POWER.dk - Ringsted Anmeldelser

1.491

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Når man bliver opfordret til at skrive direkte til kundeservice efter en dårlig anmeldelse pga. en oplevelse hvor man bliver dårlig behandlet og man ikke får nogen respons formentlig fordi at det var... Se mere

Jeg bestilte click and collect. Det var virkelig hurtig og effektiv betjening. Jeg trådte ind i butikken, en medarbejder tilbød sin hjælp, jeg oplyste telefonnummer, og to minutter senere var jeg u... Se mere

Troværdig oplevelse i Ringsted. Go stemning i butikken. Accepterede mit valg uden mersalg efter et enkelt forsøg som selvfølgelig skal prøves fra sælger:) Power vil være mit valg igen næste gang.

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Se mere

1. nr. 50 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 31 af de 34 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Danmark

• 70338080

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.491)

32.549 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Varen var præcis som beskrevet på…

Varen var præcis som beskrevet på hjemmesiden og jeg kunne få den udleveret i den valgte butik efter 2 dage.
God service hele vejen igennem

1. juni 2026

Hej Lonny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at varen levede op til beskrivelsen på hjemmesiden, og at udleveringen i den valgte butik gik som forventet efter 2 dage.

Det glæder os også, at servicen har været god hele vejen igennem.

All the best, Erik at POWER! ⚡

En dygtig og nærværende sælger.

En dygtig og nærværende sælger.

7. juni 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen blev oplevet som både dygtig og nærværende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.

Hej Morten,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg er skuffet ,bestilte den 1 juni ,og…

Jeg er skuffet ,bestilte den 1 juni ,og valgte lokal butik da jeg forventede det gik hurtigere. Men nej ,nu vil i gerne ha feedback og den kan ikke blive positiv desværre .Vi har idag den 8 juni og stadig ikke besked om mine varer er kommet ……det er ganske enkelt ikke godt nok .Tror så ikke det er Ringsted der smøler ,kan se det kommer fra “hovedkontoret “ og de er da ikke de hurtigste

5. juni 2026

god betjeningen fra personale

god betjeningen fra personale

8. juni 2026

Hej der,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen fra personalet i Ringsted har været god.

Køb med besværligheder

Produktet var ok...OnePlus 15. At overføre data fra min gamle Oneplus og opstilling af en ny OnePlus burde jo ikke volde de store problemer, men det gjorde det. Jeg forudså problemer, så jeg valgte at købe en installation, den kostefe 500,- ( Måske lige i overkanten af hvad man skal betale for en tlf. til 7000,-

Den mand der havde fat i mine to telefoner, havde vist nok lavet nøoget galt, så en ny mand: Lucas kom på opgaven

Hej indiana,

Tak for din anmeldelse og for at du delte oplevelsen.

Det er godt at høre, at produktet er ok, og også positivt, at opgaven til sidst blev taget videre, så du kunne komme tættere på en løsning.

Samtidig kan jeg godt forstå, at det har været en besværlig start, især når du netop havde valgt installation for at gøre overgangen nemmere.

Hvis du ønsker hjælp i forhold til din feedback om installationen eller prisen, kan du kontakte vores kundeservice direkte, så de kan hjælpe dig videre.

I har næsten alt

I har næsten alt
Men i får kun 4 stjerner fordi man skal vente på at varen kommer til butikken

5. juni 2026

Hej Dina,

Tak for anmeldelsen og for de 4 stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at udvalget lever op til forventningerne.

Vi tager også kommentaren om ventetiden med videre, for vi forstår godt, at det betyder meget, hvor hurtigt en vare er klar i butikken.

Hej Kim Bak Jensen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på hurtig service og godt humør.

Hej Svend-Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god service og vejledning i Ringsted.

virker fint

3. juni 2026

Hej henning,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at det virker fint, og at du har haft en god oplevelse.

Altid god hjælp

Altid god hjælp

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever god hjælp i Ringsted.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Købte et Apple Watch som jeg gerne…

Købte et Apple Watch som jeg gerne ville have sådan noget beskyttelse over, de solgte mig så noget film til at lægge over skærmen. For det første var der er streg hen over skærmen som ville gå væk over tid fik jeg afvide efter jeg havde betalt og sat det på. Og efter 3 dage var halvdelen af filmen sat sig løst og der var kommet støv under så måtte tage det helt af.

29. maj 2026

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen har været god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Perfekt vejledning 🙏

Sælger gav den bedste vejledning, samt han gav sig god tid.. vil helt sikkert vende tilbage .

31. maj 2026

Hej Else,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik grundig og god vejledning, og at oplevelsen i Ringsted var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme tilbage igen.

Det var nemt

Det var nemt

27. maj 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at det var nemt. Det sætter vi stor pris på.

Servicen var god

28. maj 2026

Hej kunde,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at servicen var god i Ringsted. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

De leverede den forkerte vare (skærm)…

De leverede den forkerte vare (skærm) for det første. Jeg snakker derefter med kundeservice som sender mig rundt til andre hele tiden og der sker ingenting. Jeg understreger hvor vigtigt det er at den rigtige skærm bliver leveret fordi jeg står uden skærm og stod og skulle bruge en til et arrangement. De siger de forstår at der selvfølgelig skal sendes en skærm hurtigst muligt så jeg ikke står uden skærm og lagerchefen i power Ringsted (stedet den er sendt fra) lover at ringe tilbage senere på dagen med en løsning så jeg kan få den skærm som jeg havde bestilt før den næste dag hvor jeg SKULLE bruge den, han ringer selvfølgelig ikke tilbage… weekenden går og derfor er det umuligt at få kontakt til dem og nu her først en uge efter jeg skulle have modtaget den rigtige, står jeg med en skærm, hvor det er mindre relevant pga. mit arrangement blev ødelagt… de lyver til dig over mail og telefonen og du står tilbage med en sygt dårlig oplevelse og en sølle kompensation på 500kr… ift det er en 6000kr skærm. Det er ringe, jeg er skuffet, jeg kommer aldrig til at gå i power igen.

20. maj 2026

Hej Otto,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var helt ok, og at betjeningen var flink.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele det.