POWER.dk - Kolding Anmeldelser 4.131

3,9

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Jeg har for nylig købt en iPhone 17 Pro Max, og jeg havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Medarbejderen, jeg talte med, var både flink og meget snaksalig, hvilket gjorde stemningen afsl... Se mere

Siden i nu beder så pænt om en anmeldelse. Jeg skulle bare købe et headset til 500kr i en af jeres butikker. Hvorfor kan man ikke det uden at skulle forhøres om ens telefon abonnement, internet og... Se mere

Når jeg køber noget til mit hjem fra denne virksomhed, føler jeg, at jeg køber fra min familie. De giver os gode råd og forklarer produkterne for os, som var de deres egne. Medarbejderne er venlige... Se mere

Vi ringer i forvejen og bestiller et komfur, da vi skal køre fra Rømø til Kolding efter det. Manden i kundeservice reserveret det til os, og dertil er alt fint. Men da vi kommer til Kolding kan de ikk... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Dejlig velkomst og service

Dejlig velkomst og service, samt havde produktet på lager.

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen bød på en dejlig velkomst, god service, og at produktet var på lager.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Man får sin varer men man skal først…

Man får sin varer men man skal først igennem en sælger der ikke accepterer at man ønsker den varer man har bestilt som click and collect men i stedet prøvet at sælge alle mulige andre maskiner. Det er lige før at man er nødt til at bestille med hjemme levering for at være sikker på at få den vare med hjem man ønsker og bestiller

22. april 2026

Hej Mike

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med click & collect.

Det er naturligvis ikke meningen, at udlevering af en forudbestilt vare skal føles besværlig eller blive overskygget af mersalg. Når man har bestilt en konkret vare til afhentning, skal processen være enkel og effektiv, og eventuelle tilbud skal kun præsenteres, hvis kunden selv er interesseret.

Jeg kan godt forstå din frustration, hvis du har oplevet det modsatte, og det beklager jeg. Din feedback er vigtig og bliver taget med videre, så vi kan sikre en bedre og mere smidig afhentningsoplevelse fremover.

Mega flink sælger i har

Mega flink sælger i har. Kan desværre ikke huske navnet. Men han mega imødekommende og sød ved mit barn som var med. Top service! Lønforhøjelse hans vej

Hej Jensen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at besøget i Kolding gav så god en oplevelse, og at der blev taget så godt imod både dig og dit barn. Den slags service betyder meget.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

End nu(et par år) 0 negativ ting

End nu(et par år) 0 negativ ting. ;)

Hej Zoltán,

Det er virkelig skønt at læse. Tak for de fem stjerner og for den flotte tilbagemelding.

Det betyder meget, at oplevelsen har været god gennem flere år.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Lad være at prøve at sælge andet end…

Lad være at prøve at sælge andet end det jeg kom for at hente. Jeg havde jo brugt tid derhjemme på at finde den rigtige vare, for mig. Jeg ville nok spørge hvis jeg var i tvivl.

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse ved afhentning af din vare blev præget af mersalg, som du ikke havde behov for.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles unødvendigt og forstyrrende, når du allerede har gjort dit forarbejde hjemmefra og blot ønsker at hente det, du har bestilt. Din feedback er helt fair, og vi forstår godt pointen i, at fokus skal være på det, kunden kommer efter – og kun tilbydes yderligere hjælp, hvis kunden selv ønsker det.

Tak fordi du deler din oplevelse, det hjælper os med at blive bedre til at tilpasse vores service til kundernes behov.

Venlig betjening

17. april 2026

Hej Elisabeth,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var præget af venlig betjening.

17. april 2026

Hej Per,

Mange tak for de fine ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Der blev forsøgt at sælge ok som ny el…

Der blev forsøgt at sælge ok som ny el leverandør og det virkede som om at sælgeren blev sur og lettere aggresiv fordi jeg kunne finde på at sige nej tak. Jeg er også blevet solgt et TV som ikke passede til de behov jeg beskrev. Skal bare se TV via kabel men blev anbefalet og købte et Google TV. Mvh Nikolaj

19. april 2026

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i butikken – det lyder både ubehageligt og frustrerende, især hvis du har følt dig presset i forbindelse med tilbud om elselskab og en ubehagelig reaktion ved et nej tak.

Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve vores service. Det skal altid være trygt at sige ja eller nej uden nogen form for pres.

Jeg er også ked af at høre, at dit TV ikke har levet op til de behov, du havde beskrevet. Vores mål er altid at rådgive ud fra kundens konkrete behov, så det beklager jeg meget, hvis det ikke er sket i dit tilfælde.

Tak fordi du deler din oplevelse – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Dygtig ekspedient.

21. april 2026

Hej John,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var så god.

9. april 2026

Hi Concetta,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var super hele vejen igennem.

Manglende lagerstyring

Manglende lagerstyring. Den via click og collect valgte vare var ikke på lager i butik eller andre steder i DK.

Blev først kontaktet 4 timer senere efter modtaget SMS om, at jeg ville blive kontaktet "om et øjeblik".

16. april 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig kede af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Det lyder frustrerende, at du har fået besked om, at varen var klar eller på vej til afhentning, når den reelt ikke var på lager – hverken i butikken eller andre steder. Det skaber selvfølgelig en forventning, som ikke bliver indfriet, og det er ikke godt nok.

Vi forstår også godt, at ventetiden på kontakt ikke stemmer overens med det, du blev lovet i SMS’en. Den slags forsinkelse og uklar kommunikation skal ikke ske.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre både lagerstyring og vores kommunikation til kunderne.

Nethandel uden problemer

Nethandel uden problemer

Hej Gitte,

Tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at nethandlen forløb uden problemer.

Vi sætter stor pris på feedbacken og håber at kunne give samme gode oplevelse igen.

OK oplevelse

Bestillingen var nem
Leveringen blev udsat, hvilket er okay, så længe der kommer god info.
Meget ventetid ved udlevering

Hej Steen,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at bestillingen var nem, og at informationen omkring den udsatte levering fungerede fint.

Ventetid ved udlevering er samtidig værdifuld feedback, og det tager vi med videre.

Dårlig betjening og udlevering

Ekspedienten forsøgte at sælge en anden tørretumbler end den jeg havde reserveret og blev uvenlig da jeg fastholdt mit valg.
Udleveringen foregik på et hjørne af butikken i det fri og havde lang ventetid ved en lukket port uden nogen tilkendegivelse af om der skete noget.

16. april 2026

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din tørretumbler, hvor du både har oplevet et forsøg på at ændre dit valg samt en mindre imødekommende tone, da du fastholdt din reservation. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår også din frustration over selve udleveringssituationen, hvor ventetid og manglende information skabte usikkerhed. Når en vare er reserveret, skal afhentningen være tydelig, effektiv og uden unødvendig ventetid eller forvirring.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre både kundeservice og vores afhentningsflow.

God rådgivning

God rådgivning

15. april 2026

Hej Kai,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med rådgivningen i vores butik i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback. Det betyder meget for os at vide, at vores team har kunnet hjælpe dig godt.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Sælger prøver at overbevise mig til at købe powers egne produkter

Jeg kunne ikke vælge click & collect og kun reservere en Siemens kogeplade det var på tilbud. Da jeg så henvender mig til en sælger i butikken prøver han at få mig til at købe en anden kogeplade som “skulle være bedre” til samme pris. Efter at have set den anden kogeplade fastholdte jeg mit oprindelige valg som sælger accepterede men jeg kunne godt mærke han ikke var tilfreds.

Efterfølgende har jeg fundet ud af at den anden kogeplade var af mærket Point som et Powers eget mærke og det nok er derfor sælger prøver at få mig til at købe den istedet. Det synes jeg er dårlig stil. Den pris som jeg kunne få point kogepladen til står den ikke til på nettet, der er den dobbelt så dyr

Den unge fyr ved udlevering var til gengæld flink, smilende og hjælpsom med at få mit køb ind i bilen.

14. april 2026

Hej Kristian,

Tak for din feedback om din oplevelse i Kolding. Det er fantastisk at høre, at medarbejderen ved udleveringen var så hjælpsom og venlig med at få dit køb ind i bilen! Sådan service sætter vi stor pris på.

Jeg kan godt forstå din oplevelse med sælgeren. POWER's egne mærker som Point tilbyder god kvalitet, men det vigtigste er selvfølgelig, at du får præcis det produkt, du ønsker. Det er godt, at du fastholdt dit valg og fik din Siemens kogeplade.

Da du har specifik feedback om din oplevelse, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Elendig kommunikation...

Elendig kommunikation...

Modtog aldrig besked om min vare var ankommet til butikken så kontaktede kundeservice, som kunne fortælle den faktisk var modtaget i butikken, men at jeg skulle afvente at få bekræftelsen. Her lovede de så butikken ville ringe mig op indenfor 24 timer.
Der gik så ca. 30 timer + en rykker for svar før jeg modtog bekræftelses mailen på at jeg kunne hente min vare, men jeg blev aldrig ringet op eller noget?.

Jeg modtog dog allerede en feedback mail om mandagen hvor varen kom til butikken, hvilket var årsagen til jeg tog fat i kundeservice. Da deres hjemmeside ikke længere havde en leveringsdato på ordren, blot at den var 'afsendt'...

10. april 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med kommunikationen omkring din ordre, hvor du ikke modtog besked om, at varen var klar til afhentning, og samtidig ikke blev ringet op som lovet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over at skulle kontakte kundeservice for at få klarhed, og derefter stadig opleve ventetid og manglende opfølgning. Det skaber usikkerhed og unødvendig ventetid, og det beklager vi.

Det er også uheldigt, at du modtog en feedbackmail før en egentlig bekræftelse på, at varen var klar – det er ikke en hensigtsmæssig rækkefølge, og vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre vores kommunikation og opfølgning.

Hej Kim,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fandt alt det, du havde brug for hos os i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hej Ivan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores venlige medarbejder i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kommer for at hente en reserveret vare…

Kommer for at hente en reserveret vare . Det er et godt tilbud som jeg har set frem til at afhente. Men jeg bliver straks manipuleret af en sælger til at købe et andet produkt som er et discount produkt. Men jeg hoppede ikke på den. Det er ikke i orden når jeg kommer for at købe noget bestemt.

15. april 2026

Hej Rikke,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Kolding. Det var godt, at du holdt fast i dit oprindelige valg og ikke lod dig presse til at købe noget andet.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service.