Profilec Electro & Cooking Anmeldelser 2.874

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service. Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zaak in Brugge is een walhalla voor kookliefhebbers! Er is enorm veel keuze aan allerlei apparatuur, machines en accessoires, niet enkel voor keuken, maar voor het volledige huishouden. Wij hadden... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was iets misgegaan met de betaling, maar na afstemming met Julie was dat snel geregeld en ontvingen we deze bestelling de volgende dag nog. Goede service en behulpzaamheid.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Product is op tijd geleverd en is zelfs aangesloten door de mensen van de vervoermaatschappij. Zeer content met de aankoop. Ook dienst na verkoop gecontacteerd om te vragen of ze mijn factuur konden s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hvidevareforretning
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Køleskabsbutik
  5. TV-butik
  6. Hvidevarebutik

Skrevet af virksomheden

Profilec – We deliver happiness! 🛍️ Dé elektro- en kookwinkel in Brugge met een eigen lever- en installatiedienst binnen 30 km. Bestel online op www.profilec.be vóór 23u59 en krijg je bestelling morgen al in huis! Of bezoek onze fysieke winkel (Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge).

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slechte levering met PostNL

Snelle levering maar met PostNL. Pakje werd de dag na bestelling afgeleverd maar niet aan mij persoonlijk, het pakje is kwijt en ik als klant moet het zelf maar oplossen omdat het ‘afgeleverd’ staat. De man aan de lijn heeft totaal geen gevoel hoe hij met zijn klanten moet omgaan.

12. februar 2026

Beste prijs voor Miele stofzuiger

Beste prijs voor Miele stofzuiger, betrouwbaar gebleken, correct geleverd. Perfect dus.

6. februar 2026

Beste klant,

Wat een topreview, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de prijs én de service. Een Miele in huis halen is altijd een goede keuze – dat zijn echte werkpaarden.

Fijn dat alles correct en vlot bij je is aangekomen. We hopen dat je stofzuiger ondertussen al flink wat rondjes heeft gedaan en zijn werk perfect doet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ofschoon de communicatie aangaande de…

Ofschoon de communicatie aangaande de levering wat te wensen overliet zijn we zeer tevreden over de vriendelijkheid en levering van de leverancier.

5. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat de levering en de vriendelijkheid van onze leverancier in de smaak vielen.

Jammer natuurlijk dat de communicatie rond de levering niet helemaal liep zoals het hoort. Dat nemen we zeker mee, want duidelijke en tijdige info is minstens even belangrijk als een correcte levering. We blijven daar elke dag aan sleutelen.

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot snel – online of in onze winkel in Brugge!

Netjes verpakt en geleverd

Netjes verpakt en geleverd volgens afspraak. Alleen de pakjesbezorger heeft serieuze steken laten vallen. Hij heeft niet aangebeld en het pakket gewoon tegen de brievenbus geplaatst dicht tegen de openbare weg en dit 's avonds. Pakket kon evengoed gestolen worden

4. februar 2026

Beste klant,

Bedankt om dit te delen, en fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en correct geleverd werd 👍

Dat de bezorging zelf zo slordig is verlopen, begrijpen we helemaal — zoiets wil je niet meemaken. Dit nemen we zeker mee richting de vervoerder, want een pakket hoort veilig én correct afgeleverd te worden.

Mocht er ooit iets mislopen of je je ergens zorgen over maken, mag je ons altijd meteen contacteren. We denken graag met je mee voor een oplossing.

Goede vrieskast gekocht

Goede vrieskast gekocht. Hele scherpe nette prijs.

Bijzonder was wel vrijdagavond online gekocht. Voor 23.00 is morgen in huis. Dat wist ik gelijk al dat dat niet ging lukken. Maar dinsdag, volgens mijn eigen verwachting netjes hier in de kop van nederland geleverd.

3. februar 2026

Beste klant,

Dankjewel voor je review en je begripvolle houding 👍 Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over de vrieskast en de scherpe prijs — dat geven we met plezier door.

Je hebt helemaal gelijk over de leverbelofte. Voor groot elektro, zeker bij bestellingen op vrijdagavond, is “morgen in huis” niet altijd realistisch. Dat staat momenteel nog niet duidelijk genoeg op onze website en daar werken we aan, want heldere communicatie vinden we minstens zo belangrijk als een vlotte levering. Gelukkig is alles dinsdag netjes bij je aangekomen, helemaal volgens je eigen verwachting.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen!

Retour is correct verlopen

Retour is correct verlopen, communicatie kan iets vlotter.

Ik kom nog terug, want er zijn mooie koopjes te doen.

6. februar 2026

Beste klant,

Dankjewel voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat het retourproces correct is verlopen 👍

We nemen je opmerking over de communicatie zeker mee — daar proberen we elke dag nog een versnelling hoger te schakelen.

Je bent altijd welkom, online én in onze winkel in Brugge.

Snelle levering - top product

2. februar 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen! We geven het compliment met plezier door aan het hele team. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer 😊

Aankoop mixer SMEG

Snelle opvolging van de bestelling en een heel voordelige prijs (vergelijkbaar met Vandenborre)

Binnen de 24u geleverd

29. januar 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen! 😊 Super dat alles zo vlot verlopen is en dat u blij bent met de prijs én de snelle levering. We geven het compliment met plezier door aan het hele team.

Veel kookplezier met uw SMEG mixer en hopelijk tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een eerste kennismaking met de…

Een eerste kennismaking met de winkel.Zeer positieve ervaring.Vlugge levering met juist produkt en zeer aantrekkelijke prijs.

16. januar 2026

Beste klant,

Wat een fijne eerste kennismaking om te lezen! 😊 Super dat alles vlot verlopen is en dat je tevreden bent over zowel de levering als de prijs. We geven de complimenten met plezier door aan het team.

Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen, in de winkel of online!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rapidité du traitement de la commande…

Rapidité du traitement de la commande livraison en 24 heures comme prévu. Simple et efficace

30. januar 2026

Beste klant,

Merci pour votre message ! 😊 Ravi de voir que tout s’est déroulé aussi rapidement et sans prise de tête. Quand tout est simple et efficace, c’est mission accomplie pour nous 💪

À une prochaine commande, avec le même service express !

Mooie winkel

Mooie winkel, vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken.

13. januar 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel én ons team! We geven je compliment zeker door aan onze collega’s! Duidelijke afspraken, daar houden we ook van: geen gedoe, gewoon service zoals het hoort.

Fantastisch

Ik kan via het werk wat korting krijgen bij krefel, maar miserie!! Ik wacht nog altijd op terugbetaling! Uit frustratie kwan ik bij profilec, ik bestelde een l’or koffiezet voor dezelfde prijs als bij krefel. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling goed was geplaatst, dag nadien werd deze al geleverd! Ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen! Zeer tevreden, jullie hebben er alvast een klan bij! Vaarwel krefel.

19. januar 2026

Beste klant,

We zijn blij dat je de weg gevonden hebt naar ons!
Geen wachttijden of miserie, gewoon je bestelling de volgende dag aan de deur. Zo hoort het.

Dankjewel voor je vertrouwen, en leuk om te horen dat je erbij bent als nieuwe klant! Graag tot een volgend keer, bedankt voor je review :-)

SMEG Soda maker Zwart

Het bestelde solden-artikel (SMEG Sodamaker + gratis fles) was niet voorradig in de kleur die ik wilde, vde klantendienst deed navraag bij de Smeg leverancier, communiceerde correct hierover met mij. Zodra het weer voorradig was kreeg ik, met enkele weken vertraging, het artikel inclusief de gratis fles degelijk verpakt thuis geleverd.
Ik ben tevreden over hun aanpak en klantvriendelijkheid.

28. januar 2026

Beste klant,

Dankjewel voor je uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat je ondanks de vertraging toch tevreden bent over onze aanpak. We proberen altijd transparant te communiceren en het zo goed mogelijk op te volgen — en jouw reactie bewijst dat dit gewaardeerd wordt 😊

Hopelijk bruis je nu volop met je nieuwe SMEG Sodamaker!💧

Kennis van zaken

Duidelijke uitleg, vriendelijk, behulpzaam, zeer scherpe prijs voor mijn toestel

23. januar 2026

Beste klant,

Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat je niet alleen goed geholpen werd, maar ook nog eens met een scherpe prijs naar huis ging — dat is de ideale combo, toch? 😉
We geven je complimenten met plezier door aan onze collega’s in de winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goede prijs en de volgende dag…

Super goede prijs en de volgende dag werd de wasmachine al geleverd.
Heel blij mee.

23. januar 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen én dat je zo tevreden bent met je nieuwe wasmachine! We geven je compliment zeker door aan onze leveringsdienst!

Veel plezier met je aankoop en laat die wasjes maar komen! 😄

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een nieuwe en tevreden klant

Mijn eerste bestelling bleef uit. Daarom eventjes getelefoneerd en er werd heel vriendelijk de reden van de vertraging uitgelegd. Enkele dagen nadien werd het pakket feilloos bezorgd.

11. december 2025

Beste klant,

Welkom bij de Profilec-familie! 😊 Bedankt voor je begrip en geduld – vertragingen zijn nooit leuk, maar we zijn blij dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen. Super om te horen dat alles uiteindelijk goed is aangekomen en dat je tevreden bent over onze service.

We hopen je nog vaak terug te mogen verwelkomen!

Prima service.

Het bestelde toestel werd tegen de juiste prijs en op de afgesproken datum geleverd.

21. januar 2026

Beste klant,

Top om te horen dat alles vlot verlopen is! We geven je complimenten zeker door aan ons team – die doen altijd hun best om alles tiptop in orde te krijgen.

Goed geholpen

17. januar 2026

Beste klant,

Kort maar krachtig – en daar worden wij blij van! 😊 Fijn dat je tevreden bent over onze hulp.

Altijd welkom bij Profilec!

Komen beloften na!!

Ik werd telefonisch vriendelijk verder geholpen en ze zijn van hun woord!!!

24. januar 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat je onze service zo waardeert! We vinden het belangrijk om te doen wat we beloven, en dat begint bij een vriendelijk woord aan de telefoon. Fijn dat je dit zo hebt ervaren – daar doen we het voor!

Team Profilec

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.