Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Dno to mało powiedziane. Założyłem nowe konto biznesowe celem implementacji płatności w sklepie. Zależało mi na czasie żeby to sprawnie poszło - po 1 tygodniu dostałem informacje o uzupełnieniu danych oraz przesłaniu danych dostępowych - dane uzupełnione w ciągu kilka minut ponowna weryfikacja -> kolejny tydzień. Po tygodniu dostaje e-mail że dane do logowania zostaną przekazane do weryfikacji! Absurd!! Po kolejnych kilku dniach dostaje informacje że dane są błędne i nic poza tym, kiedy dane były poprawne.
Między czasie telefony emaile - nic kompletnie nic. Na wysłany email odpowiedz po tygodniu. Dramat to mało powiedziane. Między czasie zgłosiłem się do innego operatora - od momentu rejestracji konta do zatwierdzenia 3 dni! w 3 dni wszystko dało się ogarnąć.
To jest nie do pomyślenia że operator płatności tak działa gdzie ten support przy płatnościach powinien być w 100% dostępny.
Finalnie 3 tygodnie szarpaniny z p24 i rezygnacja.
Przechodziłem przez różne szczeble…
Przechodziłem przez różne szczeble kariery i nie wyobrażam sobie aby ktoś z mojego zespołu rozmawiał z klientem w taki sposób jak pracownicy tej firmy ze mną, zero pomocy, zero profesjonalizmu, zero pojęcia definicji "partnerstwa", gorąco polecam omijać szerokim łukiem.
Potrzebowałem szybkich płatności dla marketplace
Potrzebowałem szybkich płatności dla swojego marketplace. Przez Stripe zablokowali mi taką możliwość bez podania przyczyny czy jakiegokolwiek kontaktu. Po założeniu konta w środę i poddaniu się procesowi weryfikacji, brak kontaktu z ich strony do czwartku dnia następnego. Po kontakcie z infolinią pracownica po podaniu ID podała dane innej firmy niż mojej... Mimo informacji o zweryfikowanym koncie bankowym informacja przez telefon że jest jakiś błąd weryfikacji... aha... Ostatecznie do teraz brak kontaktu ze strony Przelewy24. W tym czasie w piątek założenie konta w TPay, poddanie się weryfikacji. Na bieżąco kontakt mailowy z ich strony już w poniedziałek, poprawki do regulaminu, szybka integracja i w środę już mogłem przyjmować płatności... Powiem szczerze, że dawno nie spotkałem się z takim olewaniem klienta.
Bezsensowny, beznadziejny serwis
Zakupy zrobione przez internet. Płatność dokonana z konta Revolut, ale nigdy nie dotarła do odbiorcy. Kiedy napisałam do obsługi klienta dowiedziałam się, że została pobrana dodatkowa opłata i kwota która do nich dotarła była za mała. Revolut tego nie pobrał a nie raz wysyłałam pieniądze do Polski i nigdy nie było ukrytych opłat. Dosłałam brakującą kwotę, a wtedy dostałam wiadomość, że nie mogą tego dodać do pierwotnego przelewu i muszą zwrócić pieniądze, ale będzie mnie to kosztować 30zł i to za każdy przelew z osobna.
Po co nam taki operator płatności?
7 wypłat ekspresowych zleconych przez weekend na mbank. Żadna nie przyszła w weekend. Poniedziałek 1 sesje też nie ma. Mam pytanie? Po co nam taki operator płatności? Jak można zlecić przelew będzie szybciej!
Odradzam oszukują i przetrzymują pieniądze ludzi!
"Szanowni Państwo,
Transakcja o poniższych parametrach została przekazana do wypłaty w systemie ekspres.przelewy24.pl:
Data: 2026-03-14"
Jest to moja pierwsza negatywna opinia…
Jest to moja pierwsza negatywna opinia jaką w życiu wystawiam komuś w internecie. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak gigantyczną niekompetencją jak obsługa p24, być może część zadań wykonują boty, które nie potrafią wykonywać swoich zadań, albo ludzie, którzy są całkowicie pozbawieni zdolności myślenia. Do tego kontakt utrudniany na maxa. 1/5 to jest zbyt wygórowana ocena.
NOT RECOMMENDED FOR BUSINESS OWNERS – Absolute disaster
I strongly advise all business owners to stay far away from Przelewy24. My experience trying to onboard my store, groceritta.com, has been a complete disaster.
I paid the registration fee over two months ago, and my account has been stuck in "verification" ever since. I have received zero updates or communication for more than 40 days. It is clear why this company has such a bottom-tier rating on review platforms; they are quick to take your money, but they provide absolutely nothing in return.
Holding a business's payment gateway hostage for two months without a single update is not just unprofessional—it is predatory. They have charged me a fee for a service they have completely failed to provide.
Do yourself a favor and choose any other provider that actually values its merchants. This company is a liability to any business.
Tragiczna obsługa, bardzo wolny system
Tragiczna obsługa. Przelewy przez ich system są bardzo wolne co skutkuje anulacją płatności (np. przy zakupie biletów lotniczych). Serdecznie nie polecam korzystać z ich usług...
Polen, einfach die Gebühren ablehnen.
In Polen, wenn möglich Immer auch mit Bargeld in Zloty bezahlen. Bargeld in Zloty, Bitte nur an gebührenfreien Polnischen Geldautomaten [ Millenium, Bank Pekao ] abheben. Automatische Umrechnung in €uro am Automaten bitte Ablehnen, nur die Linke in Zloty Taste drücken. Diese Geldautomaten bitte in Innenräumen der Banken nutzen. Die anderen polnischen GeldAutomaten an den Autobahnen, am Strand oder auf der Einkaufs-Strasse draussen unter freiem Himmel haben meistens zu über 90% Extragebühren, darum ins Bankgebäude rein gehen!!!!!! Man spart viele viele €uro's dadurch Yes........
Nie polecam. Kontakt tragiczny,nie odpowiadają na maile tygodniami.
Kontakt przez tel zbywający bez…
Kontakt przez tel zbywający bez udzielenia odpowiedzi . Długie oczekiwanie na zgłoszenie , odpowiedź nie ma sensu . Nie mam jak podpiąć sklepu pod płatności , gdzież mam założony już profil . Dramat
Tragedia
Tragedia - weryfikajca strony nie jest sprawdzana tylko robia sobie jaja
Corrupt company that steals funds.
Nigdy więcej!
Straciłam ponad 600 PLN wykonując przelew, który nie dotarł do sklepu - Przelewy24 umywa ręce twierdząc , że korzysta z pośrednika płatności jakim jest Adyen N.V - rozumiem, że ja mam po kolei upominać się u pośredników o moje pieniądze ?!!!
To była oczywiście ostatnia płatność tą drogą, przestrzegam
Jolanta Milewska
3 proby i nic! Nie polecam.
Chcialem spłacić należności za pomocą ich strony i po 3 próbach zrezygnowałam. Firma której chciałem opłacić korzystała tylko z tej platformy a zależało mi na czasie. Nie polecam! Biorą najwięcej z jakikolwiek platform a usługa zawodzą
Brak możliwości ponownego dokonania…
Brak możliwości ponownego dokonania płatności po nieudanej próbie
Lepiej wejść we współpracę z Tpay lub…
Lepiej wejść we współpracę z Tpay lub PayU, Przelewy24 - usunęli płatność kartą bez żadnego argumentowania. Nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Regulamin mówi o reklamacji telefonicznej, ale nie podają numeru telefonu.
Porażka nie serwis! Syf!
Co za serwis!! Masakra dwa razy próba wykonania płatności kartą i po zarejestrowaniu płatności w ich systemie i nadaniu jej numeru nawet nie fatygują się wysłać próby obciążenia do mojego banku!!!! Syf jakich mało!!!! A człowiek jak idiota pisze z obsługą banku bo myśli że to tam problem! A oni grzecznie piszą że nawet nie ma u nich próby realizacji płatności!
Fatalna obsługa klienta
Fatalna obsługa klienta, ton rozmowy zdecydowanie lekceważący klienta i jego problem. Brak chęci pomocy, i wskazania kierunku rozwiązania problemu. Szybkie bez konsultacji zawieszenie możliwości płatności dla klienta biznesowego, zero współpracy przy y ponownie przywrócić płatności. Na pewno nie będę już chciała więcej korzystać.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.