klassen. Jeg synes klart det var det bedste i løbet af dagen, så det kan i hvert fald godt anbefales til andre!!

5. juni 2014

Sjovt og anderledes.

Oplagte medarbejderere, teknik der fungerede, konkurrence, fart.
Sjov måde at fejre min søns 14 års fødselsdag på. Og han fik mod forventning overalt ut. til også at prøve :-)

4. juni 2014

Awesome

Jeg elsker det sted. Det var fantastisk at prøve det, elsker farten og spændingen. Håber at jeg kommer der op igen en dag. Elsker det hele

3. juni 2014