POWER.dk - Ringsted Anmeldelser 1.422

4,3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Se mere

Hvad I kan gøre bedre? Når I nu laver en fed fadæse og sælger et fjernsyn, der mangler både fjernbetjening, fæste til fødder og manual, så kan I skynde jer at rette op på fejlen. Jeg har henvendt mig... Se mere

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

Fik varen og betalte

17. april 2026

Hej Jan,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at varen kom frem, og at forløbet fungerede fint.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Benedikte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at både varen og servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venlig modtaget og ekspederet

Venlig modtaget og ekspederet

16. april 2026

Hej Inge,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service i Ringsted. Det betyder meget for os, at du følte dig venligt modtaget og godt ekspederet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Virkelig god og kompetent vejledning.

Hurtigt frem til ekspedient.

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god og kompetent vejledning i vores butik i Ringsted, og at du hurtigt kom frem til en ekspedient.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Super god betjening

Super god betjening, men en ventetid på +25 minutter var lidt træls…

Hej Julian,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede super god betjening hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og reducere ventetider, så alle vores kunder får den bedste oplevelse.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber at se dig igen snart!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

I Power i Ringsted oplevede jeg en…

I Power i Ringsted oplevede jeg en super flink service. Ekspedienten var imødekommende og meget hjælpsom.
Power på Frederiksberg var en anden stemning. Der skulle jeg støve en ekspedient op, trods der kun var få kunder i butikken, og bemanding nok. Men jeg fandt dog varen jeg kom efter.

Hej Ann-Lisette,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en så god oplevelse i vores butik i Ringsted med vores hjælpsomme ekspedient. Vi sætter stor pris på, når vores team leverer den service, som du beskriver.

Vi beklager, at oplevelsen på Frederiksberg ikke var helt på samme niveau. Vi arbejder konstant på at sikre ensartet god service i alle vores butikker.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

Landets bedste Power

Landets bedste Power, super højt serviceniveau, altid glade og smilende, også nå tingene driller eller kunder er vanskelige.

11. april 2026

Hej A. K. Rasmussen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft så positive oplevelser med vores team i Ringsted. Det betyder meget for os, at du har oplevet vores høje serviceniveau og vores medarbejderes positive attitude, selv når tingene kan være udfordrende. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super søde og dygtige medarbejdere

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige modeller, samt bare var meget jordnære og rolig. Vi endte med en få et super flot tilbud på den samlede mængde. Virkelig en stor anbefaling at handle hos!

20. februar 2026

Hej Frederikke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores medarbejdere i Ringsted har givet jer sådan en god oplevelse med jeres køb af hårde hvidevarer. Det lyder som om I har fået præcis den vejledning og service, som vi stræber efter at levere.

Det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne dele sin viden om de forskellige modeller og mærker på en jordnær og rolig måde, og at I endte med et tilbud, der passede perfekt til jeres behov.

Tusind tak for anbefalingen - det betyder meget for os og vores team!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig fin og venlig betjening af Jonas…

Rigtig fin og venlig betjening af Jonas i Ringsted.

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at Jonas i Ringsted gav dig så god service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ok leveringstid bestilt til butik…

Ok leveringstid bestilt til butik onsdag klar til afhentning lørdag, afhentning kunne nok være bedre, først et forsøg på at sælge en anden vare istedet af mere tvivlsom kvalitet og da det ikke lykkes så skal man prøve at undgå at skifte el leverandør, det kan godt være at avancen på tilbud ikke er stor, men tænker at få leveret til pakkeshop næste gang

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringstiden til butikken var tilfredsstillende, og at din ordre var klar til afhentning som forventet. Vi sætter pris på din feedback omkring afhentningsoplevelsen i butikken. Hvis du har specifikke bekymringer omkring den service, du modtog, eller hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med vedrørende din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os i Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med andre kunder.

Hej Anette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet professionel betjening og vidende medarbejdere. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som du fortjener.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Soundbar/ Cepter

Virkelig god service i Power Ringsted,

Der var mulighed for at få 500 kr for gamle LG TV, og sælgeren var venlig at hjælpe med både udbæring af nyt TV samt at tage det gamle med ind fra P-pladsen.

Generelt bare rigtig god service samt højt vidensniveau om deres produkter.

Hej Lise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Ringsted. Det lyder som om vores team virkelig tog sig godt af dig med både vejledning omkring dit nye LG TV og soundbar, samt den ekstra service med at hjælpe med både udbæring og indsamling af dit gamle TV.

Vi er glade for, at du oplevede vores medarbejderes høje vidensniveau og venlige service. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og give dig relevant information om kalibrering og tilbud.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

God betjening af personalet

God betjening af personalet

Hej Christian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale i Ringsted. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret god service. Din ros motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hjælpsomt personale og venlig betjening

Jeg besøgte butikken for at købe støvsugerposer. Fik hjælp til at finde de rigtige poser til min støvsuger. Hjælpsomt personale og venlig betjening.

Hej Nina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Ringsted kunne hjælpe dig med at finde de rigtige støvsugerposer til din støvsuger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Elsker at jeg siger direkte i butikken…

Elsker at jeg siger direkte i butikken jeg ikke vil have reklamer og acceptere det ikke.
Og dagen efter er der reklamer.

Tag jer sammen. Det er det her der gør jeg handler på nettet frem for at gå i butikken.

Hej Peter,

Det er virkelig træls, når du meget tydeligt siger i butikken, at du ikke ønsker reklamer – og alligevel står med dem dagen efter. Det er ikke den respekt for dine ønsker, vi skal udvise, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din feedback med internt, så vi kan blive skarpere på at registrere og respektere kunders fravalg af markedsføring, så du ikke skal føle dig ignoreret. Du kan også altid afmelde nyhedsbreve via linket i bunden af vores mails og framelde SMS via “stop”-linket i beskeden, hvis du fortsat modtager noget.

Mange hilsner
POWER / Christian

Jeg har købt en oral b10 i guld da jeg…

Jeg har købt en oral b10 i guld da jeg pakker den ud mangler manualen.
Den lukker ned så jeg hele tiden skal genstarte el tandbørsten og bliver meget varm.
Start knappen var også defekt ved udpakning.
Jeg skal min tandbørste lørdag i butikken da jeg kommer prøver de at udlevere en oral b9 i hvid.
Jeg vil høre noget hurtigt men nu der gået over en uge har ikke modtaget min tandbørste taler med værkstedet og de undre sig også at der mangler manual osv.
At jeg burde få en ny kasse el tandbørste.
Opfordringen til forbrugeren gå langt uden om power i Ringsted.
Meget skuffende kundeservice

4. april 2026

Hej Dennis,

Det er en rigtig kedelig oplevelse, du har haft med din Oral‑B, både med manglende manual, fejl på tandbørsten fra start og efterfølgende forvirring omkring model og levering – det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

For at vi kan få samlet trådene i din sag og kigget konkret på, hvad der kan gøres herfra, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af forløbet (gerne Ringsted nævnt), så tager vi den videre derfra sammen med dig.

Mange hilsner
POWER / Christian

Hej Brian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige betjening i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

Den bedste service jeg har fået længe

Den bedste service jeg har fået længe

10. april 2026

Hej Helle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har fået den bedste service i lang tid.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres positive oplevelser. Vi arbejder hver dag for at levere den bedste service muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtigt handel efter service fra Power…

Hurtigt handel efter service fra Power medarbejder.

8. april 2026

Hej Svend,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig handel og god service fra vores medarbejder i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder meget for os, når kunder som dig anerkender vores teams indsats for at levere god service.