Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷♂️ Pe... Se mere
Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... Se mere
Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... Se mere
Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... Se mere
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Opdatering. Har fået løst problemet og fået ændret forsikringen til det jeg oprindeligt aftalte med sælger. Det er menneskeligt at fejle, det blev rettet og alt er godt.
5 stjerner herfra.
Jeg har købt en ny computer hos jer og valgte samtidig at betale ekstra for klargøring samt en 5-årig ekstra forsikring. Denne forsikring blev aktivt anbefalet af jeres sælger, som oplyste, at den dækkede “alt” – herunder også pludselige skader.
Jeg spurgte meget konkret ind til, om forsikringen ville dække, hvis min datter for eksempel spildte sodavand i computeren, så den gik i stykker. Dette blev bekræftet af sælger, og det var netop på den baggrund, at jeg valgte at tilkøbe forsikringen.
Efterfølgende modtager jeg imidlertid information fra forsikringsselskabet da jeg modtager policen, hvor det fremgår, at der alene er tale om en udvidet garanti, udover den almindelige garanti der er ifølge købeloven. Endvidere står der tydeligt i betingelserne, at forsikringen ikke dækker pludselige skader.
Jeg finder det stærkt kritisabelt, at der gives misvisende oplysninger i salgsøjeblikket. Jeg har truffet min beslutning på et forkert grundlag, hvilket ikke er rimeligt og absolut ikke professionelt fra jeres side.
Hvorfor sælges der forsikringer på sådan et grundlag ?

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos POWER i Glostrup med click og collect

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
En super opvaskemaskine til prisen + nemt at bestille den på nettet
Selve afhentningen var noget besværlig og der kunne I helt klart gøre det noget nemmere for kunden - betalingen burde kunne klares ude ved selve afhentningen og ikke ‘dybt’ inde i butikkens hvidevarerafdeling🙁🙁

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg købte et løbehjul online hos Power med forventet levering på 2-5 dage. Jeg mødte op i Power-butikken med kvitteringen, da varen skulle leveres til Ishøj, men det var ikke sket.
Personalet kunne ikke engang finde ordren i deres system som klar til udlevering. De sendte mig videre til Power i Glostrup, hvor de angiveligt havde 4 stk. på lager.
Da jeg ankom til Glostrup, nægtede medarbejderen at udlevere løbehjulet, selvom de havde varen på lager og havde modtaget mine penge. Begrundelsen var, at varen “skulle til Ishøj”. På deres egen ordre stod der nu levering om ca. 10 dage – altså samlet 15 dage efter købet, hvilket er langt over de lovede 2-5 dage.
Jeg fik tilbudt at få pengene tilbage, så jeg kunne købe varen igen i butikken – men så ville tilbuddet på 1.100 kr. være væk.
Det er fuldstændig uacceptabel behandling. Når Power har taget imod betalingen og har varen på lager, bør de naturligvis udlevere den – uanset om den er købt online eller i butikken. At trække sagen i langdrag, ændre leveringstider og true med at fjerne rabatten føles både useriøst og direkte vildledende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe online hos Power. Som forbruger skal man ikke finde sig i sådan en behandling, når man har betalt for en vare, de har på lager. Det grænser til dårlig handelsskik.
Lige før det ligger til en Politi anmeldse

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er nem at oplade.
Den har været perfekt på varme dage, både når jeg er ude, på arbejde eller på farten. Den larmer heller ikke særlig meget, hvilket er et stort plus.
Alt i alt et rigtig godt produkt til en god pris. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der gerne vil have lidt ekstra køling om sommeren.

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support
Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han flere kunder på en gang! Tak for hjælpen 👍 godt gået - rigtig go vind til dig

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Jeg bestilte en vare via Click&Collect. Det plejer at gå hurtigt. Dog intet skete efter 3 timer.
Jeg var lige i nærheden af butikken, så valgte jeg at selv finde varen på hylden.

Det var en god oplevelse og jeg vil gerne give jer et stort 5 tal VH Lars

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
God service lidt meget opsalg men undre mignover at deres tilbehør er så meget dyrere end deres konkurrenter på F.eks stands ø, vægophæng, kabler etc ca.3-4 gange pris

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Den tlf jeg gerne ville have havde I ikke hjemme. Der var en i Holbæk afdelingen. Sagde ja tak til at gerne ville købe den i den naive tro, at I så ville få den fra Holbæk hjem til mig. Det var ikke tilfældet så nu venter jeg spændt til den 14. Juli, hvor jeg meget håber, at den kommer. I har skrevet, at min garanti gælder fra den dag jeg bestilte. Men det må være en fejl ? Den gælder vel først fra den dag, jeg får den nye tlf. Havde jeg vidst jeg skulle vente 3 uger havde jeg nok købt et andet sted.
Jeres medarbejder var sød og hjælpsom. Så det skal hun have ros for.
I øvrigt mærkeligt at bede mig lave en anmeldelse når jeg slet ikke har fået varen endnu ?

Besvarelse fra POWER.dk - Glostrup
Super god service og hurtig levering. Installatøren var meget venlig og klarede jobbet på ingen tid