Jeg var afsted med 16 piger fra vores Pigenetværk på Teknisk Skole, og vi var kommet hele vejen fra Hillerød. Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke,... Se mere

1. Gokartbane

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Var ude og kører d 12/4/2026

Var ude og kører d 12/4/2026. De der 2 unge mennesker der var "marshalls" stod og kiggede ned i deres telefon i stedet for at holde øje med banen. Jeg sad fast og vinkede vildt, men begge 2 stod og var helt ufokuseret, så jeg endte fra 5-12 position

12. april 2026

16 piger til fart og hygge i Racehall CPH

Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke, der ville passe os til instruktion og velkomst. Pigerne hyggede sig rigtig meget og syntes at kombinationen med fart og hygge var alle tiders, og de kan ikke vente med at komme tilbage. Så hvis du leder efter en aktivitet til piger i alderen 16-20 år, kan Racehall CPH i Taastrup klart anbefales!

9. april 2026

Forfærdeligt

Forfærdeligt. 30 gokart på en bane. Vi blev generet af unge mennesker på banen, barnebarnet blev presset op af en beton side af medkørende og min bror fik bøjet et ribben, ved at blive kørt hårdt ind i af en anden! Personalet gjorde intet! Hold jer væk!

29. marts 2026

Danmarks mest elendige bane og service

Vi var ude og køre fredag d 27 februar i tåstrup vi havde booket tid tid kørsel kl 19 lig inden vi skal køre siger medarbejderen at banen er lidt glat den var så glat at det var fuldstændig ligesom at køre på køretekniske glat bane de undskyldte det med at der havde været problemer med udsugningen hvordan kan en
indendørs bane være lige så våd som hvis det lig havde regnet værste gokart bane jeg nogensinde har kørt på 3000 kr man ligeså godt kunne ha smidt i skralde spanden. Medarbejdere uden forståelse for det ingen rabat det bare sådan det er. Hvorfor blir man ikk oplyst om det når man ringer og booker. Det ihvertfald sidste gang vi besøger racehall

27. februar 2026

Ekstremt dårlig service og total mangel på professionalisme

Vi havde booket en bane til 20–30 personer hele 14 dage i forvejen og havde derfor planlagt en hel dag omkring arrangementet. Da vi møder op hos Racehall Tåstrup, får vi imidlertid at vide, at vores booking slet ikke eksisterer i deres system.
I stedet for at tage situationen seriøst og tage ansvar for fejlen, begyndte en af medarbejderne ligefrem at grine. Det var ekstremt uprofessionelt og respektløst – især når man står med en stor gruppe mennesker, der har brugt tid og energi på planlægning og forventer, at en bekræftet booking bliver overholdt.
Servicen herefter var mildest talt elendig. Der var ingen reel undskyldning og ingen forståelse for vores situation. Faktisk var det os selv, der måtte foreslå en form for kompensation – personalet tilbød intet af sig selv. Det eneste, vi så fik, var 10 % rabat og en mulighed for at køre cirka 3 timer senere end vores oprindelige booking.
Det er fuldstændig urealistisk, når man har planlagt en hel dag for 20–30 personer.
Det endte derfor med, at vi slet ikke kørte. Oplevelsen var allerede ødelagt, og den løsning, der blev præsenteret, var så useriøs, at vi ikke kunne bruge den til noget. Hele forløbet bar præg af kaos, manglende struktur og en total mangel på respekt for kunderne.
Alt i alt en ekstremt skuffende oplevelse, som gør, at vi på ingen måde kan anbefale Racehall Tåstrup – især ikke til større grupper. Vi kommer i hvert fald ikke igen.

3. januar 2026

God bane men serviceniveauet halter

Vi var et selskab på 17 personer, der skulle køre gokart i Racehall Taastrup. Oplevelsen var indledningsvis god. Det er flotte lokaler, pænt og rent og vi blev taget godt imod i receptionen.

Køreoplevelsen var mere blandet. Banen er superfed, men desværre blev oplevelsen påvirket af, at vi ikke kørte den type race, som vi havde bestilt, og som vi også blev præsenteret for under briefingen, nemlig at vi skulle køre 10 min opvarmning, 15 min kvalifikation og derefter 35 min race. Under kørslen opstod der en hel masse forvirring, fordi vi godt kunne se, at løbet ikke blev eksekveret af marshalls, sådan som vi var blevet briefet. Vi endte med at køre 15-20 min opvarmning/kvalifikation og 2x 20 min race i stedet. Jeg er sådan set lige glad med, om vi kørte det ene eller det andet, men at briefingen og selve løbet ikke stemte overens skabte en helt masse forvirring på banen, hvilket påvirkede køreoplevelsen negativt.

Derudover bør der skrues væsentligt op for serviceniveauet. For det første taler personalet på banen ikke pænt til folk. For det andet synes jeg et arrangement for 17 mennesker til næsten 13.000 kr. fortjener en del mere service. Fx, da løbet var slut steg vi ud af gokarten og stod forvirrede og kiggede rundt indtil vi måtte udlede, at vi nok bare måtte smutte fra stedet. Vi havde nok forventet, at der var personale som kunne præsentere resultaterne og lige udkåre vinderen, samt 2. og 3. pladsen fx eller i det mindste sige tak for nu og runde arrangementet ordentligt af.

10. januar 2026

Racehall ødelagde Polterabend

Racehall ødelagde min lillebrors polterabend – styr jer udenom.

Jeg bookede tid den 18. december og spurgte tre gange i telefonen, om jeg skulle have en bekræftelse på mail.

Svaret var hver gang nej – “bookingen var i systemet”. Det var den så bare ikke.
Da vi møder op på dagen med hele selskabet, får vi beskeden: Bookingen findes ikke. Ingen advarsel, ingen mail, ingen ansvarstagen.

Deres løsning var at tilbyde en ny tid flere timer senere og en latterlig rabat på 10%. Som om et polterabend bare kan vente, fordi Racehall ikke har styr på deres egne bookinger.

Totalt uprofessionelt og respektløst. Hvis du overvejer Racehall til et arrangement: lad være. Når det går galt, står du alene – og din dag er ødelagt.

3. januar 2026

Racehall et fedt sted

Jeg var sammen med barnebarnet på 10 år ude og køre race fredag d. 30. maj 2025, det var en super god oplevelse for os begge, så god at han her jule aften fik 2 gavekort til mere race i det nye år, da han ønskede sig oplevelse i gave, og det får han nu - Vi er begge bare SÅ klar, og vi ser også F1 sammen på tv. Dejligt at kunne have noget fælles med sit barnebarn. Så Racehall er i klar, så er vi også klar :-)

30. maj 2025

Skuffende oplevelse

Jeg betalte får en halv time, men fik kun omkring 25 minutter, på grund af forsinkelser af andre kører og folk der ikke kunne køre ud af pitten ordentligt. Min bror kunne ikke køre pga at man skulle være 15 år men det stod ingen steder…..

Marshall eller hvad de heder, havde ikke styr på noget der gik flere omgange før de hjalp dem som havde kørt fast eller brug får hjælp

Gokarten var alt får lille til høje personer, jeg sad dårligt

Men fin bane, første gang og sidste gang jeg var
Skuffede oplevelse

16. november 2025

Fede omgivelser

Fede omgivelser, fede karts , men Marshalls der bare sidder og snakker og ikke holder øje ,min kammerat bliver kørt af vejen og sidder fast mens de andre kører næsten en halv bane rundt før en Marshall endelig for lettet R.... Og hjulpet ham fri , det var ikke godt nok , og så kommer vi op på Sallie's bag efter med personale der ikke kan gøre sig forståelig og besværes ved at vi er 16 der vil betale hver for sig , vi er i Danmark så bør man som det mindste kunne forstå og gebærde sig så vi ikke føler som om vi var til besvær , nogle snakker stadig ikke engelsk og det burde heller ikke være nødvendigt...Maden var fin , betjening 2 stjerner

7. oktober 2025

Vi havde bestilt tid idag kl 20:30

RETTELSE D. 27 OKT.
Chefen gav en gratis tur til konen og jeg idag. Og vi var så heldige at have banen for os selv. Det hele gik professionelt og godt. Og jeg takker Jacob (Chefen) for den gode samtale over mail og hans forståelse for vores situation. Han har været professionel hele vejen igennem på trods af mit sure opstød på mail. Jeg kommer igen. 😊

D.2 okt MÅSKE KAN DU KØRE TIL DIN PLANLAGTE TID??

Vi havde bestilt tid idag kl. 2030.
Vi ankommer, og alt går fint, jeg tager over til en af dem som står på banen og spørger omkring hvornår vi skal ind og køre da kl. var 20:25 på det tidspunkt. jeg får af hvide at der er forsinkelse grundet et eller andet. Så jeg skal vente til 20:45 siger han.
Min kone har fødselsdag så der var en del andre ting planlagt, (surprise for andet familie fra udlandet kom osv). Jeg ringer så rundt og får familien til at ændre de aftaler vi har andre steder. Efterfølgende venter vi så til 20:45 og finder så ud af at vi IGEN skal vente yderligere 20 min, fordi at vi ikke var med i den planlagte tur. Jeg går ind og klager over det, forklarer at konen har fødselsdag, og at vi ikke kan vente yderligere 15 min, så kl dermed er 21:00

Personen bag skrænken siger at det kan hun ikke gøre noget ved, og at vi enten kan få pengene tilbage om 14 dages tid, eller få en kredit så vi kan køre igen en anden dag. Jeg bad om pengene og jeg træder aldrig derind igen. Fuldstændig rædselsfuld service og oplevelse.

2. oktober 2025

Kære Mikail

Tak for at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Jeg har nu brugt en del tid på at kigge ind i din anmeldelse, og jeg må desværre konstatere, at der er uoverensstemmelser mellem din og vores oplevelse.

Det er derfor mit håb, at du vil kontakte mig på jb@racehall.com , så vi sammen kan finde en løsning og få den gode stemning tilbage på sporet.

Jeg håber på at høre fra dig i forhold til din oplevelse hos os.

COO

Vi har haft den bedst oplevelse i dag i…

Vi har haft den bedst oplevelse i dag i Viby.

Min søn gik i panik og personalet hjalp os til at få den bedste oplevelse. Det lykkedes så flot og vi har virkelig fået en succesoplevelse. Min søn gik stolt og virkelig glad ud af døren.

Alle 3 personaler hjalp os på aller bedste vis, de fortjener alle 5 stjerner. Dineren er et skønt sted at spise efterfølgende, også her var servicen i top.

Vi kommer helt sikkert igen!!!!

28. juli 2025

Kære Lene

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det er tilbagemeldinger som denne, der giver ekstra rank ryg og store smil.

Jeg giver stolt rosen videre til resten af teamet!

Vi glæder os til snart at se jer igen på verdens største indendørs gokartbaner 🏁

COO

Et såkaldt "familieræs" for børn blev terroriseret uden indgriben fra personalet

Vi købte et såkaldt "familieræs" til over 1.400,- (2 børn, 2 voksne) så det var ikke fordi, at der var nogen rabat. Vi valgte familieræs, fordi der under dette ræs ville blive taget særligt hensyn til de små. Dette var bestemt ikke tilfældet!!! Vi blev påkørt med vilje flere gange af vilde unge, der grinende pralede bagefter af, hvor mange de havde "nedlagt". Dette er selvfølgelig ikke hallens skyld, men reglerne for familieræset er, at man ikke må påkøre hinanden, og der skal tages hensyn, og at personalet ville gribe ind med advarsler ved hensynsløs kørsel. På intet tidspunkt greb personalet ind... formentligt fordi de alle sad med næsen nede i deres mobiltelefoner under ræset. Ikke engang da en person kørte banen rundt modsat køreretningen, opdagede de det! Vi var tre familier med samme oplevelse af, at det slet ikke var ok og flere af os afbrød løbet og fik ikke de 30 min., vi havde betalt for, fordi de små simpelthen blev for bange af de "tæsk" de fik ved at blive kastet rundt i gokarten hårdt mange gange ved påkørslerne. Min anbefaling til alle med børn er derfor at holde sig LANGT VÆK fra dette sted. En pengemaskine, hvor personale og ledelse er ligeglad med børns sikkerhed og dårlige sommerferieoplevelser. Ovenstående er forelagt både personale og ledelse, som ikke ønskede at rette op på fejlen eller anden dialog.

22. juli 2025

Kære Lill-Jana

Først og fremmest tak for at du har taget dig tid til at fortælle om jeres oplevelse.

Teamet og jeg har undersøgt din henvendelse og kan godt se, at der er ting, som skulle have været håndteret anderledes - Det beklager jeg (Selvom vi kan se, at der faktisk blev uddelt advarsler i løbet til de implicerede)

Vi sigter hver dag efter at levere verdens bedste service, og feedback som din er med til, at vi konstant kan forbedre os (Du skriver, at ovenstående er forelagt ledelsen, men den har ikke været forbi mit bord, så dette må være en misforståelse).

Jeg håber derfor, at du vil tage dig tiden til at kontakte mig på jb@racehall.com , så vi sammen kan finde en løsning og få den gode stemning tilbage på sporet

COO

General lavt serviceniveau og dårlig…

General lavt serviceniveau og dårlig oplevelse.

Vi holdte firmaarrangement og havde valgt pakken grandprix, til en samlet pris på lige over 10.000 kr. for 14 tilmeldte.

Under løbet var der ingen service at hente, ingen skilte med sidste omgang, eller ure som viste hvor langt vi var i løbet. Intet målflag, men blåt en mand som vinkede os ind i pitten, da løbet var slut, som kom lidt pludseligt.

Ydermere fik vi afvist at få printet resultaterne ud, så vi kunne se dem, men fik oplyst at de var sent på mail.

Dertil ingen hjælp til præmieoverrækkelse, eller andet afslutning efter løbet.

Vi havde håbet på bedre service når man betaler godt 10.000 kr. for en samlet grandprix pakke med 1 times løb.

Hertil kommer oplevelsen hos Sallie’s.
Selvom vi først skulle køre 18:30 og var derude klar til bestille mad kl 17, fik vi oplyst at det ikke kunne nåes grundet et andet hold gæster på 17 personer.

Vi måtte derfor bestille maden til efter vi havde kørt.
Da vi så var færdige og klar til at spise, var maden ikke klar. Personalet indrømmede så at de havde skrevet forkert tidspunkt på hvornår vi var færdige med at køre og klar til spise.

Vi fik ingen mad desværre.

Køkkenchefen håndteret situationen meget uprofessionelt, og valgte at kalde tjeneren frem som havde tastet ordren for at give hende skældud imens vi sad og så på. Det ikke fair overfor noget personale at blive behandlet sådan.

Beklager det primært er en negativ tilbagemelding, men overordnet var der bare ikke mange ting som fungeret optimalt.

Mvh Morten Juel Jørgensen

19. juni 2025

Kære Morten

Tak for at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Teamet og jeg har nu brugt en del tid på at kigge ind i din anmeldelse. Jeg må desværre konstatere, at der er uoverensstemmelser mellem din og vores oplevelse.

Samtidig omhandler dele af din anmeldelse din oplevelse i restauranten, som er en selvstændig forretning separat fra Racehall. Jeg har derfor ikke mulighed for at gøre noget her.

Skriv derfor gerne direkte til restauranten, så de får chancen for at finde en god løsning.

Jeg håber på at høre fra dig i forhold til din oplevelse hos os.

God kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Racehall leverer virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige – især på grund på deres virkelig gode kundeservice. Personalet var imødekommende, hjælpsomme og gjorde alt for, at vi følte os godt tilpas. Man mærker, at de virkelig går op i, at man får en god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!

3. juni 2025

Kære Marcus

Jeg giver stolt rosen videre til resten af teamet!

Dårlig service.

Jeg vil anbefale racehall, at bruge det obligatoriske check-in 24 timer før - fornuftigt. Og inkludere vægt! Nu hvor der ikke er tid til det på dagen.

31. maj 2025

Vi skulle fejre en 17 års fødselsdag…

Vi skulle fejre en 17 års fødselsdag med gocard
Desværre var der i vores heat nogle meget engagerende kører med eget grej og veninden blev påkørt - virkede som bevidst så hun fik ondt i nakken og valgte kun at køre kvalifikation.
Hændelserne blev set af medarbejdere som sagde påkørslerne var ulovlige og de skulle have advarsel men intet skete hvilket var skuffende - så fortsætter de
Jeg skrev til racehall om hændelsen og skuffelsen over der ingen advarsel blev givet - har intet svar fået - har endda gensendt min henvendelse
Så vi kommer ikke igen

25. april 2025

Utryg oplevelse og hasarderet kørsel af personalet

Ubehagelig oplevelse fredag 11. april 2025 i Racehall Tåstrup
Jeg og min familie (5 personer) var tilmeldt et løb kl 19:30. Der var også et andet hold tilmeldt på dette tidspunkt på 9-10 personer. Vi var alle til briefing sammen og var alle klar en dyst, men ikke mod hinanden, men en kamp tid i vores egne grupper. Begge grupper har været i Racehall Tåstrup flere gange, men vi var alligevel til briefing.
Lige inden start ude ved bilerne sker der pludselig en masse aktivitet med personalet af Racehall. Ja, de skulle også åbenbart også på banen sammen med os.
Vi kommer afsted og det viser sig, at personalet kører efter nogle helt andre regler og principper end vi lige fået besked om i briefingen, som skulle overholdes. ”Vi skal alle køre med respekt og passe på hinanden på banen”. Det var tydeligt, at personalet var væsentlig bedre end os og det er jo fint nok. Men deres vildskab på banen var i den grad ubehagelig. Vi blev konstant skubbet i svingene og ind i banderne. Ingen på mit hold følte os trygge på banen, der blev kørt ræs uden omtanke og respekt for alle os der faktisk har betalt (mange penge) og faktisk havde glædet os. På et tidspunkt rammer jeg en af ”medarbejder” bilerne, vi går begge i banden og må stoppe. Her blev jeg mødt med f*** finger og truende adfærd.
Efter løbet talte jeg med en af personer fra det andet hold om deres oplevelse. Den var fuldstændig den samme som vores. For dem var det sidste gang at de var på Racehall CPH. Det ødelagde fuldstændig vores løb og vores aften og den glæde vi have set frem til. Det er heller ikke billigt at køre i Racehall. Jeg tilkøbte handsker og huer til alle. De vidste sig at handsker var til børn, ”Vi venter på en leverance fra vores leverandør”! Igen en total ligeglad holdning og en dårlig oplevelse for os.
Jeg håber ledelsen for Race Hall vil tage dette alvorligt, i mine øjne er denne opførsel overfor kunder direkte uacceptable og til fare på banen.

11. april 2025