POWER.dk - Ringsted Anmeldelser 1.424

4,3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Se mere

Hvad I kan gøre bedre? Når I nu laver en fed fadæse og sælger et fjernsyn, der mangler både fjernbetjening, fæste til fødder og manual, så kan I skynde jer at rette op på fejlen. Jeg har henvendt mig... Se mere

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Se mere

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,3

1 t anmeldelser

Køb.

God og venlig betjening. Havde varen.

10. april 2026

Hej Poul,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Ringsted. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne give dig venlig betjening, og at vi havde den vare, du søgte efter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Utroligt lang vente tid der er for at…

Utroligt lang vente tid der er for at få en pakke de skriver forventet leveringstid 14 april men det samme sagde elgiganten da jeg bestilte hos dem deres kom dagen efter det kunne power lære noget af og den blev bestilt den 7 april og Der endnu ikke sket noget det for dårligt

7. april 2026

Hej Philip,

Det er virkelig ærgerligt, at du har oplevet så lang ventetid på din pakke, især når du sammenligner med andre forhandlere – det er ikke den kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.

Som det ser ud nu, ligner det heldigvis, at sagen er blevet løst, og at din ordre er kommet videre, selvom forløbet tydeligvis har trukket alt for længe ud.

Mange hilsner
POWER / Christian

Super fin service

Super fin service

5. april 2026

Hej Helle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en super fin oplevelse med vores service i Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Super betjening i Ringsted

Super betjening i Ringsted

9. april 2026

Hej André,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med betjeningen i vores butik i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, som du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse mulig.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget sød og hjælpsom personlig…

Meget sød og hjælpsom personlig betjening

8. april 2026

Hej Anni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores personlige betjening i Ringsted. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vores medarbejdere har været søde og hjælpsomme. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Magen til dårlig Kundeservice!

Magen til dårlig Kundeservice!
Min mand var i dag forbi med vores airfryer, da vi oplever problemer med at nonstickbelægningen i skålen skaller af og ender i vores mad.
Det er ikke første gang vi oplever dette problem. Han blev mødt med, at det er almindelig slidtage og "nej det er da ikke så lækkert, at det ender i jeres mad".
Første maskine blev købt den 12.12.2024, og den opstod der samme problem med.
Den blev uden problemer ombyttet til den nuværende, og endda med besked om, at vi skulle komme igen hvis vi oplevede samme problem.
Men nu vil Power pludselig ikke tage ansvar for at deres vare ikke kan holde til almindelig brug og ikke er tilfredsstillende. Det skal selvfølgeliv nævnes at der aldrig har været metalredskaber i skålen og den er altid vasket op i hånden - den bruges 2-3 gange om ugen. Med andre ord, bliver den brugt til den formål og ikke andet eller mere end det.
Min mand gjorde opmærksom på at det ikke var et problem at reklamere sidste gang, men det ville de ikke tage sig af.
At man skal risikere giftig nonstickbelægning i sin mad og endda inden for garantien, det kan ikke være rigtigt!

Hold jer væk fra Power Ringsted!

8. april 2026

Hej Sofie,

Det lyder som en virkelig ubehagelig oplevelse med jeres airfryer – især når nonstickbelægningen skaller af og ender i maden. Det er slet ikke den kundeoplevelse eller produktkvalitet, vi ønsker, at I skal stå med, og det vil jeg gerne beklage på POWERs vegne. Jeg forstår så godt, at I både bliver utrygge og frustrerede, når I ovenikøbet oplever det mere end én gang og ikke føler, at der bliver taget ordentligt ansvar i butikken.

Butikken har meldt tilbage, at de nu har fået løst sagen sammen med jer, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Samtidig tager vi jeres oplevelse meget seriøst og bruger den internt som konkret feedback – både i forhold til, hvordan vi håndterer reklamationer i butikken, og hvordan vi taler med kunder, når der er problemer med produkter, der bruges helt almindeligt i hverdagen.

Varme hilsner
POWER / Christian

Meget kompetent rådgivning og…

Meget kompetent rådgivning og vejledning. Stor tålmodighed i en situation med mistet mobil og ingen MIT-id.

4. april 2026

Hej Finn,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede kompetent rådgivning og vejledning i vores butik i Ringsted. Det er fantastisk, at vores medarbejdere viste stor tålmodighed og hjalp dig godt igennem situationen med den mistede mobil og MIT-id udfordringen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

købte nogle haws pander på tilbud

købte nogle haws pander på tilbud

5. april 2026

Hej thomas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med dit køb af Haws pander på tilbud. Det er dejligt, når vores tilbud rammer plet og giver værdi til vores kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Altid god service og veltalende…

Altid god service og veltalende personale

30. marts 2026

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid oplever god service og møder veltalende personale hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine positive oplevelser. Det betyder meget for os og vores team at vide, at vi lever op til dine forventelser. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Nem og hurtig bestilling og levering af…

Nem og hurtig bestilling og levering af varen, fuldstændig problemfrit.

Hej Kenneth,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at din bestilling og levering forløb så nemt og hurtigt. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at alt forløb problemfrit.

Sød og smilende ekspedient

Sød og smilende ekspedient, han havde ikke det TV, men havde et andet som vi fik til næsten samme pris

Hej Charlotte,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores ekspedient i Ringsted var sød og smilende, og at han kunne hjælpe jer med at finde et alternativt TV til næsten samme pris. Vi sætter stor pris på, at I havde en god oplevelse i butikken, og at vores medarbejder kunne løse jeres behov på en tilfredsstillende måde.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hej en sød oprigtig sælger

Hej en sød oprigtig sælger, en super god handel

Hej Tina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores sælger i Ringsted. Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres gode oplevelser. Vi er glade for, at du oplevede en super god handel og føler dig godt behandlet. Dine venlige ord motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service. Tak fordi du valgte POWER!

En super god service.

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service i Ringsted. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores største belønning!

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Det f

Det var fint

Hej Arne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin oplevelse hos POWER Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Imødekommende og ikke mindst en person

Imødekommende og ikke mindst en person, som var god til at fortælle om produkterne (vaskemaskiner)

Hej Arly,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Ringsted. Vi er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt med information om vaskemaskiner og var imødekommende. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition.

Hej Hans,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig ekspedition hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en god service til dig.

Hurtig effektiv service

Hurtig service, fin forklaring og god ekspedition.

Hej Ergun,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og effektiv service med fin forklaring og god ekspedition. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Dorrit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering. Det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og dit valg af POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig bestilling og informativ…

Hurtig bestilling og informativ kommunikation - både elektronisk og butik.

Ifm. afhentning : Acceptabelt og ikke for insisterende kommunikeret tilbud om forsikring og OK-el lev.

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig bestillingsproces og informativ kommunikation både elektronisk og i butikken. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kommunikation og tilgang til tilbud om forsikring og OK-el levering ved afhentning.

Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at fortsætte med at levere god service til vores kunder.

God service,godt køb,en dejlig oplevelse

God service,godt køb,en dejlig oplevelse

Hej Soeren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en dejlig oplevelse med god service og et godt køb. Det betyder meget for os at vide, at vores team i Ringsted leverede den service, du fortjener.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.