POWER.dk - Rødovre Anmeldelser

3.691

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... Se mere

de har en super supporter i Rødovre centrum,som bare kan en hel masse,det er helt fantastisk ,så er man tryg,når ens computer går i udu,alene det gør,at jeg er glad for power,selvom de alle virker fl... Se mere

En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Se mere

Jeg har stået på venteliste for at modtage Canon g7x. Efter flere måneders ventetid var det var dog skuffende, at jeg fik udleveret et brugt kamara, især når jeg har betalt fuldpris for et helt nyt. E... Se mere

1. nr. 47 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.691)

33.562 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Blev ekspederet,af den sødeste unge…

Blev ekspederet,af den sødeste unge pige🥰Hun gav sig god tid,og min vare ,blev pakket så fint ind🥰👍Lige til at aflevere🇩🇰🎁

28. juli 2026

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Rødovre, og at der blev taget god tid til dig. Ekstra skønt, at din vare også blev pakket fint ind og klar til at blive givet videre.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Jeg fik hvad jeg skulle bruge

Jeg fik hvad jeg skulle bruge. Men da jeg skulle betale, havde de 4 medarbejder mere travlt med at snakke sammen end at hjælpe så jeg kunne få betalt.

26. juli 2026

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fandt det, du skulle bruge, men oplevelsen ved kassen lyder ikke særlig god, og det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du deler det, for det er vigtigt, at det også er nemt og hurtigt at komme videre, når man er klar til at betale.

Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig og god service i Rødovre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Jeg blev forstået tros min manglende…

Jeg blev forstået tros min manglende kendskab til mobiltelefonen

Hej inge,

Tak for de flotte ord. Det betyder meget at høre, at du følte dig forstået og godt hjulpet, selv om mobiltelefoner ikke var et kendt område for dig.

Det er dejligt, at oplevelsen i Rødovre var så god.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Køb ikke outlet tv hos Power

Startede med at bestille et outlet Samsung tv 65" hos Power i Ishøj. Fik besked om at nu kunne jeg hente det og det var pakket. Da jeg ankommer er der ikke noget tv. Og det var flere dage siden de havde haft det. og en masse søforklaringer. og om jeg ikke ville købe noget andet i stedet. Kørte hjem , dybt skuffet, tænker jeg ringer til support, men de havde lukket om lørdagen. Opretter derefter en sag online, og beskriver sagen og jeg gerne vil reservere et nyt evt. i anden power. Venter på svar til over middag om mandagen. Beslutter så at ringe i stedet, efter 45 min kommer jeg igennem og forklare sagen og jeg gerne vil reservere et nyt tv, men vil gerne have garanti for ikke at køre forgæves igen. Vi spore os frem til at de har et 75 " i Rødovre og jeg reservere det. Der går en halv time så for jeg af vide at tv er pakket og klar og kan afhentes. Da jeg ankommer til Rødovre Power, Ved de ikke noget om bestillingen og de render rundt for at finde det. Det hænger så på en udstillings væg, Og er ikke pakket. De går så i gang med at pille det ned og vikle det ind i en gang bobbe plast. Vi får bakset det ind i min bil. Da jeg kommer hjem mangler der både ledning fjernbetjen. samt bord stander. Jeg køre derud efterfølgende dag. får en ledning og en fjernbetjening, men ingen bordstander. Spørger så om de ikke kan anskaffe det for det høre til tv'et og jeg er ikke blevet oplyst om andet. Nej siger chefen det kan de ikke og heller ikke bestille et. og begynder med at jeg har fået tvet som outlet. fortæller ham at det er jeg ikke tilfreds med plus jeg har fået en model der har stået tændt i mange mdr. og var virkelig støvet. om han så i det mindste ikke kunne give et afslag. Nej og stod med en følelse af : nu var handlen afsluttet og de havde fået deres penge , så kunne jeg da rende og hoppe. Eller aflevere tv'et tilbage. Det er f... ikke god kundeservice. har ellers kun indtil haft ok oplevelser med Power. Men absolut ikke denne gang. Forstår ikke hvordan en afd.chef kan fremstå arrogant både i fremtoning og verbalt.

God sælger

God sælger
God pris
Effektivt

Hej mads,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både vejledning, pris og effektivitet i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Imødekommende sælger.

Imødekommende sælger.

Hej Gudrun,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Rødovre, og at du blev mødt af en imødekommende sælger. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej der,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god service i Rødovre.

Ny støvsuger

Måtte have ny støvsuger. Fandt en Nilfisk allergy til 1498,00 - kanon. Hjælp, smilende betjening og servicen var i tip-top!
Dejligt at handle i Power Rødovre, da der er betjening til de specielle områder. Kan varmt anbefales.

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fandt den rette støvsuger, og at du havde en god oplevelse med hjælpen, servicen og den smilende betjening i POWER Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale butikken, og det glæder os, at oplevelsen i de specialiserede områder gjorde en forskel.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

En utrolig fin betjening .

En utrolig fin betjening .
Alt var bare en fin oplevelse.
Så tak for det.
Hanne

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en så fin oplevelse, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Anni,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du altid oplever god hjælp, godt humør og tålmodig service i Rødovre. Det betyder meget for os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Super god vejledning og betjæning

Super god vejledning og betjæning.
Smil og alt var 👍😊

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god vejledning og en god oplevelse i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi giver meget gerne den positive feedback videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Fin service snakkede med en medarbejder…

Fin service snakkede med en medarbejder fra Samsung. Købte en chromcast fra Google en ny en …virkede perfekt

Hej Ann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik fin service, og at din nye Chromecast virker perfekt.

Vi blev betjent af Anas A

Vi blev betjent af Anas A, i Rødovre centrum Power.
Vi fik en god betjening og vejledning, vi blev ikke bebyrdet med om vi ikke også skulle have telefon, og andet m.v. det var en behagenlig behandling.

Hej Anas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse fra POWER Rødovre.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og en behagelig betjening uden at føle jer presset. Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

jeg fik en hurtig og god forklaring på…

jeg fik en hurtig og god forklaring på det produkt jeg købte.

Hej Tommy,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en hurtig og god forklaring, så det blev nemmere at vælge det rette produkt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Rødovre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Vi søgte en lille CD-afspiller og fandt…

Vi søgte en lille CD-afspiller og fandt en passende hos Power. Her kunne vi se, at Power i Rødovre Centrum havde mindst en på lager. Da vi samme dag gik i forretningen, fik vi at vide, at disse afspillere var sendt retur til deres Hovedafdelingen. Vi kunne dog købe en lidt større model til en højere pris. Den kan så hentes i forretningen i løbet af 3-4 dage. Det var en lidt flad fornemmelse

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om den oplevelse, I havde, da I var på udkig efter en lille CD-afspiller.

Jeg kan godt forstå, at det har været en flad fornemmelse at finde en passende model på vores hjemmeside og kunne se, at den var på lager i Power Rødovre Centrum, for derefter at få at vide i butikken, at afspillerne var sendt retur til vores hovedlager. Når lagerstatus viser, at en vare er tilgængelig i en bestemt butik, er det naturligvis den forventning, man som kunde går ind i butikken med.

Det er samtidig ærgerligt, at alternativet var en større og dyrere model, som I derefter skulle vente yderligere 3-4 dage på. Vi beklager, at det ikke blev den nemme og positive oplevelse, I havde håbet på.

Vi tager jeres feedback med videre internt, da det er vigtigt for os, at vores lageroplysninger er så retvisende som muligt, og at vores kunder kan stole på de oplysninger, de finder på hjemmesiden.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Service helt i top

Service helt i top

Hej Kenn,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at servicen var helt i top i Rødovre.

Jeg blev godt behandlet

Jeg blev godt behandlet, ham jeg talte med var flink,så det er ikke sidste gang jeg kommer der

Hej Connie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du blev godt behandlet, og at du havde en god oplevelse i Rødovre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Manglende service

Jeg havde reserveret et fjernsyn i Power Rødovre. Da jeg ankom, var der ingen til at betjene i TV-afdelingen. Der var en anden kunde for mig, der også stod og ventede. Efter at have ventet ca. 10 minutter, fik jeg endelig fat i en medarbejder, der kunne betjene os.
Service var ikke i højsædet den dag!

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Power Rødovre.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at møde op for at hente et reserveret fjernsyn og opleve, at der ikke er nogen medarbejder til stede i TV-afdelingen. Når man samtidig må vente omkring 10 minutter, før man får fat i en medarbejder, er det naturligvis ikke den service, man forventer.

Det er beklageligt, at du og den anden kunde måtte vente på hjælp, og at du derfor oplevede, at servicen ikke var i højsædet den dag. Vi tager din feedback alvorligt og sender den videre til den relevante butik, da det er vigtigt for os, at vores kunder bliver mødt og hjulpet inden for rimelig tid.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse ved et kommende besøg.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Kom hvad jeg ledte efter og fandt hvad…

Kom hvad jeg ledte efter og fandt hvad jeg skulle bruge. Men synes priser op produkter er forvirrende at lede efter. Skiltning burde være bedre.

Hej Jimmy,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du fandt det, du kom efter. Samtidig er det værdifuldt at få med, at prisinformationen og skiltningen oplevedes som forvirrende.

Den slags feedback er vigtig, fordi den gør det tydeligere, hvor oplevelsen kan blive mere overskuelig i butikken.