POWER.dk - Ringsted Anmeldelser

1.555

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Espaniel var flink nok. Hun har ombygning var stedet ulidende der var for mørkt og tænker stødklodser op af hinanden, det var ikke rart fornemmelse, hvis jeg ikke havde vidst hvad jeg skulle gå eft... Se mere

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Se mere

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Se mere

Fin købe oplevelse. Købte et køleskab som udstillingsmodel, der var ikke oplyst om der var bule i døren. Ellers alt ok

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 28 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Danmark

• 70338080

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.555)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid god service i Ringsted

Altid god service i Ringsted

30. juli 2026

Hej André,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service i Ringsted, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ringsted⚡

Rod i butikken

Rod i butikken

31. juli 2026

Hej Kunde,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i butikken virkede rodet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele det, og din feedback er vigtig for at skabe en bedre oplevelse fremover.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ringsted⚡

Hurtig ekspedition

28. juli 2026

Hej Birte,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition i Ringsted. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Tak for en fantastisk behandling

Tak for en fantastisk behandling
Rar ekspedition og super sød medarbejder
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer
Utroligt kompetent personale

24. juli 2026

Hej Kenneth,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse i Ringsted, og at både betjeningen og hjælpen gjorde indtryk. Det er især dejligt at læse, at personalet blev oplevet som både søde og kompetente.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Jeg får altid god vejledning og venlig…

Jeg får altid god vejledning og venlig betjening hos Power

16. juli 2026

Hej Line,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du altid får god vejledning og venlig betjening hos POWER i Ringsted.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse igen næste gang.

Meget fin service

16. juli 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået meget fin service i Ringsted.

Hej Hasse,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået en god og saglig behandling i Ringsted. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Altid superfin service

Altid superfin service. Problemløsene personale.

13. juli 2026

Hej Gurli,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en superfin oplevelse, og at personalet kunne hjælpe på en problemløsende måde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Ringsted.

Hej Kristina,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med serviceminded personale i Ringsted.

God betjening

Virkelig god betjening og fik varer byttet uden problemer

14. juli 2026

Hej Rene,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god betjening, og at byttet gik nemt og uden problemer.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Meget effektiv og tjenstvillig…

Meget effektiv og tjenstvillig behandling samt rigtig god hjælp og orientering om telefonen jeg købte.

14. juli 2026

Hej Britta,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en effektiv og hjælpsom oplevelse, samt god vejledning om telefonen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Efter pc skærm var gået i stykker 3…

Efter pc skærm var gået i stykker 3 gange , fik jeg pengene tilbage, det fulde beløb. Det er god service.

Hej Palle,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god løsning, og at oplevelsen i Ringsted levede op til forventningerne.

Køb af ny telefon

Køb af ny telefon, overførsel af data, cover og panserglas. Dygtig medarbejder gennemførte så langt det meste fungerede på den nye telefon. Tak for samarbejdet og en god oplevelse.

Hej Finn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du delte din oplevelse i Ringsted.

Det er dejligt at høre, at købet af din nye telefon, dataoverførsel og klargøring gav en god samlet oplevelse, og at du fik god hjælp undervejs.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og din tillid.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Altid en fornøjelse og handle i…

Altid en fornøjelse og handle i ringsted afdelingen . De flinkeste mennesker og utrolig hjælpsomme . De er altid friske på en go handel .

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at det altid er en fornøjelse at handle i Ringsted, og at oplevelsen er præget af hjælpsomhed og godt humør.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Meget venlig og kompetent sælger.

Meget venlig og kompetent sælger.
Vi kan virkelig anbefale POWER

11. juli 2026

Hej Anne Marie Roos,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I havde en så god oplevelse i POWER Ringsted, og at I mødte venlig og kompetent hjælp. Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber at se jer igen. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem

11. juli 2026

Hej Inge,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem. Den slags feedback betyder meget for butikken i Ringsted.

Hurtigt og sikker

Hurtigt og sikker

8. juli 2026

Hej Palle,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede det som hurtigt og sikkert.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Ringsted⚡

Fin handel

Fin handel. Alt virker

4. juli 2026

Hej Arne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at handlen gik fint, og at alt virker som det skal.

Rigtig god hjælp og behandling

Rigtig god hjælp og behandling

5. juli 2026

Hej Bo,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik rigtig god hjælp og behandling i Ringsted. Den slags feedback sætter vi stor pris på.