Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Se mere
Butikken i Glostrup, og flere andre steder, er politikken åbenbart kun at ansætte indvandrere, som kan være en noget blandet oplevelse, når de ved en returvare, ikke tror på mig, og åbenlyst står... Se mere
Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er n... Se mere
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super god service og hurtig levering. Installatøren var meget venlig og klarede jobbet på ingen tid

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
bestilte en click collect den var klar efter ca. 30min. betalte og fik varen ingen problemer

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men han var tålmodig, han svarede på alle mine mange spørgsmål og jeg vil virkelig gerne anbefale ham!! Fantastisk medarbejder.

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Godt produkt men jeg bestilte til click & collelt om morgenen med afhentning kl10-19- og kl 1830 var det ikke klar og jeg skulle alligevel ind og trække nummer og vente .
Det er ikke særlig sejt

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Bestilte en vare til afhentning, og først kom der en besked da den var klar kort tid efter, og jeg fik et ordrenummer. Ved afhentning i Glostrup kunne jeg desværre ikke betale ved udleveringen, men måtte ind i butikken. Ved kassen hvor jeg måtte stå i kø, fik jeg så at vide at jeg ikke kunne betale der, men måtte over til en ny kø ved afdelingen for hårde hvidevarer. Alle var meget imødekommende, og det havde givet den sidste stjerne hvis jeg bare kunne betale ved vareindleveringen. Men det var en fin ovn jeg fik med hjem :-)

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Hurtig ekspedition i kassen, men ingen til at rådgive/hjælpe ved køb. Den eneste, der var tilstede var optaget af at snakke med en kunde efter den handel var blevet afsluttet. Jeg ventede længe. Roderi på hylderne, så pris og produkter ikke passede sammen. Hjælpen fik jeg ved kassen. Heldigvis vidste jeg, hvad jeg ville have.

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Power havde ikke Dyson tower hjemme før dagen efter, fair nok, det har været VARMT, så det bliver sendt dagen efter…. Må lige tilføje, er ikke tilhænger af brok, MEN de havde fuldkommen glemt mig, fik mail om min oplevelse, om jeg ville anmelde på trustpilot. Efter 4 dage, deraf den ene stjerne, får jeg fat i, efter nr 43 i køen, en meget sød pige, som nok skal sætte gang i sagerne, de har GLEMT mig, der går en uge…. I det mindste burde der være en form for kompensation fri aflevering, ville være det mindste

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg synes det er for vildt hvor lang tid det tager at hente en vare man har bestilt med click & collect, simpelthen fordi personalet skal forsøge at lave mersalg. Bare udlever min vare, tak

Opdatering 3. juli 2026:
Samme aften blev jeg ringet op af manageren fra afdeling, som beklagede min oplevelse og tilbød, at jeg kunne komme ned og ombytte mit headset eller få pengene tilbage. Jeg har nu fået ombyttet mit headset og står tilbage med en bedre oplevelse og god service fra manageren. Tak for det.
Jeg købte for nylig et Apple headset i butikken, men da jeg kom hjem, viste det sig at være den forkerte model til min telefon. Pakken var åbnet, men headsettet var aldrig taget ud – det lå stadig i originalemballagen, uberørt og ubrugt.
Da jeg kontaktede butikken for at få det byttet, henviste de til, at de skriver på bonen, at de ikke bytter headsets. Jeg synes, det er urimeligt, at de ikke ville imødekomme min anmodning, når produktet tydeligt var uåbnet og ubrugt. Det er jo ikke en madvare, der ikke kan returneres.
Jeg er skuffet over denne håndtering og vil desværre ikke handle i butikken igen, medmindre der er en betydelig besparelse. Jeg havde forventet bedre service og fleksibilitet.

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Super Service! Tak for en god oplevelse, især Ibo. Power min favorit.