POWER.dk Anmeldelser

183.077

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 33.412 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utroligt venlige, smilende, hjælpsomme og yderst kompetente, når der skal gives grundig vejledning i butikkerne. Forbrugerne oplever i det hele taget en hurtig, professionel og problemfri service, uanset om det drejer sig om nem afhentning af bestilte varer eller køb af elektronik. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange ventetider, der nogle gange opstod ved vareudleveringen, hvor det kunne være svært at finde de bestilte produkter. Nogle folk mente også, at sælgerne til tider fremstod for påtrængende og forsøgte at presse for mange ekstra produkter på under købsprocessen.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver generelt positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver kompetent og hjælpsom... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle er godt tilfredse med købet og fremhæver... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange oplever en venlig og kompetent betjening i butikkerne. For... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringstjenesten. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, idet holdningerne varierer betydeligt mellem... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... Se mere

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Se mere

fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn

Virkelige søde og venlige personaler. Vente tiden var 15-20 minutter, da afhentning af bestilte vare selvfølgelig skal hentes på lager. Ekspedienterne gjorde hvad de kunne, der var mange kunder der... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 28 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

God

183 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(183.077)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Palle,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at leveringen til pakkeposthuset gik så hurtigt, som det skulle. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at du får glæde af dit produkt i lang tid fremover.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af din lokale POWER-butik⚡

En elev var tålmodig ud over alle…

En elev var tålmodig ud over alle grænser, og kom hjem til min gamle mor, med TV efter arbejde. Han burde have en medalje.

Hej Hanne,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk oplevelse, og det varmer helt bestemt at høre om sådan en dedikeret indsats. Det er netop den form for omsorg og tålmodighed, vi sætter stor pris på hos vores medarbejdere. Din mor fortjener naturligvis den bedste service, og det er dejligt at høre, at det blev leveret. Vi sender gerne en stor tak til afdelingen i Herning for deres fremragende arbejde.

Fantastisk service

6. september 2026

Hej Bjarne,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Horsens. Fantastisk service er netop det, vi stræber efter at levere hver dag, og det betyder rigtig meget for os at få sådan en ros. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Horsens⚡

Vild god service og hjælp til ombytning…

Vild god service og hjælp til ombytning og til at finde et bedre produkt

Hej Kristian,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god hjælp til ombytning og til at finde et bedre produkt hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er netop den form for service, vi altid stræber efter at levere. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Sindssyg god oplevelse med en assistent…

Sindssyg god oplevelse med en assistent jeg vist nok tror hed Silas, mega flink og havde bare styr på sagerne

Hej Tinus,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om en god oplevelse i vores butik i Lyngby. Det lyder som om, du fik rigtig god hjælp og kom veludrustet derfra med styr på det hele. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Nem bestilling

Hej Andy,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om din bestilling. Det er altid en fornøjelse at høre, at oplevelsen hos POWER har været nem og ukompliceret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Næstved⚡

Søde ekspedienter gode til at hjælpe

Søde ekspedienter gode til at hjælpe

Hej Bodil,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om vores ekspedienter i Frederikshavn. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at personalet var behjælpelige. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Sådan feedback motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at se dig igen i POWER Frederikshavn.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederikshavn⚡

Hej Hanne,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og dit besøg i vores butik i Herning. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God pris og service !

6. september 2026

Hej Mariusz,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både pris og service hos os i Haderslev. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Haderslev⚡

Jeg havde en overraskelse god oplevelse…

Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service.
I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden" service, som gjorde mig tryg og glædelig overrasket.

Hej Sonja,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en så overraskende god oplevelse i vores POWER-butik i Herning. Det er netop den form for venlig og nedtætil-jorden service, vi stræber efter at levere hver eneste dag. Det betyder rigtig meget for os, at du følte dig tryg og velkommen hos os. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Den unge mand var flink.

Den unge mand var flink og imødekommende. Han fandt hurtigt en løsning på det jeg søgte.
Han er sit job værdigt 😊

5. september 2026

Hej Tonny,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om en god oplevelse i vores butik i Nykøbing Falster. Det lyder som om, du fik rigtig god hjælp og hurtigt fandt en løsning på det, du søgte. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du fik en positiv oplevelse hos os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Nykøbing Falster⚡

Hej Tobias,

Tobias, det er ærgerligt at høre, at en af varerne fra din ordre var i stykker, når du modtog den. Vi forstår godt, hvor skuffende det er, når man glæder sig til sit produkt og oplever, at det er kommet til skade. Din sag er blevet sendt videre til butikken i Holstebro, som vil se nærmere på forholdene omkring din reklamation og den beskadigede vare. Vi tager din feedback med til at gennemgå vores håndteringsrutiner for varer, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtiden. Vi håber, at butikken kan hjælpe dig med at finde en god løsning på din sag. 🙏

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Rigtig god service

Virkelig god service

Hej Ole,

Mange tak for den fantastiske anmelddelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet rigtig god service hos os i Viby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby J⚡

Altid god service

Hej Birthe,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid oplever god service hos os i POWER Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den gode service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Super medarbejdere

Hvis alle forretninger havde en Sophus og en Gabriel , ville alle problemer med at skifte telefon være super nemt.
Tak for en suveræn service fra begge medarbejdere.

Hej Sophus,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i vores butik i Ishøj, hvor medarbejderne gjorde det nemt og behageligt at skifte telefon. Vi er utrolig stolte af at have et team, der går op i at levere en suveræn service, og det betyder rigtig meget for os at du tog dig tid til at dele dette med os. Vi håber at se dig igen en anden gang, hvor vi igen vil gøre vores bedste for at give dig en lige så god oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ishøj⚡

Skulle købe en outlet bærbar men der…

Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med
Burde stå under beskrivelsen
De siger det står andet sted men der ser man jo ikke
Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷‍♂️
Personale forstod godt min beslutning og var super flinke.

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse hos os i Glostrup. Det er dejligt at høre, at personalet var flinke og forstod din beskrivelse. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når informationen om, hvad der følger med et outlet-produkt, ikke er tydelig nok. Vi tager din feedback til os om, at beskrivelsen af udstyr og tilbehør bør være endnu tydeligere, så man let kan se, hvad der er inkluderet. Det er altid rart at høre, at medarbejderne var hjælpsomme og forstående for situationen. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Vi fandt selv varen og betalte ved…

Vi fandt selv varen og betalte ved kassen

Hej John,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fandt varen selv og fik en hurtig og gnidningsfri oplevelse ved kassen i vores butik i Nykøbing Falster. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os altid at levere den bedste service. Vi håber at se dig igen snart!

Der var super god service af Mathias

Der var super god service af Mathias. Alt i alt en virkelig god oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen👍👍

Hej Lasse,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os i Skive, og at Mathias leverede super god service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Skive⚡

Super godt

Bare godt Dejlig salgsmand

Hej Helle,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Køge. Det er altid dejligt at få ros til vores medarbejdere, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Køge⚡

Jeg fik utrolig god vejledning og…

Jeg fik utrolig god vejledning og rådgivning i forbindelse med mit køb

5. september 2026

Hej Kenneth,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er vidunderligt at høre, at du fik god vejledning og rådgivning til dit køb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådan en positiv tilbagemelding gør os endnu mere motiverede til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber, at du får glæde af dit nye produkt i lang tid frem.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Køge⚡