Przelewy24 Anmeldelser 154

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Przechodziłem przez różne szczeble kariery i nie wyobrażam sobie aby ktoś z mojego zespołu rozmawiał z klientem w taki sposób jak pracownicy tej firmy ze mną, zero pomocy, zero profesjonalizmu, zero p... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 wypłat ekspresowych zleconych przez weekend na mbank. Żadna nie przyszła w weekend. Poniedziałek 1 sesje też nie ma. Mam pytanie? Po co nam taki operator płatności? Jak można zlecić przelew b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jest to moja pierwsza negatywna opinia jaką w życiu wystawiam komuś w internecie. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak gigantyczną niekompetencją jak obsługa p24, być może część zadań wykonują boty,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Co za serwis!! Masakra dwa razy próba wykonania płatności kartą i po zarejestrowaniu płatności w ich systemie i nadaniu jej numeru nawet nie fatygują się wysłać próby obciążenia do mojego banku!!!! Sy... Se mere

1,4

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fatalna obsługa klienta

Fatalna obsługa klienta, ton rozmowy zdecydowanie lekceważący klienta i jego problem. Brak chęci pomocy, i wskazania kierunku rozwiązania problemu. Szybkie bez konsultacji zawieszenie możliwości płatności dla klienta biznesowego, zero współpracy przy y ponownie przywrócić płatności. Na pewno nie będę już chciała więcej korzystać.

2. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Chcialem uzyc przelewy24 do swojej…

Chcialem uzyc przelewy24 do swojej aplikacji, wiec pisze jako osoba ktora potrzebuje biznesowego rozwiazania. Oplate pobrali aby aby zalozyc konto, i spoko, jakas werifikcja musi byc, jednak po chyba 3 tygodniach wyslali mi e-mail czym moja strona sie zajmuje/sprzedaje, odpisalem natychmiast i brak kontaktu, po jakims czasie napisalem email ponownie kiedy wkoncu werifikacja zostanie ukonczona.. i nic, do dzis czyli juz ponad 2 miesiace.. i zero odpowiedzi, ani w lewo ani w prawo.. nie polecam

28. oktober 2025

Firma dno

Piszę jako klient biznesowy. Nie wiem jakim cudem ta firma funkcjonuje. Poziom obsługi jest poniżej 0. Czas oczekiwania na odpowiedź mailową to do 7 dni roboczych. Chore, na infolinii pracownicy, którzy nic nie mogą i rozkładają ręce albo się irytują. Weryfikacja do włączenia kart miała trwać do 14 dni roboczych. Mija 25 dzień (!!!), zero informacji. Firma na poziomie średniowiecza. Polecam 100x bardziej PayU, w 48h załatwione wszystko... obsługa błyskawiczna i pomocna. Stawki takie same albo i lepsze niż w tym szajsie. Jako użytkownik prywatny też miałam problemy z realizacją płatności, nie przechodziły z nieznanych przyczyn, o czym nawet nie wiedziałam. Dno

16. oktober 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Scam exchange rate

EDIT: just book it despite the exchange rate. at the bank account no separate fee will be charged
original comment
Pay by foreign card in zloty not possible!
You have 2 buttons to accept their exchange rate -> yes and yes -> it's not possible to tell "no" and let the own visa card process the exchange rate - this is kind of scam on foreign tourists !

30. september 2025

Umrechnungskurs fast unmöglich auf nein zu drücken. 10 % Gebühren

Ich habe für den polnischen Freizeitpark energielandia ein busticket gekauft. Zur Bezahlung wurde ich zu dieser Firma weitergeleitet.
Wenn ich über diese Firma einen Wechselkurs annehme, waren es über 10% Gebühren statt. 34 € hätte ich 38 € bezahlen müssen.
Leider war es bei dem Feld. Nehmen sie den Wechselkurs an: links ein Ja und rechts ein Ja = es war unmöglich auf nein zu drücken. Ich habe dann rechts gedrückt, mit der Hoffnung, dass dort nein hinterlegt ist.
Ich finde das eine bodenlose Frechheit.

14. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uwaga na firmę pośredniczącą Przelewy24…

Uwaga na firmę pośredniczącą Przelewy24 . Jestem sprzedawcą na srajllegro i ta firma zmusiła mnie kilka lat temu do korzystania z pośrednictwa tego badziewia Przelewy24. Przelew zlecony 1 września o godzinie 00.12 czyli z 31 na 1 września do dzisiaj nie doszedł na moje firmowe konto!!!!! dzisiaj jest 5 wrześień. Złodzieje przetrzymują pieniądze ile tylko się da , to jawne złodziejstwo! Dla przykładu PayU przelwe zawsze dociera z jednodniowym opóźnieniem . Jednak firma Przelewy24 okrada ludzi z pieniędzy!!! pięć dni roboczych i pieniędzy nie ma a konsultant opowiada bajki. Gdzie jest rząd i prawo w tym zasranym kraju że przelew idzie kilka dni! Na zachodzie europy przelewy dochodzą w kilka sekund niezależnie od tego czy jest to niedziala w nocy czy jakakolwiek godzina. Tu w banana republic of poland opowiadają bajki a pieniędzy nie ma . Złodzieje i tyle

6. september 2025

Fatalana jakość obsługi

Fatalana jakość obsługi. Blik nie dotarła do odbiorcy. Po zgłoszeniu reklamacji dostałam odpowiedź że nie dostali kasy z banku. Na następny dzień informacja że jednak dostali. Poleciłam zwrot środków i tu zaczął się problem. Zwrotu środków nie otrzymałam. Zajmował się tym dział techniczny ale dość nieudolnie. Nie polecam
!

29. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Przelewy 24 - oszukuja klientow

Przelew, ktory wykonalam w kwocie 106 euro do sklepu, gdzie cos zamowilam zostal anulowany przez przelewy 24 i w rezultacie wyplacono mi tylko 88, 56 euro po potraceniu 30 zlotych. Tak opisano mi transakcje. W rezultacie przelewy nie oddaly mi ponad 10euro. Moje proby wyjasnienia i odzyskania pieniedzy. nie przyniosly skutku. Nie dosc, ze nie otrzymalam zamowienia to stracilam pieniadze. To jest po prostu oszustwo.

14. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niby obsługują szybkie płatności a ich…

Niby obsługują szybkie płatności a ich szybkość działania to jakiś dramat! Czekać tydzień na weryfikację strony internetowej albo 24 godziny na odpowiedź emailową to w tych czasach nieakceptowalne. Konkurencja z PayU załatwiła sprawę w 6 godzin od zgłoszenia. A tu? Nadal czekam na odzew... porażka!

11. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bardzo słaba obsługa klienta

Niestety obsługa klienta - sprzedawcy oferującego przyjmowanie płatności przez Przelewy24 jest na bardzo niskim poziomie. W porównaniu do Stripe, WooPayments, tpay.com najgorsza mimo, że jest to rozwiązanie lokalne. Nie ma możliwości kontaktu telefonicznego. W panelu klienta są do kontaktu podawane nieaktywne adresy e-mail. Na włączenie niektórych form płatności czekałam prawie miesiąc, innych niedoczekałam się wcale. Porblem pojawia się też z integracją wtyczki w woocommerce bo produkty nie wracają na stan magazynowy po zwrotach (przy innych dostawcach to działa). Na odpowiedź mailową czeka się bardzo długo. Nie ma opiekuna klienta. Bardzo słaby kontakt. Trudno rozwiązać problemy a zdarza się, że pieniądze zawiszają się na ich koncie a klientom zostały pobrane z konta. Niestety mam bardzo frustrujące doświadczenie. Na plus jest poziom prowizji.

9. juli 2025

Customer support sucks

Lost lots of time to on their website to find how do we integrate payment, what are the terms, and some other questions - aiming to understand it if is a right service for us - but all they provide is a huge Q&A section which you should navigate alone and no contact email to provide direct questions. I already doubt this is a good reliable provider for us.

4. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Próba ustawienia płatności w…

Próba ustawienia płatności w oryginalnej walucie to jakiś dramat. nie ma żadnej opcji oczywiście jak w tym czasach można zmuszać kogoś do przewalutowania a oczywiście anulować tego też się nie da bo po co. A do momentu do kiedy by to w końcu zostało anulowane to stracił bym cała promocje więc fatalny portal nie polecam

3. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rozumiem ,że systemy mogą być…

Rozumiem ,że systemy mogą być przeciążone i coś może trwać dłużej niż ostatnim razem ale już odpowiedzi " doradców " z .... wziętych to już jest skandal. Kilka telefonów co się stało z pieniędzmi każdy może lub próbuje powiedzieć coś innego co niczego nie zmienia i takie sobie czytanie formułek jak im kazano, no chyb że to już robót próbuje pomóc, skandal

30. juni 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.