Profilec Electro & Cooking Anmeldelser 2.874

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service. Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zaak in Brugge is een walhalla voor kookliefhebbers! Er is enorm veel keuze aan allerlei apparatuur, machines en accessoires, niet enkel voor keuken, maar voor het volledige huishouden. Wij hadden... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was iets misgegaan met de betaling, maar na afstemming met Julie was dat snel geregeld en ontvingen we deze bestelling de volgende dag nog. Goede service en behulpzaamheid.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Product is op tijd geleverd en is zelfs aangesloten door de mensen van de vervoermaatschappij. Zeer content met de aankoop. Ook dienst na verkoop gecontacteerd om te vragen of ze mijn factuur konden s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hvidevareforretning
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Køleskabsbutik
  5. TV-butik
  6. Hvidevarebutik

Skrevet af virksomheden

Profilec – We deliver happiness! 🛍️ Dé elektro- en kookwinkel in Brugge met een eigen lever- en installatiedienst binnen 30 km. Bestel online op www.profilec.be vóór 23u59 en krijg je bestelling morgen al in huis! Of bezoek onze fysieke winkel (Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge).

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het personeel is vriendelijk en…

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.ik zocht een cadeau binnen een bepaalde prijsklasse. Er werd meegedacht welk cadeau het best zou passen. Dit was een fijne ervaring. Ik kreeg bovendien korting zonder ernaar te vragen.

Beste klant,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je warme review! We vinden het belangrijk om écht mee te denken met onze klanten – zeker als het om cadeaus gaat, want dat moet gewoon goed zitten.

Fijn dat je het als een aangename ervaring hebt beleefd. Hopelijk tot binnenkort!

Top!

Zeer goed overzicht op de site om te bestellen en ook zeer mooi en goed ingepakt, en zeer snelle levering.
Zeker een aanrader

Beste klant,

Wat een topreview, dankjewel! Super om te horen dat het bestellen zo vlot liep en dat het pakketje netjes én snel bij je aankwam – daar doen we het voor! We geven de complimenten zeker door aan ons team.

Hopelijk tot snel, online of in onze winkel!

Altijd top service

Altijd top service

Beste klant,

Wat fijn om zo'n korte maar krachtige review te krijgen – daar worden we instant blij van! 😊 Bedankt voor je vertrouwen, we doen er alles aan om die topservice te blijven leveren.

Tot een volgende keer!

Vriendelijke en behulpzame bediening

Vriendelijke en behulpzame bediening. Groot assortiment van kwaliteitproducten.

Beste klant,

Heel erg bedankt voor deze fijne woorden! Ons team doet elke dag z’n best om klanten met de glimlach verder te helpen, dus het is super om te horen dat dat opgemerkt wordt.

Je bent altijd welkom, zowel online als in de winkel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, interessante prijzen en vriendelijk personeel

23. december 2025

Beste klant,

Wat een mooie combo om te lezen – daar doen we het voor! 😊 Fijn dat je onze service, prijzen én team zo weet te waarderen. Dat geeft ons meteen weer extra motivatie!

Bedankt voor je review en hopelijk tot binnenkort!

Snel geleverd.

Beste klant,

Kort en krachtig, maar helemaal zoals we het graag zien! 😊 Blij dat de levering vlot verlopen is.

Bedankt voor je bestelling en tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer scherpe prijs en zeer snelle…

Zeer scherpe prijs en zeer snelle levering.

23. december 2025

Beste klant,

Top om te horen dat je tevreden bent over zowel de prijs als de levering – twee dingen waar we echt het verschil mee willen maken! 🚚💨

Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Super vriendelijk,

Super vriendelijk, veel advies gegeven. Kortweg topbediening

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bediening én het advies! 😊 We doen altijd ons best om mee te denken en het juiste te adviseren, dus het is zalig om te lezen dat je dat zo geapprecieerd hebt.

Dankjewel voor je mooie woorden – we geven ze met plezier door aan het team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door de vriendelijkheid en de goede…

Door de vriendelijkheid en de goede service van de winkelbedienden en de technieker die aan huis leveren mogen we nietvergeten .
Daarom komen we vaak terug als we iets nodig hebben

19. december 2025

Beste klant,

Wat een hartverwarmende review, dankjewel! 🧡 Super dat zowel onze collega’s in de winkel als de technieker die bij je langskwam zo’n positieve indruk hebben nagelaten. We vinden het geweldig dat jullie telkens opnieuw de weg naar ons vinden – trouwe klanten zoals jullie maken ons werk alleen maar leuker!

We geven de complimenten met veel plezier door aan het hele team.

Tot de volgende keer!

Vriendelijk personeel

Beste klant,

Kort maar krachtig – en dat waarderen we enorm! 😊 We geven je compliment zeker door aan ons team, dat doet altijd deugd.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles precies zoals verwacht..We zijn…

Alles precies zoals verwacht..We zijn zeer positief

5. december 2025

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles helemaal naar verwachting verliep! 😊 Daar worden wij op onze beurt dan weer heel positief van. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke feedback!

Hopelijk tot snel, online of in Brugge!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, geen vervelende vragen of mails, betaald & geleverd, top!

Beste klant,

Heerlijk om te horen dat alles gewoon vlot en zonder gedoe is verlopen – zo hoort het ook! Geen overbodige vragen, gewoon bestellen, betalen en snel geleverd. Top dat je tevreden bent!

Bedankt voor je review en tot de volgende keer!

Super snelle levering

Super snelle levering, had het s’avonds laat besteld en de volgende dag was het er al. Super tevreden.

Beste klant,

Wat een snelheid hé! 😄 Zo zien we het graag: laat besteld en toch razendsnel in huis. Blij dat we je zo vlot konden helpen en dat je tevreden bent – daar doen we het voor!

Dankjewel voor je vertrouwen en tot een volgende keer!

Alles tiptop in orde!

Correcte prijzen, snelle levering, goed verpakt, ... Alles tiptop in orde! Een aanrader!!

Besvarelse fra Profilec Electro & Cooking

Wat een fijne review – kort maar krachtig, daar houden we van! 😊 Super om te horen dat alles vlot verlopen is, van prijs tot levering en verpakking. Zo lezen we het graag!

Bedankt voor de aanrader en hopelijk tot een volgende keer, online of in Brugge!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wauw, wat een ontdekking en ervaring

zeer goede prijzen, heel overzichtelijke website en webshop, super snelle verzending en uitstekende service aan de telefoon. Zeer vriendelijke medewerker aan de lijn gehad en uiterst professioneel en ik was binnen de 5 minuten verder geholpen. Top, doe zo verder, daar kan een Krefel en Vandeborre alsook een Mediamarkt nog veel van leren hoor. Ikzelf woon in Limburg en heb een tweede verblijf aan de kust en mijn gebuur daar had mij jullie aanbevolen en amai hoor, zeker de moeite.
Ik heb bijna alles van Smeg en als ik dan de prijzen zie bij jullie en die van de andere winkels, das nogal een verschil en dan nog eens bijna alles op voorraad.

Beste klant,

Wauw, wat een review! 😄 Je enthousiasme spat van het scherm en we kunnen niet anders dan hier met een grote glimlach zitten. Superfijn om te horen dat je onze webshop als overzichtelijk ervaart én dat je zo tevreden bent over onze prijzen, snelheid en klantendienst. We geven de complimenten sowieso door aan onze collega van de telefoon!

Dat je helemaal vanuit Limburg bij ons komt shoppen dankzij een tip van je buur aan de kust… dat vinden we geweldig om te horen. Mond-aan-mondreclame is voor ons als familiebedrijf goud waard. En als Smeg-fan ben je bij ons inderdaad aan het juiste adres – we doen ons best om altijd een mooie selectie op voorraad te hebben én dat aan scherpe prijzen.

Dankjewel voor je warme woorden en het vertrouwen. We hopen je snel nog eens terug te mogen verwelkomen – in de winkel of online!

Snelle levering duidelijk communicatie

Snelle levering duidelijk communicatie
De beste prijs
Een aanrader
Heel te Vreden mee

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat alles vlot verlopen is én dat je zo tevreden bent! We doen ons best om scherpe prijzen te combineren met een snelle en duidelijke service — dus het is super om te horen dat dat bij jou goed is overgekomen.

Bedankt voor je warme aanbeveling, dat appreciëren we enorm!

Produse calitate și oameni minunați

Produse calitate și oameni minunați

Dear customer,

Thank you for your kind words! Quality products and a great team – that’s exactly what we aim for 😊. We’re happy to hear you’re satisfied and we hope to welcome you again soon!

Kind regards,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed geprijsd artikel

Goed geprijsd artikel, enkel de levertijd heeft wekenlang geduurd door een interne fout bij de leverancier. Gelukkig was ik niet gehaast.

6. juni 2025

Beste klant,

Bedankt voor je begrip en je eerlijke feedback! We vinden het heel jammer dat je zo lang hebt moeten wachten door de fout bij de leverancier — dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. Gelukkig had je geen haast, maar we begrijpen dat het alsnog vervelend is.

We nemen dit mee in onze opvolging met de leverancier, zodat we zulke vertragingen in de toekomst kunnen vermijden. Fijn dat je ondanks alles toch tevreden bent over de prijs!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Profilec was en is altijd een goede…

Profilec was en is altijd een goede partner om electro aan te kopen.

28. december 2024

Beste klant,

Wat een geweldig compliment – dankjewel! Het doet ons echt plezier om te horen dat je al zo lang op ons rekent. We blijven ons inzetten om die betrouwbare partner te blijven, met goeie service én goeie spullen.

Tot snel in de winkel of online!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk en behulpzaam…

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie keuze aan producten, fijne winkel.

17. december 2025

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons team en ons aanbod! We worden daar spontaan vrolijk van 😊. Altijd welkom!

Team Profilec

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.