POWER.dk - Næstved Anmeldelser

3.524

Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700 Næstved, DK

I var gode til at fortælle hvor produkt befandt sig og giver løber besked om hvor i landet det var og forventnings tiden. Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogl... Se mere

Der blev ydet fin service med at overføre data fra gammel til ny telefon men måtte da også betale for det

Powerless service. Ualmindelig dårlig service. Blev gennet land og rige rundt efter en jbl højtaler de havde på tilbud, men ikke havde på lager, selvom tilbuddet startede samme dag. Fik så endelig høj... Se mere

I kalder det click and collect og det så skulle være nemt. Det er jeg ikke helt enig i det er. Bestilling på hjemmeside - fint. Kører til varehus, går til click and collect, får en bon udleveret skal... Se mere

1. nr. 48 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700, Næstved, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.524)

32.921 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har kun mødt flinke og hjælpsomme…

Har kun mødt flinke og hjælpsomme mennesker i Power Næstved.

16. juni 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord om POWER Næstved.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har mødt flinke og hjælpsomme mennesker i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Betjeningen

Betjeningen

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i POWER, og det er bestemt ikke godt nok, hvis betjeningen i Næstved ikke levede op til forventningerne.

Din feedback er taget videre til varehuset, så de kan gennemgå serviceoplevelsen og se nærmere på deres rutiner omkring betjening og opfølgning 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 😊🤗

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling
Helt igennem en superb oplevelse.
Giv gerne den pågældende sælger dette feedback
Tak

16. juni 2026

Hej Kristian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en venlig og kompetent oplevelse i POWER Næstved, og at besøget samlet set var helt igennem superb.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Næstved⚡

Super godt tilbud og god hjælp til at…

Super godt tilbud og god hjælp til at læsse vaskemaskinen det betyder noget når man er 72 år

Hej Poul,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp i Næstved, og at hjælpen med at læsse vaskemaskinen gjorde en forskel.

Den slags service betyder meget, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Tilbud tilbud

Tilbud tilbud - ja man slår til og bestiller.
Varerne er ikke på lager men forventet på lager 2-3 dage senere . God morgen min bare ræv, dagen før levering får man en sms om at varerne er 18-20 dage forsinket . Man skulle næsten tro at de først bestiller varerne hjem efter de har modtaget ordre. Så første forventede leverings dato bare er fiktiv.
Det skulle ikke undre mig at de laver en “ jysk” på mig ( altså jysk sengetøjs lager ) der er det nemlig helt normalt at tilbuds vare bliver udskudt og udskudt igen og igen og 3 måneder til et halvt år senere er varen udgået. Og man fik så aldrig vare eller det gode tilbud. Fup og fidus

31. maj 2026

Hej Hans

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at bestille en tilbudsvare med en forventet leveringsdato, for derefter kort tid før levering at få besked om en væsentlig forsinkelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber, at du i mellemtiden har modtaget dine varer, og at sagen er faldet på plads. Forsinkelser kan desværre opstå, men vi forstår godt, at det skaber skuffelse, når forventningerne ikke stemmer overens med den faktiske leveringstid. Din feedback omkring informationen om lagerstatus og levering tager vi med videre internt, så vi kan arbejde på at forbedre kundeoplevelsen.

Hvis du mod forventning stadig ikke har modtaget din ordre eller har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80.

Godt #€×/&%

13. juni 2026

Hej Mette

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at se, at du har haft en oplevelse, som har givet anledning til 1 stjerne.

Det er desværre svært for os at forstå, hvad der er gået galt ud fra din anmeldelse, og derfor er det også svært at forholde os til den konkrete oplevelse. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, eller hvis du fortsat oplever et problem, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Astrid/POWER

Ingen idé i Click and collect

Ingen idé i Click and collect, ventede fortsat 40 min, da man samtidig skulle hele butikken igennem, for så at vente på en medarbejder, trods af næsten ingen kunder i butikken, men en masse medarbejdere der flaskede rundt og åbenbart ikke kunne hjælpe.
Virkelig dårlig hjælp og lang ventetid for noget der burde gå hurtigt og glidende.

9. juni 2026

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle vente så længe på en afhentning, som burde være en hurtig og enkel proces. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback omkring ventetid, udlevering og tilgængelighed af medarbejdere med videre internt, så vi kan arbejde på at gøre afhentningsoplevelsen bedre fremover.

dejlig shopping.

Personalet var flinke og hjælpsomme. God service. Godt produkt. Tillykke til medarbejderen.

Hej Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er skønt at høre, at du havde en dejlig shoppingoplevelse i Næstved, og at du mødte flinke og hjælpsomme medarbejdere med god service.

God oplevelse

God oplevelse

9. juni 2026

Hej Lars,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Næstved.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Næstved⚡

Havde købt Radio forkert byttede med et…

Havde købt Radio forkert byttede med et smil.

8. juni 2026

Hej kunde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at ombytningen gik nemt og med et smil.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Næstved.

Alt i alt god oplevelse

Alt i alt god oplevelse, men man kan godt mærke at sælgerne i computer/tilbehør kun er det: sælgere.
De ved ikke særlig meget i realiteten, men dette betød ikke det store for mig denne gang da jeg på forhånd vidste hvad jeg skulle købe.

12. juni 2026

Hej Nikolaj,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du alt i alt havde en god oplevelse, og at du fandt det, du gik efter.

Tak også for din ærlige kommentar om rådgivningen i computer og tilbehør. Den sætter vi pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Næstved⚡

Afhentning i hos Power i Næstved var…

Afhentning i hos Power i Næstved var dårlig.

Bestilling på Power.dk og levering til forretningen 👍

Mangel på personale og dem man spurgte ville ikke hjælpe, men gerne andre. Indtil en søde ung dame der ville hjælpe med betaling.

13. juni 2026

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Næstved.

Det er godt at høre, at bestilling på Power.dk og levering til butikken fungerede fint, og også dejligt at en medarbejder til sidst hjalp dig godt videre ved betalingen.

Samtidig er det ærgerligt, at afhentningen ellers oplevedes som dårlig, og at du mødte manglende hjælp undervejs. Den slags skal naturligvis være nemmere og mere imødekommende.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det.

Hej Lone,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Næstved, og at du blev mødt af en hjælpsom og forstående ekspedient.

Super hjælpsomme unge medarbejdere

Super hjælpsomme unge medarbejdere, der virkeligt gjorde sig umage med at give mig en god oplevelse.
Jeg er meget tilfreds med mit besøg i Power Næstved.

12. juni 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i POWER Næstved, og at medarbejderne gjorde sig umage for at hjælpe dig godt på vej.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Næstved⚡

Det var et super besøg i Power

Det var et super besøg vi havde i Power i Næstved.
Vi fik den ønskede hjælp, råd og vejledning.
Vi skulle have leveret vores køb og det var også perfekt.
Selvom fragtmanden som sådan ikke har noget med Power at gøre var der også her god service og hjælpsomhed.
Vi har nu handlet nogle gange hos Power og der er ingen tvivl om at vi vender tilbage.

31. maj 2026

Hej Lenda,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I havde et super besøg i POWER Næstved, og at både hjælp, rådgivning og levering levede op til forventningerne. Det er også dejligt at høre, at den gode oplevelse har været gennemgående, når I har handlet hos os.

Vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Næstved⚡

Har en forventning om at clik og…

Har en forventning om at click og collect er netop det click og collect, for derved at slippe for at høre på intetanende salgmænd prøve at sælge telefon og el abonnement. Ualmindelig dårlig service af flabet sælger det spørger til hvorfor man ikke vil høre på ham i stedet for bare at slutte handlen.

7. juni 2026

Hej Tomas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at du havde en forventning om, at Click & Collect netop skulle være en hurtig og enkel afhentning uden ekstra salgspres. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er ked af at høre, at du oplevede medarbejderen som påtrængende og flabet i situationen, og at det tog fokus væk fra det, der burde være en enkel udlevering af din ordre.

Din feedback omkring både service, mersalg og selve Click & Collect-oplevelsen bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Astrid/POWER

Sælgeren lyttede og fandt en løsning

Sælgeren lyttede og fandt en løsning, der passede os

8. juni 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at sælgeren lyttede og fandt en løsning, der passede jer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Janni,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god service i Næstved, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Stilhed

Har bestilt 1/6 og intet hørt. Nu 11/6

11. juni 2026

Hej Anette

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende ikke at have hørt noget om din ordre, når der var gået så lang tid siden bestillingen. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber, at du i mellemtiden har modtaget din ordre. Hvis du mod forventning stadig mangler hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Astrid/POWER

Det er så nemt og personalet er…

Det er så nemt og personalet er fantastisk til at hjælpe. Mange tak!

10. juni 2026

Hej JENSEN ROGERIA,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det var nemt, og at du fik god hjælp i Næstved. Den slags feedback betyder meget for os.