POWER.dk - Glostrup Anmeldelser 4.695

3,8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Se mere

Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Se mere

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Se mere

Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

3,8

God

5 t anmeldelser

Uvidende, lade og ugidelige rådgivere

Hvis power ikke selv havde henvendt sig for at få en anmeldelse ville jeg ikke have skrevet den, for det er hvad man må forvente i Power.
Uvidende, lade og ugidelige rådgivere

25. april 2026

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og sidder tilbage med et indtryk af manglende engagement fra vores medarbejdere.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder for at give både relevant vejledning og en god service, så det er ærgerligt at høre, at det ikke har været tilfældet for dig.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i vores butikker.

Hej julie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen bød på god service og vejledning.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God rådgivning og personlig betjening…

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup.

Pakken er nu bestilt, med lille udbetaling, da den først skal leveres senere, når køkkenet er færdigt og klar.

24. april 2026

Hej Peter,

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var så god, og at rådgivningen og den personlige betjening gjorde valget nemmere.

Tak for de flotte ord om besøget og for at vælge POWER til den kommende hvidevarepakke.

Vi håber, at resten af forløbet bliver lige så godt, når køkkenet står klar.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Dårlig rådgivning af tilbehør til…

Dårlig rådgivning af tilbehør til Hvidevarer

25. april 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har oplevet dårlig rådgivning i forbindelse med tilbehør til dine hvidevarer.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får korrekt og relevant vejledning, så det valgte tilbehør passer til både produkt og behov. Jeg kan derfor godt forstå din frustration, hvis det ikke har været tilfældet.

Din feedback er vigtig og bliver taget med videre, så vi kan forbedre vores rådgivning fremadrettet.

Astrid/POWER

Flinkt personale som yder god betjening

Glimrende service og rar betjening.

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var præget af glimrende service og rar betjening. Den slags feedback betyder meget.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg har ikke modtaget mine penge retur…

Jeg har ikke modtaget mine penge retur siden d. 7 April. Jeg har både skrevet med deres kundeservice og forretningen, begge har anbefalet at kontakte min bank, som bekræfter at de heller ikke kan se min refundering.

24. april 2026

Hej Sofie😄

Det er virkelig frustrerende at gå og vente på penge, der skulle være refunderet siden 7. april – især når du både har været i kontakt med butikken, kundeservice og din bank, og ingen kan se noget til refunderingen. Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.

Når der er så lang tid uden afklaring, skal vi selvfølgelig have kigget ordentligt ned i sagen og fundet ud af, hvad der er gået galt i processen omkring din refusion.

Hvis sagen stadig ikke er løst, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dato for købet/returen og gerne hvilke afdelinger du har været i kontakt med – så kigger vi nærmere på det sammen med dig og får undersøgt, hvor pengene er blevet af.

Mange hilsner
Muhammed
Power Kundeservice

Hold jer langt væk fra Power.

Update: Powers svar er direkte løgn. Per dags dato d. 6 maj 2026, er fryseren stadig "På vej" og har aldrig modtaget en sms (korrekt mobilnummer er oplyst, jeg har lige tjekket). Hver gang jeg er i varehuset for at få status, så forsøger de at sælge mig noget overpriced Kina bras, jeg væmmes!!!!

Hold jer langt væk fra Power.

Jeg fatter ærligt talt ikke, hvordan de stadig kan slippe af sted med de metoder. De er blevet taget i det flere gange i Kontant, og alligevel fortsætter det bare.

Første gang fandt jeg et billigt TV online og bestilte det til afhentning. Da jeg møder op i butikken, påstår sælgeren, at det ikke er på lager. Imens står jeg og kigger direkte på flere af dem ude på gulvet. Først da jeg presser ham på det, kan det pludselig godt lade sig gøre alligevel. Meget belejligt.

Nu sker det igen. Jeg køber en fryser på tilbud, som ifølge deres egen side skulle være klar til afhentning efter én dag. Der er nu gået 10 dage, og den er stadig ikke klar. Ingen reel forklaring, bare venten.

Hvis det var en anden butik, ville jeg måske tro, det bare var forsinkelse. Men med Power ved man, at de trækker tiden i håb om, at man giver op og køber noget dyrere i stedet (kommer ikke til at ske).

Det er simpelthen for useriøst og kvalmende. Jeg har allerede tippet Kontant igen, for tydeligvis har tidligere afsløringer ikke været nok til at ændre noget.

Styr udenom, og lad vær fald for deres beskidte salgsmetoder! 🤮

14. april 2026

Hej Christopher😃

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg kan godt forstå, at du er rigtig frustreret, når du både har haft en træls oplevelse tidligere med et TV, og nu står og venter på en fryser, du føler aldrig bliver klar til afhentning. Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have, og det vil jeg gerne beklage.

Jeg har været inde og kigge på din bestilling, og her kan jeg se, at din fryser ligger klar til dig i butikken, og at der i alt er sendt 3 sms’er om afhentning – den første allerede den 17/04. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du har oplevet forløbet som meget frustrerende, men jeg vil bare forsikre dig om, at varen står klar til afhentning til dig i butikken.

Skulle der mod forventning stadig være noget, der driller, når du kommer for at hente den, tager vi naturligvis hånd om det sammen med dig i butikken.

Mange Hilsner
Muhammed Power Kundeservice

venligt personale

venligt personale

Hej Abdullah,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var så god, og at personalet gjorde et positivt indtryk.

Ubehagelig sælger i butikken

Ubehagelig sælger i butikken, havde fået super service over jeres hjemmeside, samt rigtig god vejledning, med da jeg kom og skulle hente min vare, var sælgeren meget aogant, og ville slet ikke lytte, var bare interesseret i at skulle sælge alt muligt jeg ikke havde brug for, samt forstod ikke et nej tak

22. april 2026

Hej Laila

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse ved afhentning i butikken.

Det er rigtig godt at høre, at du havde en positiv oplevelse med både hjemmesiden og den vejledning, du fik dér, men jeg kan samtidig godt forstå din frustration over mødet i butikken, hvis du har oplevet en sælger, der ikke lyttede til dine ønsker og fortsatte med at forsøge mersalg, selvom du sagde nej tak.

Når en kunde kommer for at hente en vare, skal fokus naturligvis være på en god, effektiv og respektfuld udlevering – og ikke på at presse yderligere salg igennem. Det du beskriver, er ikke den oplevelse vi ønsker at give, og det beklager jeg meget.

Din feedback er vigtig og bliver taget med videre, så vi kan blive bedre til at respektere kundens behov og ønsker i sådanne situationer.

Astrid/POWER

God service og flink sælger

God service og flink sælger ville bare ønske at de forskellige afdelinger ville snakke sammen jeg skulle købe et TV og fik at vide jeg kunne hente det i en anden afdeling desværre havde den første afdeling ikke ringet til den anden afdeling og tjekket om det var på lager der så de vidste ikke jeg kom men heldigvis var der et enkelt på lager og det er ikke første gang jeg oplever det ….men flinke og hjælpsomme medarbejder begge steder

Hej Kenneth,

Tak for den fine anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at oplevelsen med medarbejderne begge steder var god, og at hjælpen undervejs blev taget positivt imod.

Det er samtidig værdifuldt at få med, at kommunikationen mellem afdelingerne ikke fungerede, som den burde. Det giver unødige problemer, når en vare skal hentes et andet sted.

Dejligt at der heldigvis stadig var et TV på lager, så det endte godt denne gang.

En god service

18. april 2026

Hej Max,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at servicen har været god.

Hej Erling,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at varen var klar til afhentning som forventet.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen fungerede godt.

Lad kundeservice

Jeg synes at medarbejderen var lad og virkede uinteresseret.
Men det gik hurtigt med at hente uret som jeg havde bestilt.

Hej Trine

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en oplevelse, hvor medarbejderen virkede uengageret – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Samtidig er det godt at høre, at det gik hurtigt med at få udleveret dit ur, som du havde bestilt.

Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at blive bedre til at sikre en mere imødekommende og positiv kundeoplevelse fremadrettet.

Personalet i kassen

17. april 2026

Hej Per,

Tak for de flotte ord om oplevelsen ved kassen i Glostrup.

Det er dejligt at høre, at besøget har været positivt.

Power og LG-Danmark fupper for 33.600,-

D. 7/10-2022 køber jeg et LG 77" 4K OLED TV OLED77G26LA TV hos Power i Glostrup. Allerede kort tid efter jeg har modtaget TV’et, begynder problemerne.
1. Jeg kontakter Power, der via telefon forsøger at afhjælpe problemet, men problemet opstår igen, igen og igen..
Følgende problemer med TV’et:
1. TV’et fryser og reagerer ikke på fjernbetjening. 230 volt stik ud af stikkontakten, TV indlæser noget WEB-OS, ca. 10 min. efter kører TV igen, indtil næste gang og næste gang osv.
2. Pludselig genstarter TV’et. Der tager mellem 2 og 5 minutter så kører TV’et igen.
3. Min eksterne højttaler SONOS ARC bliver smidt af.

I starten var det Power der prøvede at fikse problemerne telefonisk, men kort tid efter overgik sagen til LG-Danmark.
LG- Danmark prøvede ligesom Power, telefonisk at få styr på deres produkt, bl.a blev TV’et adskillige gange rests til fabriksindstilling.
Problemerne var konstante og jeg har ringet og ringet og ringet til LG-Danmark.
Først kort tid inden TV’et fyldte 2 år, fik jeg besøg af LG-Danmark’s reparatør, som er Servicecentergruppen.
Teknikeren skiftede forskellige moduler, men lige meget hjalp det.
Så efter lang tid kom Servicecentergruppen endnu engang og skiftede igen de samme moduler, plus ny software.. det hjalp heller ikke..!
Teknikeren fra Servicecentergruppen talte med sin chef, mens jeg hørte på og der var ikke noget at gøre, beskeden var, TV’et kan ikke laves..!
Så har jeg rigtig mange gange talt med LG-Danmark (Martha, Allan og Morten)
De har på intet tidspunkt kunne hjælpe mig, tværtimod tiden er bare gået.
Den sidste besked jeg fik fra LG-Danmark var af Morten, han kunne sagtens forstå mig, men jeg skulle tage fat i dem der havde solgt mig TV’et altså Power.
Nu har jeg så talt med Power mindst 5 gange siden torsdag d. 16/4-2026 og beskeden er, der er garanti på de dele der er blevet skiftet og ikke TV’et, da det nu er gået hen og blevet 3 år og 6 måneder gammelt. Det er det fordi, Power og LG-Danmark har trukket tiden bevidst på den mest usmagelige måde.
Jeg står med et TV som jeg har givet 33.600,- for og som aldrig nogen sinde har virket som det skulle.
Jeg har bedt Power og LG-Danmark om en løsning. De tilbyder endnu et forsøg med en reparation, men jeg takker nej nu, da de I.flg købeloven har brugt de forsøg de havde at gøre godt med.
Jeg derimod, har bedt om at få min penge tilbage eller et nyt TV, det nægter både Power og LG-Danmark.
Jeg agter at kontakte Ekstrabladet og evt. min advokat, for jeg vil dæleme ikke være til grin overfor Power og LG-Danmark..!
/Karsten Dahl

Hej Karsten,

Jeg er ked af den meget lange og opslidende proces du har været igennem med dit tv. Når man har investeret så mange penge i et produkt, skal man selvfølgelig kunne forvente, at det fungerer stabilt, og at både producent og forhandler får håndteret problemerne hurtigt og ordentligt, hvis der opstår fejl. At du står tilbage med en oplevelse af, at tiden bare er gået, uden at du er kommet i mål, er på ingen måde den type kundeoplevelse vi ønsker at give. Det vil jeg gerne beklage og undskylde mange gange.

Vi har været i dialog med butikken omkring din sag, og de har gennemgået forløbet og de tiltag, der allerede har været forsøgt. Butikken fastholder desværre den vurdering og den løsning, der allerede er tilbudt dig. Jeg kan godt forstå, at det ikke er det svar du havde håbet på, særligt når du oplever, at tv’et aldrig rigtigt har fungeret, som det burde.

Jeg er fuldt ud klar over, at det ikke ændrer på din frustration eller de mange timer, du allerede har brugt på kontakt med både LG og os, og jeg forstår godt, at det påvirker din tillid til os som forhandler. Din oplevelse er dog ikke gået ubemærket hen og er givet videre som feedback internt, så vi kan se nærmere på, hvordan vi i lignende sager kan være både hurtigere, tydeligere i kommunikationen og bedre til at tage hånd om kunden undervejs i processen.

Jacob / POWER

Meget godt

Jeg er meget glad for

Hej Buyukkartal,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været meget god, og at du er meget glad.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Afhentning af vareen i Computer afdeling.

Efter ca. 20 minutter ventetid bedede vi (en var i køen før mig) ekspedienterne om at kalde efter hjælp. Det tog yderligere lidt ekstra tid for at lede efter min vare. Det vidste sig at varen var på et lokal/rum lige ved siden af afdelingen hvor vi stod.

14. april 2026

Hej The Hung,

Tak for anmeldelsen.

Tak fordi oplevelsen blev delt. Det er værdifuld feedback om afhentningen i butikken.

Hurtig service

Hurtig service, god kundeservice!!!

Hej Krity,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig, og at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Power house i Vesterport er den bedste…

Power house i Vesterport er den bedste i verden husk det

Hej Tony,

Det er fantastisk at høre. Tak for de flotte ord om butikken.

Den slags feedback er virkelig værdsat, og det er skønt at høre om en så god oplevelse.