Jeg var afsted med 16 piger fra vores Pigenetværk på Teknisk Skole, og vi var kommet hele vejen fra Hillerød. Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke,... Se mere

Var ude og kører d 12/4/2026. De der 2 unge mennesker der var "marshalls" stod og kiggede ned i deres telefon i stedet for at holde øje med banen. Jeg sad fast og vinkede vildt, men begge 2 stod og va... Se mere

Forfærdeligt. 30 gokart på en bane. Vi blev generet af unge mennesker på banen, barnebarnet blev presset op af en beton side af medkørende og min bror fik bøjet et ribben, ved at blive kørt hårdt ind... Se mere

Vi var ude og køre fredag d 27 februar i tåstrup vi havde booket tid tid kørsel kl 19 lig inden vi skal køre siger medarbejderen at banen er lidt glat den var så glat at det var fuldstændig ligesom a... Se mere

1. Gokartbane

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

god service, glade medarbejdere og fed race!

Det var bare pisse fedt. Deres nye karts er rigtig fine, bare synd de ikke larmer lige så meget som de gamle;-) og banen, den er lækker....fede sving, gode langsider og masser af linier :-) bare synd der ikke er varme i banen :-)

18. november 2014

Fedt sted til "amatørrace"

Kørte 1/2 times go-kart med12-14 bekendte.. Super oplevelse.. Foreslår sandsække på go-karten til alle der ikke vejer mindst 100 kg.. Blev nummer 5, kun overgået af letvægtere (under 100 kg) ;-)
Overvejer at smide noget af "sækken" selv, da det nok er nemmere end at få alle andre til at køre med "ballast"

god dag med racehall

Alt var som det skulle være. Høj sikkerhed men dog meget sjov. Jeg synes dog at der skal være mere end 1 hjælper til stede på banen. Jeg kørte galt i et løb og det tog så lang tid før jeg fik hjælp. Men ellers var alt fint og godt

17. november 2014

Super fed bane og virker proffessionelt

Super fed og udfordrende bane, det virker proff med intro og mulighed for vægt i karterne. dog vil jeg anbefale personalet at ankomme lidt før man åbner når man har et arrangement på samme tidspunkt, så man virker klar når man træder ind af døren. Dette afholder mig dog bestemt ikke fra at skulle derop igen og give den gas.

Hej Claus,
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse her hos Racehall.
Må beklage hvis der har været noget misforståelse fra personalets side og håber vi ser dig herude en anden gang :)

Stor tilfredshed, smidig afvikling

Jeg var rigtigt godt tilfreds fra start til slut. Man føler sig velkommen, bliver fint informeret, afviklingen er problemfri, og personalet er respektfuldt og professionelt.

17. november 2014

Kanon bane, gerne med lidt fugtig luft...men

Alletiders bane, med den øgede fugtighed i luften, blev bane rigtig sjov. Vi blev dog lovet at banetider ville blive emailet til os. Det skete imidlertid ikke :-(

Hej Stefan,
Tak for din fine anmeldelse af Racehall.

Hvis du har registreret din e-mail her hos os og tillader at modtage mails, kommer resultaterne til dig kort tid efter endt løb.

Håber dette gav svar.

Frihed Fart & Fællesskab

Vi er nogen venner der skiftes til, at står for en aktivitet, og da vi alle er chauffør, er det fedt, at ku kører race, uden at tænker på fart bøder kørehviletid el noget andet, det er en fed måde, at mødes på, og koble fra og bare være en flok dreng, med benzin i blodet.. Så det kan helt sikkert anbefales både til en drenge/familie tur el firma udflugt..

200% drengerøv

Killer-instinktet kommer op i dig lige så snart, du har trukket styrthjelmen ned over hovedet. Det er en adrenalinsusende oplevelse at køre ræs med venner, familie eller forretningsforbindelser.

Den indre drengerøv får frit spil og selvom det går stærkt, så er sikkerheden og professionalismen helt i top.

Det er et kick, som du absolut skal unde dig selv.

Mad under al kritik

Der gøres meget ud af at regler på banen skal overholdes, men når løbet er i gang, så bliver det ikke håndhævet, og det er ikke fordi jeg er en dårlig taber.
Mad (steak) var under alt kritik, aldrig har jeg fået så dårlig mad

Hej Flemming,
Tak for din feedback af Racehall.

Er ked af, at du har følt, at banemændene har overset nogle ting i jeres løb. Vi gør altid hvad vi kan, for at håndhæve regler så sikkerhed og fornøjelse er i top på alle løb. Dog kan der skal fejl og overseelser i løb med mange deltagere.

Vi beklager, at i har haft en dårlig oplevelse af maden hos The Diner. Vi vil videregive dem denne information, da de altid bestræber sig på at yde den bedste service og lave mad af god kvalitet.

+45 8628 0170 - Racehall.dk

Stort og flot men indendørs.

Racehall er et stort og flot gocart center.
God modtagelse og venligt personale.
Men selvom der gøres meget for at udlufte, så fik jeg det desværre skidt af alt det udstødningsos der trodsalt er i hallen.
Det kan dog ikke tage glæden fra en sjov aften.

Super fed oplevelse

Kørte gokart i en time med arbejdet. Super fedt. Vi sluttede af med at spise, men maden var godt nok meget skuffende..
Men alt ros til banen og gokart oplevelsen..

17. november 2014

Lækkert gokart løb dårlig mad

Gokart løbet var super godt. Og skal prøves igen.
Men vi var alle enig om at vi fandt et andet sted at spise næste gang. Kartoflerne var hårde om mejsene var mærkelig og splattet. Generelt smagte de to ting som noget der var lavet i microbølgeovn.

Hej Steffen,
Tak for din anmeldelse af Racehall.

Vi beklager, at du havde en dårlig oplevelse af maden hos The Diner. Vi vil videregive dem denne information og håber trodsalt at se jer herude igen en anden gang.