Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Se mere
Virksomheden har svaret
Købte GPS-trackere. Jeg skulle bruge en, men der var 4 stk i pakningen, så det blev noget dyrere end beregnet. Sælger forsøgte at få mig til at skifte teleselskab. Hvis jeg skiftede, kunne få pakk... Se mere
Virksomheden har svaret
Skrevet af virksomheden
30 dages-testen
Kontaktoplysninger
Stenhusvej 74-78, 4300, Holbæk, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Jeg købte et defekt ur i Slagelse, men ekspedienten i Holbæk var enormt hjælpsom, da jeg kom tilbage for at bytte det dagen efter

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Godt tilfreds personale var sød og…
Godt tilfreds personale var sød og venlig
Fik min pakke og alt er godt.VH Britta Nielsen. 5 stejner ⭐️

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Pga den medarbejder der var der jeg…
Pga den medarbejder der var der jeg fandte de hovedtelefoner jeg skulle bruge så hurtigt, så tak

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
En meget kompetent sælger der gjorde en…
En meget kompetent sælger der gjorde en stor indsats for at imødekomme ønsket leveringsdag

Fin betjening
Fin betjening - det aeg produkt jeg på forhånd havde besluttet at købe var alligevel ikke på lager, men ekspedienten solgte mig en anden fin kogeplade som vi er tilfredse med.

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Jeg købte en Dyson AM07 via Click &…
Jeg købte en Dyson AM07 via Click & Collect til 2.600 kr. Selve bestillingen fungerede fint, men oplevelsen ved afhentning var desværre ikke tilfredsstillende.
Efter at have betalt ved kassen blev jeg sendt lidt rundt, da personalet ikke helt vidste, hvor ventilatoren befandt sig. Først da den blev fundet frem, fik jeg oplyst, at der var tale om en returvare, og at kassen derfor var lettere beskadiget.
Det, jeg er mest utilfreds med, er, at denne information først blev givet, efter betalingen var gennemført. Jeg mener, at man som kunde bør informeres om, at produktet er en returvare, inden man betaler, så man selv kan tage stilling til, om man ønsker at købe varen på de vilkår.
Da jeg på hjemmesiden ikke kunne læse mig frem til at det var en returvare
Selve ventilatoren fungerer som forventet, men købsoplevelsen efterlader et indtryk af manglende gennemsigtighed og information fra butikkens side.

Fejl i pris
Jeg købte et ur til jeres åbningsfest. Da det skulle bestilles hjem, spurgte jeg specifikt, om tilbudsprisen stadig gjaldt, og fik bekræftet, at den gjorde.
Alligevel blev uret slået ind til normal pris, da jeg skulle betale. Prisen blev rettet, men det er uheldigt, at man som kunde selv skal opdage den slags fejl

Super søde medarbejdere
Super søde medarbejdere, særligt Benjamin i Holbæk afdeling. 1000 tak for en god oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
fantastisk betjening som var super god…
fantastisk betjening som var super god til at vejlede og hjalp mig hele vejen igennem, så tak for det .

Købte GPS-trackere.
Købte GPS-trackere.
Sælger forsøgte at få mig til at skifte teleselskab. Hvis jeg skiftede, kunne få pakken med de 4 stk GPS gratis, hvilket jeg ikke var interesseret i.
Men alt i alt en meget kundeorienteret (og lidt tidsrøvende) medarbejder.
Vh Flemming Udengaard i Holbæk

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Betjening var under al kritik .Min søn…
Betjening var under al kritik .Min søn og kone var i den nyåbnede butik i Holbæk for at købe en computer. De handlede med en flink sælger. Men skulle visiteres af en kvindelig overordnet som mente at det var en anden computer selvom sælgeren kunne vise hende billede og pris på computeren. Vi handler ikke mere i Holbæk
Venlig hilsen
Jan

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
De hentede endda en stol til migVenlig og professionel hjælp med at…
Venlig og professionel hjælp med at købe og overføre data til ny iPad. Fedt at jeg fik stol at sidde på, mens al tastningen fandt sted.

Besvarelse fra POWER.dk - Holbæk
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.