POWER.dk - Grenaa Anmeldelser 1.537

4,5

Rosengade 1B, 8500 Grenaa, DK

Kunne ikke opdatere min gps, men de ansatte gav ikke op, og blev ved med at forsøge forskellige ting, indtil det endelig lykkedes. Comitment ud over det normale !!

Første ekspedient vidste intet om køleskabe, virkede noget træt af at skulle betjene os, hun kaldte på en en anden, som var mere inde i tingene. Det var godt han var tilstede ellers havde vi ikke få... Se mere

Personalet påstod at varen ikke var på lager i butikken, på trods af at den stod til at være på lager online. Jeg bestiller produktet online til Click&Collect i samme butik og kunne 30 minutter efter... Se mere

Rigtig god oplevelse hos Power i Grenå Vi blev straks mødt af en venlig ung mand, som hjalp os med at finde den rette afdeling og stod klar til at hjælpe. Vi fik virkelig god og kompetent rådgivn... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Rosengade 1B, 8500, Grenaa, Danmark

• 70338080

4,5

2 t anmeldelser

Jeg var meget tilfreds med den…

Jeg var meget tilfreds med den betjening jeg fik, venlig og imødekommende ham vil jeg godt ekspederes af en anden gang. Jeg skal snart have et nyt TV så vil jeg købe det hos jer. Mvh Knud Erik Hansen Fredensgade i Grenå.

27. februar 2026

Hej Knud Erik Hansen,

Tak for din fantastiske anmeldelse, Knud Erik! Det glæder os enormt at høre, at du var så tilfreds med betjeningen i vores butik i Grenaa. Det er dejligt at vide, at vores personale var venlige og imødekommende.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nye TV, når tiden kommer. Det betyder meget for os at have loyale kunder som dig!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ja den ville da nok være fint

Ja den ville da nok være fint ! Hvis jeg i dag havde fået den vare som jeg var i powe i Grenå og købe den 22/2 , de havde den det ikke i butikken . Så det blev bestilt hjem fra Randers og lyngby og så ville jeg kunne hente det i dag den 2/3 😳 i butikken i Grenå , jeg kører 50 km . For og få afvise i butikken at det ikke var der 🤬 jeg fatter ganske enkel ingenting og i butikken kunne man heller ikke fortælle mig hvornår jeg kunne få min vare! Jamen for pokker jeg har kørt 50 km og ingen svar på hvornår jeg kan få noget jeg har betalt for !????

25. februar 2026

Hej Nico,

Det er virkelig en træls oplevelse, du har haft – først at få at vide, at varen blev bestilt hjem, så du kunne hente den i Grenaa den 2/3, og så køre 50 km for bare at få at vide, at den alligevel ikke er kommet, uden nogen der kan svare på, hvornår du så kan få noget, du allerede har betalt for. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager vi virkelig mange gange.

Din oplevelse tager vi med som intern feedback til butikken, så vi kan blive skarpere på både levering, forventningsafstemning og information, inden kunden sætter tid og kilometer af for at hente en vare.

POWER / Christian

Hej Edin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejdere i Grenaa og fik et godt tilbud. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

Man bliver betjent godt!

27. februar 2026

Hej Tove,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du blev betjent godt i vores butik i Grenaa. Din positive oplevelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste service, så det varmer virkelig at vide, at vi lykkedes med det i dit tilfælde.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

smilende og glad personale.

smilende og glad personale.

26. februar 2026

Hej Annette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at vores personale i Grenaa har gjort et godt indtryk med deres smilende og glade attitude. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give kunderne en positiv oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos os!

Generel god service

24. februar 2026

Hej Susanne,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en generel god service hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Virkelig god service og rådgivning fra…

Virkelig god service og rådgivning fra medarbejderens side.

24. februar 2026

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og rådgivning i Grenaa. Vores medarbejdere gør virkelig deres bedste for at hjælpe hver kunde, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat.

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt vejledt under dit besøg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hi Dmytro,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på dine fem stjerner og alle de positive tommelfingerop.

Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med os i Grenaa!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Kort tid i butikken og der var hjælp…

Kort tid i butikken og der var hjælp på, god service.

19. februar 2026

Hej Tove,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Grenaa. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne hjælpe dig hurtigt og give dig god service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os og vores team.

Let bestilling på nettet

Let bestilling på nettet, levering til afhentning iht lovning, rigtig god og flink betjening ved afhentning. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.

22. februar 2026

Hej Susanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med både bestilling online og afhentning i butikken. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores venlige betjening og at leveringen gik som lovet. Din feedback betyder meget for os!

Super god bedring

Super god bedring

21. februar 2026

Hej Peter-Jørgrn,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en super god oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Super god service

Super god service
God betjening flink betjening

20. februar 2026

Hej Erland,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service og betjening i Grenaa. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den gode service, du fortjener.

God oplevelse …

Fin betjening selvom det ikke var hans område

17. februar 2026

Hej Annemarie,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Grenaa. Det varmer virkelig vores hjerter, når vores medarbejdere går den ekstra mil for at hjælpe kunderne, selv når det ikke er deres primære område. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du valgte POWER.

Altid god service

Altid god service

19. februar 2026

Hej jytte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid oplever god service hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på din loyalitet og tillid til POWER. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele dine positive oplevelser.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Britta,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores medarbejdere i Grenaa har gjort sådan et godt indtryk på dig med deres smil og fantastiske service. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give kunderne den bedste oplevelse.

Det betyder meget for os at få sådan positiv feedback, og vi vil sørge for at dele din ros med teamet i butikken.

God oplevelse

Lidt ventetid, men derudover en god oplevelse/handel

18. februar 2026

Hej Peter,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på din feedback om ventetiden, og det hjælper os med at blive endnu bedre. Det glæder os, at handlen forløb godt på trods af den lille forsinkelse.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

At komme i Power er altid en rar og god…

At komme i Power er altid en rar og god fornemmelse god service godt udvalg👍🇩🇰😘

15. februar 2026

Hej kenneth,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid har en god oplevelse, når du besøger os. Vi er så glade for, at du sætter pris på vores service og udvalg.

Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger hver gang. Vi arbejder hårdt for at skabe den bedste oplevelse for alle vores kunder.

Tusind tak for at du vælger POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Supergod behandling af en meget…

Supergod behandling af en meget kompetent salgsperson👍🌸

13. februar 2026

Hej Janne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kompetente salgsperson i Grenaa. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med behandlingen.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Flink ung mand

Flink ung mand, bar TV ud i bilen

15. februar 2026

Hej Calle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Grenaa gav dig en så god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode service med at hjælpe dig med at bære TV'et ud til bilen. Sådanne positive tilbagemeldinger betyder meget for os og vores team.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig betjening og professionel…

Hurtig betjening og professionel betjening.

10. februar 2026

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og professionel betjening hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!