Przechodziłem przez różne szczeble kariery i nie wyobrażam sobie aby ktoś z mojego zespołu rozmawiał z klientem w taki sposób jak pracownicy tej firmy ze mną, zero pomocy, zero profesjonalizmu, zero p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
7 wypłat ekspresowych zleconych przez weekend na mbank. Żadna nie przyszła w weekend. Poniedziałek 1 sesje też nie ma. Mam pytanie? Po co nam taki operator płatności? Jak można zlecić przelew b... Se mere
Jest to moja pierwsza negatywna opinia jaką w życiu wystawiam komuś w internecie. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak gigantyczną niekompetencją jak obsługa p24, być może część zadań wykonują boty,... Se mere
Co za serwis!! Masakra dwa razy próba wykonania płatności kartą i po zarejestrowaniu płatności w ich systemie i nadaniu jej numeru nawet nie fatygują się wysłać próby obciążenia do mojego banku!!!! Sy... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Brak kontaktu
Od dwóch tygodni próbuję zweryfikować sklep internetowy. Dostaję wygenerowanego maila z niejasnymi instrukcjami co jest nie tak. Coś poprawiam i przychodzi kolejny mail bez szczegółowych instrukcji. Brak jakiejkolwiek metody kontaktu na stronie, żadnego maila czy nr tel do człowieka. Olałem ich i skorzystałem z innego dostawcy.
Tragedia
Tragedia. Nie mogę zalogować się na swoje konto. Zgłoszenie problemu do pomocy technicznej zrobiłem 3 tyg temu i do tej pory cisza. Nikt nic nie robi, nikt nie naprawia problemu. Nawet nie poinformują jaki jest status sprawy. Obawiam się czy środki zgromadzone na swoim koncie jeszcze odzyskam.
Zdecydowanie nie polecam!
nie dla nestbank
przelew przez nestbank to ściema, bo trzeba wszytko wpiscać na stronie banku jak przy zwykłym przelewie online..i czas realizacji jest też dłuższy.
O co tu chodzi non stop jak korzystam z…
O co tu chodzi non stop jak korzystam z tego pośrednika przetrzymują mi pieniądze i mam status WERYFIKOWANY co tu weryfikować??? bierzecie pieniądze za pośrednictwo to przelewajcie a nie blokowanie, ludziom zależy na czasie a nie na zabawach w przetrzymywaniu pieniędzy.
Tranzakcja anulowana ale pieniądze pobrane
Tranzakcja anulowana, pieniądze pobrane. Znalezienie opcji reklamacji zakopane i schowane pod botem. Nie można ufać takiemu serwisowi.
Kłamcy
Nie odpisują na maile i kłamią przez telefon! 2 tygodnie temu utworzyliśmy zgłoszenie by dodać subkonto w związku z nowym sklepem i nową domeną, od tego czasu cisza pomimo ciągłych ponagleń. Gdy wkońcu udało się dodzownić usłyszałem, że w dniu dzisiejszym to zrobią jak się domyślacie nic takiego się nie stało.
Dodanie prostej domeny do kontra…
Dodanie prostej domeny do kontra istniejącego w systemie przeszło 5 lat trwa u nich ponad 2 tygodnie, szukają dziury w całym od 2 tygodni rzekomo dla "bezpieczeństwa" zamiast na starcie podac konkretne wytyczne, a bramka nie działa... "i co nam zrobicie"?
Beznadzieja
Beznadzieja! Nie odpisuja na maile, na telefonie tylko przekieruja Cię od osoby do osoby. Zostałam 2 razy okłamana, ze zwrócą mi pieniadze, nadal cisza ... porażka. PAYU w 7 dni aktywowało mi potrzebne płatności, raty dla klientów i kontakt płynny,a przelewy24 od miesąca nic nie zrobiły! NIE POLECAM PRZELEWY24 DLA FIRM.
Porażka, drugi raz musiałam złożyć zamówienie i znów to samo. Wybierając metodę PayPo zgodnie z którą mam czas na dokonanie płatności 30, oni od razu oczekują ode mnie płatności. Zaraz status transakcji zmienia się na "Błędna: przeterminowana. Niestety minął czas na wykonanie płatności. Jeśli chcesz zrealizować transakcję, ponów zamówienie na stronie Sprzedawcy." Wykonywałam zamówienie zgodnie ze wskazówkami uzyskanymi z czatu, to nie pomogło. Czat AI, nie umie udzielić informacji na każde pytanie. Nie ma możliwości kontaktu telefonicznego z centrum obsługi.
NIE POLECAM!!! Zastanawiam się czy to nie jest jakiś przekręt.
Dramat
Dramat, aktywacja płatności w tym portalu to jest męka i dramat. Obsługa klienta żadna - brak wiedzy, chęci itp.
UCIEKAJCIE STAMTĄD!
UCIEKAJCIE STAMTĄD!
Jestem klientem biznesowym, od tygodnia dzwonię, piszę maile, proszę, krzyczę o zmianę rachunku bankowego do wypłat a oni mają to głęboko w du**e!
Wykonałam przelew weryfikacyjny z nowego konta, przesłałam potwierdzenia a oni dalej NIC!
Nie dostaję żadnych informacji ani telefonicznie ani mailowo!
Osoby pracujące na infolinii niedouczone i niekompetentne, mam wrażenie, że na temat ich pracy ja wiem więcej jak oni!
Przełożony tchórz! Mimo podania do mnie kontaktu boi się zadzwonić.
Na infolinii raz mówią, że weryfikacja jest ok, potem że jednak nie, potem znowu, że wszystko ok, potem znowu, że coś jednak nie tak i tak jest NON STOP!
Sama pytałam czy mam coś przesłać dodatkowo - odpowiedź była przecząca, pytałam czy dobrze wykonałam przelew, czy konto jest ok - dostałam odpowiedź twierdzącą!
Wiecznie obiecują załatwienie sprawy "DO KOŃCA DZISIEJSZEGO DNIA" i tak oto ten dzień trwa już 6 DNI!
Potem okazuje się, że nie pasuje im rodzaj dokumentu (gdzie kilka dni wcześniej byłam zapewniana, że wszystko jest dobrze), do konta firmowego każą podłączać prywatny rachunek zagraniczny, gdzie wcześniej przy zakładaniu konta musiałam podłączać rachunek firmowy!
Jest 16 grudnia, za parę dni święta a oni przetrzymują moje pieniądze co rusz wymyślając jakieś bzdury!!!!
Nie mam możliwości wypłaty swoich ciężko zarobionych pieniędzy bo bezprawnie je przetrzymują nie dając możliwości wypłaty na poprawnie założone nowe konto bankowe!
W chwili obecnej przetrzymują mi ponad 20 tysięcy złotych i zostaję na święta bez grosza na życie i opłatę firmowych oraz prywatnych rachunków!
Składam w tej sprawie zawiadomienia do odpowiednich organów wraz z żądaniem zapłaty zadośćuczynienia, moja cierpliwość się skończyła!!!
Tragedia
Tragedia, pobierają dwa razy za to samo i twierdzą ze to nie ich wina. Moze bank, może koncowy odbiorca. Radz sobie sam- ich nic nie obchodzi! Człowiek z infolinii też jest tam za karę, klienci go nie obchodzą. A gdzie Pani widziała informację? Unikać szerokim łukiem!!!!
brak mozliwości zapłacenia
nie ma mozliwości zapłacenia przez Przelewy24, cały czas komunikat "odrzucona", "przeterminowana" albo jakiś błąd. A płacę tą kartą na całym świecie bez problemu. Jak muszę w jakimś sklepie zapłacić przez Przelewy24, to juz z góry wiadomo, że transakcja nie dojdzie do skutku
Zakladanie konta porażka!!
Zakladanie konta porażka!!! Przelew musiałem wysłać 2 razy. Za drugim razem konto bankowe zostało zweryfikowane pozytywnie. Odnośnie dokumentów tożsamości próba wykonania zdjęcia niemożliwe, za każdym razem plik był za duży. Dopiero zeskanowane dokumenty można było przesłać. Pomimo tego konto już kilka dni czeka na weryfikację. Centrum obsługi również porażka brak możliwości kontaktu bezpośredniego.
Fatalna obsługa!
Od trzech tygodni próbuję założyć konto, aby móc przyjmować płatności. W różnych działach konsultanci w ogóle się ze sobą nie komunikują. Muszę dzwonić do jednego pracownika, prosić go o przesłanie dokumentów drugiemu, a potem kontrolować obydwu, żeby nie zapomnieli o moim projekcie. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak fatalną obsługą!
czekam 2 dni na przelew!!
czekam 2 dni na przelew!!! bot AI wlaczyli olewaja wszystkich , ich system niewydolny juz jest zarobili swoje !!!!
Błędy w systemie - odrzucona transakcja pobiera płatność z karty
Opłaciłam drugi raz ODRZUCONĄ transakcję, po czym okazało się, że moja karta została obciążona DWUKROTNIE. Na stronie oczywiście formularz reklamacji jest praktycznie niemożliwy do znalezienia.
przelewy24 - nie dajcie się nabrać!!!
Kolejna próba zapłacenia z przelewy24, po wpisaniu poprawnych danych zakończyła się jak zwykle czyli wywaliło na błędzie. Zgłoszenie błędu przez formularz na ich stronie z podaniem numeru transakcji zignorowane - też jak zwykle. Jedynie ogłoszenia "Nie przegap szansy! 50 000 zł czeka na zwycięzcę PRZEloterii" przysyłają. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!
Pobierają pieniądze i nie przekazują…
Pobierają pieniądze i nie przekazują dalej… reklamacja trwa do 30 dni
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.